נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 נובמבר 2014, 10:22

לא מבין מה ההתלהבות מה"פיסיקה" בסרט.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 נובמבר 2014, 11:11

swiss-the-engine כתב:לא מבין מה ההתלהבות מה"פיסיקה" בסרט.

כי זה הסרט מדע בדיוני הכי מדוייק פיסיקלית שראיתי אי פעם.
We're just normal men. We're just innocent men

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 10 נובמבר 2014, 11:28

DrKeo כתב:כי זה הסרט מדע בדיוני הכי מדוייק פיסיקלית שראיתי אי פעם.

עדיין לא ראיתי. במילים אחרות, מד"ב קשה שלא עושה לעצמו הנחות ומסביר דברים עם space magic ?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 נובמבר 2014, 14:12

DrKeo כתב:כי זה הסרט מדע בדיוני הכי מדוייק פיסיקלית שראיתי אי פעם.

וואו, מה בדיוק היה שם? שום כלום. זה שהוא "הכי מדוייק" לא שווה הרבה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 נובמבר 2014, 15:12

אז... לחכות לBLURAY? או שחובה לראות את אינטרסטלאר בקולנוע?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 נובמבר 2014, 15:54

לטעמי לא שווה ללכת לקולנוע בשביל הסרט.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 נובמבר 2014, 16:53

swiss-the-engine כתב:וואו, מה בדיוק היה שם? שום כלום. זה שהוא "הכי מדוייק" לא שווה הרבה.

רק בשביל הסצנת חור תולעת הסרט הזה שווה צפיה. לסקין, חובה קולנוע. איימקס, לא סתם קולנוע, רוב הסרט מצולם באיימקס.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 נובמבר 2014, 17:10

כן זאת אחלה סצנה. עדיין לא הבנתי מה כל כך מדוייק פיזיקלית פה.

אני לא הלכתי לאיימקס כי מסתבר שאין יותר בקריון איימקס וליס פלנט יש רק בראשון אבל הייתי באולם הכי גדול של גלובוס בקריון וזה היה די גדול. רשום שם שזה המסך הכי גדול בארץ, לא יודע מה זה בדיוק אומר.
Benjamin Franklin

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 10 נובמבר 2014, 17:43

swiss-the-engine כתב:כן זאת אחלה סצנה. עדיין לא הבנתי מה כל כך מדוייק פיזיקלית פה.

אני לא הלכתי לאיימקס כי מסתבר שאין יותר בקריון איימקס וליס פלנט יש רק בראשון אבל הייתי באולם הכי גדול של גלובוס בקריון וזה היה די גדול. רשום שם שזה המסך הכי גדול בארץ, לא יודע מה זה בדיוק אומר.

מה זאת אומרת אין שם איימקס ? פשוט ויתרו על האולם ?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 נובמבר 2014, 17:49

swiss-the-engine כתב:כן זאת אחלה סצנה. עדיין לא הבנתי מה כל כך מדוייק פיזיקלית פה.

מעולם לא היה בקריון איימקס, זה לא באמת איימקס זה סוג של חיקוי מוזר שלא משדר את הסרטים באיכות איימקס אבל המסך שם בהחלט גדול (ראיתי שם בזמנו את האביר האפל כשלא היה עדין איימקס אמיתי בארץ חוץ מאשר אילת וחשבתי שזה באמת איימקס). המסך שם באמת ענק, הוא יותר גדול מאשר האיימקס, אבל הוא לא משדר באיכות איימקס. זה כמו להגיד שהמסך שלך יותר גדול מאיימקס אבל האיימקס משדר ב4K ואתה ב1080P, זה מעולה אבל עדין לא איימקס :)

ופחות או יותר 100% ממה שקרה בסרט הזה היה מבוסס על מדע אמיתי, הקטע עם:
המימד החמישי היה, למרות שהוא בתאוריה נכון, סוג של שימוש סופר קיטצ'י ולא מספק.

אבל עדין כל מה שעשו שם הוא מאוד מדוייק פיסיקלית וזה מאוד מרשים, סוג של לקחת את כל התאוריות שגורמות לתופעות מוזרות ולקפל אותן לעלילה של סרט. לא שהכל שם היה טוב, לא שהכל שם באמת שירות את הסרט כמו שהוא צריך, אבל מעולם לא ראיתי סרט שהיה כל כך מדוייק וראליסטי ובו בזמן היה כל כך SCI FI .

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 נובמבר 2014, 17:50

MGS FREAK כתב:
מה זאת אומרת אין שם איימקס ? פשוט ויתרו על האולם ?

לדעתי ברגע שהגיע איימקס אמיתי לארץ הם הבינו שהם לא יכולים לעבוד על הקהל יותר (או פחדו מתביעה עכשיו שתאגיד האיימקס מכיר בישראל) ופשוט שינו את השם של האולם.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 10 נובמבר 2014, 18:33

DrKeo כתב:לדעתי ברגע שהגיע איימקס אמיתי לארץ הם הבינו שהם לא יכולים לעבוד על הקהל יותר (או פחדו מתביעה עכשיו שתאגיד האיימקס מכיר בישראל) ופשוט שינו את השם של האולם.

:shock:

אז בתור ה"איימקס" היחיד שהייתי בו, אתה אומר שהם סתם הקרינו על מסך גדול ? איפה שמעת על זה ?

ומה ה"אמיתי" ? סרט שמשתמש בפילם יעודי שצולם בטכנולוגיה ?

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 10 נובמבר 2014, 19:28

אומנם האיימקס שביס פלנט יותר איכותי מזה שבקריון (שלמעשה בכלל לא נחשב לאחד כזה), אבל גם הוא לא איימקס "אמיתי". זה איימקס דיגיטלי (כלומר מוקרן על מסך יחסית קטן), כשהסטנדרט העולמי הוא איימקס שמוקרן מפילם על מסכים עצומים.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 נובמבר 2014, 19:41

DrKeo כתב:מעולם לא היה בקריון איימקס, זה לא באמת איימקס זה סוג של חיקוי מוזר שלא משדר את הסרטים באיכות איימקס אבל המסך שם בהחלט גדול (ראיתי שם בזמנו את האביר האפל כשלא היה עדין איימקס אמיתי בארץ חוץ מאשר אילת וחשבתי שזה באמת איימקס). המסך שם באמת ענק, הוא יותר גדול מאשר האיימקס, אבל הוא לא משדר באיכות איימקס. זה כמו להגיד שהמסך שלך יותר גדול מאיימקס אבל האיימקס משדר ב4K ואתה ב1080P, זה מעולה אבל עדין לא איימקס :)

ופחות או יותר 100% ממה שקרה בסרט הזה היה מבוסס על מדע אמיתי, הקטע עם:
המימד החמישי היה, למרות שהוא בתאוריה נכון, סוג של שימוש סופר קיטצ'י ולא מספק.

אבל עדין כל מה שעשו שם הוא מאוד מדוייק פיסיקלית וזה מאוד מרשים, סוג של לקחת את כל התאוריות שגורמות לתופעות מוזרות ולקפל אותן לעלילה של סרט. לא שהכל שם היה טוב, לא שהכל שם באמת שירות את הסרט כמו שהוא צריך, אבל מעולם לא ראיתי סרט שהיה כל כך מדוייק וראליסטי ובו בזמן היה כל כך SCI FI .

לא יודע... פעם היה רשום שם איימקס בגדול אבל לא ראיתי שם סרט בזמנו. ראיתי באיימקס פעם אחת בניו יורק וזה היה עצום (יותר ממגרש פוטבול אם אני זוכר נכון) וזה בהחלט לא קרוב לזה.

אני מבין מה אתה אומר בקשר לסרט אבל הקטע הוא שלטעמי זה ככה פשוט כי הוא לא מאוד סייפיי.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 נובמבר 2014, 20:17

Shlomix כתב:אומנם האיימקס שביס פלנט יותר איכותי מזה שבקריון (שלמעשה בכלל לא נחשב לאחד כזה), אבל גם הוא לא איימקס "אמיתי". זה איימקס דיגיטלי (כלומר מוקרן על מסך יחסית קטן), כשהסטנדרט העולמי הוא איימקס שמוקרן מפילם על מסכים עצומים.

צריך להפריד, האיימקס בראשון הוא איימקס אמיתי לגמרי מאושר על ידי תאגיד האיימקס עם מקרן איימקס ומסך קעור של איימקס. יש אולמות איימקס עם מסך עצום בצורה בלתי רגילה, יש אולמות איימקס עם מסכים קטנים יותר (בארץ הוא אחד הקטנים), יש אולמות דיגיטלים, יש אולמות פילם (עדין יש אולמות פילם?). מה שיש בקריון מעולם לא היה איימקס, לא הייתה לו הקרנת איימקס ולא היה לו שום קשר לתאגיד האיימקס.

איימקס זה מותג, אתה צריך ציוד מאוד ספציפי, אתה צריך לעמוד בסטנדרטים מאוד ספציפים ואתה צריך כמובן את האישור של איגוד האיימקס. לאולם בקריון לא היה לא את זה, לא את זה ולא את זה. הוא אפילו לא הקרין גרסאות איימקס של הסרטים כי רק לאולמות איימקס מורשים מוכרים את הגרסת איימקס של הסרט. בדיוק כמו שיש את האולם המסכן הזה בסינמה סיטי גלילות שנקרא "סינמקס" שמנסה לשחק אותה איימקס אבל הוא רחוק שנות אור ממנו. מה שיש בקריון זה אולם מעולה, יותר טוב מ99% מהאולמות שיש בארץ ואפילו יש בו מסך פשוט ענקי (אני לגמרי מאמין לטענה שלהם שהוא הכי גדול בארץ), אבל הוא לא מקרין סרטי איימקס ואין בו הקרנת איימקס. כנראה שזאת גם הסיבה שהם הפסיקו לקרא לאולם איימקס, ברגע שנכנס לארץ איימקס אמיתי כנראה שהם לא רוצים להתעסק בסכנה משפטית שכזו.

בנושא אינטרסטלר, אני מבין מה אתה אומר סוויס, זה לא איזה סרט קיצוני של סייפיי עם חייזרים פולשים וכדומה. אבל אפילו שהוא יחסית עדין בסייפיי שלו הוא עדין משתמש אך ורק באלמנטים אמיתיים מהפיסיקה התאורטית (והלא כל כך תאורטית, כמו למשל נושא הפרשי הזמן שהוא כבר מזמן עניין פרקטי שהצבא האמריקאי מתמודד איתו על בסיס יומי) והוא מרגיש מאוד ראליסטי, אולי לפחות עד ה20 דקות האחרונות. גם אין יותר מדי סרטים כמוהו, בטוח שלא באיכות הזאת. אז יש סיבה די טובה להתלהבות.

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 15 נובמבר 2014, 00:26

ראיתי היום את הסרט Whiplash, סרט מעולה שמתאר יחסים קשים וכואבים בין מורה לתלמיד, ממליץ.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 נובמבר 2014, 12:44

Mandellla כתב:ראיתי היום את הסרט Whiplash, סרט מעולה שמתאר יחסים קשים וכואבים בין מורה לתלמיד, ממליץ.

גם אני ראיתי (לפני חודש בערך)... אחלה סרט.
Benjamin Franklin

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 17 נובמבר 2014, 10:38

איזה יופי של פרק היה בסאותפארק. קארטמן מתעלל בבאטרס, התכנית שלו מתנקמת בו, קצת מיינדפאק ואיסטר אגס. חומר קלאסי.
והסוף היה אדיר.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 נובמבר 2014, 13:02

MGS FREAK כתב:איזה יופי של פרק היה בסאותפארק. קארטמן מתעלל בבאטרס, התכנית שלו מתנקמת בו, קצת מיינדפאק ואיסטר אגס. חומר קלאסי.
והסוף היה אדיר.

באמת פרק מצוין. העונה הזאת, זולת הפרק הראשון (שבדיעבד היה מושלם) ממש נהדרת.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 נובמבר 2014, 13:24

עונה באמת טובה מאוד. לא היו פרקים ממש מטורפים, אבל כמעט כולם טובים מאוד.

אני מת לחזור הביתה כבר ולראות THE WALKING DEAD
חוץ מהפרק הקודם - כל הפרקים בעונה הנכחית היו מותחים במיוחד ומלאים באקשן.
..ולחשוב שכמעט פרשתי בעונה השנייה :)

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 17 נובמבר 2014, 15:16

Nucleus_Dawn כתב:

חוץ מהפרק הזה אני די מאוכזב מהעונה.
נתתי דפדוף דרך שמות הפרקים של כל העונות (ב-VOD) כדי להזכר בהם, ואני פשוט לא רואה בעונה הזאת פרק שבאמת נזכור בעוד שנים, אולי חוץ מהנ"ל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 נובמבר 2014, 16:12

Nucleus_Dawn כתב:

מה רוצים מהפרק הראשון? הוא היה מעולה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 נובמבר 2014, 01:11

DrKeo כתב:מה רוצים מהפרק הראשון? הוא היה מעולה.

הוא היה נורא חסר פואנטה. לחלוטין ההפך מפתיחת עונה דרמטית.
אחר כך, בפרק השני, פתאום התברר שהוא פתיחה לאיזה קשת סיפור שנמשכת כמה פרקים והוא נראה ממש מדהים, בהקשר הנכון.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 19 נובמבר 2014, 10:23

Laskin כתב:עונה באמת טובה מאוד. לא היו פרקים ממש מטורפים, אבל כמעט כולם טובים מאוד.

אני מת לחזור הביתה כבר ולראות THE WALKING DEAD
חוץ מהפרק הקודם - כל הפרקים בעונה הנכחית היו מותחים במיוחד ומלאים באקשן.
..ולחשוב שכמעט פרשתי בעונה השנייה :)

אומנם אני רק בפרק השלישי, אבל אי אפשר להשוות את מה שהלך בפרק הראשון לשאר :).
העונה השלישית היתה לדעתי עונת השיא וגם הרביעית עדיין יותר טובה (המריחה שלה הגיע רק בסוף עם הסיפור של הGovernor).
אבל כן, העונה השנייה היתה קשה, מה שמכונה - "עונת Breaking bad", כל החווה היה בולשיט אחד גדול.
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 19 נובמבר 2014, 11:55

בנושא אחר, מה דעתכם על שילוב גרפיקת תלת מימד בסרטי דו מימד (מצויירים "קלאסים") ?

זאת פשוט זוועה לדעתי, אני לא מבין את ההיגיון, שובר את הרצף האומנותי וגם די עצלני.

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 14 אורחים