DrKeo כתב:האמת שהזכויות עסרטים ל ספיידרמן שייכות לסוני לא למארוול
אבל אחרי הדליפה שהייתה, מי יודע?
למה שהדליפה תשפיע על זה?
המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
Nucleus_Dawn כתב:
למה שהדליפה תשפיע על זה?
DrKeo כתב:כי חלק מהדליפה הכילה התכתבות בין סוני למארוול כשמארוול רוצים את ספיידרמן בקפטן אמריקה 3 בשביל הקו עלילה של הCIVIL WAR. בנוסף היה שם דיבור על טרילוגית ספיידרמן של מארוול שמחוברת ליקום שלהם אבל השיווק וחלק מהשליטה ה"אומנותית" תשאר אצל סוני (וגם חלק מהרווחים כמובן).
זה מעניין כי מארוול בעצם מתיחסים לזה שהם לא באמת יכולים לעשות את CIVIL WAR כמו שצריך כי חצי מהקונספט של הקו עלילה הזה הוא שהממשלה דורשת מגיבורים לחשוף את הזהות שלהם ולהרשם אבל ביקום הסינמטי של מארוול אין לאף אחד מסכה, כל הזהויות ידועות לממשלה. אז כנראה שספיידרמן היה הפיתרון שלהם, הוא פלוס כמה חבר'ה חדשים שהם היו מציגים (אולי בלאק פנתר?) היו הנרשים להוריד את המסכות ולהחשף.
DrKeo כתב:שאם סוני תתן להם לעשות את ספיידרמן, זה יהיה בידיים של מארוול לעשות את דונלד ויהיה סיכוי לזה.
Nucleus_Dawn כתב:
אהה... התכוונת שבהסתמך על המידע שדלף, יש סיכוי שזה יקרה?
חשבתי שהתכוונת שהדליפה היא הסיבה שזה יקרה.
DrKeo כתב:אה לא, התכוונתי שגיא התבלבל כשהוא אמר שמארוול יעשו סרט עם ספיידרמן השחור ואני אמרתי שאין סיכוי שמארוול יעשו כי הזכויות לא אצלם, אבל עם הדליפה החדשה זה כן נותן דווקא סיכוי.
Laskin כתב:ראיתי סוף סוף את אינטרסטלאר!
סרט נהדר. מאוד מאוד נהנתי.
MGS FREAK כתב:נושא סרטים אז ...
ענק, אבל היו צריכים לדחוף שם גם את ג'יימס קמרון איכשהו.
Nucleus_Dawn כתב:
העונה היה להם סרטון אחד לא משהו (אלן דג'נרס נגד אופרה), אבל חוץ מזה, הם ממש מפציצים. כל הסרטונים מדהימים. יש מצב שזה הכי טוב שהם עשו אי פעם.
DrKeo כתב:כן, כולם אמרו שהגוף הכדורי הוא אמיתי והראש המרחף הוא CGI.
וכן, זה אמור לשנות משהו, CGI תמיד מתישן לא משנה מה אתה עושה.
swiss-the-engine כתב:בוא לא נגזים... פרופס מתיישנים בדיוק באותה המידה.
swiss-the-engine כתב:בוא לא נגזים... פרופס מתיישנים בדיוק באותה המידה.
swiss-the-engine כתב:בסדר בסדר... ברור שזה לא "בדיוק" באותה מידה, אבל אנחנו מדברים על היום ולא על חיתולי CG.
אין לי ממש העדפה לכאן או לכאן אבל מה שאני יכול לאמר זה שלא נתקלתי בפרופ שלא ראיתי בבירור שזה פרופ ולא נתקלתי בCG (למעט אולי ויסטות או משהו כזה) שלא ראיתי בבירור שזה CG.
MGS FREAK כתב:סעמק, ערוץ 2 ספיילרו מה קורה בסוף של ה"ראיון". זה שהוא לא צפוי לצאת בקרוב לא מצדיק את זה. אידיוטים.
מזכיר לי שהם פעם גילו מוות של דמות בכתבה על אחד מספרי הארי פוטר שבדיוק יצא.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 6 אורחים