נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אפריל 2015, 22:32

MGS FREAK כתב:אחרי כל השמועות, יש אישור כמעט רשמי שהטריילר לבאטמן נגד סופרמן יצורף למקס הזועם. טום הולקנבורג (הידוע כ-JunkieXL ואחראי על המוזיקה של באטמן בזמן שהאנס צימר אחראי על סופרמן) צייץ ב-3 לחודש ש-"היום עשינו מיקס לטריילר, פאקינג אווסום" ו-"תלכו לראות את מקס הזועם, אולי יש שם טריילר שתאהבו"

לא יכול לחכות !!!

אם ככה רק 5 שבועות לטריילר :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 אפריל 2015, 23:21

תהרגו אותי אני עדיין לא יכול לראות מה אפשר לעשות כל כך מדהים בסרט שכולל את באטמן וסופרמן, תכל׳ס מבחינתי גם הנוקמים ושומרי הגלקסיה הם סרטים לא יותר מנחמדים שיכולים מקסימום להעביר שעתיים מבדרות בקולנוע, עשו מהם יותר מדי כאילו מדובר באיזה יצירות מופת ומשהו שהוא אירוע קולנועי של אחת לעשור לפחות, לגמרי אוברייטד לטעמי אבל כנראה שסרטי הקומיקס אנסמבל האלה לא כל כך בשבילי.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 07 אפריל 2015, 23:35

bling כתב:תהרגו אותי אני עדיין לא יכול לראות מה אפשר לעשות כל כך מדהים בסרט שכולל את באטמן וסופרמן, תכל׳ס מבחינתי גם הנוקמים ושומרי הגלקסיה הם סרטים לא יותר מנחמדים שיכולים מקסימום להעביר שעתיים מבדרות בקולנוע, עשו מהם יותר מדי כאילו מדובר באיזה יצירות מופת ומשהו שהוא אירוע קולנועי של אחת לעשור לפחות, לגמרי אוברייטד לטעמי אבל כנראה שסרטי הקומיקס אנסמבל האלה לא כל כך בשבילי.

תמונה

Nuff' said.

אף אחד לא אמר שהם סרטי מופת, בסופו של דבר הם "סרטי כיף" כמו רוב הסרטים שאנחנו רואים פחות או יותר. אני אישית מאוד אוהב את היקום של DC (בעיקר אחרי היכרות עם הרבה קומיקסים בשנה האחרונה) ובגלל זה אני מתרגש לראות את הדמויות האלה על המסך הגדול. גיבורי קומיקס הם דמויות גדולות מהחיים, והכותב גראנט מוריסון אמר (ובצדק) שהוא רואה את הקומיקס כממשיך דרכם של המיתוסים של המיתולוגיה היוונית וכמוהם מספק השראה ומהווים בסיס תרבותי לעידן המודרני.

זה סבבה אם אתה לא מתלהב מהעניין, אבל זה בהחלט יהיה מעניין.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 אפריל 2015, 23:39

MGS FREAK כתב:
תמונה

Nuff' said.

אף אחד לא אמר שהם סרטי מופת, בסופו של דבר הם "סרטי כיף" כמו רוב הסרטים שאנחנו רואים פחות או יותר. אני אישית מאוד אוהב את היקום של DC (בעיקר אחרי היכרות עם הרבה קומיקסים בשנה האחרונה) ובגלל זה אני מתרגש לראות את הדמויות האלה על המסך הגדול. גיבורי קומיקס הם דמויות גדולות מהחיים, והכותב גראנט מוריסון אמר (ובצדק) שהוא רואה את הקומיקס כממשיך דרכם של המיתוסים של המיתולוגיה היוונית וכמוהם מספק השראה ומהווים בסיס תרבותי לעידן המודרני.

זה סבבה אם אתה לא מתלהב מהעניין, אבל זה בהחלט יהיה מעניין.

היי אני מסכים שהאביר האפל היה סרט אדיר שמצדיק את ההייפ, אין מה להשוות בכלל בינו לבין סרטי האסמבל הכביכול שנונים ומודעים לעצמם, אחד הוא באמת מהסרטים היותר טובים שיצאו מהקולנוע המסחרי בשנים האחרונות והשני? מקסימום "כיף", לעשות מהם איזה אירוע תרבותי ענקי נראה לי חורג מהפרופורציות שלהם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אפריל 2015, 00:05

bling כתב:היי אני מסכים שהאביר האפל היה סרט אדיר שמצדיק את ההייפ, אין מה להשוות בכלל בינו לבין סרטי האסמבל הכביכול שנונים ומודעים לעצמם, אחד הוא באמת מהסרטים היותר טובים שיצאו מהקולנוע המסחרי בשנים האחרונות והשני? מקסימום "כיף", לעשות מהם איזה אירוע תרבותי ענקי נראה לי חורג מהפרופורציות שלהם.

הוא הביא את הספר כדוגמה כי יש שם סצנות בטמן נגד סופרמן אייקוניות :)

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 08 אפריל 2015, 00:40

DrKeo כתב:הוא הביא את הספר כדוגמה כי יש שם סצנות בטמן נגד סופרמן אייקוניות :)

אם אני לא טועה זאת גם הפעם הראשונה שהם נלחמו באמת (אם מתעלמים מכמה מקרים מוזרים בעידן הכסף שהם נלחמו נגד רובוטים בדמותיהם, או משהו עם שליטה מוחית). סניידר אמר שהוא לוקח הרבה השראה מהספר הזה: הוא הציג את הסרט עם הציטוט של באטמן בסוף הקרב, החליפה דומה, ונראה שגם הג'וקר של ג'ארד לטו יהיה מבוסס על זה של TDKR.

בלינג, למה אתה מתכוון "שנונים ומודעים לעצמם" ? נראה לי ש-DC לוקחים כיוון הרבה יותר אפל ומציאותי עד כמה שאפשר בניגוד להומור והצבעוניות של מרוואל (לא שזה רע, כן ? תפוחים ותפוזים)
אני לא יכול לחכות לסרטים שלהם, סניידר ידוע בתור מישהו שיתן ספקטקל רציני כמו שהוא הראה באיש הפלדה, ועם רוסטר דמויות עוצמתיות כמו סופרמן, קפטן מרוואל, ואקווהמן (ברמה שלא באמת ראינו בסרטים של מרוואל) הוא יכול לתת לנו סרטים פשוט מטורפים.

ודבר נוסף, קיימת תיאוריה (תיאורטית לחלוטין, לא שמועה או משהו, אך מבוססת ואפשרית) שבשבלב מסויים יצא סרט שמבוסס על ה-משבר, ובהתאם ישלב גם את היקום הטלוויזיוני של DC.
זאת עליית מדרגה רצינית אחרי שמרוואל איחדו סרטים מנותקים לעולם אחד. הדבר היחיד שיתעלה על זה זה סרט קרוסאובר של מרוואל ו-DC :D

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אפריל 2015, 00:47

MGS FREAK כתב:
אם אני לא טועה זאת גם הפעם הראשונה שהם נלחמו באמת (אם מתעלמים מכמה מקרים מוזרים בעידן הכסף שהם נלחמו נגד רובוטים בדמותיהם, או משהו עם שליטה מוחית). סניידר אמר שהוא לוקח הרבה השראה מהספר הזה: הוא הציג את הסרט עם הציטוט של באטמן בסוף הקרב, החליפה דומה, ונראה שגם הג'וקר של ג'ארד לטו יהיה מבוסס על זה של TDKR.

בלינג, למה אתה מתכוון "שנונים ומודעים לעצמם" ? נראה לי ש-DC לוקחים כיוון הרבה יותר אפל ומציאותי עד כמה שאפשר בניגוד להומור והצבעוניות של מרוואל (לא שזה רע, כן ? תפוחים ותפוזים)
אני לא יכול לחכות לסרטים שלהם, סניידר ידוע בתור מישהו שיתן ספקטקל רציני כמו שהוא הראה באיש הפלדה, ועם רוסטר דמויות עוצמתיות כמו סופרמן, קפטן מרוואל, ואקווהמן (ברמה שלא באמת ראינו בסרטים של מרוואל) הוא יכול לתת לנו סרטים פשוט מטורפים.

ודבר נוסף, קיימת תיאוריה (תיאורטית לחלוטין, לא שמועה או משהו, אך מבוססת ואפשרית) שבשבלב מסויים יצא סרט שמבוסס על ה-משבר, ובהתאם ישלב גם את היקום הטלוויזיוני של DC.
זאת עליית מדרגה רצינית אחרי שמרוואל איחדו סרטים מנותקים לעולם אחד. הדבר היחיד שיתעלה על זה זה סרט קרוסאובר של מרוואל ו-DC :D

הם כבר בבעיה כשיש גם סרט פלאש מוכרז וגם סדרת פלאש רצה ומאוד פופולרית.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 08 אפריל 2015, 00:56

DrKeo כתב:הם כבר בבעיה כשיש גם סרט פלאש מוכרז וגם סדרת פלאש רצה ומאוד פופולרית.

עזרא מילר הזה הוא פשוט בחירה מחורבנת, אין לי מושג מה הם חשבו לעצמם. רק בגללו שווה להם לעשות סרט על המשבר עוד כמה שנים כדי שיהיה להם תירוץ להעיף אותו.
לא יצא לי לראות אף אחת מהסדרות שלהם, אבל שמעתי שבפלאש יש פה ושם רמיזות למשבר, ובכלל, בארי אלן, אתה יודע...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אפריל 2015, 11:57

MGS FREAK כתב:
עזרא מילר הזה הוא פשוט בחירה מחורבנת, אין לי מושג מה הם חשבו לעצמם. רק בגללו שווה להם לעשות סרט על המשבר עוד כמה שנים כדי שיהיה להם תירוץ להעיף אותו.
לא יצא לי לראות אף אחת מהסדרות שלהם, אבל שמעתי שבפלאש יש פה ושם רמיזות למשבר, ובכלל, בארי אלן, אתה יודע...

אבל העניין הוא שהם לא מנהלים בשום צורה את הסדרות טלביזיה, הן ממש אישיות נפרדת. כלומר אם הם עושים משבר ומצרפים אותן פנימה זאת סתם החלטה עסקית, אין כאן שום תכנון על כמו שמארוול עושים. אני בטוח שלעולם הסרטים שלהם יש תכנון על אבל בטלביזיה? זה לגמרי OUTSOURCING שהם לא נוגעים בו.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 08 אפריל 2015, 12:39

DrKeo כתב:אבל העניין הוא שהם לא מנהלים בשום צורה את הסדרות טלביזיה, הן ממש אישיות נפרדת. כלומר אם הם עושים משבר ומצרפים אותן פנימה זאת סתם החלטה עסקית, אין כאן שום תכנון על כמו שמארוול עושים. אני בטוח שלעולם הסרטים שלהם יש תכנון על אבל בטלביזיה? זה לגמרי OUTSOURCING שהם לא נוגעים בו.

בדיוק. אישיות נפרדת=עולם נפרד. גם אם הם לא בונים לקראת כלום ויש אפס תיאום, תמיד יהיה אפשרי לעשות סרט על המשבר עם מעט מאוד build up לקראתו. זאת תכנית המגירה המושלמת למקרה שמשהו יתפקשש להם. שפלאש של מילר ימות בבקשה.

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 08 אפריל 2015, 12:47

אני מסכים שהנוקמים לא היה משהו בכלל, שומרי הגלאקסיה היה נחמד, כיפי ולא יותר מזה, האביר האפל היה מצויין.

נקווה לטוב מבאטמן VS סופרמן
"A man chooses, a slave obeys"

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 08 אפריל 2015, 13:01

ShiTDemoN כתב:אני מסכים שהנוקמים לא היה משהו בכלל, שומרי הגלאקסיה היה נחמד, כיפי ולא יותר מזה, האביר האפל היה מצויין.

נקווה לטוב מבאטמן VS סופרמן

לא נראה לי ששומרי הגלקסיה אמור להיות יותר מסרט כיפי, הוא עשה את מה שהוא צריך על הצד הטוב ביותר.

הבעיה הגדולה ביותר בנוקמים לדעתי היא שהסרט לא ידע מה הוא רוצה מעצמו, החייזרים פשוט הגיעו ולא עשו כלום. קצת הרס פה ושם אבל לא באמת הרגו אף אחד או באו עם מטרה מסויימת. ככה לא כובשים כוכב. הקטע הזה מתח את יכולת השהיית הספק שלי למקסימום ואני מקווה שאולטרון יהיה איום אמיתי שיצריך תגובה אמיתית.
האביר האפל היה אינטרפטציה מאוד מעניינת לבאטמן, אבל אותי מעניין לראות את באטמן של אפלק בגלל שנראה שהוא הולך להיות באטמן בדיוק כמו בקומיקס ולא הולך להתבייש בזה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 אפריל 2015, 13:06

MGS FREAK כתב:

אני מתכוון שסרטי מארבל של הנוקמים/ שומרי הגלאקסיה שנונים ומודעים לעצמם :)
הבנתי שבאטמן נגד סופרמן הוא גם סרט אנסמבל שכזה, קשה לי לחשוב על דרך שאפשר לעשות את זה ברצינות בלי שזה יהיה מגוחך ולכן הפתרון של מארבל דווקא מרגיש לי כמו הטוב ביותר, למרות שגם זה כאמור לא בדיוק עושה את הסרטים ליצירות מופת, רק בידור נחמד לקולנוע. אני צופה שבאטמן נגד סופרמן יהיה נורא אם הם ילכו על הכיוון הרציני כמו שאתה אומר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אפריל 2015, 13:30

הבעיה עם DC היא שהם רוצים ללכת על רציני וכבד אבל יש להם איש מעופף, אדם ששולט על דגים והמון חייזרים. לא קל לעשות את זה רציני, למרות שאהבתי את איש הפלדה.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 08 אפריל 2015, 14:18

DrKeo כתב:הבעיה עם DC היא שהם רוצים ללכת על רציני וכבד אבל יש להם איש מעופף, אדם ששולט על דגים והמון חייזרים. לא קל לעשות את זה רציני, למרות שאהבתי את איש הפלדה.

למה לא קל ? אם הנ"ל יופיעו בעולם שלנו יום אחד לא נראה לי שמישהו יצחק.

כשמתייחסים למשהו שלעצמו בלי להכניס לתמונה את כל מה שמסביבו אז ברור שזה ישמע מטומטם, אבל ספרי המד"ב והספרות הספקוליטיבית הטובים ביותר הם אלו שלקחו רעיון הזוי ושמו אותו במסגרת מציאותית ביותר, ובאמצעותו בחנו את החברה ואת כל מה שאנחנו מכירים. כמו גר בארץ נוכריה, עולם הנהר, וספרי המשחק של אנדר.

אני מאוד מקווה שיקחו את הקו שמתייחס לגיבורי על באותה צורה שאנחנו היינו מתייחסים אליהם אם הם היו מופיעים פה יום אחד: חלקנו היינו רואים בהם מפלצות, חלקנו אלים.
זכור את המשפט של סופרמן מ-TDKR:
The rest of us learned to cope. The rest of us recognized the danger--of the endless envy of those not blessed. Diana went back to her people. Hal went to the stars. And I have walked the razor's edge for so long... But you, Bruce--you, with your wild obsession...They'll kill us if they can, Bruce. Every year they grow smaller. Every year they hate us more. We must not remind them that giants walk the earth

למרות שכמובן שיהיו הבדלים, שם מדברים על העתיד הרחוק, כאן על ההתחלה, אבל הרעיונות יכולים להיות דומים. אם אתה רוצה דוגמא לקומיקס שבאמת מראה מה היה קורה אם גיבורי על היו אמיתיים, קרא את The Authority. הם מחליטים לטפל בבעיות האמיתיות של העולם: פוליטיקאים, דיקטטורים, טייקונים מושחתים וכמובן גם בנבלי על שאותם הם הורגים במקום לשלוח לכלא ולתת להם להשתחרר ממנו אחרי שבוע. הם משנים את הסטטוס קוו במקום לשמר אותו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אפריל 2015, 14:45

MGS FREAK כתב:
למה לא קל ? אם הנ"ל יופיעו בעולם שלנו יום אחד לא נראה לי שמישהו יצחק.

כשמתייחסים למשהו שלעצמו בלי להכניס לתמונה את כל מה שמסביבו אז ברור שזה ישמע מטומטם, אבל ספרי המד"ב והספרות הספקוליטיבית הטובים ביותר הם אלו שלקחו רעיון הזוי ושמו אותו במסגרת מציאותית ביותר, ובאמצעותו בחנו את החברה ואת כל מה שאנחנו מכירים. כמו גר בארץ נוכריה, עולם הנהר, וספרי המשחק של אנדר.

אני מאוד מקווה שיקחו את הקו שמתייחס לגיבורי על באותה צורה שאנחנו היינו מתייחסים אליהם אם הם היו מופיעים פה יום אחד: חלקנו היינו רואים בהם מפלצות, חלקנו אלים.
זכור את המשפט של סופרמן מ-TDKR:
The rest of us learned to cope. The rest of us recognized the danger--of the endless envy of those not blessed. Diana went back to her people. Hal went to the stars. And I have walked the razor's edge for so long... But you, Bruce--you, with your wild obsession...They'll kill us if they can, Bruce. Every year they grow smaller. Every year they hate us more. We must not remind them that giants walk the earth

למרות שכמובן שיהיו הבדלים, שם מדברים על העתיד הרחוק, כאן על ההתחלה, אבל הרעיונות יכולים להיות דומים. אם אתה רוצה דוגמא לקומיקס שבאמת מראה מה היה קורה אם גיבורי על היו אמיתיים, קרא את The Authority. הם מחליטים לטפל בבעיות האמיתיות של העולם: פוליטיקאים, דיקטטורים, טייקונים מושחתים וכמובן גם בנבלי על שאותם הם הורגים במקום לשלוח לכלא ולתת להם להשתחרר ממנו אחרי שבוע. הם משנים את הסטטוס קוו במקום לשמר אותו.

סיפורי מדע בדיוני עושים אחד משני דברים:
1) מתעסקים בדברים מדעיים
2) עוסקים בפנטזיה גמורה

מארוול הלכו על פנטזיה גמורה קומית, בגלל זה רקון מדבר זה בסדר גמור. DC הלכו על גרסה 1, כלומר הגישה היותר מדעית. פלישת חייזרים, זה לגמרי באזור הסביר אבל שליט אטלנטיס שמדבר עם דגים או ענקים הורסי עולמות, זה כבר עולם הפנטזיה. ברגע שהם מערבבים את השניים, זה יוצא מוזר. אני לא אומר שזה בלתי אפשרי לעשות את זה, אני פשוט חושב שזה מאוד קשה.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 08 אפריל 2015, 16:44

DrKeo כתב:סיפורי מדע בדיוני עושים אחד משני דברים:
1) מתעסקים בדברים מדעיים
2) עוסקים בפנטזיה גמורה

מארוול הלכו על פנטזיה גמורה קומית, בגלל זה רקון מדבר זה בסדר גמור. DC הלכו על גרסה 1, כלומר הגישה היותר מדעית. פלישת חייזרים, זה לגמרי באזור הסביר אבל שליט אטלנטיס שמדבר עם דגים או ענקים הורסי עולמות, זה כבר עולם הפנטזיה. ברגע שהם מערבבים את השניים, זה יוצא מוזר. אני לא אומר שזה בלתי אפשרי לעשות את זה, אני פשוט חושב שזה מאוד קשה.

הוא לא מדבר עם דגים:

תמונה

תמונה

ושוב, לא משנה כמה הרעיון לא אמין או מציאותי, מה שמשנה זה איך הסביבה מגיבה אליו והאם העולם נאמן לחוקים הפנימיים שלו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אפריל 2015, 18:47

MGS FREAK כתב:
הוא לא מדבר עם דגים:

תמונה

תמונה

ושוב, לא משנה כמה הרעיון לא אמין או מציאותי, מה שמשנה זה איך הסביבה מגיבה אליו והאם העולם נאמן לחוקים הפנימיים שלו.

כן ברור, אבל זה ממש קשה לישום זה הכל :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 אפריל 2015, 11:36

התחלתי לראות DARDEVIL של NETFLIX...
הפרק הראשון ככה ככה, אבל השני הרבה יותר טוב.
נראה שזו הולכת להיות סדרת הטלויזיה הטובה ביותר, המבוססת על קומיקס... לא שזו חכמה גדולה, אבל עדיין.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 אפריל 2015, 15:19

Laskin כתב:התחלתי לראות DARDEVIL של NETFLIX...
הפרק הראשון ככה ככה, אבל השני הרבה יותר טוב.
נראה שזו הולכת להיות סדרת הטלויזיה הטובה ביותר, המבוססת על קומיקס... לא שזו חכמה גדולה, אבל עדיין.

אני בפרק 6, הסדרה הזאת ממש אבל ממש זולה לפעמים. החבר הזה שלו, פוגי, ואו לא הייתי נותן לו לשחק בסרט יוטיוב ביתי והוא כתוב פשוט נוראי. הבלונדינית שחקנית די רעה ובכלליות הסדרה הזאת מלאה בדברים זולים, קלישאות וכתיבה רעה לפעמים. אבל כן, לסדרת קומיקס, היא בהפרש ענקי הכי טובה. האמת שברגע שמתקדמים קצת אז יש משחק טוב יותר בגלל שחקנים טובים יותר, ביחוד קינגפין שהוא משחק מצויין (ואיילת זורר שמשחקת כמו ישראלית :)). גם די מצחיק אותי הנסיון שלהם לקשר אותה ליקום של מארוול כשפעם בשלושה פרקים מישהו זורק משפט כמו "איך אתם לא מצליחים להרוג אותו? מה יש לו חליפה רובוטית או פטיש קסום?". היא לא מרגישה בשום צורה ביקום של מארוול, אבל פעם ב150 שעות זורקים איזה משפט על "מה שהיה בניו יורק" וזה פתאום כן :)

אבל היי, צריך לראות אותה מהר כי היום יש משחקי הכס :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 12 אפריל 2015, 17:04

DrKeo כתב:אני בפרק 6, הסדרה הזאת ממש אבל ממש זולה לפעמים. החבר הזה שלו, פוגי, ואו לא הייתי נותן לו לשחק בסרט יוטיוב ביתי והוא כתוב פשוט נוראי. הבלונדינית שחקנית די רעה ובכלליות הסדרה הזאת מלאה בדברים זולים, קלישאות וכתיבה רעה לפעמים. אבל כן, לסדרת קומיקס, היא בהפרש ענקי הכי טובה. האמת שברגע שמתקדמים קצת אז יש משחק טוב יותר בגלל שחקנים טובים יותר, ביחוד קינגפין שהוא משחק מצויין (ואיילת זורר שמשחקת כמו ישראלית :)). גם די מצחיק אותי הנסיון שלהם לקשר אותה ליקום של מארוול כשפעם בשלושה פרקים מישהו זורק משפט כמו "איך אתם לא מצליחים להרוג אותו? מה יש לו חליפה רובוטית או פטיש קסום?". היא לא מרגישה בשום צורה ביקום של מארוול, אבל פעם ב150 שעות זורקים איזה משפט על "מה שהיה בניו יורק" וזה פתאום כן :)

יצאו חרא של גרסאות להורדה, מה שדלף זה לא HD, אל תתלהב :D.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 אפריל 2015, 17:10

DrKeo כתב:אני בפרק 6, הסדרה הזאת ממש אבל ממש זולה לפעמים. החבר הזה שלו, פוגי, ואו לא הייתי נותן לו לשחק בסרט יוטיוב ביתי והוא כתוב פשוט נוראי. הבלונדינית שחקנית די רעה ובכלליות הסדרה הזאת מלאה בדברים זולים, קלישאות וכתיבה רעה לפעמים. אבל כן, לסדרת קומיקס, היא בהפרש ענקי הכי טובה. האמת שברגע שמתקדמים קצת אז יש משחק טוב יותר בגלל שחקנים טובים יותר, ביחוד קינגפין שהוא משחק מצויין (ואיילת זורר שמשחקת כמו ישראלית :)). גם די מצחיק אותי הנסיון שלהם לקשר אותה ליקום של מארוול כשפעם בשלושה פרקים מישהו זורק משפט כמו "איך אתם לא מצליחים להרוג אותו? מה יש לו חליפה רובוטית או פטיש קסום?". היא לא מרגישה בשום צורה ביקום של מארוול, אבל פעם ב150 שעות זורקים איזה משפט על "מה שהיה בניו יורק" וזה פתאום כן :)

ראיתי פרק אחד של הפלאש וחשבתי שזה דווקא ממש נחמד. היא מתפוררת לאחר מכן לזבלון כמו החץ?
גם נהניתי מאוד מהסוכנת קארטר, אם כי אין ספק שהיא מלאה בבעיות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 אפריל 2015, 21:30

Death_119 כתב:יצאו חרא של גרסאות להורדה, מה שדלף זה לא HD, אל תתלהב :D.

אני לא רואה את הזבל שדלף, אבל הפרק האמיתי הראשון היום בלילה :)

שחר, לא התמדתי באף סדרת קומיקס. ראיתי שניים מהפלאש, שניים מהחץ ושניים מגות׳ם, וותרתי על כולם. בדרדוויל אני בפרק 6 אז זה אומר משהו רק אל תצפה לאיזה breaking bad. מה שכן האלימות שם מפתיעה, מאוד כבלים בנושא הזה. היה שם קטע אפילו שסגרו למישהו את הדלת של האוטו שוב ושוב על הראש עד שלא נשאר כלום והוא נפל חסר ראש לרצפה. אבל פטמה? חס ושלום!

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 אפריל 2015, 21:38

DrKeo כתב:אני לא רואה את הזבל שדלף, אבל הפרק האמיתי הראשון היום בלילה :)

שחר, לא התמדתי באף סדרת קומיקס. ראיתי שניים מהפלאש, שניים מהחץ ושניים מגות׳ם, וותרתי על כולם. בדרדוויל אני בפרק 6 אז זה אומר משהו רק אל תצפה לאיזה breaking bad. מה שכן האלימות שם מפתיעה, מאוד כבלים בנושא הזה. היה שם קטע אפילו שסגרו למישהו את הדלת של האוטו שוב ושוב על הראש עד שלא נשאר כלום והוא נפל חסר ראש לרצפה. אבל פטמה? חס ושלום!

אם ציפיות נמוכות, אני חושב שקל להנות מהסוכנת קארטר. הוא ממש חביב, עם סגנון מהנה.
זו גם סוג של מיני סדרה - פרקים. אני ממליץ.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 אפריל 2015, 22:13

Nucleus_Dawn כתב:
אם ציפיות נמוכות, אני חושב שקל להנות מהסוכנת קארטר. הוא ממש חביב, עם סגנון מהנה.
זו גם סוג של מיני סדרה - פרקים. אני ממליץ.

שמעתי שהוא ממש טוב יחסית. אולי ביום משועמם במיוחד. היום מתחיל משחקי הכס, מחר ב2 בלילה gta יוצא, החיים קשים...

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 14 אורחים