נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אפריל 2015, 15:30

MGS FREAK כתב:החליפה של באטמן נראית מדהים, מאוד דומה לזאת של TDKR וגם הטקסטורה שלה שונה מכל חליפה שהייתה עד היום.

אמרו משהו לגבי פרסום של הטריילר באינטרנט או שנצטרך להסתפק בצילום רועד ומטושטש מטלפון של מישהו ?

לא אמרו, רק שזה באיימקס ביום שני הקרוב. אני משער שזה יצא לאינטרנט מהר, יש איימקס עסקת בלעדיות עם הטריילר כך שאני משער שזה יחזיק כמה ימים. או במילים אחרות, יום שני תראה את זה מצולם באייפון, בטח לקראת הסופ"ש תוכל לראות כמו בן אדם.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 16 אפריל 2015, 16:32

בעקבות ההייפ צפיתי השבוע בדוקו של HBO בדבר הסינטולוגיה, מדהים, מומלץ למי שרוצה קצת לראות איך מתנהלת אחת הכתות המפורסמות בעולם (לא הגרועה שבהן, אבל בהחלט לא צדיקה) וקצת להחשף לצד הפסיכי של טום קרוז שזה תמיד משעשע.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אפריל 2015, 16:41

דלף אחד הפוסטרים:
תמונה

פלוס לוק על המראה החדש של הסטורמטרופרס:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 אפריל 2015, 21:16

הולי מולי.
BB-8 מגניב לגמרי.

כמו כן, הולי פאקינג שיט!!!!
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 16 אפריל 2015, 21:36

טריילר טוב מאוד. מציג מהסרט אבל לא חושף יותר מדי.

ו-BB8 הזה נראה פלא הנדסי, איך לעזאזל הראש "צף" על הגוף ? מגנטים ? יכולת תנועה עצמאית שמסונכרנת עם הגוף ומניעה את הראש לכיוון הנגדי ?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אפריל 2015, 22:37

תחתונים להחלפה?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 אפריל 2015, 12:52

בטמן נגד סופרמן דלף!
http://www.polygon.com/2015/4/17/843918 ... ailer-leak

צילום OFF SCREEN איכותי. טריילר די מגניב אני חייב להגיד, בטמן נשמע Kickass :)

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 17 אפריל 2015, 13:11

זה נראה ממש טוב! כל הסט האפל מוסיף המון.
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 אפריל 2015, 13:32

DrKeo כתב:בטמן נגד סופרמן דלף!
http://www.polygon.com/2015/4/17/843918 ... ailer-leak

צילום OFF SCREEN איכותי. טריילר די מגניב אני חייב להגיד, בטמן נשמע Kickass :)

ממש אהבתי. לא מסכים עם הכתבה השלילית של פוליגון על הטריילר.

בטמן לגמרי נראה מגניב. אני משוכנע שאוהב את הסרטים פחות מבטמן ופחות משומרי הגלקסיה. כנראה אפילו פחות מהנוקמים, אבל אני שמח שהולכת להיות מלחמת סרטי קומיקס עתירי תקציב, עם אופי כל כך שונה. אחלה גיוון :D
זה גם חכם מצד DC, לדעתי. במקום להלחם עם המפלצת הקולנועית של מרוול ראש בראש, הם הולכים לכיוון אחר, שהם ראו שכבר הצליח להם עם סרטי בטמן.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 אפריל 2015, 13:52

כן גם אני ממש אוהב את הכיוון, Best batman voice ever!
נראה ממש טוב, והקטע של סופרמן שאנשים רואים אותו כאל הוא קונספט מגניב. גם התגובות בפוליגון ממש חיוביות, זה כאילו הכתב הזה בבועה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 אפריל 2015, 14:35

אני מרגיש כמו חייזר שאני לא מחובר ככה לתרבות העולמית ולהתרגשות משני הסרטים האלה.
חייב לציין אבל שבכל זאת הטיזר של SW נראה נפלא ואני מבין את ההתרגשות לקראתו מצד המעריצים.

באטמן לעומת זאת... אני עדיין עומד על כך שהסרט יהיה נורא :)

וסיימתי את העונה של TWD, השתפר בהמשך כמו ש KEO הבטיח, דווקא מעניין אותי לאן עכשיו זה ילך בעונה הבאה, ברור שמבחינת קונפליקט מרכזי זה הולך להיות סביב הכנופיה שראינו בסוף.
יש כמה דברים שהפריעו לי קצת בבניית העולם ובבימוי אבל בסדר, זו לא סדרת מופת מבחינתי ובתור משהו כיפי להעביר איתו את הזמן היא סכ"ה עשתה את העבודה למרות הפרקים החלשים שקפצו פה ושם.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 17 אפריל 2015, 14:54

DrKeo כתב:כן גם אני ממש אוהב את הכיוון, Best batman voice ever!
נראה ממש טוב, והקטע של סופרמן שאנשים רואים אותו כאל הוא קונספט מגניב.

הולי. פאקינג. שיט.

זוכר שדיברתי על מה יקרה אם סופרמן יופיע במציאות ? בדיוק, הוא יהיה אל. אני יכול לתת פה פרשנויות עד מחר לקטע הזה, אבל בעיקרון סופרמן הוא גלגול מודרני של אל השמש שקיים כמעט בכל תרבות (אמון רע, אפולו\הליוס, אמטרסו, סול אינויקטוס וכמובן גם ישו). היו קומיקסים שעסקו בעניין הזה אבל לא נראה לי שאי פעם היה סיפור שלקח את העניין של סופרמן בתור אל רחוק כל כך, הקונספט פשוט גאוני.

באטמן נראה פשוט מדהים, והקול שלו הוא מה שדמיינתי כשקראתי את TDKR. הכל פשוט spot on. אם להתעלם מאיך שבן אפלק יעשה אותו (לטובה או לרעה), בינתיים זה נראה באטמן הכי נאמן ומלא כבוד לקומיקס שראינו. ונראה שהוא גם חתיכת זינופוב. אם באטמן כזה, אני לא יכול לדמיין כמה זינופוב לקס לותור הולך להיות. אני מקווה משהו בסגנון הזה:

תמונה

אדם שחושש לגורל האנושות ומה שהופך אותנו לאנושיים.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 17 אפריל 2015, 15:50

bling כתב:אני מרגיש כמו חייזר שאני לא מחובר ככה לתרבות העולמית ולהתרגשות משני הסרטים האלה.
חייב לציין אבל שבכל זאת הטיזר של SW נראה נפלא ואני מבין את ההתרגשות לקראתו מצד המעריצים.

גם אני לא מתחבר/מחובר. יש לי וידוי - מעולם לא צפיתי בSW. או שלפחות אין לי שום זיכרון שכזה. ובן אפלק כבאטמן? אין ספק כמעט שזה יהיה נוראי. :).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 17 אפריל 2015, 18:11

Klayman כתב:
גם אני לא מתחבר/מחובר. יש לי וידוי - מעולם לא צפיתי בSW. או שלפחות אין לי שום זיכרון שכזה. ובן אפלק כבאטמן? אין ספק כמעט שזה יהיה נוראי. :).

אם כבר אנשים יוצאים בוידואים נרגשים בנוגע לstar wars אז גם לי יש אחד... אני ראיתי את שובו של הג'דיי כשהוא רק יצא בקולנוע מוגרבי... :ugeek:

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 17 אפריל 2015, 23:21

כל כך טוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אפריל 2015, 03:20

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 אפריל 2015, 09:39

MGS FREAK כתב:
הולי. פאקינג. שיט.

זוכר שדיברתי על מה יקרה אם סופרמן יופיע במציאות ? בדיוק, הוא יהיה אל. אני יכול לתת פה פרשנויות עד מחר לקטע הזה, אבל בעיקרון סופרמן הוא גלגול מודרני של אל השמש שקיים כמעט בכל תרבות (אמון רע, אפולו\הליוס, אמטרסו, סול אינויקטוס וכמובן גם ישו). היו קומיקסים שעסקו בעניין הזה אבל לא נראה לי שאי פעם היה סיפור שלקח את העניין של סופרמן בתור אל רחוק כל כך, הקונספט פשוט גאוני.

אני מבין שלא ראית את WATCHMEN...
:P

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 19 אפריל 2015, 10:06

התחלתי לראות את Better call saul (עד כה צפיתי עד פרק 4 כולל) ואני מאוהב, סדרה מדהימה, הרבה יותר מוצלחת מBreaking bad. כל כך כיף.
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 19 אפריל 2015, 12:33

Laskin כתב:

אני מבין שלא ראית את WATCHMEN...
:P

ראיתי קצת פה ושם. אני לא רוצה לראות את הסרט במלואו כדי שלא יהרס לי הספר שאני כל כך אוהב.

דיברתי על סופרמן בקטע הזה, ו-WATCHMEN התעסק בנושאים מעט שונים. ד"ר מנהטן היה כל כך רחוק מהאנושות ביחס לסופרמן שהוא לא באמת השוואה טובה. כאן מדברים על חייזר שנתפס כאל (ובצדק) אבל מבחינת צורת חשיבה וחינוך הוא אדם לכל דבר (שוב הקבלה לישו) ומעניין לראות איך הוא מגיב.

מאוד מעניין אותי מה אורך הסרט. הם צריכים להיפגש, להילחם, להשלים (ואולי להילחם באויב משותף ?) בלי שהכל יראה מאולץ. גם חבל שלא מורידים את ה-BVS ונשארים עם "שחר הצדק" בתור שם הסרט, נשמע פחות מגוחך.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 אפריל 2015, 12:39

סדרה הרבה יותר קלילה, אבל טובה יותר? אני ממש בספק... מה גם שאנחנו יודעים איך זה נגמר אז אין מתח :/

אנ, ואני בפרק 11 בDARDEVIL, השארתי את שני פרקי הסיום לסוף, אבל אני מוכרח להגיד משהו - פרק 10 ממש, ממש, ממש גרוע.
הוא ההגדרה של "פרק פילר". סתם מעפן, וזה אחרי פרק 9 שהיה ממש מצויין.
היה ניתן לעשות את כל הפרק הזה בחמש דקות. זה פשוט כל כך הורס שעושים את זה.

מקווה שנטפליקס רושמת ולומדת לקחים, לעונה הבאה:
- שהדיאלוגים יהיו יותר בסגנון של "סטיק" והכומר, ופחות בסגנון של כל השאר, בערך.
- להרוג את פוגי... דחוף! נדב צדק לגמרי, כל סצינה איתו מיותרת והוא גם משחק גרוע מאוד לטעמי.
- בלי פרקי פילר.
- עירום. כי לא יכול להיות שיש אלימות כל כך בוטה בלי זה. אני מבין שהשחקנית מדם אמיתי לא מראה אף פעם, אבל לא אכפת לי אם תעבדו עלינו עם כפילה.

אה, ואם השחקן של FISK מוכר לכם ואתם לא יודעים מאיפה - אז תראו את FULL METAL JACKET עוד פעם ^_^ לא ייאמן שזה הוא :P
לי הוא מאוד מזכיר את פורסט וויטקר, אבל בלבן. ובגבוה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 אפריל 2015, 12:43

MGS FREAK כתב:
ראיתי קצת פה ושם. אני לא רוצה לראות את הסרט במלואו כדי שלא יהרס לי הספר שאני כל כך אוהב.

דיברתי על סופרמן בקטע הזה, ו-WATCHMEN התעסק בנושאים מעט שונים. ד"ר מנהטן היה כל כך רחוק מהאנושות ביחס לסופרמן שהוא לא באמת השוואה טובה. כאן מדברים על חייזר שנתפס כאל (ובצדק) אבל מבחינת צורת חשיבה וחינוך הוא אדם לכל דבר (שוב הקבלה לישו) ומעניין לראות איך הוא מגיב.

מאוד מעניין אותי מה אורך הסרט. הם צריכים להיפגש, להילחם, להשלים (ואולי להילחם באויב משותף ?) בלי שהכל יראה מאולץ. גם חבל שלא מורידים את ה-BVS ונשארים עם "שחר הצדק" בתור שם הסרט, נשמע פחות מגוחך.

דווקא בגלל שד"ר מנהטן כ"כ הרבה יותר עצמתי מסופרמן - ההשוואה עוד יותר מתאימה... הוא לא איזה חייזר חזק, הוא פאקינג אל, פחות או יותר. הוא היה אדם, מת, ואז נוצר מחדש כאל... מה יותר ישו מזה?!
הסרט (והגראפיק נובל, כמובן) מתעסק בעיקר בשאלה - "מה היה קורה אם היה מופיע 'מושיע כל יכול' בתקופה של המלחמה הקרה?", איך היו מתייחסים אליו, ומה זה היה משנה בהסטוריה שלנו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 אפריל 2015, 12:45

Laskin כתב:סדרה הרבה יותר קלילה, אבל טובה יותר? אני ממש בספק... מה גם שאנחנו יודעים איך זה נגמר אז אין מתח :/

אנ, ואני בפרק 11 בDARDEVIL, השארתי את שני פרקי הסיום לסוף, אבל אני מוכרח להגיד משהו - פרק 10 ממש, ממש, ממש גרוע.
הוא ההגדרה של "פרק פילר". סתם מעפן, וזה אחרי פרק 9 שהיה ממש מצויין.
היה ניתן לעשות את כל הפרק הזה בחמש דקות. זה פשוט כל כך הורס שעושים את זה.

מקווה שנטפליקס רושמת ולומדת לקחים, לעונה הבאה:
- שהדיאלוגים יהיו יותר בסגנון של "סטיק" והכומר, ופחות בסגנון של כל השאר, בערך.
- להרוג את פוגי... דחוף! נדב צדק לגמרי, כל סצינה איתו מיותרת והוא גם משחק גרוע מאוד לטעמי.
- בלי פרקי פילר.
- עירום. כי לא יכול להיות שיש אלימות כל כך בוטה בלי זה. אני מבין שהשחקנית מדם אמיתי לא מראה אף פעם, אבל לא אכפת לי אם תעבדו עלינו עם כפילה.

אה, ואם השחקן של FISK מוכר לכם ואתם לא יודעים מאיפה - אז תראו את FULL METAL JACKET עוד פעם ^_^ לא ייאמן שזה הוא :P
לי הוא מאוד מזכיר את פורסט וויטקר, אבל בלבן. ובגבוה.

כן, מסכים. האמת שזיהיתי את פיסק די מהר, אבל רק בגלל שראיתי אותו בשופט לפני כמה שבועות (זה עם רוברט דאוני ג'וניור, לא ההוא עם המסכה שהורג פושעים בצורה אלימה).

ופריק, תראה את WATCHMAN רק בשביל הסיום שהוא הרבה יותר טוב בסרט מאשר בקומיקס. גם הפתיח עם בוב דילן די מדהים.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 19 אפריל 2015, 12:51

ראיתי את הפתיח, ושמעתי על השינוי בסיום. חבל ששינו אותו כי דווקא שאר הסרט (ממה שראיתי) מאוד נאמן לקומיקס, כמעט אחד לאחד וניכר שסניידר עשה אותו עם המון אהבה וכבוד.

התמונה של מה שקורה בקומיקס עדיין צרובה לי במוח, לא האמנתי שזה קורה. לדעתי חבל שלא השאירו את זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 אפריל 2015, 13:03

MGS FREAK כתב:ראיתי את הפתיח, ושמעתי על השינוי בסיום. חבל ששינו אותו כי דווקא שאר הסרט (ממה שראיתי) מאוד נאמן לקומיקס, כמעט אחד לאחד וניכר שסניידר עשה אותו עם המון אהבה וכבוד.

התמונה של מה שקורה בקומיקס עדיין צרובה לי במוח, לא האמנתי שזה קורה. לדעתי חבל שלא השאירו את זה.

דווקא הקטעים שבהם סניידר נאמן לגמרי הם הפחות טובים בסרט, הקטעים שלא נמצאים בספר כמו הפתיח והסיום הם הקטעים הכי טובים בסרט.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 אפריל 2015, 13:05

הקטע שד"ר מנהטן "יוצר את עצמו" הוא דווקא נאמן מאוד אם אני זוכר נכון, ושניידר עשה את זה מעולה! אחת הסצינות הטובות שם.

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 3 אורחים