Laskin כתב:הקטע שד"ר מנהטן "יוצר את עצמו" הוא דווקא נאמן מאוד אם אני זוכר נכון, ושניידר עשה את זה מעולה! אחת הסצינות הטובות שם.
הוא נוצר בתאונה. אני לא זוכר שהיה לו חלק מכוון בזה.
בנושא באטמן:

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
DrKeo כתב:"A superman"
הסצנה שלו מעולה וחבל שלא הצלחתי למצא את כולה כי מהרגע שהוא ננעל בחדר ועד שהוא מופיע כד"ר מנהטן היא פשוט מדהימה. מהקטע שהשיער נעמד לו בידיים ועד שהוא מופיע עם Full בולבול על המסך
Laskin כתב:JW נראה ממש מעפן, אפילו פתטי. אבל מצד שני - גם ממש כיפי בתלת מימד בקולנוע.
בנושא אחר - סיימתי את DAREDEVIL ואני מעט מאוכזב. ציפיתי לסוף מפוצץ, והיה יחסית משעמם.
סה"כ היו איזה 5 סצינות אקשן ממש מעולות בכל העונה, ובערך 4 פרקים די מיותרים.
עדיין מעולה ביחס למצב של סדרות קומיקס, אבל יש הרבה מקום לשפר. ממש מקווה שנראה עונה 2 בוגרת יותר ובלי פילרים.
מרקו פולו היה הרבה יותר טוב.
Laskin כתב:שמע, אין מה לעשות וחייבים להתייחס לעובדה שזה לא מבוסס על איזה נובל גאוני, אלא קומיקס סביר. אי אפשר לצפות ליצירת מופת בשום דרך.
אני ראיתי הרבה ביקורות טובות על DD והאמת שאני לא מבין אותן כל כך. דווקא לקראת הסוף הסדרה הורידה הילוך וזה מעפן לגמרי :/
Laskin כתב:הכתיבה עם הכומר ו"סטיק" הייתה מעולה באופן יחסי.
השחקן הראשי סבבה והוא משכנע כ"עיוור", כשבא לו![]()
אני לא אהבתי את הפלאשבקים, או לפחות לא את כולם, ופיסק אחלה שחקן אבל לפעמים אולי קצת מוגזם ונראה שהוא מתאמץ קצת לעשות קול כזה עמוק.
פוגי בטח לא ימות לפני הפרק האחרון של העונה הבאה, לצערנו. הכי מרגיז בפוגי זה שמנסים לעשות אותו "גבר" עם הבחורה עם השדיים שהוא כביכול לא שם עליה, ומשיג אותה בקלות, או בקטעים אחרים שלא אהרוס כאן למי שלא ראה.
הוא שחקן כזה גרוע, בטח יש לו קשרים בהפקה.
Laskin כתב:JW נראה ממש מעפן, אפילו פתטי. אבל מצד שני - גם ממש כיפי בתלת מימד בקולנוע.
בנושא אחר - סיימתי את DAREDEVIL ואני מעט מאוכזב. ציפיתי לסוף מפוצץ, והיה יחסית משעמם.
סה"כ היו איזה 5 סצינות אקשן ממש מעולות בכל העונה, ובערך 4 פרקים די מיותרים.
עדיין מעולה ביחס למצב של סדרות קומיקס, אבל יש הרבה מקום לשפר. ממש מקווה שנראה עונה 2 בוגרת יותר ובלי פילרים.
מרקו פולו היה הרבה יותר טוב.
Laskin כתב:מה?! מאיפה הבאת את זה? נשמע לי משונה... וחרא
Laskin כתב:יופי, נבהלתי לרגע... זה לא נשמע כמו נטפליקס בכלל
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 6 אורחים