המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
Laskin כתב:הולך לראות היום באיימקס את הנוקמים 2.
אה, וזוכרים שאני התלוננתי שהכח של MR FANTASTIC מFANTASTIC 4 או איך שלא קוראים לו ממש ארכאי ומטופש? (שהוא יכול למתוח את עצמו כמו גומי)
אז היום "נחשף" שזה לא הכח שלו בסרט הקרוב, אלא הכח "לעוות את המרחב סביבו", מה שיוצר מצב כאילו הוא נמתח.
אז חדשות מעולות! כבר אין לו כח ממש ממש דבילי
Laskin כתב:הולך לראות היום באיימקס את הנוקמים 2.
אה, וזוכרים שאני התלוננתי שהכח של MR FANTASTIC מFANTASTIC 4 או איך שלא קוראים לו ממש ארכאי ומטופש? (שהוא יכול למתוח את עצמו כמו גומי)
אז היום "נחשף" שזה לא הכח שלו בסרט הקרוב, אלא הכח "לעוות את המרחב סביבו", מה שיוצר מצב כאילו הוא נמתח.
אז חדשות מעולות! כבר אין לו כח ממש ממש דבילי
Death_119 כתב:וזה שדוקטור דום הוא לא דיקטטור אלא חבר שלהם זה בסדר? ושהם לא קיבלו את הכוחות במסע לחלל אלא בניסוי שהשתבש?
Death_119 כתב:וזה שדוקטור דום הוא לא דיקטטור אלא חבר שלהם זה בסדר? ושהם לא קיבלו את הכוחות במסע לחלל אלא בניסוי שהשתבש?
MGS FREAK כתב:ככה נראה איש הפלדה אחרי ששיחקו לו קצת בפילטרים (הגרסה ממימד מקביל שבו דיסני קנו את DC):
פאק זה יפה.
Death_119 כתב:ראיתי את הנוקמים ויצאתי סופר מאוכזב, לטעמי, הסרט בינוני, אבל נופל מהקודם ובכלל, פשוט סרט סתמי. מה טוב? אין ספק שכל קטע פעולה שם מתעלה על קודמיו עשרות מונים, למען האמת - השיתוף פעולה, במיוחד בסצנת הפתיחה הם לא יותר ממדהימים, קטע האקשן הטוב ביותר מאז ומעולם. מה רע? כל השאר בערך, החל מהמבטא הרוסי הנוראי של Scarlet witch וQuick silver, שניהם דרך אגב, שחקנים גרועים. הבחור ששיחק את Quick silver באקסמן עשה עבודה טובה פי כמה. כל ההליכה על פיתוח הדמות היה פשוט גרוע,, היה נראה כמו בנות גילמור פוגשים את הקלונוע.ספויילר: הצגספויילר: הצג
זה היה נראה כמו אקשן מטורף לצד פיתוח דמות ורגש מבית מדרשו של ג'ורג' לוקאס.
Nucleus_Dawn כתב:ראיתי אתמול את הנוקמים בIMAX וממש נהניתי.
אני עדין חושב ששומרי הגלקסיה סרט יותר טוב, אבל זה במקום השני, בשבילי.
אהבתי מאוד את זה שהם העלו את כמות הבדיחות ולוקחים את עצמם פחות ברצינות. בעולם כל כך אידיוטי, כמו שיש ברוב הקומיקסים, זה עובד מצוין
ממה נהניתי, בקיצור.
DrKeo כתב:אני לא יודע מה אתם רוצים, זה מארוול, כל הסרטים שלהם מטומטמים ומלאים חורים. חוץ משומרי הגלקסיה אין שם סרט באמת טוב. הנוקמים 2 הוא אחלה, מצחיק וכתוב לא רע וחוץ מסצנות אקשן מבולגנות ותזוזתיות שדי שנאתי (חוץ מהראשונה, ממנה נהנתי). הייתי שם אותו שלישי אחרי שומרי הגלקסיה ואיירונמן 3.
The jinx באמת מדהים, ראיתי שבוע שעבר הכל ביומיים והסדרה הזאת משאירה אותך עם הלסת למטה.
DrKeo כתב:אני לא יודע מה אתם רוצים, זה מארוול, כל הסרטים שלהם מטומטמים ומלאים חורים....הייתי שם אותו שלישי אחרי שומרי הגלקסיה ואיירונמן 3.
\.
MGS FREAK כתב:
זה שהם ככה והתרגלנו לזה לא אומר שצריך להגן עליהם (כמו בת'סדה שהתרגלנו מהם למשחקים מבוגבגים עד לרמה שסולחים להם על זה "כי זה הם").
אני גם פשוט לא מבין את כל השבחים על איירון מן 3. כולם מהללים את מרוואל על הטוויסט ו"וואו איזה אומץ מצידם על המקוריות". לא. הם צריכים להפגין מקוריות בכל סרט. זה כמו שאומרים לאבו מאזן "וואו כל הכבוד שהוא מגנה פיגועים", Bitch Please . ככה צריכה להיראות הנורמה.
בכל מקרה לדעתי הסרט היה ממוצע ביותר, הוא הראה שטוני לא שווה כלום. כל דמות שניה בסרט הזה נכנסה לחליפה ושלטה בה במקצועיות, שלא לדבר על כך שהחליפות יכולות לפעול באופן עצמאי, תזכיר לי למה צריך אותך בפנים טוני ? גם הסצנה לקראת הסוף שהוא כביכול מראה מה הוא שווה גם בלי החליפה (כשהוא אילתר נשקים סטייל שכחו אותי בבית) לא באמת מפצה על הגול העצמי של הצגת החליפה בתור מה שעושה את האדם ולא ההפך.
בניגוד גמור לכך, קפטן אמריקה 2 הוא לדעתי אולי הסרט היחיד (שומרי הגלקסיה מתקרב) שהוא סרט ממש טוב בפני עצמו. באתי אליו בגישת "נו טוב, מה יכול להיות רע, בכל מקרה צריך לראות את כל סרטי ההכנה לפני הנוקמים 2" והוא ממש הפתיע אותי לטובה. דגש חזק על דמויות ועלילה, קרבות מגע מרשימים, אפקטים פרקטיים (למרות הקראפטון של CGI), והשלכות רציניות על העולם (סצינת הפתיחה של הנוקמים 2 וזהו, לצערי)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 7 אורחים