bling כתב:הקרוק לא אמור להיות בגובה של איזה 3+ מטר? אני מתבסס על משחקי ארקהם. נראה די מסכן פה, כמו איזה באדי בילדר שקיבל מחלת עור.
בעיקרון כן יש לו מחלה. אם אני זוכר נכון זה מקרה רציני של אטביזם שגרם לו להידמות לזוחל.
המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
bling כתב:הקרוק לא אמור להיות בגובה של איזה 3+ מטר? אני מתבסס על משחקי ארקהם. נראה די מסכן פה, כמו איזה באדי בילדר שקיבל מחלת עור.
Death_119 כתב:Lawrence Kasdan לא כתב את האימפריה מכה שנית, הוא co writer שלה כמו בשובו של הג'דיי. בכל מקרה, נראה נורא, הם חייבים להיפטר מהדמויות הצ'יזיות שלוקאס הכניס לאורך השנים לסרטים, החייזרים בכל הסדרה הזאת (מלבד אימפרית המסחר) נראים נורא.
DrKeo כתב:אז ברגע שיש עוד כותב שכתב יחד איתו זה הופך ל"לא כתב"? פרספקטיבה מעניינת. אם ככה הוא גם לא כותב את SW החדש כי גם JJ כתב אותו.
Death_119 כתב:כתבתי שהוא לא כתב? כתבי שהוא שותף לכתיבה, אתה תיארת אותו ככתב היחיד. כמו שטענת לגביו גם בשובו של הג'דיי בעוד שהוא כתב ביחד עם לוקאס וגם סיפור המסגרת הוא של לוקאס.
DrKeo כתב:כן, אמרת:
"Lawrence Kasdan לא כתב את האימפריה מכה שנית"
אמרתי שהוא כתב את האמפריה ואת שובו של הג'דיי וזה נכון, אני לא בטוח למה אתה מחפש ויכוחים. ורואים טוב מאוד שג'ורג' לוקאס נכנס לכתיבה של ג'דיי, הסרט הכי גרוע בטרילוגיה ומלא בשטויות שנועדו להיות צעצועים.
או במילים אחרות, פרק 7 מתחיל ברגל ימין עם במאי טוב והכותב הכי טוב שהיה לסדרה.
Death_119 כתב:מסכים לחלוטין, כל הסרטים של מלחמת הכוכבים הם מזעזעים, סרטי סוג ז', רק האימפריה מכה שנית הוא סוג ב'. אבל זה מה שיש.
אין ספק שיש פוטנציאל, למרות שאני סמוך שגם הטרילוגיה החדשה והספין אוף של Rough squadron יהיו פח זבל. לוקאס תמיד יהיה שם ברקע, גם אם לא פיסית אז במורשתו הגרועה. אין סיכוי שמה שעשו בStar trek יקרה כאן.
DrKeo כתב:אני מאמין בפרק 7, אולי אני תמים אבל נראה כאילו הכל נופל שם בדיוק למקום הנכון. ג'ורג' לוקאס אפילו לא יודע מה העלילה של פרק 7, הוא אמר שהוא לא רואה את הטריילרים כדי להיות מופתע בקולנוע. זה הדבר הכי מעודד, לא רק שהוא לא שם אלה אין לו אפילו רבע יד בסרט. אפילו הבנתי שהוא עשה ישיבה עם דיסני ופרש לפניהם את התוכנית שהייתה לו לפרק 7-9 ודיסני אמרו "אמממ.... לא". שזה גם נהדר
InterAl כתב:Super 8 שלו היה מהסרטים הבודדים שגרמו לי לצאת באמצע מהקולנוע.
Death_119 כתב:אני לא יודע מה אתם רוצים מStar Trek שניהם סרטים מעולים, זה Star Trek לא חומות של תיקווה, הוא לא נופל באיכות כי הוא סרט מדע בידיוני. דווקא השני הרבה יותר טוב מהראשון לטעמי. הרבה יותר מגוון וחאן הוא רע הרבה יותר מוצלח מרומולאן גנרי.
DrKeo כתב:אף אחד לא רוצה כלום מסטארטרק, ההפך, כולנו שבחנו אותו. גם לדעתי השני מצויין, פשוט לא כמו הראשון. אחרי הסוף של הראשון ציפיתי לסרט DEEP SPACE ובסוף קבלנו משהו שסובב את סן פרנסיסקו 80% מהזמן אז הוא טיפה אכזב. גם כל הבלגן עם קאן היה קצת מסריח, כל הקטע הזה של "הוא לא קאן! הוא לא קאן!" ואז 20 דקות לתוך הסרט "אני קאן". לא יודע, אולי אם הייתי רואה את הסרט בוואקום אז אני חושב שהייתי חושב שהוא טוב כמו הראשון אבל קשה להתעלם מהציפיה לסרט DEEP SPACE שהסוף של הראשון יצר וכל הבלגן עם קאן שהיה לקראת היציאה של הסרט.
Nucleus_Dawn כתב:
לא נחשפתי לשום בלגן "הוא לא קאן" וראיתי את הסרט לאחרונה.
ממש נהניתי ממנו. אני גם חושב שהוא יותר טוב מהראשון. ההופעה של בנדיקט משובחת. הקטע שהוא אומר "חקוק בזכרוני.ספויילר: הצג
Death_119 כתב:הוא לא תואם בשיט לקומיקס של Civil war, זה לא יהיה על זהויות משום מה. ראינו את זה בנוקמים 2, יהיו שתי מחנות, סטארק + שילד + כל מי שתומך בממשל מול קפטן אמריקה וכל מי שאיבד אמון בממשל.
DrKeo כתב:זה הולך להיות בדיוק על מה שהקומיקס דבר, קבוצה שחושבת שיש לגיבורים יותר מדי כוח והם צריכים להרשם ולהכפף לממשלה (הקבוצה של טוני) וקבוצה שדוגלת בחופש ומתגדת לזה (קפטן אמריקה). אני יודע שיש לך נטיה להכנס להסטריות כשהקרב בין שתי דמויות במשחקי בכס מתרחש בבוקר במקום בשעוד ערב אז מראש אני יכול להרגע אותך ולהגיד שזה לא הולך אחד לאחד הקומיקס, רק קונספט דומה. בדיוק כמו שלא תקבל פלאנט הולק.
Death_119 כתב:אני ממש לא המומחה, אבל מה שהוצג בנוקמים 2 היה שונה מהסיבה שציינת שבגינה התרחש Civil war.
דרך אגב, לגבי הHulk יש דווקא סיכוי לPlanet hulk, לא לחינם הוא מודע בסוף הסרט ולא מוכן לענות לנטאשה כי הוא מודע שהזעם שלו מסוכן לסביבה. הוא הולך לאחד משתי מקומות - להקים אי שיהיה פשוט Island hulk ושם ימצאו אותו בנוקמים 3, או לחילופין יטוס לחלל ויפגוש את Guardians of the galaxy ויחבר אותם לעלילה של הנוקמים 3 מול Thanos בGuardians of the galaxy 2. לדעתי השני יותר סביר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 8 אורחים