נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

MGS FREAK
Veteran

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי MGS FREAK » 04 מאי 2015, 19:16

bling כתב:הקרוק לא אמור להיות בגובה של איזה 3+ מטר? אני מתבסס על משחקי ארקהם. נראה די מסכן פה, כמו איזה באדי בילדר שקיבל מחלת עור.

בעיקרון כן יש לו מחלה. אם אני זוכר נכון זה מקרה רציני של אטביזם שגרם לו להידמות לזוחל.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 מאי 2015, 10:32

Lawrence Kasdan לא כתב את האימפריה מכה שנית, הוא co writer שלה כמו בשובו של הג'דיי. בכל מקרה, נראה נורא, הם חייבים להיפטר מהדמויות הצ'יזיות שלוקאס הכניס לאורך השנים לסרטים, החייזרים בכל הסדרה הזאת (מלבד אימפרית המסחר) נראים נורא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 מאי 2015, 11:30

Death_119 כתב:Lawrence Kasdan לא כתב את האימפריה מכה שנית, הוא co writer שלה כמו בשובו של הג'דיי. בכל מקרה, נראה נורא, הם חייבים להיפטר מהדמויות הצ'יזיות שלוקאס הכניס לאורך השנים לסרטים, החייזרים בכל הסדרה הזאת (מלבד אימפרית המסחר) נראים נורא.

אז ברגע שיש עוד כותב שכתב יחד איתו זה הופך ל"לא כתב"? פרספקטיבה מעניינת. אם ככה הוא גם לא כותב את SW החדש כי גם JJ כתב אותו.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 מאי 2015, 13:46

DrKeo כתב:אז ברגע שיש עוד כותב שכתב יחד איתו זה הופך ל"לא כתב"? פרספקטיבה מעניינת. אם ככה הוא גם לא כותב את SW החדש כי גם JJ כתב אותו.

כתבתי שהוא לא כתב? כתבי שהוא שותף לכתיבה, אתה תיארת אותו ככתב היחיד. כמו שטענת לגביו גם בשובו של הג'דיי בעוד שהוא כתב ביחד עם לוקאס וגם סיפור המסגרת הוא של לוקאס.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 מאי 2015, 14:38

Death_119 כתב:כתבתי שהוא לא כתב? כתבי שהוא שותף לכתיבה, אתה תיארת אותו ככתב היחיד. כמו שטענת לגביו גם בשובו של הג'דיי בעוד שהוא כתב ביחד עם לוקאס וגם סיפור המסגרת הוא של לוקאס.

כן, אמרת:
"Lawrence Kasdan לא כתב את האימפריה מכה שנית"

אמרתי שהוא כתב את האמפריה ואת שובו של הג'דיי וזה נכון, אני לא בטוח למה אתה מחפש ויכוחים. ורואים טוב מאוד שג'ורג' לוקאס נכנס לכתיבה של ג'דיי, הסרט הכי גרוע בטרילוגיה ומלא בשטויות שנועדו להיות צעצועים.

או במילים אחרות, פרק 7 מתחיל ברגל ימין עם במאי טוב והכותב הכי טוב שהיה לסדרה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 מאי 2015, 15:49

DrKeo כתב:כן, אמרת:
"Lawrence Kasdan לא כתב את האימפריה מכה שנית"

אמרתי שהוא כתב את האמפריה ואת שובו של הג'דיי וזה נכון, אני לא בטוח למה אתה מחפש ויכוחים. ורואים טוב מאוד שג'ורג' לוקאס נכנס לכתיבה של ג'דיי, הסרט הכי גרוע בטרילוגיה ומלא בשטויות שנועדו להיות צעצועים.

או במילים אחרות, פרק 7 מתחיל ברגל ימין עם במאי טוב והכותב הכי טוב שהיה לסדרה.

מסכים לחלוטין, כל הסרטים של מלחמת הכוכבים הם מזעזעים, סרטי סוג ז', רק האימפריה מכה שנית הוא סוג ב'. אבל זה מה שיש.

אין ספק שיש פוטנציאל, למרות שאני סמוך שגם הטרילוגיה החדשה והספין אוף של Rouge squadron יהיו פח זבל. לוקאס תמיד יהיה שם ברקע, גם אם לא פיסית אז במורשתו הגרועה. אין סיכוי שמה שעשו בStar trek יקרה כאן.
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 05 מאי 2015, 17:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 מאי 2015, 15:59

Death_119 כתב:מסכים לחלוטין, כל הסרטים של מלחמת הכוכבים הם מזעזעים, סרטי סוג ז', רק האימפריה מכה שנית הוא סוג ב'. אבל זה מה שיש.

אין ספק שיש פוטנציאל, למרות שאני סמוך שגם הטרילוגיה החדשה והספין אוף של Rough squadron יהיו פח זבל. לוקאס תמיד יהיה שם ברקע, גם אם לא פיסית אז במורשתו הגרועה. אין סיכוי שמה שעשו בStar trek יקרה כאן.

אני מאמין בפרק 7, אולי אני תמים אבל נראה כאילו הכל נופל שם בדיוק למקום הנכון. ג'ורג' לוקאס אפילו לא יודע מה העלילה של פרק 7, הוא אמר שהוא לא רואה את הטריילרים כדי להיות מופתע בקולנוע. זה הדבר הכי מעודד, לא רק שהוא לא שם אלה אין לו אפילו רבע יד בסרט. אפילו הבנתי שהוא עשה ישיבה עם דיסני ופרש לפניהם את התוכנית שהייתה לו לפרק 7-9 ודיסני אמרו "אמממ.... לא". שזה גם נהדר :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 מאי 2015, 16:09

DrKeo כתב:אני מאמין בפרק 7, אולי אני תמים אבל נראה כאילו הכל נופל שם בדיוק למקום הנכון. ג'ורג' לוקאס אפילו לא יודע מה העלילה של פרק 7, הוא אמר שהוא לא רואה את הטריילרים כדי להיות מופתע בקולנוע. זה הדבר הכי מעודד, לא רק שהוא לא שם אלה אין לו אפילו רבע יד בסרט. אפילו הבנתי שהוא עשה ישיבה עם דיסני ופרש לפניהם את התוכנית שהייתה לו לפרק 7-9 ודיסני אמרו "אמממ.... לא". שזה גם נהדר :)

גם אני.
פרק 7 גרם לכל מעריצי מלחמת הכוכבים להרגיש משהו שהם לא הרגישו הרבה מאוד זמן - תקווה.
זה ממש נחמד :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 05 מאי 2015, 21:03

לא ש-JJ אברמס כזה להיט.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 מאי 2015, 10:40

לדעתי STAR TREK הראשון שלו היה סרט מעולה. גם השני נחמד מאוד, אבל פחות אהבתי, ובכלל - אני לא כ"כ מתחבר למסע בין כוכבים...
בכל אופן אין מצב שזה יהיה פחות טוב מהטרילוגיה החדשה, או הישנה בעצם (במבחן הזמן היא לא משהו), אז אני גם אופטימי

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 06 מאי 2015, 12:13

Super 8 שלו היה מהסרטים הבודדים שגרמו לי לצאת באמצע מהקולנוע.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 מאי 2015, 12:51

InterAl כתב:Super 8 שלו היה מהסרטים הבודדים שגרמו לי לצאת באמצע מהקולנוע.

כן, סופר 8 לא היה משהו אבל סטאר טרק הראשון היה מעולה, השני היה אחלה סרט וגם משימה בלתי אפשרית 3 היה אחלה. הוא כמעט תמיד מביא משהו סולידי ונראה שבמקרה של SW הוא לגמרי "מבין את זה". לא קיים סרט מלחמת הכוכבים באמת סופר איכותי או משהו כזה, כלומר אם הוא יצליח להביא את הרמה של סטאר טרק הראשון אז כנראה שזה יהיה הסרט הכי טוב בסדרת SW. זה לא שמדובר באיזה דיוויד פינצ'ר או דרן אהרונובסקי אבל הוא במאי פופקורן טוב.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 07 מאי 2015, 10:00

אני לא יודע מה אתם רוצים מStar Trek שניהם סרטים מעולים, זה Star Trek לא חומות של תיקווה, הוא לא נופל באיכות כי הוא סרט מדע בידיוני. דווקא השני הרבה יותר טוב מהראשון לטעמי. הרבה יותר מגוון וחאן הוא רע הרבה יותר מוצלח מרומולאן גנרי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 07 מאי 2015, 10:29

הפרק האחרון של שילד היה נחמד, מחבר קצת דברים מהסרט (אפילו מסביר משהו שנראה קצת מוזר בסרט)
סה"כ מחכה לסיום העונה בפרק כפול....
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 מאי 2015, 11:18

Death_119 כתב:אני לא יודע מה אתם רוצים מStar Trek שניהם סרטים מעולים, זה Star Trek לא חומות של תיקווה, הוא לא נופל באיכות כי הוא סרט מדע בידיוני. דווקא השני הרבה יותר טוב מהראשון לטעמי. הרבה יותר מגוון וחאן הוא רע הרבה יותר מוצלח מרומולאן גנרי.

אף אחד לא רוצה כלום מסטארטרק, ההפך, כולנו שבחנו אותו. גם לדעתי השני מצויין, פשוט לא כמו הראשון. אחרי הסוף של הראשון ציפיתי לסרט DEEP SPACE ובסוף קבלנו משהו שסובב את סן פרנסיסקו 80% מהזמן אז הוא טיפה אכזב. גם כל הבלגן עם קאן היה קצת מסריח, כל הקטע הזה של "הוא לא קאן! הוא לא קאן!" ואז 20 דקות לתוך הסרט "אני קאן". לא יודע, אולי אם הייתי רואה את הסרט בוואקום אז אני חושב שהייתי חושב שהוא טוב כמו הראשון אבל קשה להתעלם מהציפיה לסרט DEEP SPACE שהסוף של הראשון יצר וכל הבלגן עם קאן שהיה לקראת היציאה של הסרט.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 מאי 2015, 11:26

DrKeo כתב:אף אחד לא רוצה כלום מסטארטרק, ההפך, כולנו שבחנו אותו. גם לדעתי השני מצויין, פשוט לא כמו הראשון. אחרי הסוף של הראשון ציפיתי לסרט DEEP SPACE ובסוף קבלנו משהו שסובב את סן פרנסיסקו 80% מהזמן אז הוא טיפה אכזב. גם כל הבלגן עם קאן היה קצת מסריח, כל הקטע הזה של "הוא לא קאן! הוא לא קאן!" ואז 20 דקות לתוך הסרט "אני קאן". לא יודע, אולי אם הייתי רואה את הסרט בוואקום אז אני חושב שהייתי חושב שהוא טוב כמו הראשון אבל קשה להתעלם מהציפיה לסרט DEEP SPACE שהסוף של הראשון יצר וכל הבלגן עם קאן שהיה לקראת היציאה של הסרט.

לא נחשפתי לשום בלגן "הוא לא קאן" וראיתי את הסרט לאחרונה.
ממש נהניתי ממנו. אני גם חושב שהוא יותר טוב מהראשון. ההופעה של בנדיקט משובחת. הקטע שהוא אומר "
ספויילר: הצג
You should have let me sleep"
חקוק בזכרוני.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 מאי 2015, 17:29

Nucleus_Dawn כתב:
לא נחשפתי לשום בלגן "הוא לא קאן" וראיתי את הסרט לאחרונה.
ממש נהניתי ממנו. אני גם חושב שהוא יותר טוב מהראשון. ההופעה של בנדיקט משובחת. הקטע שהוא אומר "
ספויילר: הצג
You should have let me sleep"
חקוק בזכרוני.

אז כמו שאמרתי, אולי גם אני הייתי חושב שהוא טוב יותר אם לא הייתי חשוף לכל הבלגן בתהליך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 מאי 2015, 17:22

שתי חדשות מארוול. הראשונה היא שהנוקמים 3 יהיה הסרט הראשון בהסטוריה שיצולם כולו בimax על שני חלקיו. השניה היא שקפטן אמריקה הולך להיות יותר גדול מהנוקמים, ישתתפו בו:
קפטן אמריקה
איירונמן
וורמשין
הוויז׳ן
אנטמן
הגנרל מההולק (ואו, פעם ראשונה שמכירים בסרט הולק ביקום של מארוול, חשבתי שהם מתעלמים ממנו לגמרי)
בלאק ווידו
סקרלט וויצ׳
חייל החורף
פאלקון
הוקאיי
כל מני חברי קאסט שילד כולל הסוכנת קרטר
בלאק פאנת׳ר
מרטין פרימן בתפקיד לא ידוע

השמועה גורסת שגם ספיידרמן ודרדוויל יופיעו שם. בקיצור, בלגן שלם, הוא יהיה גדול מהנוקמים לדעתי. גם הקו עלילה שלו, אם הוא תואם לקומיקס, הולך להפוך הרבה דמויות על הראש.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 09 מאי 2015, 18:25

הוא לא תואם בשיט לקומיקס של Civil war, זה לא יהיה על זהויות משום מה. ראינו את זה בנוקמים 2, יהיו שתי מחנות, סטארק + שילד + כל מי שתומך בממשל מול קפטן אמריקה וכל מי שאיבד אמון בממשל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 מאי 2015, 18:42

Death_119 כתב:הוא לא תואם בשיט לקומיקס של Civil war, זה לא יהיה על זהויות משום מה. ראינו את זה בנוקמים 2, יהיו שתי מחנות, סטארק + שילד + כל מי שתומך בממשל מול קפטן אמריקה וכל מי שאיבד אמון בממשל.

זה הולך להיות בדיוק על מה שהקומיקס דבר, קבוצה שחושבת שיש לגיבורים יותר מדי כוח והם צריכים להרשם ולהכפף לממשלה (הקבוצה של טוני) וקבוצה שדוגלת בחופש ומתגדת לזה (קפטן אמריקה). אני יודע שיש לך נטיה להכנס להסטריות כשהקרב בין שתי דמויות במשחקי בכס מתרחש בבוקר במקום בשעוד ערב אז מראש אני יכול להרגע אותך ולהגיד שזה לא הולך אחד לאחד הקומיקס, רק קונספט דומה. בדיוק כמו שלא תקבל פלאנט הולק.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 09 מאי 2015, 20:00

DrKeo כתב:זה הולך להיות בדיוק על מה שהקומיקס דבר, קבוצה שחושבת שיש לגיבורים יותר מדי כוח והם צריכים להרשם ולהכפף לממשלה (הקבוצה של טוני) וקבוצה שדוגלת בחופש ומתגדת לזה (קפטן אמריקה). אני יודע שיש לך נטיה להכנס להסטריות כשהקרב בין שתי דמויות במשחקי בכס מתרחש בבוקר במקום בשעוד ערב אז מראש אני יכול להרגע אותך ולהגיד שזה לא הולך אחד לאחד הקומיקס, רק קונספט דומה. בדיוק כמו שלא תקבל פלאנט הולק.

אני ממש לא המומחה, אבל מה שהוצג בנוקמים 2 היה שונה מהסיבה שציינת שבגינה התרחש Civil war.

דרך אגב, לגבי הHulk יש דווקא סיכוי לPlanet hulk, לא לחינם הוא מודע בסוף הסרט ולא מוכן לענות לנטאשה כי הוא מודע שהזעם שלו מסוכן לסביבה. הוא הולך לאחד משתי מקומות - להקים אי שיהיה פשוט Island hulk ושם ימצאו אותו בנוקמים 3, או לחילופין יטוס לחלל ויפגוש את Guardians of the galaxy ויחבר אותם לעלילה של הנוקמים 3 מול Thanos בGuardians of the galaxy 2. לדעתי השני יותר סביר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 מאי 2015, 20:24

Death_119 כתב:אני ממש לא המומחה, אבל מה שהוצג בנוקמים 2 היה שונה מהסיבה שציינת שבגינה התרחש Civil war.

דרך אגב, לגבי הHulk יש דווקא סיכוי לPlanet hulk, לא לחינם הוא מודע בסוף הסרט ולא מוכן לענות לנטאשה כי הוא מודע שהזעם שלו מסוכן לסביבה. הוא הולך לאחד משתי מקומות - להקים אי שיהיה פשוט Island hulk ושם ימצאו אותו בנוקמים 3, או לחילופין יטוס לחלל ויפגוש את Guardians of the galaxy ויחבר אותם לעלילה של הנוקמים 3 מול Thanos בGuardians of the galaxy 2. לדעתי השני יותר סביר.

עדין אין סיבה, הנוקמים רק הציג קצת חיכוך בינהם. אולי קפטן אמריקה לא ילך בכיוון של ״כל הסופר גיבורים צריכים להרשם ולחדוף את הזהות״ אבל ממה שידוע כרגע הוא כן הולך בכיוון הזה. נחיה ונראה.

בנושא planet hulk, זה לא יקרה כי הזכויות של ph שייכות ליוניברסאל. הם כן יכולים לעשות סיפור מספיק דומה ומספיק שונה כדי להתחמק מלקרא לזה ככה אבל אין למארוול זכויות על הספר לעיבוד קולנועי. אולי הייתי מתלהב אם היו מדברים על החלל והוא בהקשר מסויים אבל בסופו של דבר הוא רק נעלם, לא ידוע לאיפה. באותה מידה הוא יכל להעלם לאפריקה והוא יופיע בפנתר השחור למשל. אני מת שיעשו ph, סיפור סטייל גלדיאטור על עבד עזוב שגודל דרך זירות הקרב להיות מנהיג של צבא/כוכב שלם זה קו עלילה מעולה וגם יכול להיות מאוד שימושי לקראת הנוקמים 3 ות׳נוס (מה יותר טוב בלחימה עם ת׳נוס מאשר ענק ירוק עם צבא מאחוריו? משהו כמו צבא המתים בשר הטבעות השלישי) אבל לצערנו אין סרט הולק עד הנוקמים 3 ואין להם זכויות לסיפור :/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 מאי 2015, 22:15

הסוכנת קרטר חודש לעוד עונה, גם שילד אבל בטלו את הספנסוף שילד שהיה אמור להתחיל שנה הבאה על על בובי מורס ולאנס האנטר. בצד של DC החץ, גות'ם והפלאש קבלו עוד עונה, קונסטנטין בוטל. סדרה חדשה של DC בעולם של החץ ושל הפלאש, Legends of tomorrow. הסדרה של סופרגירל הוזמנה לעונה שלמה.

בצד הפחות קומיקסי, קבלו חידוש לעוד עונה:
האיש האחרון בכדור הארץ
אלמטרי
סליפי הולו

סדרות שלא יחזרו:
באקסטורם
The following
Glee
הגרסה האמריקאית של באודצ'רץ'
המנטליסט

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 10 מאי 2015, 10:32

לדעתי עצם זה שאותו צוות שאמור לשמור על העולם כמעט הביא עליו חורבן בעצמו ובאחריותו המלאה הוא ההכנה האמיתית לקפטן אמריקה 3 (חוסר אמון של הציבור בגיבורים וצורך בפיקוח). כל החיכוכים המאולצים והילדותיים בין קפטן לאיירון בנוקמים 2 הם סתם ניסיון להדגיש מי יהיו השחקנים המרכזיים.

וכמות הדמויות... פשוט מגוחך.... רק תדמיינו את הקלאסטרפאק שהולך להיות בנוקמים 3 אחרי שיתווספו עוד כמה גיבורים לתמונה+ שומרי הגלקסיה בטח יהיו שם+ דמויות משנה מכל הנ"ל. כל המוסיף גורע.

בנושא אחר, אחרי שעזב את יחידת ההתאבדות (סליחה על התרגום, אבל זה בטוח יהיה יותר טוב מהשם בארץ), טום הארדי חשף שהוא עובד על עיבוד אחר לקומיקס של DC:

I actually got something cooking with Warner Bros. which is also a comic book, it’s a DC thing which is kind of… It’s really good actually, it contains elements of all kinds of stuff. From Ocean’s Eleven, to Batman, you can get all the wrappers out and it would be a big, really cool, Technicolor, Pulp Fiction…It’s a psychological [frick]fest, it’s absolutely awesome. It’s as if you would take Transmetropolitan and make it happen, but it’s not that out there it’s something which is much more real world. It could be like Heat, it could be [frick]ing awesome... try and guess.

והוא גם לא אומר מה יהיה הפורמט בדיוק:

It’s real estate, it’s PRIME real estate which is sitting there right under everybody’s nose that no one’s really thought about yet and it goes TV and movie, it’s awesome. I can’t believe that nobody has even –I know they thought of it but no one has actually blown life into it yet.

נשמע מאוד מאוד מסקרן. "מונח מתחת לאף של כולם אבל אף אחד לא חשב על זה" ? נשמע לי כמו עיבוד של קומיקס של ורטיגו או אפילו ויילדסטורם. לפי התיאור זה נשמע לי קצת כמו Planetary (הלוואי !).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 מאי 2015, 10:32

יש!
LAST MAN OF EARTH סדרה מאוד כיפית...
כל השאר זבל בעיניי וצריך לבטל :)
למרות שנהנתי מELEMENTARY לתקופה קצרה.

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 8 אורחים