המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
MGS FREAK כתב:לדעתי עצם זה שאותו צוות שאמור לשמור על העולם כמעט הביא עליו חורבן בעצמו ובאחריותו המלאה הוא ההכנה האמיתית לקפטן אמריקה 3 (חוסר אמון של הציבור בגיבורים וצורך בפיקוח). כל החיכוכים המאולצים והילדותיים בין קפטן לאיירון בנוקמים 2 הם סתם ניסיון להדגיש מי יהיו השחקנים המרכזיים.
וכמות הדמויות... פשוט מגוחך.... רק תדמיינו את הקלאסטרפאק שהולך להיות בנוקמים 3 אחרי שיתווספו עוד כמה גיבורים לתמונה+ שומרי הגלקסיה בטח יהיו שם+ דמויות משנה מכל הנ"ל. כל המוסיף גורע.
בנושא אחר, אחרי שעזב את יחידת ההתאבדות (סליחה על התרגום, אבל זה בטוח יהיה יותר טוב מהשם בארץ), טום הארדי חשף שהוא עובד על עיבוד אחר לקומיקס של DC:
I actually got something cooking with Warner Bros. which is also a comic book, it’s a DC thing which is kind of… It’s really good actually, it contains elements of all kinds of stuff. From Ocean’s Eleven, to Batman, you can get all the wrappers out and it would be a big, really cool, Technicolor, Pulp Fiction…It’s a psychological [frick]fest, it’s absolutely awesome. It’s as if you would take Transmetropolitan and make it happen, but it’s not that out there it’s something which is much more real world. It could be like Heat, it could be [frick]ing awesome... try and guess.
והוא גם לא אומר מה יהיה הפורמט בדיוק:
It’s real estate, it’s PRIME real estate which is sitting there right under everybody’s nose that no one’s really thought about yet and it goes TV and movie, it’s awesome. I can’t believe that nobody has even –I know they thought of it but no one has actually blown life into it yet.
נשמע מאוד מאוד מסקרן. "מונח מתחת לאף של כולם אבל אף אחד לא חשב על זה" ? נשמע לי כמו עיבוד של קומיקס של ורטיגו או אפילו ויילדסטורם. לפי התיאור זה נשמע לי קצת כמו Planetary (הלוואי !).
DrKeo כתב:זה לSuicide squad. התמונה היא סוג של פוטושופ ששם את כולם יחד בצורה מזוייפת ה שנותן לזה לוק של FMV במשחק NEED FOR SPEED אבל אנשים כבר פרקו את התמונות לתמונות יח"צ אינדיביאוליות והם נראים הרבה יותר טוב. היי, וויל סמית גלח את הראש, השקעה. הנה איכות טובה יותר, יש שם כמה שנראים טוב וכמה שנראים לא משהו. קילר קרוק זה Mr. Eco מאבודים (או אדביזי מOZ למי שמעדיף):
אני חושב שאם היו מסירים את אל דיאבלו מצד ימין ואת קפטן בומרנג וסליפנוט מצד שמאל התמונה הייתה נראת הרבה יותר טוב. ביחוד אם אשכרה היו לוקחים אותם ומצלמים אותם יחד ולא עושים פוטושופ זול. אנצ'נטרס נראת טוב, קילר קרוק נראה סביר להתחשב בזה שהם מנסים ללכת על משהו יחסית מעודן, דד שוט נראה טוב, קיטנה נראת גם לא רע והארלי קווין נראת קצת תחפושת זולה אבל גם סביר (אבל אולי זה יותר אפקט כמה השחקנים שמשחקת אותה חמה). אוי כמה זנותיות הולכות להיות כל הבנות בפורים עם הלוק הארלי קווין הזה.
swym כתב:הכימיה בין וויל סמית ומרגוט רובי ב-Focus היתה אולי הנקודה הכי מוצלחת בסרט הונאות סביר. לגלות עכשיו שהיא תשחק לצידו את הארלי קווין בסקוואד זו כבר נקודת פתיחה טובה לסרט לדעתי.
מצד שני, אחרי המשחק של ארקהם באמת קשה לחזור לקרוק כזה מצ'וקמק... מזכיר קצת את ויני ג'ונס בThe Cape.
bozeman כתב:אלמנטרי אחלה סדרה, אחלה אסקפיזים. יחד עם קצת מחשבה והומור, אחת המענייות היום.
Nucleus_Dawn כתב:
הייתי צופה, אבל הם לקחו דמות שהסיטורית היא גבר והפכו אותה לאישה, סתם בגלל שרצו יותר צופות נשים. זה זוועה. מה עוד יעשו עם שרלוק? יעשו שהדמויות קיימות בזמנים מודרנים?!
DrKeo כתב:אין לי מושג מה עשו באלמנטרי כי לא ראיתי אבל טייק של שנות ה2000 הופך את כל הקונספט של שרלוק על הראש (למשל מוטיב הsms שאי אפשר היה לעשות בעבר). אם היו עושים את זה גרוע היינו אומרים שזה נוראי, עשו את זה טוב אז אנחנו אומרים שזה מעולה. הכל עניין של פרספקטיבה.
Nucleus_Dawn כתב:
גרוע, או לא - זה לא משנה. ברגע שמשנים דמות של גבר לאישה (ווטסון באלמנטרי היא אישה), זה הורס את הכל לכולם והורס את העולם (גם האמיתי וגם את זה שבו מתרחש הסיפור).
זה לא משנה אם הדינמיקה ביניהם מעניינת, או שהשחקנית ממש טובה. הפכו דמות שכבר עשרות שנים היא גבר לאישה, בגלל לחץ פוליטי של פמינאציות. פשוט הכריחו את הכותבים לעשות את זה, בשביל עוד כמה צופים. בושה.
אם זה לא מספיק, זו גם אישה אסייאתית, במקום בריטית!!!!! אעעאעאהאעאהע!
Nucleus_Dawn כתב:
אתה חושב?
bozeman כתב:אני חייב להעיר שבעיקרון... שחר צודק. הפכו את אחת הדמויות לאישה. ugeek:
bozeman כתב:אני חייב להעיר שבעיקרון... שחר צודק. הפכו את אחת הדמויות לאישה. בהתחלה חשבתי שזה יחנית קצת שינוי לדמות, מתח מיני כלשהוא. והחל מסוף העונה הראשונהספויילר: הצג
למעשה אין טעם לעניין.
אבל אז אני קורא את הספלוייר עוד פעם, מבין שלא סתם הפכו את הגבר לאישה, מבין שזה ממשיך, מבין שזה נותן הרבה דברים לא רק "באו נחליף למען צופות" ומבין ששחר טועה...
Nucleus_Dawn כתב:
לא עקבת אחרי הדיונים בנושא הקומיקס, במקרה?
הייתי סרקסטי לחלוטין. אני חושב שזה אחלה צעד. פשוט יצאתי נגד ההתנגדות האוטומטית לשינוי הזה וההתלהבות ועניין מכך ששרלוק (וגם אלמנטרי) מתרחשת בזמנים מודרניים.
bozeman כתב:עקבתי, זאת הייתה דעתי הצינית להגיד שאתה טועה גם שם
(למעשה אתה אמרת את זה, כי אתה מסכים שזה נכון להחליף דמות רק אם זה תורם ומוסיף לעלילה (הסרקסטיות שלך) ופה זה מוסיף ומשנה - שם לא...)
bozeman כתב:החלק הראשון לא נכון החלק השני לא יהיה.
סתם, החלק הראשון (כשזה מוסיף) נכון. השני, כשזה לא משנה - מאולץ ולא נכון. אםהשינוי סתמי - זה פוגע בסיפור. (אם זה סיפור חדש - זה משהו אחר.) (לא רוצה לעשות את הדיון פה אם אתה רוצה לדון בו נחזור לקומיקס, למרות שאני חייב להוסיף שהקומיקסים האחרונים שקראתי לארחונה היו של סטאר טרק, וסימפסון (עם הבן , מעולה ללימוד אנגלית)
Death_119 כתב:וואו, mad max מקבל ביקורות מטורפות (הגבוה כנראה מסרטי הAAA השנה), לא להאמין, ציפיתי שהוא יהיה כישלון טוטאלי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 4 אורחים