נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 12 מאי 2015, 00:53

bling כתב:אין לו עדיין הרבה ביקורות גם ב MC וגם ב IMDB אבל כרגע הוא 87 ב MC ואם הוא ישאר ככה זה חתיכת ציון מטורף בשביל סרט הוליוודי בהפקה גבוהה, זה מקביל ל 98 במשחקי וידאו :)

בIMDB זה בחיים לא ישאר ככה, יש לו רק איזה 500 הצבעות כשלרוב הסרטים הגדולים יש איזה 100,000 (אני אפילו לא מדבר על סרטים כמו הנוקמים שיש להם 800,000 ביקורות). אבל כן נראה שהוא יהיה ביבול היותר איכותי של השנה הזאת. הוא ו-EX MACHINA (שהספיק להתיצב על 8.1 בIMDB אחרי מעל ל20,000 ביקורות) הפכו את מאי לחתיכת חודש חזק, רק חבל שאקס מכינה לא מתוכנן אפילו להגיע לארץ :/
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 12 מאי 2015, 08:13

DrKeo כתב:לא ראית את הטריילרים? הם היו מדהימים. לא חשבתי שהוא יצליח כל כך, אבל הייתי בטוח שהוא יהיה לפחות לא רע. היה לי חשק מוזר ללכת אליו ועכשיו אחרי הביקורות, אני אלך לאיימקס בסופ"ש.

ראיתי, אבל הוא נראה סתמי. לא ציפיתי שמשהו מסתתר שם. דרך אגב, IGN (הם אחלה מבקרי סרטים) נתנו לסרט 9.2, הם גם אומרים שהגיבור הראשי שכולם חושבים שהוא הראשי הוא לא, הוא דיי דמות משנה שם ושרליז מובילה הכל, כנראה כי היא זוכת אוסקר והוא אף אחד :D.
http://www.ign.com/articles/2015/05/11/ ... oad-review

דרך אגב, בIMDB זה קפץ מ-8.1 ל8.9 אבל אין כמעט הצבעות כמו שאמר נדב כך שאין לזה משמעות. גם הוא עדיין לא יצא, הוא יוצא רק בסופ"ש אז אין לי מושג מי מצביע.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 12 מאי 2015, 10:12

bozeman כתב:עקבתי, זאת הייתה דעתי הצינית להגיד שאתה טועה גם שם :)
(למעשה אתה אמרת את זה, כי אתה מסכים שזה נכון להחליף דמות רק אם זה תורם ומוסיף לעלילה (הסרקסטיות שלך) ופה זה מוסיף ומשנה - שם לא...)

שאלה לא קשורה... למה "דעתך הצינית"? איך ציניות מובאת בדעה שלך על הנקודה הזאת?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 12 מאי 2015, 10:44

דעתי תמיד צינית. בעיה שלי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 12 מאי 2015, 11:21

אנחנו נמצאים בתקופה שבה ממוצע הIMDB של סרטי מהיר ועצבני מטפס עם כל סרט חדש שיוצא ועומד נכון לאחרון על 7.8. אנשים כנראה אוהבים סרטי מרוצים מופרכים.
מד מקס גם עומד על 87 במטהקריטיק ופאקינג 97 בrottentomatoes. הקיץ עדיין לא התחיל ו-2015 כבר מסתמנת בתור אחת מהשנים החזקות לסרטי פופקורן.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 מאי 2015, 11:50

swym כתב:אנחנו נמצאים בתקופה שבה ממוצע הIMDB של סרטי מהיר ועצבני מטפס עם כל סרט חדש שיוצא ועומד נכון לאחרון על 7.8. אנשים כנראה אוהבים סרטי מרוצים מופרכים.
מד מקס גם עומד על 87 במטהקריטיק ופאקינג 97 בrottentomatoes. הקיץ עדיין לא התחיל ו-2015 כבר מסתמנת בתור אחת מהשנים החזקות לסרטי פופקורן.

מבחינתי IMDB זה כבר לא מזמן הברומטר שהיה, כל סרט קומיקס שהוא לא ביזיון גומר שם על 8+ שבעבר זה היה שמור לדברים ממש טובים, אני מרגיש שיותר מדי סרטים מקבלים שם ציונים גבוהים יחסית בלי הרבה בעיה, יכול להיות שבגלל הציפיות הנמוכות אבל אישית קשה לי להחזיק מזה כמו בעבר.

לעומת זאת כשב MC יש סרט AAA הוליוודי שמקבל ציון גבוה זה תופס את תשומת הלב שלי, פה זה מאורע יותר חריג וזה מצביע על משהו ששווה צפייה. (זה תופס רק ל AAA, כי סרטי אינדי הזויים או כל מני סרטים "מיוחדים" בהפקה קטנה כן יכולים לקבל שם ציונים גבוהים וזה לא בהכרח אומר משהו)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 מאי 2015, 12:55

פרק 5 של משחקי הכס :)
ספויילר: הצג
סה"כ מרגיש שהעונה ממש זוחלת, אבל אני נהנה מכל רגע. מרגיש כאילו בכל רגע היא הולכת לעוף קדימה, אז דווקא יש בנייה טובה של "ננננננננג!!! נו!!!"
אהבתי מאוד את הפרק, סה"כ. אין יותר מידי מה להגיד, כי ההתפתחויות כולן היו ברמה המיקרו-פוליטיקה. תראו כבר, כשתראו

אגב, אני ממליץ בחום על סיקור הוידאו של עין הדג.
אני רואה אותו אחרי שאני רואה כל פרק (יש בו ספוילרים, כמובן) ומאוד נהנה. משעשע וחביב ביותר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 12 מאי 2015, 14:14

bozeman כתב:דעתי תמיד צינית. בעיה שלי.

בסדר אבל זה לא מסביר לי מה ציני בדעה שלך על הנקודה הזאת.

ציני כי אתה חושב שזה הכל יח"צ?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 מאי 2015, 14:18

swym כתב:אנחנו נמצאים בתקופה שבה ממוצע הIMDB של סרטי מהיר ועצבני מטפס עם כל סרט חדש שיוצא ועומד נכון לאחרון על 7.8. אנשים כנראה אוהבים סרטי מרוצים מופרכים.

fast 5 עומד על 7.2 ו-6 על 7.3, נשמע די הגיוני להתחשב מזה שנשמע שאנשים מאוד נהנים מהם (לא צפיתי באף אחד אז אין לי ממש דיעה). העיוות העיקרי בIMDB זה סרטי קומיקס אבל גם שם אם תסתכל תראה שרובם בקושי עומדים על 7, רק שומרי הגלקסי והנוקמים מצליחים להתעלות ולהגיע ל8. לשומרי הגלקסיה מגיע ה-8.1 שלו בגדול, הנוקמים פחות.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 מאי 2015, 22:19

אתה מצפה שככל שיתווספו יותר ביקורות הציונים של מאד מקס ירדו אבל בדיוק להפך, כרגע עם ציון 89 במטה קריטיק ו 9.3 ב IMDB, יש מצב שסוף סוף יש פה סרט ששווה להוציא את התחת לקולנוע בשבילו :)

וואי גם 99% בעגבניות הרקובות, איזה ציונים פסיכיים, לא זוכר מתי היה דבר כזה מסרט AAA.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 מאי 2015, 12:23

זה כל כך מוזר כי שמעתי שזה סרט שהוא פחות או יותר שעתיים של אקשן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 מאי 2015, 12:27

תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 מאי 2015, 14:01

אז... וויל סמית' הוא דוקטור פיל רזה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 מאי 2015, 14:30

DrKeo כתב:זה כל כך מוזר כי שמעתי שזה סרט שהוא פחות או יותר שעתיים של אקשן.

והוא עכשיו על 90 ב MC, נראה לי מאז האביר האפל לא היה משהו כזה.
כן הבנתי שהוא לגמרי סרט אקשן אבל פשוט מצויין שגורם גם למהיר 7 להראות כמו הפקה של ערוץ 1 או משהו :)
אני לא הולך לנפח ציפיות, רק מצפה להנות, לא יותר מזה.

ואתה הורג אותי עם התמונות של הארלי, קשה לי לתפקד ככה...

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 14 מאי 2015, 14:37

מה אתם אומרים על פרק סיום העונה של שילד?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 14 מאי 2015, 15:14

bozeman כתב:מה אתם אומרים על פרק סיום העונה של שילד?

כמו בעונה הקודמת: הצליח איכשהו להצדיק עונה בינונית.

DrKeo כתב:העיוות העיקרי בIMDB זה סרטי קומיקס אבל גם שם אם תסתכל תראה שרובם בקושי עומדים על 7, רק שומרי הגלקסי והנוקמים מצליחים להתעלות ולהגיע ל8.

לא יודע איך אתה מגדיר סרטי קומיקס, אבל בהנחה ולא התייחסת רק לסרטים של מארוול עצמה אז נראה לי שאתה שוכח את שלושת סרטי באטמן של נולאן.
ואת Kingsman .
ואת Days of Future Past.
ואת Sin City.
ואת V For Vendetta.
(וכמעט כמעט כמעט Edge of Tomorrow - שבתכלס היה מגיע לו להיות סרט של 8)
אם כבר עיוות עיקרי בIMDB, הייתי אומר שזה דווקא בסרטי פיקסאר. אבל נראה שאפילו זה קצת ירד להם מאז צעצוע של סיפור 3.

עוד אנקדוטה מעניינת אגב לגבי הסרטים האחרונים היא שFurious 7 יושב בMC וברוטן טומייטוס על ממוצע גבוה טיפה מהאוונג'רס 2, וכמעט משתווה לו בIMDB. לא בדיוק התרחיש שהייתי מהמר עליו קודם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 מאי 2015, 18:23

swym כתב:כמו בעונה הקודמת: הצליח איכשהו להצדיק עונה בינונית.

לא יודע איך אתה מגדיר סרטי קומיקס, אבל בהנחה ולא התייחסת רק לסרטים של מארוול עצמה אז נראה לי שאתה שוכח את שלושת סרטי באטמן של נולאן.
ואת Kingsman .
ואת Days of Future Past.
ואת Sin City.
ואת V For Vendetta.
(וכמעט כמעט כמעט Edge of Tomorrow - שבתכלס היה מגיע לו להיות סרט של 8)
אם כבר עיוות עיקרי בIMDB, הייתי אומר שזה דווקא בסרטי פיקסאר. אבל נראה שאפילו זה קצת ירד להם מאז צעצוע של סיפור 3.

עוד אנקדוטה מעניינת אגב לגבי הסרטים האחרונים היא שFurious 7 יושב בMC וברוטן טומייטוס על ממוצע גבוה טיפה מהאוונג'רס 2, וכמעט משתווה לו בIMDB. לא בדיוק התרחיש שהייתי מהמר עליו קודם.

תראה, יש בעיה בIMDB בגלל שרוב הגיקים של קולנוע הם גם קצת גיקים בכלל. ברגע שיש סרט יותר טוב מסביר שמבוסס על קומיקס שהם אוהבים, הם מתחילים לעוף. הטרילוגיה של נאולן, מגיע לה בריבוע להיות איפה שהיא נמצאת בIMDB, הרבה סרטי קומיקס אחרים לא ממש. אבל לרוב IMDB קולע טוב, אם סרט עובר את 8 כנראה שזה סרט טוב. אם סרט עובר את מה שמקס הזועם עובר, אני אפילו לא יודע איך להגיד לזה. לא היו לי שום ציפיות מהסרט הזה, WTF?

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 14 מאי 2015, 19:42

הו זה ענק. פשוט ענק.
כל כך ענק שאני נותן לסדרה הזאת חצי עונה עד שמורידים אותה:

במקום שזאת תהיה תכנית עם דמות מרכזית שבמקרה היא אישה, נראה שחיפשו יותר מדי איך לנצל את העובדה שהיא אישה. נראה כמו סדרת בנות צ'יזית עם אקשן ומסרים פמיניסטיים זולים.

לפחות זה לא מתרחש בתיכון והחלום שלה הוא להתחתן עם הקוורטרבק ולהיות מלכת הנשף.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 מאי 2015, 19:45

MGS FREAK כתב:הו זה ענק. פשוט ענק.
כל כך ענק שאני נותן לסדרה הזאת חצי עונה עד שמורידים אותה:

במקום שזאת תהיה תכנית עם דמות מרכזית שבמקרה היא אישה, נראה שחיפשו יותר מדי איך לנצל את העובדה שהיא אישה. נראה כמו סדרת בנות צ'יזית עם אקשן ומסרים פמיניסטיים זולים.

לפחות זה לא מתרחש בתיכון והחלום שלה הוא להתחתן עם הקוורטרבק ולהיות מלכת הנשף.

זה מזכיר באופן חשוד את זה:

מביך.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 מאי 2015, 20:09

אני לא יודע מה הבעיה, היא סופר GIRL. אם היא הייתה משהו בוגר יותר כמו סופר WOMAN היו נותנים לה שאיפות יותר גבוהות כמו לבשל ממש טוב או להצליח לטפל בילדים ולהספיק לראות את כל האופרות סבון ששודרו באותו יום.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 16 מאי 2015, 00:26

מקס הזועם החדש הוא פרופגנדה פמיניסטית בוטה. אני חושב שזאת הסיבה העיקרית לביקורות המשתפכות שהוא מקבל מכל עבר. אקשן טוב, נהנתי מאוד, אבל זה בסה"כ סרט פופקורן-טראש קלאסי. אוברייטד ברמות לא הגיוניות.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 16 מאי 2015, 20:34

DrKeo כתב:תראה, יש בעיה בIMDB בגלל שרוב הגיקים של קולנוע הם גם קצת גיקים בכלל. ברגע שיש סרט יותר טוב מסביר שמבוסס על קומיקס שהם אוהבים, הם מתחילים לעוף. הטרילוגיה של נאולן, מגיע לה בריבוע להיות איפה שהיא נמצאת בIMDB, הרבה סרטי קומיקס אחרים לא ממש. אבל לרוב IMDB קולע טוב, אם סרט עובר את 8 כנראה שזה סרט טוב. אם סרט עובר את מה שמקס הזועם עובר, אני אפילו לא יודע איך להגיד לזה. לא היו לי שום ציפיות מהסרט הזה, WTF?

תשמור על האף ציפיות - המלך הוא עירום. ידעתי שאני הולך לעוף על הסרט הזה עוד מהטריילר הראשון, וכשראיתי את הביקורות ההייפ שלי בכלל טיפס ל-11.
במבחן התוצאה? סרט רודטריפ שטחי עם דמויות פלקט. יש שם אחלה פורנו-מכוניות אבל אפילו לא נותנים לנשום בין לבין ולכן זה מאבד את זה, ומעבר למשחק טוב של שרליז תרון אבל את זה שהיא משחקת טוב כבר ידעתי משני ימים בLA.
אם יש סרט אחד שהוא הזכיר לי בקטע של ההתלהבות וההייפ לעומת התוצאה הסופית אז זה כנראה את 300: שניהם בסופו של דבר סצינות מאד מרשימות שמחפות על זה שבסרט אין באמת שום דבר מעבר. יצאתי מהקולנוע מבואס שלא הלכתי למהיר ועצבני במקום...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 מאי 2015, 21:10

swym כתב:תשמור על האף ציפיות - המלך הוא עירום. ידעתי שאני הולך לעוף על הסרט הזה עוד מהטריילר הראשון, וכשראיתי את הביקורות ההייפ שלי בכלל טיפס ל-11.
במבחן התוצאה? סרט רודטריפ שטחי עם דמויות פלקט. יש שם אחלה פורנו-מכוניות אבל אפילו לא נותנים לנשום בין לבין ולכן זה מאבד את זה, ומעבר למשחק טוב של שרליז תרון אבל את זה שהיא משחקת טוב כבר ידעתי משני ימים בLA.
אם יש סרט אחד שהוא הזכיר לי בקטע של ההתלהבות וההייפ לעומת התוצאה הסופית אז זה כנראה את 300: שניהם בסופו של דבר סצינות מאד מרשימות שמחפות על זה שבסרט אין באמת שום דבר מעבר. יצאתי מהקולנוע מבואס שלא הלכתי למהיר ועצבני במקום...

אתה סתם מבאס אותי עכשיו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 מאי 2015, 23:21

תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 17 מאי 2015, 09:15

צריכים לשלם יותר למאבטחים של סט הצילומים.
או לארגן מאבטחים בכלל.

רצה שמועה חצי מאושרת שאסא באטרפילד (אנדר) הוא ספיידרמן החדש.

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד