נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי Death_119 » 17 מאי 2015, 10:03

MGS FREAK כתב:צריכים לשלם יותר למאבטחים של סט הצילומים.
או לארגן מאבטחים בכלל.

רצה שמועה חצי מאושרת שאסא באטרפילד (אנדר) הוא ספיידרמן החדש.

כבר דווח לפני חודש. יהיה סרט בשיתוף של דיסני וסוני והוא יהיה שם בתור ספיידרמן.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 מאי 2015, 12:23

Death_119 כתב:כבר דווח לפני חודש. יהיה סרט בשיתוף של דיסני וסוני והוא יהיה שם בתור ספיידרמן.

הוא רק היה מתחרה יחד עם עוד איזה 3 שחקנים אחרים. עכשיו זה רשמי.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 17 מאי 2015, 14:56

DrKeo כתב:הוא רק היה מתחרה יחד עם עוד איזה 3 שחקנים אחרים. עכשיו זה רשמי.

הוא השם היחיד שאני שמעתי עליו, אפילו ברדיו הבין תחומי דיברו על זה כבר :D.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 17 מאי 2015, 15:07

ראיתי אתמול את אינטרסטלאר. אני מניח שאני באיחור והדיונים המעניינים באיזה שהוא דף רחוק פנימה, אבל בכל זאת אני ארשום שאהבתי את הסרט מאוד.
ספויילר: הצג
נכון, הסוף קצת טוב מדיי.

הסרט שומר על רמה גבוהה לכל אורכו. מאוד נהניתי.
"A man chooses, a slave obeys"

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 מאי 2015, 15:12

ראיתי אתמול את EX MACHINA
סרט מומלץ, סה"כ, אבל ציפיתי להרבה יותר.
קשה לדבר עליו בלי ספוילרים, אבל הביקורות ממש העלו לי את הציפיות.
סרט קצר וחביב על AI, זה הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 מאי 2015, 23:31

Laskin כתב:ראיתי אתמול את EX MACHINA
סרט מומלץ, סה"כ, אבל ציפיתי להרבה יותר.
קשה לדבר עליו בלי ספוילרים, אבל הביקורות ממש העלו לי את הציפיות.
סרט קצר וחביב על AI, זה הכל.

כנ״ל ומסכים. הכי הפריע לי שהציטוטים שזורקים בסרט שוב ושוב אמורים להיות מתוכמים אבל הם כולם סופר בנאלים, מהסוג שכולם מכירים. הציטוט של אופנהיימר? שום דבר לא בטוח חוץ ממיסים ומוות? זה הרגיש מאוד בולט ו״לא מתוחכם״ למרות שהם מנסים להציג את זה כמאוד מתוחכם. מעבר לזה, המשחק בסרט פשוט מעולה ונהנתי ממנו, פשוט ציפיתי ליותר.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 18 מאי 2015, 08:31

אז, ל-TOMORROW LAND קוראים בארץ "בחזרה למחר". נמאס לי מהיחס המטומטם הזה של המפיצים שמתעלמים מיכולת הבנת האנגלית הממוצעת של הקהל שמספיקה כדי להבין שצוחקים עליו, ופירוק והרכבה של שמות סרטים מהעבר ליצירה חדשה ומעוותת.

מצד שני, מעניין כמה כרטיסים נמכרים במקרים כאלה לאנשים שגם יכולת ממוצעת אין להם, וחושבים שהסרט קשור לחזרה לעתיד.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 18 מאי 2015, 09:43

רשמי באופן לא רשמי, הג'וקר נראה כמו הג'וקר ולא כמו מרילין מנסון בקומיקון:

יש פה שיחה בין הג'וקר להארלי ויש לי הרגשה שזה מתרחש בסוף הסרט, אז קחו את זה בתור ספוילר גבולי.
הלוואי שהייתי יכול לשמוע את הדיאלוג, אבל נראה מצוין גם ככה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מאי 2015, 12:57

אני לא בטוח מה אני חושב על הלוק + ההתנהגות שלו (כלומר לפחות שפת הגוף), הוא מרגיש קצת כמו ערס עולם תחתון. אני משער שנצטרך לחכות ולראות.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 18 מאי 2015, 14:44

DrKeo כתב:אני לא בטוח מה אני חושב על הלוק + ההתנהגות שלו (כלומר לפחות שפת הגוף), הוא מרגיש קצת כמו ערס עולם תחתון. אני משער שנצטרך לחכות ולראות.

מבחינת המראה יש אנשים שאמרו שהוא דומה לג'וקר של אולסטאר באטמן & רובין במיוחד עם הקעקועים:

תמונה

מזכיר לי שאני חייב לקרוא את הסיפור הזה מתישהו. אומרים שהוא רע ומוגזם בצורה שלא תיאמן עד לרמה שהוא נהיה קורע מצחוק בלי שהוא מתכוון לכך. דוגמה מפורסמת מהספר:

תמונה

באטמן צבע חדר שלם בצהוב כי זאת החולשה של הגרין לאנטרן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מאי 2015, 15:12

כן יופי, זה שקומיקס עשה את זה בעבר, ביחוד שמדובר באחד הקומיקסים שידועים כגרועים ביותר של בטמן, לא אומר שזה בסדר :)

קצת מאסתי בזה שהקומיקסים קובעים את הקאנון וכל מה שסוטה מזה הוא חילול הקודש. למה קונספט גרוע שהיה בקומיקס זה בסדר לעשות אבל קונספט מגניב שלא היה בקומיקס ישר יוצר המון רעש? יש המון סדרות קומיקס שלוקחות את עצמן כמשהו חדש לגמרי ועומד בפני עצמו כמו למשל dark knight returns (בטמן וכל השאר זקנים, אוייב חדש לגמרי שלא נראה בעבר, בטמוביל שהוא בעצם טנק ולא אוטו ועוד המון שינויים) אבל ברגע שסרט מנסה לעשות את זה כולם שורפים אותו. סופרמן לא הורג? יופי, למי אכפת? באיש הפלדה הוא לא עושה את זה בשביל הכיף, זה נעשה שם כחלק די גדול מהעלילה שלפחות זאק סניידר טוען שהולך להשפיע עליו חזק בהמשך. אני לא מבין למה לא נותנים לקולנוע גם לקבוע קאנון, למה סדרה חדשה של פרנק מילר יכולה אבל סרט של זאק סניידר לא.

ולא שחר, זה לא קשור לדיון על בובי היוצא מהארון :)

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 18 מאי 2015, 15:24

למה לערבב שוב נושאים? יש נושא קומיקס!
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 מאי 2015, 15:27

DrKeo כתב:כן יופי, זה שקומיקס עשה את זה בעבר, ביחוד שמדובר באחד הקומיקסים שידועים כגרועים ביותר של בטמן, לא אומר שזה בסדר :)

קצת מאסתי בזה שהקומיקסים קובעים את הקאנון וכל מה שסוטה מזה הוא חילול הקודש. למה קונספט גרוע שהיה בקומיקס זה בסדר לעשות אבל קונספט מגניב שלא היה בקומיקס ישר יוצר המון רעש? יש המון סדרות קומיקס שלוקחות את עצמן כמשהו חדש לגמרי ועומד בפני עצמו כמו למשל dark knight returns (בטמן וכל השאר זקנים, אוייב חדש לגמרי שלא נראה בעבר, בטמוביל שהוא בעצם טנק ולא אוטו ועוד המון שינויים) אבל ברגע שסרט מנסה לעשות את זה כולם שורפים אותו. סופרמן לא הורג? יופי, למי אכפת? באיש הפלדה הוא לא עושה את זה בשביל הכיף, זה נעשה שם כחלק די גדול מהעלילה שלפחות זאק סניידר טוען שהולך להשפיע עליו חזק בהמשך. אני לא מבין למה לא נותנים לקולנוע גם לקבוע קאנון, למה סדרה חדשה של פרנק מילר יכולה אבל סרט של זאק סניידר לא.

ולא שחר, זה לא קשור לדיון על בובי היוצא מהארון :)

די ברור מאליו שזה לא קשור להתנגדות האוטומטית משינויים מאוד מסויים בקומיקסים.
אבל, האמת שבהחלט נותנים לקולנוע לקבוע קאנון. אפילו העלו תלונה על זה ממש לאחרונה, בדיון הקומיקס. טענו שזה ביזיון שנותנים ליקום הקולנועי של מארוול להשפיע על הסיפורים בקומיקס.

למעשה, סרטים קובעים קאנון כבר הרבה זמן. כמה דוגמאות:
- כל סיפור המקור של בלייד בסרט, שונה לחלוטין מזה שהיה בקומיקס (כולל זה שבלייד הוא ערפד), אז שינו את סיפור המקור של בלייד בקומיקסים.
- שינו את הדרך שבה הXMEN מתלבשים בעקבות הסרטים.
- אחרי עשרות שנים שבהם הקורים של ספיידרמן היו כתוצאה ממתקן שפיטר פארקר המציא, אחרי הסרט, פתאום הקורים יצאו לו ישר מהידיים.
תמונה
- פפר פוטס הפכה לדמות משמעותית יותר באיירון מן.
- מפסיקים לעשות שימוש בקונספט של מוטנטים בקומיקסים של מארוול, בגלל הסכסוך עם פוקס (למשל, סיפור המקור של קוויקסילבר ושל סקרלט וויטצ' השתנה לאחרונה בקומיקס, כך שהוא עכשיו מתאים יותר לזה שראינו בסרטי מארוול).

זה אזור שיש בו חפיפה עם דיון הקומיקס, אז תעבירו לשם, אם נראה לכם עדיף.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 18 מאי 2015, 16:03

בזמן האחרון חשבתי לעצמי, איך זה שאין עדיין סרט על וורהמר 40K? יש פוטנציאל עם כל היצורים והצבאות שקיימים שם, היה סרט אנימציה של וורהאמר אבל סרט אמיתי לייב עם הרבה אפקטים וCGI? זה נשמע די מעניין.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מאי 2015, 18:10

Nucleus_Dawn כתב:
די ברור מאליו שזה לא קשור להתנגדות האוטומטית משינויים מאוד מסויים בקומיקסים.
אבל, האמת שבהחלט נותנים לקולנוע לקבוע קאנון. אפילו העלו תלונה על זה ממש לאחרונה, בדיון הקומיקס. טענו שזה ביזיון שנותנים ליקום הקולנועי של מארוול להשפיע על הסיפורים בקומיקס.

למעשה, סרטים קובעים קאנון כבר הרבה זמן. כמה דוגמאות:
- כל סיפור המקור של בלייד בסרט, שונה לחלוטין מזה שהיה בקומיקס (כולל זה שבלייד הוא ערפד), אז שינו את סיפור המקור של בלייד בקומיקסים.
- שינו את הדרך שבה הXMEN מתלבשים בעקבות הסרטים.
- אחרי עשרות שנים שבהם הקורים של ספיידרמן היו כתוצאה ממתקן שפיטר פארקר המציא, אחרי הסרט, פתאום הקורים יצאו לו ישר מהידיים.
תמונה
- פפר פוטס הפכה לדמות משמעותית יותר באיירון מן.
- מפסיקים לעשות שימוש בקונספט של מוטנטים בקומיקסים של מארוול, בגלל הסכסוך עם פוקס (למשל, סיפור המקור של קוויקסילבר ושל סקרלט וויטצ' השתנה לאחרונה בקומיקס, כך שהוא עכשיו מתאים יותר לזה שראינו בסרטי מארוול).

זה אזור שיש בו חפיפה עם דיון הקומיקס, אז תעבירו לשם, אם נראה לכם עדיף.

הדברים האלה הם בדיעבד ובעיקר משיקולים כלכלים כמו הקטע של להסיר את המילה מוטנט מהLORE שלהם כדי למחוק את פוקס. שמת לב שלאחרונה הם מתחילים להרוג את הדמויות שפוקס שולטת בהם לאט לא? דד פול, וולוורין, מי יודע מי יהיה הבא. אבל הכוונה שלי היא שאם מחר יגידו שבקומיקס הבא בטמן יהיה זקנה במאה ה17 שנלחמת בחשמן אז כולם יהיו סבבה עם זה אבל אם יגידו שבסרט בטמן הבא החליפה שלו תהיה בשני גוונים בהירה יותר העולם ישרף. ברור שאחרי שהסרט יוצא ואם הוא עשה משהו טוב אז כולם שמחים לאמץ אותו.

אני בעיקר מדבר על DC כי מארוול סופר מסונכרנים עם היקום שלהם ואפילו עושים איזה סוג של מישמאש בין הקומיקס ליקום של הסרטים באירוע הגדול שלהם שקורה עכשיו. DC הם לרוב עושים את הדברים ההזויים יותר, השינויים הקיצוניים. גם הסרטים שלהם יותר מנותקים מהסדרות קומיקס.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 מאי 2015, 19:03

DrKeo כתב:הדברים האלה הם בדיעבד ובעיקר משיקולים כלכלים כמו הקטע של להסיר את המילה מוטנט מהLORE שלהם כדי למחוק את פוקס. שמת לב שלאחרונה הם מתחילים להרוג את הדמויות שפוקס שולטת בהם לאט לא? דד פול, וולוורין, מי יודע מי יהיה הבא. אבל הכוונה שלי היא שאם מחר יגידו שבקומיקס הבא בטמן יהיה זקנה במאה ה17 שנלחמת בחשמן אז כולם יהיו סבבה עם זה אבל אם יגידו שבסרט בטמן הבא החליפה שלו תהיה בשני גוונים בהירה יותר העולם ישרף. ברור שאחרי שהסרט יוצא ואם הוא עשה משהו טוב אז כולם שמחים לאמץ אותו.

אני בעיקר מדבר על DC כי מארוול סופר מסונכרנים עם היקום שלהם ואפילו עושים איזה סוג של מישמאש בין הקומיקס ליקום של הסרטים באירוע הגדול שלהם שקורה עכשיו. DC הם לרוב עושים את הדברים ההזויים יותר, השינויים הקיצוניים. גם הסרטים שלהם יותר מנותקים מהסדרות קומיקס.

טוב, זה אפילו לא קצת מיוחד.
זה ככה בכל ספר שהופך לסרט. לא רק בקומיקסים. תמיד יהיו אלו שאהבו את המקור, יעקבו אחרי הסרט ויכעסו כשמשנים להם משהו. יש דיוני פורום ללא סוף, על זה שפרודו אכל את לחם האלפים מחוץ למורדור ולא בפנים. על הפרט הכי קטן והכי פחות משנה, עד הפרט הכי גדול והכי משנה, אנשים יצביעו ויצעקו חילול השם.
אם זה בקומיקס, או בספר, אז זה קאנון. ברגע שיוצאים מגבולות הכריכה, כל שינוי, הוא תקיפה ישירה נגד כל מה שמוסרי וטוב בעולם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מאי 2015, 19:26

Nucleus_Dawn כתב:
זה ככה בכל ספר שהופך לסרט. לא רק בקומיקסים. תמיד יהיו אלו שאהבו את המקור, יעקבו אחרי הסרט ויכעסו כשמשנים להם משהו. יש דיוני פורום ללא סוף, על זה שפרודו אכל את לחם האלפים מחוץ למורדור ולא בפנים. על הפרט הכי קטן והכי פחות משנה, עד הפרט הכי גדול והכי משנה, אנשים יצביעו ויצעקו חילול השם.
אם זה בקומיקס, או בספר, אז זה קאנון. ברגע שיוצאים מגבולות הכריכה, כל שינוי, הוא תקיפה ישירה נגד כל מה שמוסרי וטוב בעולם.

אני חושב שזה מקרה קצת שונה, הרי אין 5000 ספרי שר הטבעות שעושים REBOOT פעם בשבועיים, בקומיקס כן. כל פעם מגיע איזה כותב, מחליט שהוא עושה סדרה והיא לא קשורה בשום צורה להמשכיות של הקודמת, כל הדמויות והעלילות מתהפכים על הראש, הזמנים שונים לגמרי ומי יודע מה עוד. אבל כשמגיע במאי לעשות סרט והוא מחליט שהתלבושת של האקסמן תהיה שחורה במקום צהובה... אוי אוי אוי איזה בלגן. בסרט על ספר מנסים לספר מחדש את הספר, בסרטי קומיקס זה לרוב סיפור מקורי שגג לוקח טיפה השראות פה ושם.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 מאי 2015, 19:37

DrKeo כתב:אני חושב שזה מקרה קצת שונה, הרי אין 5000 ספרי שר הטבעות שעושים REBOOT פעם בשבועיים, בקומיקס כן. כל פעם מגיע איזה כותב, מחליט שהוא עושה סדרה והיא לא קשורה בשום צורה להמשכיות של הקודמת, כל הדמויות והעלילות מתהפכים על הראש, הזמנים שונים לגמרי ומי יודע מה עוד. אבל כשמגיע במאי לעשות סרט והוא מחליט שהתלבושת של האקסמן תהיה שחורה במקום צהובה... אוי אוי אוי איזה בלגן. בסרט על ספר מנסים לספר מחדש את הספר, בסרטי קומיקס זה לרוב סיפור מקורי שגג לוקח טיפה השראות פה ושם.

זו נקודה טובה.
אני חושב שבסופו של דבר, לכל מי שאוהב קומיקס, יש את הגירסא שלו, שהוא מתייחס אליה כגירסא ה"נכונה".
אם גדלת על סדרת XMEN משנות ה90, אז זה מוזר לך שלרוג אין משקפיים וורודים ושוולברין לא לובש חליפת חתול ממריו 3D LAND.
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 18 מאי 2015, 19:52

Nucleus_Dawn כתב:

בכל עיבוד של יצירה מצורת מדיה אחת לאחרת יש תנועה על הסקאלה שנעה בין חופש אומנות קיצוני להיצמדות אובססיבית למקור עד כמה שניתן. אני בדרך כלל בעד היצמדות למקור אבל צריך לזכור שבמובן הזה קומיקסים שונים מאוד מספרים "רגילים" כי הם לא נכתבים על ידי כותב יחיד עם חזון יחיד אלא על ידי עשרות כותבים שונים (ואמנים שונים שמעלים את הרעיונות על הדף).

לכן בלי שום קשר ל"גם ככה עושים ריבוט וזה בר שינוי" אני מוכן לשמוע סיפורים חדשים בקולנוע, אבל צריך לאזן את זה עם הרצון הטבעי של הצופים לראות סיפורים אהובים מתעוררים לחיים.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 18 מאי 2015, 22:59

אני חושב שהסיבה היא בדיוק בגלל שיש כל כך הרבה קומיקסים שונים שיוצאים כל הזמן שעושים שינויים חדשים בדמויות.
כלומר ברגע שיוצא קומיקס חדש, הוא אחד מתוך רבים והשינוי לא באמת קובע שום דבר.
סרט, יש רק אחד. הוא מקבל את כל ההייפ והיחס לפני יציאתו ואין אפשרות "לתקן" או פשוט לא להתייחס אליו לאחר שיצא, הסרט הוא מה שיש ובגלל זה לאנשים הרבה יותר קשה לקבל שינויים שהם לא אוהבים - שהם רואים כטעות.
לצורך העניין זה נכון לא רק לשינוי עיצוב או מאפייני דמות, זה נכון פשוט להכל. אם נניח יצא מחר קומיקס ריבוט של באטמן שיעשה שינויים או לא יעשה שינויים (לא רלוונטי), ויהיה קומיקס גרוע, הוא פשוט ישכח.
אף אחד לא יכניס אותו לקאנון של ספרי הקומיקס כי הוא אחד מתוך אלף והוא גרוע ואין טעם להתייחס אליו עד מחר בבוקר כשיוצא הריבוט הבא שאולי יהיה מוצלח וכן יקבל יחס.
אם מחר יוצא סרט ריבוט לבאטמן והוא יהיה, נניח, "באטמן ורובין" (לא עלינו) אז אין לאן לברוח. הסרט הזה הוא חלק מבאטמן הקולנועי כי אין לו מקום להשכח אליו, והוא גם יקבל הרבה יותר יחס וביקורת מקומיקס גרוע של באטמן.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 מאי 2015, 23:18

Stick כתב:אני חושב שהסיבה היא בדיוק בגלל שיש כל כך הרבה קומיקסים שונים שיוצאים כל הזמן שעושים שינויים חדשים בדמויות.
כלומר ברגע שיוצא קומיקס חדש, הוא אחד מתוך רבים והשינוי לא באמת קובע שום דבר.
סרט, יש רק אחד. הוא מקבל את כל ההייפ והיחס לפני יציאתו ואין אפשרות "לתקן" או פשוט לא להתייחס אליו לאחר שיצא, הסרט הוא מה שיש ובגלל זה לאנשים הרבה יותר קשה לקבל שינויים שהם לא אוהבים - שהם רואים כטעות.
לצורך העניין זה נכון לא רק לשינוי עיצוב או מאפייני דמות, זה נכון פשוט להכל. אם נניח יצא מחר קומיקס ריבוט של באטמן שיעשה שינויים או לא יעשה שינויים (לא רלוונטי), ויהיה קומיקס גרוע, הוא פשוט ישכח.
אף אחד לא יכניס אותו לקאנון של ספרי הקומיקס כי הוא אחד מתוך אלף והוא גרוע ואין טעם להתייחס אליו עד מחר בבוקר כשיוצא הריבוט הבא שאולי יהיה מוצלח וכן יקבל יחס.
אם מחר יוצא סרט ריבוט לבאטמן והוא יהיה, נניח, "באטמן ורובין" (לא עלינו) אז אין לאן לברוח. הסרט הזה הוא חלק מבאטמן הקולנועי כי אין לו מקום להשכח אליו, והוא גם יקבל הרבה יותר יחס וביקורת מקומיקס גרוע של באטמן.

לסרטים של בטמן יש כמה סדרות\יקומים.
גם לסרטים של ספיידרמן.
גם לסרטים של סופרמן.
זה בלי לדבר על זה שיש גם המוני סדרות שמתחילות דברים מחדש.

אני בטוח שגם היקום הסינמטי של מרוול יקבל את הריבוט שלו במוקדם או במאוחר.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 18 מאי 2015, 23:54

נכון, זאת ההגדרה של ריבוט. יוצרים יקום חדש.
לכן היקום של נולאן הוא יקום נפרד מהיקום של שומאכר שהוא יקום נפרד מהיקום של סניידר וכך זה ממשיך.
אבל העובדה היא שסרט ששינה עיצוב או מאפיינים או סתם היה סרט גרוע יקבל הרב יותר באזז מקומיקס עצמאי שהוא אחד מהדברים הללו. גם אם הסרט הוא עצמאי לגמרי ועומד בפני עצמו ופותח יקום חדש לגמרי והוא ריבוט של ריבוט.
(למשל, סופרמן הורג ב"איש הפלדה", היה מקבל הרבה הרבה *הרבה* פחות יחס אם היה קורה בקומיקס גרוע שפותח יקום סופרמן חדש).
הסיבה? כמו שהסברתי לדעתי היא במספרים. ריבוטים של קומיקסים, קומיקסים עצמאיים ויקומים חדשים יש המון ויש כל הזמן, לכל קומיקס שהוא אחד מהדברים האלה (משנה, גרוע וכו') אפשר פשוט להתעלם כי גם ככה מחר יהיה לו ריבוט.
מה שמוצלח נכנס לקאנון ומה שלא מוצלח פשוט נשכח ולא מקבל יחס, למעשה חוסר היחס הוא מה שגורם לו להשכח וזה בדיוק בגלל הכמות של החומר הקיים מאחור והידיעה שגם בעתיד זה ימשיך.
סרט מצד שני יש רק אחד, בכל רגע נתון, ולכן גם אין איפה "להחביא" סרט רע בתוך ערימת סרטי קאנון מהעבר, פשוט כי אין מספיק, וגם אתה לא יודע מתי יבוא סרט שיתקן וישכיח אותו, לכן אתה עשוי להתקע עם הסרט הרע/השינוי העלילתי הגרוע/שינוי הדמות הלא קשור למשך הרבה שנים.
זאת הסיבה ששינויי רע בסרט עושה המון רעש, שינוי רע בקומיקס פשוט נמצא שם. סרט רע מקבל המון ביקורת ואיזכורים וקומיקס רע פשוט נשכח. שינוי שבדיעבד היה טוב בסרט - סוג של "מקבל אישור" ושינוי שיצא טוב בקומיקס מרגיש שהופך לקאנון.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 19 מאי 2015, 09:37

ראיתי בסופ"ש בפעם השנייה את איש הפלדה, תאמת - ממש נהנתי מהסרט. כל הזכרונות הרעים שלי עליו נעלמו, אחלה סרט. בכלל ה-45 דקות הראשונות שלו פשוט מושלמות.
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 19 מאי 2015, 11:21

שיט, הקעקועים נשארו:

תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 מאי 2015, 12:13

Death_119 כתב:ראיתי בסופ"ש בפעם השנייה את איש הפלדה, תאמת - ממש נהנתי מהסרט. כל הזכרונות הרעים שלי עליו נעלמו, אחלה סרט. בכלל ה-45 דקות הראשונות שלו פשוט מושלמות.

אז מה אתה חושב השתנה מהפעם הראשונה? ההייפ?

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד