נושא ה-ppוליטיקה הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: נושא ה-ppוליטיקה הרשמי

הודעהעל ידי glass man » 08 אוגוסט 2024, 14:31

למה זה מגוחך שלומי? שפירו לצידנו במלחמה הזאת ללא עוררין והוא בצדק השווה את המפגינים הפלסטינים לקן קלוקס קלאן אותם מפגינים שהיא מחבקת, העיפה את שפירו כדי שיהיה ברור שהיא לא רוקדת בשתי חתונות אלא הולכת 100% על מלא עם הפלסטינים.ועוד לא דיברנו על זה שלא הגיעה לנאום של ביבי. יש לך יותר "אצבע בעין" ליהודים וישראלים מהדברים האלה? היא ידעה ששפירו מחפש להעניש אקטיבית נגד ההסתה על ישראל בקמפוסים והעיפה אותו כדי שלא יוכל לדחוף לזה.

בעלה היהודי? אותו בעל יהודי שלא מזיז לו שהיא תומכת במוסלמים שכבשו 1900 שנה אדמה שלא שלהם וקוראים לנכבשים כובשים?
מי ייצא לך מהבעל היהודי שלה? הם יצטלמו יפה בפאקינג ראש השנה טובלים תפוח בדבש ואוכלים רימון, או דופקים דונטס בחנוכה ליד החנוכייה או ישימו איזה מזוזה בבית הלבן וזהו זה יהיה הסימן בשבילך שהיא לא אנטישמית?

היא תמשיך להגביל את הנשק לישראל? תמשיך.
היא תמשיך ללחוץ על הפסקת אש בעזה? תמשיך
תמשיך לתת לאיראן להתקרב לארצות הברית ולמערב חרף מה שקורה? תמשיך.

אבל עזוב אחי, יש לה בעל יהודי הכי חשוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אוגוסט 2024, 14:42

היא לא אנטישמית, היא אשפה פרוגרסיבית ואפילו לא אחת קיצונית, אבל היא נכנעת למגה פרוגרסיבים בשביל הקול שלהם. בדיוק כמו ביידן.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 08 אוגוסט 2024, 20:56

אי אפשר להוכיח שהיא אנטישמית כי היא ישר תסתתר תחת החארטה של "ביקורת על ישראל זו לא אנטישמיות" כמו שעושים רוב האנטישמים המודרנים אבל אולי יש לנו פשוט הגדרות שונות לאנטישמיות.לא מעט אנשים יסכימו שהממשלה הנורביגית היא אנטישמית כי הם תומכים באפשרות של מעצר לביבי ובכירים אחרים אם יגיעו לנורבגיה, אבל האריס שתומכת במפגינים שתומכים ב7 באוקטובר היא לא אנטישמית?

נראה לי שאנחנו מסכימים כולנו בכל מקרה על הנקודה המרכזית, היא תזיק לנו הרבה מאוד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אוגוסט 2024, 21:08

לא כל מי שנגדך הוא אנטישמי. יש פלגים קיצונים במישיגן, אנשים שליטרלי עושים הפגנות ״מוות לאמריקה״, וזאת מדינה מתנדנדת שהאריס מתחנפת אליה. בדיוק כמו שביידן שהוא אוהב ישראל ידוע התחנף אליהם בצורות שונות שהרתיחו לנו את הדם.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 08 אוגוסט 2024, 22:03

אי אפשר לדעת אם היא עושה את מאנטישמיות טהורה מהלב או ממניעים תועלתנים נרקיסיסטים שיביאו אותה לצמרת הבית הלבן. אפשר לשפוט מילים ומעשים שלה לדוגמא זה: כשסטודנטית אמרה שכואב לה הלב שאמריקה מממנת את כיפת ברזל: ייrts my heart,” she said, “because it’s an ethnic genocide and displacement of people, the same that happened in America.” האריס הנהנה בראש ואמרה Your truth should not be suppressed,”

https://www.wsj.com/articles/george-mas ... 1633636968

שמע, כאילו נדב אני מכיר איזה יהודי נורבגי אחד שאמר לי "גלאס,מה אתה רוצה הנורבגים הם לא אנטישמים הם סה'כ אוהבים את האנדרדוג ואנחנו כבר לא האנדרדוג" אז כאילו
מנסה לומר אי אפשר להוכיח לו שהם אנטישמים כי הוא בוחר לחפש ראיות שהם לא. גם שהם דאגו שרוב הזמן יהודים לא יוכלו לחיות בנורבגיה פיזית ומעשית אז כאילו כמו כאן אני לא יכול להוכיח שהיא אנטישמית כי יש לה יהודי מחמד לנפנף בו אבל נוכל לשפוט את המעשים שלה בעוד 4 שנים.

כל כך עצוב שהיא מובילה, קודם זה היה נראה שאפילו קאי טראמפ, הנכדה של טראמפ יכולה לנצח את ביידן והאריס בדייבט כל יום ועכשיו היא תביא לנו פרק ב של שנות אובמה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אוגוסט 2024, 22:05

עכשיו הצוות של האריס מכחיש שהיא אמרה שהיא מוכנה לדון באמברגו נשק על ישראל.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 08 אוגוסט 2024, 23:00

מהרבה מאוד בחינות, נורבגיה היא נסיכות נפט (גם כלכלית וגם מבחינת האיכות האנושית של האוכלוסיה - בטח בסטנדרטים של השכנות שלה ואפילו כשכוללים את השכנה רוסיה).
האינטרס הנורבגי הוא שהמזרח התיכון יבער, שישראל תשמיד את מסופי הגז באיראן, שאיראן תשמיד את שדות הנפט בערב הסעודית וכיוצ״ב.
לכן הקו הכללי הוא של תחזוק וחימום הסכסוך.

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 09 אוגוסט 2024, 20:24

גלאס, לך תקרא על אנטישמיות.
אי תמיכה במדיניות ישראל != אנטישמיות.
באיזה עולם אפשר להגיד שמישהי שהתחתנה עם יהודי ואמא חורגת לילדים יהודים היא אנטישמית? בחייאת, תתאפס על עצמך.

אני חושב שאתם קצת מפספסים פה משהו - חלק גדול מהצעדים של ממשל ביידן נובע ממדיניות ה"רגיעה", כלומר דה אסקלציה.
המטרה היא להרגיע את המתיחות ככל הניתן ולהימנע מסבבי אלימות קיצוניים. זה נכון גם לאוקראינה, נכון גם לסין ונכון כפליים גם לישראל.
זו הסיבה שהם מוכנים לצאת מגדרם כדי להגן על ישראל בתמורה לכך שישראל לא תגיב בשטח איראן.
לדעתי זו מדיניות מטומטמת שרק בועטת את הפחית ומגלגלת אותה הלאה, אבל יש מדיניות וכדאי לבחון את הצעדים של ארה"ב לפיה במקום לצרוח "אנטישמים".
חלק גדול מהמדיניות הזו נקבע על ידי המועצה לביטחון לאומי, אז בעצם השאלה לגבי מדיניות האריס - את מי היא תמנה לשם?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אוגוסט 2024, 20:50

המדיניות הזאת לא רק מגלגלת את הפחית הלאה, היא יוצרת את רוב הקונפליקטים הגדולים בעולם כרגע.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 אוגוסט 2024, 21:42

שלומי מדיניות "רגיעה" לביידן? הרי מדיניות הרגיעה והחולשה שהוא משדר היא הסיבה לכל המצבים המזעזעים שפקדו את העולם מאז שהוא עלה, סין עושה מה שבא לה, איראן עושה מה שבא לה.. אולי אם היה לו רבע מהגבריות של טראמפ היו סופרים אותו.

על האריס, גם בלי קשר לאנטישמיות שלה, היא הוכיחה שהיא לא יציבה רגשית והרגש שלה באותו רגע מנהל אותה. רגע אחד היא תגביל נשק לישראל, רגע אחר היא ערבה תמיד לביטחון ישראל? אני כבר יודע שתענה שטראמפ רנדומלי לא פחות ממנה ואפילו יותר כי זה מה שתמיד אומרים לי כטיעון נגד אבל טראמפ הצעיד את ישראל לשלום אמיתי עם האימרויות ואם סינוואר המיץ של הזבל הזה לא היה הורס הכל היינו ממשיכים כבר בנורמלזציה בצעדי ענק.

אני לא מעוניין שאישה רגשנית ודו קוטבית תנהל את מעצמת העל שהיא ארצות הברית העולם כרגע צריך גברים, ורצוי גברים חזקים עם עמוד שדרה, מאוד מקווה שהיא תפסיד ברמה שלעולם לא תחשוב אפילו להתחרות שוב.

לא הבנתי איך זה שיש לה ילדים חורגים יהודים מוכיח מעל לכל ספק סביר שהיא לא אנטישמית? ראית פעם אמא חורגת שבאמת אוהבת את הילדים החורגים שלה? זו בערך הקלישאה היחידה מהאגדות שהיא תמיד נכונה לא ראיתי אף פעם אמא חורגת שאוהבת את הילדים שלה זה פשוט משהו שהיא צריכה לחיות איתו כי היא רוצה לחיות עם בעלה.

אני גם לא יודע איך אתה יכול להתעלם מזה שהאריס הסכימה עם הסטודנטית שיש רצח עם בעזה. אנשים כמו אובמה והאריס תמיד ילכו עם הפלסטינים כי כיום בניגוד לעבר האפרו האמריקאים בכללי כקהילה הם לא בסטי עם היהודים האמריקאים כמו שהיה בדורות הקודמים ויש לך המון סקרים שמוכיחים שהאדם האפרו האמריקאי הממוצע לא חושב שיהודים זה עם מדוכא שעובר אפליות.כאילו כמובן שיש כאלה שכן חושבים את זה אבל סקרים מראים שהרוב לא חושב את זה והאריס ואובמה הם בסך הכל תוצר של מה שחושבים כיום האפרו האמריקאים הממוצעים על יהודים.

גם בימים כתיקונם הייתי מעדיף מישהו גברי וחזק להנהיג את אמריקאה על מישהי דו קוטבית כהאריס אבל בטח ובטח כשרואים איזה אנטישמית היא ובטח ובטח שהעולם על סף אסון שעומד להגיע וצריך מישהו חזק על ההגה.

עומר: האמת לא חשבתי על האינטרסים האישים של נורבגיה עם הנפט, זה אכן נשמע מאוד מאוד הגיוני שהם פשוט עושים מה שטוב להם כלכלית וטוב להם לשמר את הסכסוך כמו שלא מעט מהמעצמות יש אינטרס לשמר את הסכסוך, מסכים איתך שהמצב עם נורבגיה הרבה יותר מורכב מ"הם רק אנטישמים רעים וזהו" אבל בכללי העם הנורבגי הוא גם באמת אנטישמי בנוסף לזה, יש לך המסון שכידוע תמך בהיטלר למרות שהיו יהודים שהעריצו אותו והוא ידע עליהם והם בכללי עם כזה של "אנחנו רוצים להישאר עם נורבגי טהור בלי כל מיני נספחים שמים" הם די יצאו מגדרם לכל אורך ההיסטוריה שליהודים מעשית יהיה בלתי אפשרי לגור בנורבגיה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אוגוסט 2024, 21:57

glass man כתב:ראית פעם אמא חורגת שבאמת אוהבת את הילדים החורגים שלה? זו בערך הקלישאה היחידה מהאגדות שהיא תמיד נכונה לא ראיתי אף פעם אמא חורגת שאוהבת את הילדים שלה זה פשוט משהו שהיא צריכה לחיות איתו כי היא רוצה לחיות עם בעלה.

חחחחחח…
זה נכנס לפנתיאון ההוא טייקס שלך, גלאס.
WTF
מה אתה, בן שתיים?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 אוגוסט 2024, 22:25

למה הוט טייק לאסקין? אתה יכול לראות לצערי המאוד רב שאפילו אחים ביולוגים לפעמים יכולים להגיע לנתק ולא לדבר שנים, כנ'ל בני דודים ובין כל אלה יש קשר דם וגדלו ביחד אז אתה מצפה ממני להאמין שאמא חורגת כמו האריס תאהב ילדים שהיא לא סחבה בבטן שלה ומתחרים בילדים שיכולים להיות לה עם בעלה? לא הגיוני :)

אני שם כסף על זה שאם האריס היתה יכולה להכיר את בעלה רווק בלי ילדים ולא גרוש היא היתה בוחרת את זה כל יום.

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 09 אוגוסט 2024, 22:39

אתה קלישאה טראמפיסטית. אין בכלל טעם להתדיין איתך כשאתה זורק חרטוטים על ימין ועל שמאל

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 אוגוסט 2024, 23:14

אני לא רואה פה שום חרטוט מהצד שלי, אני רואה רק אותך בנתיים עושה סלטות באוויר בשביל איכשהו להוציא את ביידן כאילו הוא פסדר איתנו, כמעט הגעת לרמת האפולוגטיקה שבן כספית עושה לביידן. אני הבאתי עובדות שמגובות במספרים וסקרים פשוט לא בא לך להתעמת איתן זכותך. האמת תמיד קשה לעיכול.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 אוגוסט 2024, 13:51

השיחה של טראמפ ומאסק היום בלילה:

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 23 אוגוסט 2024, 15:21

מה שאני לא מצליח להבין בטקטקיה של טראמפ נגד איראן זה למה לעאזאזל הוא חושב שסנקציות כלכליות יעזרו נגד איראן? גם אם זה נכון שביידן שיחרר את הרסן והפסיק לאכוף את הסנקציות נגד איראן (וזה באמת רע מאוד) עדיין גם אם תחרים מדינה כמו איראן יש יותר מדי מדינות שמשתלם להן לא להחרים את איראן כלכלית לצערנו... אז ממה שאני רואה לפחות גם לטראמפ אין שמץ של מושג מה לעשות נגד איראן אבל אני כמובן מסכים איתו שאם הוא היה נשיא הם לא היו עושים תוקפים אותנו כי הוא משדר הרתעה
ואני כמובן מסכים איתו שדרוש מנהיג כמוהו כדי לאזן שוב כי הוא משדר כבוד, פוטין מכבד אותו והקוראיני מכבד אותו.זה קריטי.

אבל נגד איראן? אין לטראמפ באמת מה להציע לצערי, והכל תלוי בנו.הכוונה שלי הוא יכול לשדר הרתעה לאיראן לגבי תקיפה והיא תהיה מורתעת לתקוף אבל לגבי הגרעין לא נראה שהוא גם כן הולך לדעת איך לעצור את הגרעין כמו כל נשיא אמריקאי הוא לא רוצה לשלם את מה שצריך כדי להכניע את פרויקט הגרעין הארור הזה.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 23 אוגוסט 2024, 22:13

המטרה היא לפגוע באיכות ובכמות של ראשי הנפץ שיהיו להם. גם לעורר תסיסה שאולי תוביל להפיכה.
פוטין לא מכבד אותו, הוא פשוט משרת את האינטרסים של פוטין, כי בין השאר שניהם מסתייגים מנאט"ו. הקוריאני? מביך, טראמפ הפך ל-bff שלו רגע אחרי שאיים להעלות את כל המדינה שלו בלהבות.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 24 אוגוסט 2024, 18:30

צריכים להעיף מהלוח את הרפובליקה האסלאמית, על ידי שינוי משטר שיגיע נטו מגורמים פנימיים (עם עידוד ותמיכה כספית\לוגיסטית מבחוץ במידת הצורך) או עם דחיפה קלה בדמות פגיעה מאסיבית בנכסים שלטוניים ו\או כלכליים ומכאן העם באיראן ימשיך, או שילוב של שניהם במידה זו או אחרת.

הבעיה שאני לא רואה שום דבר מזה באמת קורה. האמריקאים בטראומה קשה אחרי שנים על גבי שנים של ניסיונות כושלים להחלפות משטר במשטר אוהד, וכנ"ל לגבי התערבות צבאית ישירה ובטח ובטח במזרח התיכון אחרי טראומת עיראק ואפגניסטן. אני לא אומר שזה מעבר ליכולת שלהם כי זה בהחלט אפשרי (במיוחד האופציה הצבאית), אבל נראה שהם פיתחו סלידה מטורפת מאפילו לחשוב על זה בכלל.

אז מה עושים? שאלה טובה. אני רק יודע אם הם לא יעשו את בקרוב זה איראן תבטיח את קיומה לעולמי עד עם נשק גרעיני כמו צפון קוריאה - רק שבניגוד אליהם, השאיפות והמעשים הרבה יותר אלימים ומסוכנים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 ספטמבר 2024, 08:55

אני די בטוח שזו השביתה הכי פוליטית שהייתה אי פעם, של ההסתדרות, מאז שאני קיים...
WTF
מתנה לחמאס

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 02 ספטמבר 2024, 10:18

נתקעתי עכשיו קצת בכביש 2 בגלל רייב הבערת צמיג (פלנטה מישהו?) והנפת פלקטים למינציה מתוצרת בית הדפוס של עיתון הארץ של קומץ פעילים (10-20 גג). מזל שהייתי עם אופנוע והאיכשהו הצלחתי להשתחל, לנהגים היה פחות מזל.

עזוב חמאס, זו מחאה מזעזעת בגלל שהיא בעיקר מתנה לביבי.
מצד אחד, היא מאפשרת לו להמשיך את המלחמה והלחזיק בשלטון כי החמאס לא ישחרר עכשיו חטופים בשום פנים.
מהצד השני, היא צובעת את המחנה שמולו בצבעים אנרכיסטיים מטורללים אצל הרוב המוחלט של הציבור.

הגדרה מילונית של אידיוטים שימושיים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 ספטמבר 2024, 11:13

מסכים עם הכל, רק שאני לא בטוח לגבי צביעת המחנה שמולו בצבעים אנרכיסטיים, בעיקר כי אני גר באיזור בו כולם בערך חוץ ממני, או לפחות כך נראה לפי השתיקה והתמיכה - לגמרי בעד השביתה ההרסנית הזו.
אני גם לא בטוח לגבי מתנה לביבי... הלחץ עליו כן רק גובר, והאמריקאים קופצים על ההזדמנות ומאשימים אותו בין השורות במצב.
אנחנו גם קרובים יותר מאי פעם לרצח פוליטי, אתמול ממש חצי מדינה האשימה אותו ברצח של ששת החטופים.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 02 ספטמבר 2024, 16:05

חצי משק סגור וולונטרית, בלי קשר להסתדרות. זה לא אנרכיזם.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 02 ספטמבר 2024, 16:49

Laskin כתב:מסכים עם הכל, רק שאני לא בטוח לגבי צביעת המחנה שמולו בצבעים אנרכיסטיים, בעיקר כי אני גר באיזור בו כולם בערך חוץ ממני, או לפחות כך נראה לפי השתיקה והתמיכה - לגמרי בעד השביתה ההרסנית הזו.
אני גם לא בטוח לגבי מתנה לביבי... הלחץ עליו כן רק גובר, והאמריקאים קופצים על ההזדמנות ומאשימים אותו בין השורות במצב.
אנחנו גם קרובים יותר מאי פעם לרצח פוליטי, אתמול ממש חצי מדינה האשימה אותו ברצח של ששת החטופים.

אתה גר בתל אביב?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 ספטמבר 2024, 16:54

omerkot כתב:אתה גר בתל אביב?

גרוע יותר (מבחינה פוליטית) - רמת השרון

שים שלום
Padawan

הודעהעל ידי שים שלום » 02 ספטמבר 2024, 16:58

InterAl כתב:חצי משק סגור וולונטרית, בלי קשר להסתדרות. זה לא אנרכיזם.

אז מה זה כן? מה גורם לאנשים אינטלגנטים לפעול בצורה זומבית כל כך?

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 12 אורחים