המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
omerkot כתב:הלילה לא העירו אותי בכלל ונראה שהצליחו לדרדר את איראן לדרגה של חותים.
ראיתי אתמול מישהו שטען שהפעם החלטנו להביא את ששת הימים אחרי יום כיפור במקום לפני. מרשים מאוד.
Laskin כתב:הכמות יורדת אבל הדיוק עולה
מה שהיה בגלילות זה פסיכי לגמרי
ק״מ וחצי מהבית שלי
Laskin כתב:שמע, זה דיוק מטורף
אני יודע על הדיוקים הקודמים, זה אור יום אז לא רואים כמה כן יורטו אבל זה מאוד מדאיג
https://x.com/me_observer_/status/19348 ... 45833?s=46
וסליחה על הלינק של עמוד נאצי זה מה שיש לי כרגע
DrKeo כתב:בהמשך לקילומטר שעומר ציין, שים לב למה רואים בסרטון ששלחת לאסקין. המצלמה מסתובבת ורואים סה״כ חמש פגיעות. הראשונה שרואים פוגעת ליד הכביש המהיר שכולנו יודעים איזה כביש זה (וזה גם ברור מאיזה בניין הסרטון צולם) שזה בהחלט קרוב למתקן אסטרטגי אבל פספוס. שלוש פגיעות הן רחוקות בטרוף, ורק פגיעה אחת אשכרה הצליחה לנחות בפנים. כלומר זה נשק סטטיסטי בטרוף, אתה רואה פספוסים מסביב שהם בכיף קילומטר מהמטרה. העובדה שאחד פגע זאת רק סטטיסטיקה, אין פה ״דיוק מטורף״.
DrKeo כתב:Laskin כתב:שמע, זה דיוק מטורף
אני יודע על הדיוקים הקודמים, זה אור יום אז לא רואים כמה כן יורטו אבל זה מאוד מדאיג
https://x.com/me_observer_/status/19348 ... 45833?s=46
וסרטון שישראלי פרסם שגובל בבגידה במדינה.
MGS FREAK כתב:אפשר בקלות לזהות מאיזה בניין הסרטון צולם עם כישורי גוגל מאפס וסטריט ויו בסיסיים ומעט אוטיזם למטרות צבאיות.
מקווה מאוד שכבר דפקו לו על הדלת.
Stick כתב:ונגיד גם בעדינות שחיילים רבים לא נמצאים שם כבר, במתקן הרגיש הספציפי הזה, ולא מאתמול.
לגבי הדיוק, כמו שנאמר - הסרטון הזה הוא באור יום ונראה מרשים יחסית, עד שמבינים שפגיעה ליד היא חסרת ערך לחלוטין. דווקא אור היום עוזר להבין את זה, בפגיעות שהיו במתקנים אחרים בימים האחרונים קצת יותר קשה לראות מה בדיוק באמת נפגע באזור הכללי של המטרה.
אבל בכל מקרה הדיוק לא שופר בימים האחרונים, ובעוד שאלו לא טילים רנדומלים לגמרי, הוא כזה שרחוק מלהיות על הסנטימטר או על המטר. בסטטיטסטיקה של מספרים גדולים הם בסוף יפגעו בול במטרה ולא רק מסביב בסופו של דבר, ואוליגם פגעו כבר פה ושם, אבל ממש לא כל פגיעה במתקן רגיש הייתה פגיעה אמיתית.
לגבי הדלדלות יכןלת השיגור שלהם אני הרבה פחות יודע להגיד מה באמת קורה, נכון שעובדתית היא יורדת אבל אני לא יודע מה הסיבה האמיתית. נקווה שאכן המשגרים אוזלים להם...
DrKeo כתב:יפה, אז ירו עלינו איזה 4 מליארד דולר. זה כמעט מה שהוסיפו לישיבות שלא לומדות ליבה.
omerkot כתב:DrKeo כתב:יפה, אז ירו עלינו איזה 4 מליארד דולר. זה כמעט מה שהוסיפו לישיבות שלא לומדות ליבה.
הם פרסים!!!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 13 אורחים