נושא ה-ppוליטיקה הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

Laskin
Elder

Re: נושא ה-ppוליטיקה הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 15 יוני 2025, 20:25

אני לא חושב על עצמי פה, אם זה אומר עסקה שתתן להם לחזור אפילו תוך שנתיים רק לאותה נקודה, או לסיים את העבודה ואני צריך לחזור בדרך לא דרך כי לא יהיו טיסות גם בעוד חצי שנה - אני מעדיף שיסיימו את העבודה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2025, 00:05

אם קייטלין ג׳נר הצליחה לברוח דרך ירדן...
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 יוני 2025, 03:20

נראה שהם כבר מתחננים לעסקה.
וארה״ב עושה שרירים כאילו היא עוד שנייה נכנסת לאירוע… מי יודע, אולי המפציצים כבר בדרך.
יאללה, רק שלא יהיו פאשלות של דו״צ אווירי בינינו.
אם הכל יילך חלק יש מצב שבוע הבא אני כבר אגיע לארץ כשאיראן על הברכיים.
[/אופטימיות]

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 17 יוני 2025, 07:13

הלילה לא העירו אותי בכלל ונראה שהצליחו לדרדר את איראן לדרגה של חותים.
ראיתי אתמול מישהו שטען שהפעם החלטנו להביא את ששת הימים אחרי יום כיפור במקום לפני. מרשים מאוד.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 17 יוני 2025, 08:26

אוי, טרמאפ מפגיז על טאקר קלרסון ומקרון. פשוט תענוג.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יוני 2025, 13:24

omerkot כתב:הלילה לא העירו אותי בכלל ונראה שהצליחו לדרדר את איראן לדרגה של חותים.
ראיתי אתמול מישהו שטען שהפעם החלטנו להביא את ששת הימים אחרי יום כיפור במקום לפני. מרשים מאוד.

אותי העירו ב3, וב-9 בבוקר הייתה פגיעה לא רחוק ממני. אבל הכמות טילים מתדללת. בסופ״ש הם ירו 50 כל מטח, בגדול האחרון זה היה 20 ואפילו היה מטחים של רקטות בודדות פה ושם. הלכו להם 40% מהמשגרים, שלשום זה היה 30%, בקצב הזה הם לגמרי יהיו חותים עוד שבוע.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 יוני 2025, 13:42

הכמות יורדת אבל הדיוק עולה
מה שהיה בגלילות זה פסיכי לגמרי
ק״מ וחצי מהבית שלי

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יוני 2025, 13:47

Laskin כתב:הכמות יורדת אבל הדיוק עולה
מה שהיה בגלילות זה פסיכי לגמרי
ק״מ וחצי מהבית שלי

הדיוק לא באמת עולה, היו פגיעות בנכסים גם לפני 3 ימים. ברגע שהם לא יצליחו לירות יותר מ-5-10 טילים במכה אני משער שהם גם לא יצליחו לעבור את ההגנה האוירית רוב הזמן.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 יוני 2025, 13:56

שמע, זה דיוק מטורף
אני יודע על הדיוקים הקודמים, זה אור יום אז לא רואים כמה כן יורטו אבל זה מאוד מדאיג
https://x.com/me_observer_/status/19348 ... 45833?s=46

וסליחה על הלינק של עמוד נאצי זה מה שיש לי כרגע

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 17 יוני 2025, 14:07

ראיתי את הסרטון הזה והם טוענים שהם ירו טילים מסוג חדש (למרות שהאמינות שלהם, גם בדברים האלה, מאוד מאוד נמוכה).
כל מה שאני יכול להגיד זה שבאוקטובר הדיוק שלהם היה יותר גבוה ומבלי לפרט יותר מדי, הפגיעה הבודדת שלהם כאן היא כזו שגורמת לך לחשוד עד כמה אללה באמת אוהב אותם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 יוני 2025, 14:12

גם בימים האחרונים היו לא מעט פגיעות שלא צריך לפרט יותר מדי עליהן, ולא ישחררו את המידע גם בעתיד… זה נראה שהם שולחים קודם מלא טילים טיפשים ומיד אחרי בהפרש של שניות - את החכמים והחזקים יותר, ואלו חודרים את ההגנה שלנו.
כל הזמן הזה עם החות׳ים וחיזבאללה הם למדו את המערכות היטב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יוני 2025, 14:14

Laskin כתב:שמע, זה דיוק מטורף
אני יודע על הדיוקים הקודמים, זה אור יום אז לא רואים כמה כן יורטו אבל זה מאוד מדאיג

וסליחה על הלינק של עמוד נאצי זה מה שיש לי כרגע

לפגוע במתחם בגודל קילומטר על קילומטר זה דיוק מטורף? רוב הירי שלהם מפספס, ואלה שפוגעים במתחמים גדולים פגעו גם באפריל ובאוקטובר. אני לא רואה פה שיפור, רק התדרדרות ביכולת הירי לאורך הזמן וסרטון שישראלי פרסם שגובל בבגידה במדינה. שבוע הבא כנראה ולא תראה דברים כאלה יותר. כשכל מטח יהיה 5 טילים אני בספק כמה פגיעות יהיו, בדיוק כמו שהמטח 3 רקטות מאתמול יצר אפס נזק.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 17 יוני 2025, 14:49

לפני כמה חודשים ראיתי ניתוח של מומחי אוסינט בנוגע לפגיעות של האיראנים באחד מבסיסי חיל האויר באוקטובר.
הם ספרו שם כמעט 100 פגיעות. מהניתוח שלהם, הדיוק של הטילים היה באיזור הקילומטר. הם טענו שסטטיסטית, עם דיוק כזה, האיראנים לא מסוגלים לפגוע באופן מורגש בתפקוד של חיל האויר גם אם הם ירו אלפי טילים ושלצבא כנראה לא שווה ליירט אותם משום שהעלות של היירוטים עולה על הנזק הפוטנציאלי מהטילים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יוני 2025, 15:18

בהמשך לקילומטר שעומר ציין, שים לב למה רואים בסרטון ששלחת לאסקין. המצלמה מסתובבת ורואים סה״כ חמש פגיעות. הראשונה שרואים פוגעת ליד הכביש המהיר שכולנו יודעים איזה כביש זה (וזה גם ברור מאיזה בניין הסרטון צולם) שזה בהחלט קרוב למתקן אסטרטגי אבל פספוס. שלוש פגיעות הן רחוקות בטרוף, ורק פגיעה אחת אשכרה הצליחה לנחות בפנים. כלומר זה נשק סטטיסטי בטרוף, אתה רואה פספוסים מסביב שהם בכיף קילומטר מהמטרה. העובדה שאחד פגע זאת רק סטטיסטיקה, אין פה ״דיוק מטורף״.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 יוני 2025, 15:21

אוקיי, לי זה נראה מדויק מהתאור שלהם אבל זה מעודד אותי.

בינתיים אני מנסה לעשות לימונדה מהסיפור הזה, לוקח מחר רכבת ללונדון וקניתי כרטיסים ל״בוק אוף מורמון״ ביום שישי, שאני כבר 15 שנה בערך נמנע מספוילרים עבורו ואני מתרגש :)
זה יעזור להסיח את דעתי.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 17 יוני 2025, 15:33

DrKeo כתב:בהמשך לקילומטר שעומר ציין, שים לב למה רואים בסרטון ששלחת לאסקין. המצלמה מסתובבת ורואים סה״כ חמש פגיעות. הראשונה שרואים פוגעת ליד הכביש המהיר שכולנו יודעים איזה כביש זה (וזה גם ברור מאיזה בניין הסרטון צולם) שזה בהחלט קרוב למתקן אסטרטגי אבל פספוס. שלוש פגיעות הן רחוקות בטרוף, ורק פגיעה אחת אשכרה הצליחה לנחות בפנים. כלומר זה נשק סטטיסטי בטרוף, אתה רואה פספוסים מסביב שהם בכיף קילומטר מהמטרה. העובדה שאחד פגע זאת רק סטטיסטיקה, אין פה ״דיוק מטורף״.

אני אגיד יותר מזה, גם הטיל שאתה מציין ככזה שפגע בפנים הוא פספוס של מאות מטרים מכל מטרה שאליה הם באמת כיוונו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יוני 2025, 15:41

לא מכיר את הבפנים, אז טוב לדעת שגם הפגיעה שפגעה לא באמת פגעה. אצא בהנחה שזה השק״ם ועכשיו יש מלא חיילים מאוכזבים שאין טוסט גבנ״צ.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 17 יוני 2025, 15:46

הרבה פחות משק״ם. ההערכות שאני מכיר מדברות על זה שכל טיל כזה עולה לפרסים בין 8-12 מליון דולר. בהנחה שיש כאן 5 טילים כאלה, מדובר ב50 מליון דולר. הפריקאסט שהם פגעו בו, על תכולתו, שווה כמה מאות אלפי שקלים ואני כנראה מגזים למעלה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יוני 2025, 15:48

יפה, אז ירו עלינו איזה 4 מליארד דולר. זה כמעט מה שהוסיפו לישיבות שלא לומדות ליבה.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 17 יוני 2025, 15:55

DrKeo כתב:
Laskin כתב:שמע, זה דיוק מטורף

וסרטון שישראלי פרסם שגובל בבגידה במדינה.

אפשר בקלות לזהות מאיזה בניין הסרטון צולם עם כישורי גוגל מאפס וסטריט ויו בסיסיים ומעט אוטיזם למטרות צבאיות.

מקווה מאוד שכבר דפקו לו על הדלת.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 17 יוני 2025, 15:58

ונגיד גם בעדינות שחיילים רבים לא נמצאים שם כבר, במתקן הרגיש הספציפי הזה, ולא מאתמול.
לגבי הדיוק, כמו שנאמר - הסרטון הזה הוא באור יום ונראה מרשים יחסית, עד שמבינים שפגיעה ליד היא חסרת ערך לחלוטין. דווקא אור היום עוזר להבין את זה, בפגיעות שהיו במתקנים אחרים בימים האחרונים קצת יותר קשה לראות מה בדיוק באמת נפגע באזור הכללי של המטרה.
אבל בכל מקרה הדיוק לא שופר בימים האחרונים, ובעוד שאלו לא טילים רנדומלים לגמרי, הוא כזה שרחוק מלהיות על הסנטימטר או על המטר. בסטטיטסטיקה של מספרים גדולים הם בסוף יפגעו בול במטרה ולא רק מסביב בסופו של דבר, ואוליגם פגעו כבר פה ושם, אבל ממש לא כל פגיעה במתקן רגיש הייתה פגיעה אמיתית.
לגבי הדלדלות יכןלת השיגור שלהם אני הרבה פחות יודע להגיד מה באמת קורה, נכון שעובדתית היא יורדת אבל אני לא יודע מה הסיבה האמיתית. נקווה שאכן המשגרים אוזלים להם...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יוני 2025, 16:08

MGS FREAK כתב:אפשר בקלות לזהות מאיזה בניין הסרטון צולם עם כישורי גוגל מאפס וסטריט ויו בסיסיים ומעט אוטיזם למטרות צבאיות.

מקווה מאוד שכבר דפקו לו על הדלת.

לא צריך יותר מדי כישורים, כל מי שגר באזור יודע בדיוק מאיזה בניין זה צולם. מאוד קל לזהות, ביחוד בגלל שהוא בניין גבוה בודד עם בעיקר שדות מסביבו. אני יודע איזה בניין זה, אני בטוח שגם לאסקין, כך שמי שצריך לדעת כנראה יודע.

Stick כתב:ונגיד גם בעדינות שחיילים רבים לא נמצאים שם כבר, במתקן הרגיש הספציפי הזה, ולא מאתמול.
לגבי הדיוק, כמו שנאמר - הסרטון הזה הוא באור יום ונראה מרשים יחסית, עד שמבינים שפגיעה ליד היא חסרת ערך לחלוטין. דווקא אור היום עוזר להבין את זה, בפגיעות שהיו במתקנים אחרים בימים האחרונים קצת יותר קשה לראות מה בדיוק באמת נפגע באזור הכללי של המטרה.
אבל בכל מקרה הדיוק לא שופר בימים האחרונים, ובעוד שאלו לא טילים רנדומלים לגמרי, הוא כזה שרחוק מלהיות על הסנטימטר או על המטר. בסטטיטסטיקה של מספרים גדולים הם בסוף יפגעו בול במטרה ולא רק מסביב בסופו של דבר, ואוליגם פגעו כבר פה ושם, אבל ממש לא כל פגיעה במתקן רגיש הייתה פגיעה אמיתית.
לגבי הדלדלות יכןלת השיגור שלהם אני הרבה פחות יודע להגיד מה באמת קורה, נכון שעובדתית היא יורדת אבל אני לא יודע מה הסיבה האמיתית. נקווה שאכן המשגרים אוזלים להם...

יש מספרים רשמיים מצה״ל, שלשום הם אמרו ששליש מהמשגרים שלהם הושמדו - 120 מתוך 360. אתמול אמרו ש-40% הושמדו, אז אני משער שזה אומר 144 משגרים הושמדו ו- 216 עדין פעילים. בנוסף אם אני לא טועה אומרים שהיו להם 2000 טילים, נכון לשלשום השמדנו 25% מהם. כלומר נשארו 1500, והם שגרו לכיוווננו כבר טיפה יותר מ-400 (נדמה לי זה היה 390 אתמול בצהרים) כך שנשארו להם במקרה הטוב בערך 1000 טילים. או במילים אחרות אנחנו ביום החמישי של המלחמה וחצי ממאגר הטילים הבליסטים שלהם כבר לא קיים, אין להם יכולת ליצר חדשים ו-40% מהמשגרים גם כבר לא איתנו.

כל יום יהיו פחות ויכולת השיגור הממוקבלת תצטמצם בדיוק כמו חמאס או חיזבאללה. לדעתי שבוע הבא נגיע כבר לנקודה שהם לכל היותר מטרד לעורף שיורה 4 פה, 3 שם כדי לגרום לאזעקות.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 17 יוני 2025, 16:10

DrKeo כתב:יפה, אז ירו עלינו איזה 4 מליארד דולר. זה כמעט מה שהוסיפו לישיבות שלא לומדות ליבה.

הם פרסים!!!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יוני 2025, 16:11

omerkot כתב:
DrKeo כתב:יפה, אז ירו עלינו איזה 4 מליארד דולר. זה כמעט מה שהוסיפו לישיבות שלא לומדות ליבה.

הם פרסים!!!

מזל שמי שיורה עלינו זה בעיקר פרסים ותימנים...

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 17 יוני 2025, 16:34

כל הפספוסים האלה זה יגון שאי אפשר לכמת במילים.

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 13 אורחים