נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 03 פברואר 2014, 02:09

Laskin כתב:ה"בעייה" שלי עם פרק הסיום של שרלוק...
ספויילר: הצג
היא שאם שרלוק פשוט לא היה מגיע למשרד שלו ברגע שהגיע - "מרי" הייתה יכולה פשוט להרוג אותו ואף אחד לא היה יודע... היא גם רצחה ככל הנראה מספיק כדי שזה ממש לא יפריע לה, שרלוק לא היה חוטף כדור ולא היה צריך לרצוח בדם קר (למרות שאפשר להתווכח על זה... סחיטה והכל, אבל עדיין האדם לא רוצח) וזה בטח ישפיע עליו. קיצר, קצת באסה

האמת שלי הסיום דווקא הפריע. הרגיש ש:
העונש של שרלוק היה מהיר מדי (5 דקות בערך?) ולמחזר עוד פעם את מורארטי? אפילו אם זה לא הוא (כנראה שלא כי אם זה כן אז זה באמת יהיה לעוס) הדמות קצת מיותרת בשביל חזרה. כלומר אני מבין שמורארטי נראה כמו ביג דיל ואולי השם המזוהה היחיד עם השרלוק הולמס מעבר לווטסון אבל הוא הופיע רק באיזה 2 ספרים מתוך 10+, אפשר לשחרר אותו אחרי שהוא מתח את עצמו כבר שלוש עונות (אם לא בהופעה לפחות בגלי הדף שהוא יצר). גם טיפה מפריע לי ההליכה ממש אחד לאחד אחרי הספרים. דברים כמו שרלוק נלחם במורארטי על גשר גבוה (אה כן סליחה, גג) ושניהם נופלים למוות אבל בעצם שרלוק מזייף את המוות שלו (אה כן סליחה, מורארטי יורה לעצמו בראש ולא נופל איתו) ואז נמלט לאירופה בשביל להתחמק מהעובדים של מורארטי לכמה שנים. כלומר מחווה בקטנה זה ממש נחמד כמו האישה בסקארלט שהיה בפרק הראשון של הסדרה אבל יש פשוט יותר מדי דברים שהם IN YOUR FACE.

אבל בכלליות הייתה עונה פשוט נהדרת, גם אם לא הייתי יודע שסטיבן מופט כתב את הפרק האחרון הייתי כנראה רואה את זה לבד מקילומטר, פשוט היה כתוב על כל הפרק הזה סטיבן מופט מכל כיוון. באמת הייתה עונה נהדרת, מאוד נהנתי ממנה. ביחוד מהפרק האחרון, הוא היה עשוי פשוט מעולה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 פברואר 2014, 21:08

סופסוף טריילר ראשון לGOTG, נראה שהם לקחו את עצמם עם אקסטרה הומור:

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 פברואר 2014, 09:08

ואקסטרא אינפנטיליות? :)
אבל ת'כלס, לא מכיר את GOTG

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 פברואר 2014, 21:49

Laskin כתב:ואקסטרא אינפנטיליות? :)
אבל ת'כלס, לא מכיר את GOTG

סטארוורס בעולם של מארוול :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 פברואר 2014, 09:16

כוחות על? בעולם של מארוול? ז"א - גיבורים/נבלים שעדיין חיים, למרות שזה בעתיד הרחוק?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 פברואר 2014, 01:05

Laskin כתב:כוחות על? בעולם של מארוול? ז"א - גיבורים/נבלים שעדיין חיים, למרות שזה בעתיד הרחוק?

זה לא בעתיד, זה בגלקסיה רחוקה סטייל ת׳ור. זה קורה במקביל לגמרי לכל סרטי מארוול הנוכחיים ואפילו תראה דמות משם בכתוביות של ת׳ור 2 שמקשרת את ת׳ור לשומרי הגלקסיה. וכן, רקון מדבר...

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 פברואר 2014, 17:25

אה... גלקסיה רחוקה באותו הזמן...
באמת מעניין אותי לדעת איך לעזאזל הטכנולוגיה על כדור הארץ, של כל מי שאינו גיבור על, היא עדיין כמו של כולנו, כשפחות או יותר כל היקום כבר "מחובר" :D

מקווה שלא יהיה ילדותי מדי. עד היום לא ממש אהבתי את כל הסרטים של מארוול

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 פברואר 2014, 06:12

Laskin כתב:אה... גלקסיה רחוקה באותו הזמן...
באמת מעניין אותי לדעת איך לעזאזל הטכנולוגיה על כדור הארץ, של כל מי שאינו גיבור על, היא עדיין כמו של כולנו, כשפחות או יותר כל היקום כבר "מחובר" :D

מקווה שלא יהיה ילדותי מדי. עד היום לא ממש אהבתי את כל הסרטים של מארוול

האמת שאני אהבתי ממש רק את איירונמן 3 בגלל הכיוון החדש שהוא לקח וגם ההומור של הנוקמים היה חביב, כל שאר הסרטים די גרועים עד חביבים לרגע שהמוח שלי לא פועל. נקווה לטוב מהסרט אבל באמת שאין לי מושג איזה כיוון הוא יצא, אולי כי הוא מראש אמור להיות מופרך וקצת מגוחך הוא יצא קצת יותר בכיוון משאר הסרטים שלהם.

אגב, בית הקלפים, פרק ראשון, פשוט מדהים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 פברואר 2014, 18:07

אני לא אהבתי את איירונמן 3 בכלל. לא מבין מה היה שם כל כך טוב...
יחסית לאדם כל כך חכם - טוני סטארק עשה שם טעויות של אדם טיפש כל כך, שהיה אפילו קשה להנות ממנו מבלי להגיד "אוי, נווווו..." וכל הקטע עם אשתו וזה... לא יודע, לא עניין אותי לרגע.

בכל אופן - בית הקלפים הראשון היה מושלם, אני רק בשלישי, אבל הוא גם ממשיך טוב מאוד. הבנתי שיש עוד רגעי שיא לפנינו :)
גם בלש אמיתי ממשיך פשוט נהדר, איזו סדרה...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 פברואר 2014, 13:25

Laskin כתב:אני לא אהבתי את איירונמן 3 בכלל. לא מבין מה היה שם כל כך טוב...
יחסית לאדם כל כך חכם - טוני סטארק עשה שם טעויות של אדם טיפש כל כך, שהיה אפילו קשה להנות ממנו מבלי להגיד "אוי, נווווו..." וכל הקטע עם אשתו וזה... לא יודע, לא עניין אותי לרגע.

בכל אופן - בית הקלפים הראשון היה מושלם, אני רק בשלישי, אבל הוא גם ממשיך טוב מאוד. הבנתי שיש עוד רגעי שיא לפנינו :)
גם בלש אמיתי ממשיך פשוט נהדר, איזו סדרה...

אני רואה שני פרקים ביום אז כרגע אני בפרק 4, היום בערב ב6 :)
בבלש אמיתי אני רק בפרק 3 אבל בנתיים היא פשוט מצויינת.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 פברואר 2014, 15:42

השלושה הראשונים ידועים ב"שעמום" היחסי שלהם להמשך הסדרה.
אני אישית חושב שהם עדיין מעולים, ממש... אבל יש הרבה שפרשו ואין להם מושג מה הפסידו :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 מרץ 2014, 01:18

ראיתי כרגע את הנסיכה מונונוקי והסרט הזה פשוט מדהים.
חבל שלא יהיו עוד סרטים של מיאזקי. הוא פשוט גאון.
מזל שיש לא מעט סרטים שלא שעדין לא ראיתי, אז אני עוד יכול להנות ממנו בפעם הראשונה כמה פעמים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 23 מרץ 2014, 07:00

ממש לא התלהבתי מעונה 2 של בית הקלפים. מה שקרה בתחילת העונה הרס את כולה, לטעמי.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 23 מרץ 2014, 08:24

סיימתי את בלש אמיתי, אחלה סדרה, לא הבנתי למה המלך הצהוב צהוב (חוץ מניסיון לדחוף מוטיבים ממחזה בן 150 שנה וספר בן 110 שנים בכוח פנימה), אבל מלבד זאת הכל היה סגור וחתום בצורה יפה לקראת העונה הבאה שתתחיל סיפור חדש.
חבל שכמו שהם נתנו לקרקוסה פנים אמיתיות הם לא השכילו לעשות את זה למלך.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 מרץ 2014, 21:29

Klayman כתב:ממש לא התלהבתי מעונה 2 של בית הקלפים. מה שקרה בתחילת העונה הרס את כולה, לטעמי.

הייתה עונה מעולה אבל כן, הסיום של הפרק הראשון היה קצת קיצוני וטיפה העיב על העונה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 מרץ 2014, 13:34

**ספוילרים על בלש אמיתי**
דודי - המלך הצהוב אולי, רק אולי - האבא שלו שהוא שומר שם במיטה במצב קריטי... הוא היה די צהוב בעיניי ;)

**ספויילרים על בית הקלפים**
לא מסכים עם שניכם. זו הייתה פתיחה אדירה ומפתיעה, לעונה מעולה.
לא חייבים רק לסיים או להגיע לקטע ממש חשוב באמצע או סוף העונה, מותר לפתוח אותה בביג באנג, וזה דורש גם לא מעט ביצים. אף אחד שהתחיל לראות את העונה לא ציפה לזה, והם לקחו את זה לכיוון מעולה, עם החבר שלה. לפחות לדעתי.
דווקא הסיום של פרק 11 יכול להעיב על העונה ;)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 24 מרץ 2014, 14:45

Laskin כתב:**ספוילרים על בלש אמיתי**
דודי - המלך הצהוב אולי, רק אולי - האבא שלו שהוא שומר שם במיטה במצב קריטי... הוא היה די צהוב בעיניי ;)

איזה מזל שהספקתי להתחמק מהספויילר על בית הקלפים.

בוא נצבע בלבן להבא כולנו ליתר ביטחון.

זה דיי ברור שקרקוסה והמלך הצהוב לקוח מהמחזה - "The king in yellow" מאחר ושניהם נזכרים שם. קרקוסה נזכרת שם כעיר מאיימת ובדיונית היושבת על שוליו של אגם (מי ניחש שהיא מופיע בעוד ספרות מדע בידיוני ופנטזיה ובכללם 'שיר של אש וקרח') בפלנטה רחוקה וגלקסיה אחרת, בשל הסיבה הזאת כשקול נכנס ללב המבוך ראו אותו עובר לכאורה גלקסיה בדמיונו. בעוד שקרקוסה קיבלה משמעות מוחשית בדמות המבוך, המלך הצהוב קיבל פנים, אבל לא בצורה מוחשית מטאפורית כמו המבוך. סתם חבל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מרץ 2014, 00:51

יש לי הרגשה שהולך להיות מדהים:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מרץ 2014, 00:57

דודי אפשר להיות מאושרים, פרומתאוס 2 מתחיל את תהליך ההפקה ויצא ב2016 :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 26 מרץ 2014, 08:30

DrKeo כתב:דודי אפשר להיות מאושרים, פרומתאוס 2 מתחיל את תהליך ההפקה ויצא ב2016 :)

אין סיכוי שהשני והשלישי ייצאו, רידלי בן איזה 80 כבר, הוא ימות לפני ואז אני אלך ואשבור לו את המצבה.

וואו, הטריילר נראה מדהים. את הראשון לא הבנתי ולא הצלחתי להבין למה אנשים התלהבו, הוא היה נראה לי משעמם. אבל זה כבר באמת העלה לי את ההייפ לסרט. רק חבל שהם שולחים את לוגן אחורה בזמן היה יותר מגניב אם הם היו עושים את זה עם בישופ, כי זה אחלה הזדמנות להכניס אותו לסרטים. גם ב-2:09 בטריילר נראה שהם מבעירים משהו שמזכיר את אפוקליפס (נראה Setting טוב להכניס אותו לעתיד). רק חבל שהחזירו את אהלי בארי, לא סובל אותה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 26 מרץ 2014, 14:31

מה אהבתם בפרומית'יאוס? אני אישית ממש התאכזבתי.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 26 מרץ 2014, 16:29

swiss-the-engine כתב:מה אהבתם בפרומית'יאוס? אני אישית ממש התאכזבתי.

את העיסוק באבולוציה, את העלילה, את האפקטים מה לא. הסרט שאב אותי בטירוף, כל כך נהנתי, הרבה יותר מכל קוודרולוגית Alien.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 27 מרץ 2014, 04:06

Laskin כתב:
**ספויילרים על בית הקלפים**
לא מסכים עם שניכם. זו הייתה פתיחה אדירה ומפתיעה, לעונה מעולה.
לא חייבים רק לסיים או להגיע לקטע ממש חשוב באמצע או סוף העונה, מותר לפתוח אותה בביג באנג, וזה דורש גם לא מעט ביצים. אף אחד שהתחיל לראות את העונה לא ציפה לזה, והם לקחו את זה לכיוון מעולה, עם החבר שלה. לפחות לדעתי.
דווקא הסיום של פרק 11 יכול להעיב על העונה ;)

אני גם אשים ספויילרים, ובחיייייאת דינק, תשתמש בתגית ספויילר, כמעט וקראתי את מה שכתבת על בלש אמיתי.

ספויילרים לבית הקלפים:
זה אולי דורש ביצים, אבל זה גם הוציא את העוקץ ממערכת היחסים הכי מעניינת בסדרה. אני מבין את הרצון להפתיע, לרגש ולחדש, אבל כשזה בא על חשבון הבסיס של הסדרה, זה כבר הורס, לטעמי. עשו מאנדרווד רוצח המונים, חובב אורגיות ובכללי, דמות די מגוחכת לדעתי, לאורך העונה. אני מבין שמרימים אותו גבוה גבוה כדי להפיל אותו בהמשך, אבל בחייכם - נראה למישהו הגיוני שנשיא ארה''ב הוא רוצח?!

לנושא לוקאס - הוא דמות חלשה ועלובה, שנפלה לתוך מלכודת שהייתה ברורה מהרגע הראשון. לא הבנתי מה בדיוק אהבת בסיפור שלו.. הוא דמות עלובה, חד מימדית, שלא התפתחה בכלל, ונשארה כזאת לאורך הסדרה.
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 מרץ 2014, 12:47

נו, לא נתווכח על טעם. לדעתי הקצינו העונה את התכונות שלו, והדברים שהוא מוכן לעשות, וזה יצא ממש בטעם טוב.
בנוסף, אני לא חושב שלמערכת היחסים הזו היה משהו עמוק באמת, זה היה חד צדדי לכל אורך הדרך, היא הייתה אמצעי להשגת המטרה, שום דבר מעבר, כמו כל מי שקשור איכשהו לזוג הזה.
לא יודע למה "רוצח המונים", הוא רצח אדם וחצי :) בעניין האורגיות - זה נראה לי נכון לגבי רוב בני האדם, פשוט אין לנו האמצעים... מה שכן - העובדה שזה היה עם עוד גבר הייתה מפתיעה במיוחד. אבל גם זה לא משהו ממש נדיר בין סנאטורים ;)
אני אהבתי את לוקאס העונה, הוא הקדוש המעונה וזה התפקיד... לא התקדם הרבה העונה? אולי, אבל הוא יהיה המפתח להפלתו ואין לי בעייה עם זה שרק הכינו את הקרקע.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 27 מרץ 2014, 23:14

Laskin כתב:
נו, לא נתווכח על טעם. לדעתי הקצינו העונה את התכונות שלו, והדברים שהוא מוכן לעשות, וזה יצא ממש בטעם טוב.
בנוסף, אני לא חושב שלמערכת היחסים הזו היה משהו עמוק באמת, זה היה חד צדדי לכל אורך הדרך, היא הייתה אמצעי להשגת המטרה, שום דבר מעבר, כמו כל מי שקשור איכשהו לזוג הזה.
לא יודע למה "רוצח המונים", הוא רצח אדם וחצי :) בעניין האורגיות - זה נראה לי נכון לגבי רוב בני האדם, פשוט אין לנו האמצעים... מה שכן - העובדה שזה היה עם עוד גבר הייתה מפתיעה במיוחד. אבל גם זה לא משהו ממש נדיר בין סנאטורים ;)
אני אהבתי את לוקאס העונה, הוא הקדוש המעונה וזה התפקיד... לא התקדם הרבה העונה? אולי, אבל הוא יהיה המפתח להפלתו ואין לי בעייה עם זה שרק הכינו את הקרקע.

הוא רצח שני אנשים. חד וחלק. אם אתה מחשיב את רוסו משום מה כחצי בנאדם, זה כבר עניין שלך :roll:. אדם במעמדו, וגם הוא עצמו, לא מלכלך את הידיים שלו בפעולות כאלה. אתה רואה אותו מפעיל את סטמפר ועוד רבים וטובים מסביב, על דברים הרבה פחות מסוכנים, אז על רצחי?! ותכלס בנושא האורגיות זה לא מפתיע שזה היה עם עוד גבר.. אתה לא זוכר את הפרק בעונה הראשונה, באקדמיה כשהם השתכרו?

מערכת היחסים עם זואי היא זו שסובבה את הסדרה כולה, תרצה או לא תרצה. יש לך מערכת יחסים יותר משמעותית להצביע עליה? (אולי סטמפר ורייצ'ל, אבל לא יותר מזואי ואנדרווד).

לוקאס היה דמות עלובה, ונשאר דמות עלובה. הוא יהיה המפתח? הרבה יותר הגיוני שהגופה של סטמפר ביער, עם טביעות האצבע של רייצ'ל באוטו שלו יהיו יותר משמעותיים מ''המשוגע'' שנמק בכלא הפדרלי.
?

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 8 אורחים