OT - כל מה שלא קשור לכלום

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: OT - כל מה שלא קשור לכלום

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אוגוסט 2015, 00:00

אבל איך סוויס, איך? יש אובר בארץ? המוניות מנסות להלחם בהם אבל כרגע הם פעילים בארץ כן? יש מוניות, יש אופניים, יש אוטובוסים, יש כל מה שאתה מדבר עליו. איך הפקקים ושאר הירקות יעלמו? זה באמת לא ברור לי, חוץ מאשר כוחות השוק אתה לא נותן הסבר. אם נגיד היינו מדברים על יוקר המחיה היית מדבר על הסרת מכסים ומגבלות, שחרור מנהל הבניה מבירוקרטיה וכדומה ולתת ליזמים לעשות את העבודה כדי להוריד אותו משם, זה לגמרי הגיוני. אבל במקרה של עומס תחבורה בת"א? אני ממש לא מצליח להבין את הרצף הלוגי של הפעולות שהשוק יעשה כדי לפתור את הבעיה. כלומר, מה משתנה? יש 2 מליון מכוניות פרטיות על הכביש? הן הולכות לאיפשהו? אובר הפך ל10 שקלים לנסיעה פתאום? הרי זה לא שווה להם את הדלק. ובכלליות אין שום הבדל בין מונית אובר שעל הכביש לעומת מכונית פרטית של על הכביש מבחינת עומס. אני רציני לגמרי, לא בקטע ציני, אני לא מצליח להבין את הפיתרון.

בסופו של דבר יש לך עיר של כמעט חצי מליון אנשים ששאר ה8 מליון תושבים שלא גרים בה רק רוצים להכנס אליה. אין פיתרון קסם להעלים את המכוניות האלה, זה לא עניין כלכלי בכלל. יש רק דרך אחת לעשות את זה, להעביר את התנועה מהכביש אל מחוץ לו. מתחת לאדמה זאת אופציה אחת, גם למעלה באויר זאת אופציה אחרת (היי, אינטר הציע אותה) אבל אני לא מכיר טכנולוגיה שבאמת אפשר להשתמש בה אולי חוץ מאשר הרכבת על העמודי חשמל שחשבו לעשות פה לבערך חמש דקות. אין לך דרך אחרת, אתה צריך ללכת מחוץ לכביש וכדי ללכת מחוץ לכביש הפיתרון היחיד שאני מכיר היום הוא מתחת לאדמה.

אגב אינטר איך הרכבת הקלה, שמתנהלת מתחת לקרקע ברובה באזור ת"א, תעלה את עומס התנועה זה נשגב ממני.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 אוגוסט 2015, 00:10

אני לא מבין... אמרתי שאסור לבנות רכבת תחתית? אתה פשוט אומר כן לסבסד ואני אומר לא לסבסד. אבל עזוב... אתה רוצה תכנית סדורה? אין לי כזאת... אני לא יזם בתחום.
אם אני ימשיך לכתוב אני סתם יחזור על עצמי. אני דואג מזה שהממשלה לוקחת על עצמה דברים. אתה כנראה לא או שלפחות פחות ממני. שם אנחנו מתפצלים בדעות שלנו.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אוגוסט 2015, 00:21

אני לא חושב שאפשרי בכלל דבר כזה רכבת תחתית בלי שממשלה או עיריה יוזמת את זה. זה גהינום בירוקרטיה מטורף. הלוואי והיה אפשר, אבל רכבת תחתית חוצה אלפי קרקעות, חוצה (לפחות בישראל) לפחות 10 רשויות, דורשת שטחים לתחנות והפיכת רחובות שלמים ורשיונות מפה ועד הודעה חדשה. איך יזם פרטי ירים דבר כזה? הוא יכול להגיע רק מממשלה או עיריה. אפשר להגיד שהם רק צריכים לתת את כל האורות הירוקים וכל השאר צריך להיות על היזם (שאני לגמרי זורם עם זה, יש כמה וכמה חברות סיניות שרק מחפשות לעשות דברים כאלה) אבל רכבת תחתית זה מוצר יחודי מדי. הלוואי והיה אפשר לעשות שוק חופשי ברכבות תחתיות, אבל לצערנו זה גהינום בירוקרטי ואפשר לבנות רק אחת אז חופש ותחרות כלכלית לא תהיה שם אפילו אם מדובר בחברה פרטית.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 16 אוגוסט 2015, 00:39

:shock: מעל האדמה?
היו כל מני רעיונות איומים כאלה במקומות שונים בעולם:
https://www.google.com/maps/place/Naple ... 1d!6m1!1e1
ואחרי הזוועה הזו, את המטרו הם כבר חפרו מתחת לאדמה (יחסית בשנים האחרונות)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אוגוסט 2015, 00:57

אני מדבר על הקונספט הזה:
http://www.gadgety.co.il/51461/%D7%A0%D ... %A0%D7%94/

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 אוגוסט 2015, 00:58

DrKeo כתב:אני לא חושב שאפשרי בכלל דבר כזה רכבת תחתית בלי שממשלה או עיריה יוזמת את זה. זה גהינום בירוקרטיה מטורף. הלוואי והיה אפשר, אבל רכבת תחתית חוצה אלפי קרקעות, חוצה (לפחות בישראל) לפחות 10 רשויות, דורשת שטחים לתחנות והפיכת רחובות שלמים ורשיונות מפה ועד הודעה חדשה. איך יזם פרטי ירים דבר כזה? הוא יכול להגיע רק מממשלה או עיריה. אפשר להגיד שהם רק צריכים לתת את כל האורות הירוקים וכל השאר צריך להיות על היזם (שאני לגמרי זורם עם זה, יש כמה וכמה חברות סיניות שרק מחפשות לעשות דברים כאלה) אבל רכבת תחתית זה מוצר יחודי מדי. הלוואי והיה אפשר לעשות שוק חופשי ברכבות תחתיות, אבל לצערנו זה גהינום בירוקרטי ואפשר לבנות רק אחת אז חופש ותחרות כלכלית לא תהיה שם אפילו אם מדובר בחברה פרטית.

לא אמרתי שאסור לעיריה או ממשלה ליזום את זה. אבל בטח שהסנריו הקיצוני שלך אפשרי, תלוי את מי אתה שואל... מי שיאמר לך זה אפשרי אתה כנראה תנפנף אותו בטענה שמה שהוא יאמר נכון רק לאיזה חלום אוטופי. סבבה, בסדר שתחשוב ככה. אני לא אבל שוב, הסנריו שלך קיצוני ואני לא מנסה להתווכח ממנו... אני בא למכור פה איזו חבילה ליברטריאנית.

וכבר אמרתי, אתה טועה בכל המחשבה שלך לגבי מונופול, אתה רואה את התחרות רק בתוך subset של תחבורה. הם צריכים לעמוד מול החלופות הקיימות ושהחלופות האלה בעמם יהיו כמה שפחות כבולות לredtape ובירוקרטים ופוליטיקה או לחילופין מסובסדות דרך כל המנגנונים/מאפיינים הגרועים האלה. אם נסבסד אותם נוסיף על העיוות הקיים בחלוקת המשאבים בתחום.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אוגוסט 2015, 01:32

1) מתי אמרתי שצריך לסבסד רכבת תחתית? רק ליזום ולבנות אותה, שחברה פרטית תריץ אותה. חברה פרטית לא תוכל להרים מ-א' ועד ת' רכבת תחתית כך שאיך שלא תסתכל על זה, אם רוצים תחתית זה צריך לנבוע מעיריה או ממשלה (או חברה פרטית שממש אבל ממש רוצה את זה ותפעיל לחץ על עיריה או ממשלה)
2) ברור שהם צריכים לעמוד מול החלופות, אני פשוט חושב שזה לא קשה מדי לעמוד מול החלופות כשהן נעות בין אוטובוסים/מוניות שעומדים 45 דקות בפקקים כשהרכבת תעשה את זה תוך 5 דקות בנסיעה ישירה מתחת לאדמה.

משום מה אתה חושב שהדיעה שלי היא שצריך לסבסד כל כרטיס כדי שיעלה 4 שקלים או משהו כזה. להגיד לך את האמת, אין לי שמץ כמה יעלה כרטיס כדי באמת להיות רווחי לחברה כזאת (ואגב לאו דווקא מחיר כרטיס יחזיק את מי שיתחזק את הרכבת. כבר הייתה הצעה מחברה סינית לעשות רכבת שתחצה את כל הארץ בתמורה ל25 שנות תפעול כולל הפעלת המסעדות/בתי קפה וזכויות על שטחי פרסום בתחנות. כלומר מחיר כרטיס הוא רק מרכיב בהכנסות) אבל אני בטוח שזה יהיה סביר כדי להיות לפחות BREAK EVEN והרווחים יגיעו באמת מדברים כמו פרסום ומכירת טובין בתחנות. אני בטוח שכרטיס לא יעלה 3 שקלים אבל אני בטוח שהוא גם לא יעלה 30.

רכבת ישראל מנגנון כל כך יקר כי הוא מסואב ומושחת עם שכר עתק וועד מושחת, לא כי זאת רכבת. אני לגמרי בעד להפריט ולתת להם "להסתדר לבד", לגמרי בעד. פשוט אני לא חושב שרכבת תחתית אי פעם תצא לפועל אם הממשלה/עיריה לא תיזום ורכבת תחתית היא הפיתרון היחידי למטרופולין כמו תל אביב. כלומר לפחות עד שהנכדים של לאסקין יסעוד ברכבים אוטונומים כולם :)

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 16 אוגוסט 2015, 08:02

ועל מנת לשנות נושא , למשהו מעניין אחר:

אחרי למעלה מחודש פה, אני יכול להגיד - צריך לשנות את מבנה העבודה בישראל לשני עד שישי. הדרך הנכונה לטעמי (כולל לשמור על צביון יהודי, כלומר לתת אפשרות לשמירת שבת נאותה למי שרוצה) הוא לקצר את שבוע העבודה בשעה או שעתיים (גם זה כדאי) ולהשאיר את השעון בשעון קיץ. ככה במקרה ה"קשה" של חורף יש לפחות שעתיים לארגן שבת (מנסיון - זה מספיק. מנסיון, מי שאומר שזה לא מספיק, בד"כ גם לא עובד, ככה שבכל מקרה יש לו את כל יום שישי...) ואז שבת - מנוחה לגמרי מכל הסוף שבוע (ניתן לריב (בכל זאת ישראל) על האם צריך לסגור מרכזי קניות או לא (מרכזי בילוי פתוחים) ויום ראשון הכל פתוח יחד עם כל תחרויות הספורט.

ייתרון: אנחנו יחד עם כל העולם, כולם מקבלים סוף שבוע מנוחה משמעותי, כל הציבור פנוי לכל הדברים (יום הקניות הגדול יום ראשון, כל אירועי הספורט, כולם פנויים.
חיסרון: קצת קשה ביום שישי לעיתים.

מסקנה - חבל שזה לא יקרה לעולם :(
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 24 אוגוסט 2015, 15:24

omerkot כתב:יש פה בחורה בודדת ולא אוסף של בחורות. הבחורה מצוירת בדיוק כמו הבחורים, אין פה הגזמה של מאפיינים פיזיים בולטים לטובה או לרעה של אף צד ואפילו הרקע זהה. אישית אני חשבתי שהקומיקס הזה סתם ארוך, טרחני ולא מצחיק אבל הוא לא שוביניסטי במיוחד והוא גם לא ממש פוגעני. מנסה להיות קצת סאטירי.
בנוסף, בדיקה זריזה של המקור מגלה שמי שצייר את הקומיקס היא בחורה היספאנית חביבה. מהאינטסטגרם שלה נראה שהיא בכלל ציירה את עצמה ויש פה סוג של הומור עצמי.

כן, יש לה מזל שהיא בחורה היספאנית, ולכן המקסימום ש"גברים-לבנים-מזוקנים" יכולים להאשים אותה בו זה מיזוגניה מופנמת/מוטמעת כתוצאה משטיפת מוח של הפטריארכיה. עבור גברים פמיניזם ראדיקלי הוא טאבו שאסור לצחוק עליו, אבל נראה שלחברה של האיזם זה לא הפריע:
תמונה
האבסורד הוא שככל שאתה קורא יותר תגובות לדברים האלו, אתה מגלה שהמציאות עגומה יותר מהסאטירה: יש באמת אנשים שטוענים דברים כאלו, וזה אפילו לא בצורה אירונית ומודעת לעצמה.

InterAl כתב:רכבת תחתית לא עולה 6 שקלים. זה אולי המחיר הנקוב על הכרטיס, אבל את המחיר האמיתי אתה משלם במיסים. רכבת ישראל, לדוגמה, מסובסדת בלמעלה מ-100 ש"ח לכרטיס נסיעה.

זה מספר שמעוגן באיזשהו מחקר? כאילו, הנחתי שהרכבת בישראל לא יעילה אבל סבסוד 100 ש"ח לכרטיס נשמע מוגזם ברמות. בטח כשרק עלות הכרטיס יקרה יותר מהדלק ברכב שרובו גם ככה מס.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 24 אוגוסט 2015, 17:56

הפמיניזם המודרני (ברובו) הוא כבר מזמן לא ניסיון להשוות את הזכויות והמעמד של נשים לאלו של גברים, הוא מלחמה כוללת נגד ה"פטריארכיה הדורסנית". עצוב לחשוב שבזמן שיש מקומות בעולם שנשים נלחמות את הקרב הצודק למען זכויות חוקיות שוות, זכות ללמוד, לעבוד, לנהוג וכו' הפמיניזם המערבי מתעסק בעניינים כמו סוגיית הגברים שיושבים בפישוק ברכבת (יאללה, בואו נתעלם ממכשולים אנטומיים), וזוועות כמו ה-slut walks למינהן.

תראה את הקטעים שהוא מדבר עליהם כאן, פשוט קטסטרופה:

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 אוגוסט 2015, 18:22

איזה נוח שהערוץ הזה בדיוק עלה לפני שבועיים :D

תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 24 אוגוסט 2015, 18:43

נו באמת. כמה שהסרטון הזה גורם לעסק להיראות פשוט. יש פה תחום אפור כמעט כמו מה נחשב להטרדה מינית או מין בהסכמה.

אונס הוא דבר רע, על זה אין ויכוח. אבל כשבחורה מסתובבת חצי (אם לא יותר) ערומה, אין כאן שום ניסיון לתשומת לב ? שום ניסיון להבליט את המיניות ולשים אותה בקדמת הבמה ? משום מה זה לגיטימי לנשים להסתובב עם מכנסונים קצרצרים, מכנסיים צמודים כל כך שנראה כאילו הם שכבת צבע מרוסס, ומחשופים עצומים. אבל מה היה קורה אם גבר היה הולך ברחוב עם בוקסר צמוד ועם ביצה בחוץ ? מעצר על המקום על חשיפה בפומבי.

אני ממש לא פוריטן או מתחסד ואין שום דבר רע במין וכל הנוגע לו, אבל יש בגדים שמרמת חשיפה מסויימת נראה שהמטרה שלהם היא לשדר מיניות נטו, וזה ברור טוב מאוד לנשים. זאת היתממות ילדותית ומתריסה להגיד ש"אני יכולה לעשות מה שאני רוצה" במרחב ציבורי ולא לצפות לתגובה (בדמות אמירות או הערות. לא אונס).

וואו. זה נושא מעצבן. אם הייתי קצת יותר מרוכז עכשיו הייתי מעביר את דעתי בצורה מדוייקת יותר. פאק יו שן בינה, פאק יו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 אוגוסט 2015, 18:48

MGS FREAK כתב:נו באמת. כמה שהסרטון הזה גורם לעסק להיראות פשוט. יש פה תחום אפור כמעט כמו מה נחשב להטרדה מינית או מין בהסכמה.

אונס הוא דבר רע, על זה אין ויכוח. אבל כשבחורה מסתובבת חצי (אם לא יותר) ערומה, אין כאן שום ניסיון לתשומת לב ? שום ניסיון להבליט את המיניות ולשים אותה בקדמת הבמה ? משום מה זה לגיטימי לנשים להסתובב עם מכנסונים קצרצרים, מכנסיים צמודים כל כך שנראה כאילו הם שכבת צבע מרוסס, ומחשופים עצומים. אבל מה היה קורה אם גבר היה הולך ברחוב עם בוקסר צמוד ועם ביצה בחוץ ? מעצר על המקום על חשיפה בפומבי.

אני ממש לא פוריטן או מתחסד ואין שום דבר רע במין וכל הנוגע לו, אבל יש בגדים שמרמת חשיפה מסויימת נראה שהמטרה שלהם היא לשדר מיניות נטו, וזה ברור טוב מאוד לנשים. זאת היתממות ילדותית ומתריסה להגיד ש"אני יכולה לעשות מה שאני רוצה" במרחב ציבורי ולא לצפות לתגובה (בדמות אמירות או הערות. לא אונס).

וואו. זה נושא מעצבן. אם הייתי קצת יותר מרוכז עכשיו הייתי מעביר את דעתי בצורה מדוייקת יותר. פאק יו שן בינה, פאק יו.

תמונה
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 24 אוגוסט 2015, 18:57

Nucleus_Dawn כתב:
MGS FREAK כתב:נו באמת. כמה שהסרטון הזה גורם לעסק להיראות פשוט. יש פה תחום אפור כמעט כמו מה נחשב להטרדה מינית או מין בהסכמה.

תמונה

טוב לדעת שפמינאציות שיצעדו ערומות לקבוצת תמיכה של מכורים למין תוך קריאות "לה לה הגוף שלי ורק שלי ואני אעשה איתו מה שאני רוצה" ומאמינות שהן חסינות לתגובה מכל סוג שהיא הן דבר מצחיק.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 אוגוסט 2015, 19:09

MGS FREAK כתב:
Nucleus_Dawn כתב:

תמונה

טוב לדעת שפמינאציות שיצעדו ערומות לקבוצת תמיכה של מכורים למין תוך קריאות "לה לה הגוף שלי ורק שלי ואני אעשה איתו מה שאני רוצה" ומאמינות שהן חסינות לתגובה מכל סוג שהיא הן דבר מצחיק.

תמונה

תמונה
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 24 אוגוסט 2015, 19:52

Nucleus_Dawn כתב:
MGS FREAK כתב:
Nucleus_Dawn כתב:

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

בסדר. אני שובניסט.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוגוסט 2015, 00:19

תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2015, 00:48

קפטן היינדסייט!

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוגוסט 2015, 01:34

DrKeo כתב:קפטן היינדסייט!

יאפ... הוא מגיע אחרי המקרה ואומר משהו שכולם יודעים ושהיה יכול, אם היה נעשה לפני המקרה, לחסוך את כל מה שהיה. אם נניח מישהו מתווכח אם מישהו, אז אחרי הוויכוח הוא מופיע ואומר "הוויכוח היה יכול להמנע, אם מישהו היה פשוט אומר את הדבר הברור מאליו הזה וזהו" :D

אני מניח שקפטן אוביוס היה יותר מתאים פה, אבל אני אוהב סאות' פארק, אז המצאתי סיפור מורכב ופתלתל, כדי להצדיק את ההכנסה שלו לדיון.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 25 אוגוסט 2015, 02:53

מזל טוב סוויס!
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 אוגוסט 2015, 09:26

Nucleus_Dawn כתב:איזה נוח שהערוץ הזה בדיוק עלה לפני שבועיים :D

הוא אחד המעצבנים, הפוסטר-צ׳יילד של PC

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוגוסט 2015, 11:16

Laskin כתב:

כן... הPC האלה עם ה"לא מגיע לאישה שיאנסו אותה, או יטרידו אותה מינית". זוועה :roll:
הדיון הזה ממש מוצלח לתמונות מהאינטרנט. אין ספק.
תמונה
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 25 אוגוסט 2015, 11:24

Nucleus_Dawn כתב:
Laskin כתב:

כן... הPC האלה עם ה"לא מגיע לאישה שיאנסו אותה, או יטרידו אותה מינית". זוועה :roll:
הדיון הזה ממש מוצלח לתמונות מהאינטרנט. אין ספק.
תמונה

ממים גרועים, שנאה הדדית, כעס על נשים...

אחח, אני מרגיש ב-4CHAN.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 אוגוסט 2015, 12:40

כן שחר, אם אני חושב שהוא חתיכת דוש אני כנראה בעד אונס נשים.
יאללה, הוא סה״כ עוד העתק-הדבק של כל ערוץ יוטיוב גנרי, עם טיעונים וסגנון אחד לאחד כמו אלף ערוצים... זה לא שהתוכן איום ונורא, הוא פשוט שטחי ברמות בינ״ל

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוגוסט 2015, 12:48

Laskin כתב:כן שחר, אם אני חושב שהוא חתיכת דוש אני כנראה בעד אונס נשים.
יאללה, הוא סה״כ עוד העתק-הדבק של כל ערוץ יוטיוב גנרי, עם טיעונים וסגנון אחד לאחד כמו אלף ערוצים... זה לא שהתוכן איום ונורא, הוא פשוט שטחי ברמות בינ״ל

כן... זה בדיוק מה שאמרתי. שאתה בעד אונס נשים. :lol: אתה רוצה גם לדבר על פמינאציות שהולכות ערומות לפגישה של מכורים לסקס? פחחח.

הוא לא שטחי בכלל. למעשה, התגובות פה מוכיחות מעבר לכל ספק שהדברים שהוא מסביר, שאמורים להיות פשוטים וברורים לכל בר דעת, באמת לא ברורים ליותר מידי אנשים. טוב שהוא מסביר אותם. לא סתם הטאג ליין של הערוץ הוא "הסברה לדברים שמשום מה צריך להסביר".
הוא גם עושה את זה בצורה מאוד משעשעת. זה שהפורמט שלו לא חדשני ופורץ גבולות, לא משנה שום דבר. הביצוע ברמה מאוד גבוהה. אני מסכים שכל מה שהוא מסביר ברור מאליו. פשוט יש אנשים שבאמת ובתמים לא מבינים אותם. בדיון פה ראית מספיק דוגמאות לכך.
תמונה

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 5 אורחים