נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

MGS FREAK
Veteran

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי MGS FREAK » 09 יוני 2014, 21:01

swym כתב:את הסצינה של הסלואומושן ראינו בעבר, אבל זה היה בסרטי אנימציה (פיוצ'רמה, overt the hedge) - עדיין טייק מוצלח ובחירה מוזיקלית נהדרת.
אבל מה שאותי הרשים ביותר היה סצינות הקרב העתידניות עם הסנטינלס: עשו אותם יותר badass ממה שחשבתי שיצליחו והם באמת הצליחו לגרום לעתיד להיראות קודר, הקרבות שם היו נהדרים, והplaying with portals גם היה מחווה נחמדה ביותר.

ראינו בעבר ? לא סצנה בסגנון הזה, ולא יודע אם בכזאת רמת מקצועיות. העתיד הקודר אכן קודר כמו שצריך.
הסרט כולו מלא בהתייחסויות והמון כבוד לחומר המקור ("אמא שלי הכירה בחור שידע לכופף מתכות". מי שמכיר קצת את הרקע של הדמות...) והשימוש במוזיקת הנושא של הסרטים המקוריים בהתחלה הייתה טאץ' קטן שהוסיף המון עוצמה, לדעתי.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 יוני 2014, 08:36

היה פרק מעולה במשחקי הכס למי שלא ראה (אם יש דבר כזה), ציפיתי שיסתיים בצורה מאוד אחרת, אני מקווה שמה שציפיתי פשוט נדחה לפרק הבא ולא נחתך מטעמי תקציב.

אני מסמן את זה בספויילר בשביל יובל, אין פה ספויילר אמיתי רק תחושתי:
ספויילר: הצג
אם יקרו כל מה שצפוי לקרות על פי הספר, אנחנו עומדים לקבל את הפרק הטוב ביותר של משחקי הכס איי פעם (מאוד לא אופייני לפרק 10), בכלל כמו שחזיתי פרקים 8-10 יהיו והיו פרקים של 10 (ותודה לIGN שגיבו אותי עם 9.5, 10 ובפרק הבא 11).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 11 יוני 2014, 21:38

דת', אתה עושה פה פאמפ יפה לפרק הבא... :)
וכן פרק 10 הולך להיות נפלא.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 יוני 2014, 02:55

אכן היה פרק נהדר.
מדהים איך הסדרה יצרה סיומי עונה כואבים ולא נעימים ואיכשהו, גרמה לסוף העונה הזאת להראות כמעט שמח. בכל רגע (במיוחד בסצינות האחרונות עם טיריון) ציפיתי שמשהו נורא ואיום יקרה. כאב לי כשהוא הרג את שאי. שמחתי כשהוא נתן לאבא שלו את מה שהגיע לו (ושוב, השפיע על משחקי הכס באופן ישיר וקיצוני, מתוך תשוקה ולא מתוך תכנון קר).
ההאונד קיבל את הסוף המגיע לו. גם ביסורים וגם ע"י אישה (ופאק, היא badass!).
אריה הולכת בדיוק לאן שציפיתי שהיא תלך וממש מעניין אותי לראות אם יעברו עליה כמה שנים ואז היא תחזור כלוחמת מטורפת, לנקום את הנקמה שלה.
הסיפור של בראן היה מעניין בפרק הזה. טוויסט יותר גדול בעלילה מהחתונה האדומה.
ג'ון איכשהו עדין חי. אני תמיד מרגיש עננה של מוות מעליו. לא בטוח למה. לא נראה לי שהוא יהיה מהשורדים של משחקי הכס.

טוב... עוד שנה עד העונה הבאה. מת כבר לראות לאן הם יקחו את הסדרה הלאה :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יוני 2014, 19:08

אני קצת מבואס שכל מי שאני מכיר אומר שהספרים הרביעי והחמישי הם הכי פחות טובים, ביחוד שעונה 5 ו-6 אמורות להיות שזירה של שני הספרים יחד.
בנושא הפרק, הוא היה פשוט מצויין.
אני בשוק שטיריאן שרד, כנראה שמרטין הרגיל אותי שאם משהו חיי זה נס. הקו עלילה של ג'ון שלג נעשה ממש מעניין החל מהפרק הקודם והוא המשיך להיות מעניין בפרק 10, הקו עלילה של ברנדון בצורה ממש ממש מפתיעה הפך לסופר מעניין (היי, פרודו הגיע סופסוף למורדור ומורדור הייתה מגניבה :)) וגם נראה ששאר הקוי עלילה מאוד מעניינים.

מה שהכי מצחיק הוא שלפני הקרב של ההר והנסיך מדורן אמרתי "אין מצב שההר מפסיד, הוא צריך לסגור מעגל עם אחיו באיזה קרב אפי" ואז בסוף ההר שורד את הקרב (בערך) ודווקא הכלב מת :/

אגב, מצאתי דרך ממש טובה לסכם את הקו עלילה של קליסי העונה:
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יוני 2014, 21:04

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 18 יוני 2014, 07:03

DrKeo כתב:אני קצת מבואס שכל מי שאני מכיר אומר שהספרים הרביעי והחמישי הם הכי פחות טובים, ביחוד שעונה 5 ו-6 אמורות להיות שזירה של שני הספרים יחד.
בנושא הפרק, הוא היה פשוט מצויין.
אני בשוק שטיריאן שרד, כנראה שמרטין הרגיל אותי שאם משהו חיי זה נס. הקו עלילה של ג'ון שלג נעשה ממש מעניין החל מהפרק הקודם והוא המשיך להיות מעניין בפרק 10, הקו עלילה של ברנדון בצורה ממש ממש מפתיעה הפך לסופר מעניין (היי, פרודו הגיע סופסוף למורדור ומורדור הייתה מגניבה :)) וגם נראה ששאר הקוי עלילה מאוד מעניינים.

מה שהכי מצחיק הוא שלפני הקרב של ההר והנסיך מדורן אמרתי "אין מצב שההר מפסיד, הוא צריך לסגור מעגל עם אחיו באיזה קרב אפי" ואז בסוף ההר שורד את הקרב (בערך) ודווקא הכלב מת :/

אגב, מצאתי דרך ממש טובה לסכם את הקו עלילה של קליסי העונה:
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

הספר החמישי ממש לא פחות טוב, הוא הספר השלישי הכי טוב מבין החמישה ולא בהפרש גדול מזה שחולק את המקום השני. אין ספק שסופת חרבות היא הטובה ביותר בהפרש עצום (הספר השלישי עליו מבוססות העונות השלישית והרביעית בחלקה), מה גם שאל תשכח שלא מעט מהעונה הרביעית שראית זה הספר החמישי. כל הקטעים
של גריינג'וי, דאנריז, ילדי היער והשלדים.

אני יכל להגיד לך שהקו עלילה של ג'ון שלג בספר החמישי מצויין, גם בספר הרביעי יש שני קווי עלילה לא רעים (אחד מהם ממש טוב), ויהיו עוד הרבה הפתעות מהספר החמישי ועוד חצי הפתעה מהספר הרביעי. יש המון קווי עלילה מצויינים בחמישי. והוא גם ספר מאוד ארוך בדומה לשלישי.

בהתאם למה שציפיתי הם החסירו את הCliff hanger הגדול ביותר שראיתי/קראתי בחיי שבו מסתיים הספר השלישי, לצערי הם בטח החליטו להחסיר את הקו עלילה המדהים הזה מהסדרה כדי לא להרחיק את הקהל. חבל, ציפיתי למאורע כל העונה.

דרך אגב, הסצנה של בריאן מעולם לא קרתה בספרים,
אני חייב לציין שהוא הלך בדרך הרבה פחות הירואית בספר השלישי :)
, למען האמת לא ידעו את גורלו עד הרביעי.
גם ג'וג'ין מעולם לא מת בספרים, אני לא מבין למה הם עשו את זה. למען האמת נותר להם בערך עוד חמש דקות מקו העלילה של בראן מהספר החמישי ואז הם בFree roam.

הקרב על החומה בספר היה הרבה יותר הירואי, סטאניס הסתער עליהם במהלך ההתקפה של הפראים כאשר טירת שחור היתה לפני נפילה, גם ג'ון הוא זה שבספר שהורג את ייגריט בשוגג ביריית חץ. הוא בכלל ניהל את הקרב מאחד המגדלים וצלף באנשים למטה. ציפיתי שהפרק התשיעי יסתיים בהתקפה של סטאניס והייתי בהלם שהם לא סיימו אותו כך. ג'ון מעולם לא הלך למאנס במהלך הקרב כמו שהם הנפיצו בסדרה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 18 יוני 2014, 16:57

אז איפה יש CGI במשחקי הכס שאלתם?
תמונה

טריילר חדש לGuardian of the galaxy, הפעם הוא קצת יותר אפל ופחות מבודח, למרות שלא חורג בהרבה מהשניים הקודמים:

מומה אושר כאקוומן בBatman versus Superman.
תמונה
טוב, זה הגיוני, הבחור מהוואי, כולם שם הם בני ים.
טריילר ראשון לEqualizer, נראה כמו סוג של The punisher:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 20 יוני 2014, 16:18

מישהו ראה את רחוב ג'אמפ 22? תנו רשמים
"A man chooses, a slave obeys"

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 יוני 2014, 14:58

דלף הפרק הראשון של FLASH... מישהו ראה? שמעתי שהוא דווקא לא רע. בטח ביחס לARROW

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 26 יוני 2014, 17:40

ShiTDemoN כתב:מישהו ראה את רחוב ג'אמפ 22? תנו רשמים

קצת באיחור, הסרט חביב ויש המון קטעים מצחיקים, אבל עם זאת יש גם המון קטעים ממש מתים. בסך הכל, סרט מהנה, אבל הראשון יותר טוב לדעתי.

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 26 יוני 2014, 22:56

SgtDonowitz כתב:קצת באיחור, הסרט חביב ויש המון קטעים מצחיקים, אבל עם זאת יש גם המון קטעים ממש מתים. בסך הכל, סרט מהנה, אבל הראשון יותר טוב לדעתי.

האמת שהייתי בו ביום שני.
יש קטעים קורעים מצחוק, ובאמת יש קטעים מתים אבל לא השתעממתי גם מהם. זה היה סרט טוב.
אני גם חשבתי שהראשון יותר מצחיק כי ממה שהיה זכור לי לא הפסקתי לצחוק, אז ראיתי את הראשון אתמול בשביל להשוות ונראה לי שנהנתי יותר מהשני.

שני הקטעים הכי טובים שאני זוכר הם
כשג'נקו מגלה על שמידט והבת של קפטיין דיקסון, וכשג'נקו מנסה לזייף מבטא מקסיקני

סך הכל בקולנוע לא הייתי הרבה זמן וזו הייתה חזרה טובה.
"A man chooses, a slave obeys"

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 28 יוני 2014, 14:18

ShiTDemoN כתב:האמת שהייתי בו ביום שני.
יש קטעים קורעים מצחוק, ובאמת יש קטעים מתים אבל לא השתעממתי גם מהם. זה היה סרט טוב.
אני גם חשבתי שהראשון יותר מצחיק כי ממה שהיה זכור לי לא הפסקתי לצחוק, אז ראיתי את הראשון אתמול בשביל להשוות ונראה לי שנהנתי יותר מהשני.

שני הקטעים הכי טובים שאני זוכר הם
כשג'נקו מגלה על שמידט והבת של קפטיין דיקסון, וכשג'נקו מנסה לזייף מבטא מקסיקני

סך הכל בקולנוע לא הייתי הרבה זמן וזו הייתה חזרה טובה.

מחזק את הנ"ל. מי שלא ראה את הסרט הראשון יפסיד המון מהסרט הזה, בעיקר כי צוחקים בו הרבה על עצמם ועל זה שזה סרט המשך.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 29 יוני 2014, 15:26

אפס ביחסי אנוש סרט מעולה. ובכלל הקולנוע הישראלי יודע לייצר כמה סרטים מצויינים בשנים האחרונות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 יוני 2014, 11:07

מאז מי מפחד מהזאב הרע אני מסתכל על הקולנוע הישראלי בצורה אחרת לגמרי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 יוני 2014, 11:25

שמעתי על יחסי אנוש הזה דברים טובים באמת.
ומי מפחד היה באמת הפתעה עבורי. סרט מענה מאוד ;)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 30 יוני 2014, 14:42

הלוואי והייתי יודע מאיפה להוריד סרטים וסדרות ישראליות, יש כמה פנינות בשנים האחרונות :(. רמז, רמז, בפרטי :D.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 יוני 2014, 15:40

Death_119 כתב:הלוואי והייתי יודע מאיפה להוריד סרטים וסדרות ישראליות, יש כמה פנינות בשנים האחרונות :(. רמז, רמז, בפרטי :D.

אני אגלה לך סוד, Big bad Wolves הוא סרט בינלאומי לגמרי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 01 יולי 2014, 00:01

ספוילר למשחקי הכס:
תמונה

תמונה

תמונה
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 30 יוני 2014, 16:23

אם כבר סדרות ישראליות, מישהו זוכר את "בובי ואני" ששודרה לפני כמה שנים בביפ ז"ל ?
נזכרתי בה פתאום, פשוט סדרה גאונית, הזויה ברמות וקורעת מצחוק. בתור צפוני, אהבתי מאוד שהיא מתרחשת בחיפה (במקום בתל אביב שהפכה להיות הסטנדרט בכל סדרה עקב ההשוואה הנואשת לניו יורק)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 יולי 2014, 10:46

תל אביה היא הסטנדרט למקום בו רובם שואפים לגור בארץ, כבר 100 שנה ^^
עם דגש על צעירים, מן הסתם.
זה לא בגלל ניו יורק, זה בגלל שזה נכון

בכל אופן - ראיתי את אקס-מן אתמול בקולנוע, בדו-מימד.
סרט חביב מינוס.
התאכזבתי מאוד... היו איזה 40 דקות באמצע די משעממות ולא מספיק אקשן בעיניי.
בנוסף, קיוויתי שכל הקטע של משחקי הזמן יהיה מתוחכם יותר, משהו בסגנון של מסע בין כוכבים הראשון של JJ.
קיצר, באתי עם ציפיות כי כולם אמרו שהוא ממש מעולה.
אשמח אם מישהו יספר לי מה קורה אחרי הקרדיטס, כי ממש לא חיכיתי שיסתיימו :)

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 02 יולי 2014, 16:16

Laskin כתב:תל אביה היא הסטנדרט למקום בו רובם שואפים לגור בארץ, כבר 100 שנה ^^

סרט חביב מינוס.
בנוסף, קיוויתי שכל הקטע של משחקי הזמן יהיה מתוחכם יותר, משהו בסגנון של מסע בין כוכבים הראשון של JJ.

לדעתי יש כאן מעגל קסמים: אנשים רואים סדרות וסרטים שמאכילים אותם בתחושות הו-ת"א-כ"כ-מגניבה-ממש-נ"י-פה-עיר-מטורפת, מגיעים לעיר ומגשימים את הציפיות שלהם בעצמם, שבתורן משפיעות חזרה על המדיה. אבל בוא לא ניכנס לזה, אני יכול לחפור שעות.

אחרי הקרדיטס:

ככל הנראה זה אפוקליפס, הכנה לסרט הבא.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 יולי 2014, 02:06

אני ממש בספק אם תל אביב היא תל אביב כי היא מופיעה בחברים של נאור :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 03 יולי 2014, 16:21

Laskin כתב:תל אביה היא הסטנדרט למקום בו רובם שואפים לגור בארץ, כבר 100 שנה ^^

סרט חביב מינוס.

תל אביב היא המקום בו רוצים לגור בארץ מסוף שנות ה-80. עד אז ובמיוחד בשנות ה-20-60 לגור בתל אביב היה בושה. כולם רצו לגור בקיבוצים. תצפה בתוכנית הקיבוצים של ערוץ 8, אתה תראה איך הסתכלו על תל אביב. החווני שגר בתל אביב התבייש שהוא גר שם והתגאה בבן דודו הקיבוצניק. גם החיים התרבותיים בישראל לא היו בתל אביב, חבורת לול התחילה את ההיפסטריות שם בשנות ה-70, אבל זה מיעוט של המיעוט.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 03 יולי 2014, 20:37

Death_119 כתב:תל אביב היא המקום בו רוצים לגור בארץ מסוף שנות ה-80. עד אז ובמיוחד בשנות ה-20-60 לגור בתל אביב היה בושה. כולם רצו לגור בקיבוצים. תצפה בתוכנית הקיבוצים של ערוץ 8, אתה תראה איך הסתכלו על תל אביב. החווני שגר בתל אביב התבייש שהוא גר שם והתגאה בבן דודו הקיבוצניק. גם החיים התרבותיים בישראל לא היו בתל אביב, חבורת לול התחילה את ההיפסטריות שם בשנות ה-70, אבל זה מיעוט של המיעוט.

לא לא, דווקא בתחילת שנות ה-20 תל אביב התפתחה לגורם משיכה שהפך אותה למה שהיא היום: הכיבוש הבריטי הביא לאווירה קוסמופוליטית של תל אביב הקטנה. יחד עם סגנון הבאוהאוס זה משך אליה את כל הבוהימה הישראלית שרצתה להרגיש קצת בחו"ל ולא לזרוע ולקצור בקיבוצים כמו שאר המתיישבים והחלוצים. התופעה שאתה מדבר מתייחסת רק לניסיון מהצד החלוצי להביע זלזול ולייצר אנטגוניזם לכל מה שהתפתח בתל אביב באותן שנים ועמד בניגוד לתפיסה הקיבוצית, אבל הניסיון הזה כשל לחלוטין. בזכות התאטרון בעיקר (הקאמרי, הבימה, המטאטא ועוד) תל אביב כבר סיפקה את הסלבים הראשונים שלה לפני כמעט מאה שנה: חנה רובינא, אלכסנדר פן, שלונסקי ויושבי בתי קפה אחרים שהפכו לאייטמים הרבה לפני עידן יודה ונינט או חבורת לול. היחידים שלא היו מודעים לכך הם כל אותם עכברי הכפר.

אגב, אם מישהו עדיין לא ראה את Edge of Tomorrow - מדובר בסרט מד"ב מצויין ושונה, מהסוג שיוצאים לדעתי פעם-פעמיים בעשור. החיבור שלו (או בעצם של הסיפור All you need is kill שהוא מתבסס עליו) לעולם הגיימינג גם נותן לו נקודות בונוס.

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 11 אורחים