OT - כל מה שלא קשור לכלום

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

Laskin
Elder

Re: OT - כל מה שלא קשור לכלום

הודעהעל ידי Laskin » 25 אוגוסט 2015, 12:54

הדברים הם ברורים, צורת הדיבור וההצגה שלו היא דושית, לא מקורית, חוזר על ממים שראיתי אלף פעם... הוא פשוט עושה רושם של מגה-דוש שמנסה להיות הכי ״בסדר עם כולם״. כמו האיש שבפוסטר מאחוריו (;

בנוסף - כן, יש תופעה שנקראת ״פמינאציות״, לדוגמא - הבוקר ראיתי איזה משהו ב״צינור״ בפייסבוק, חבורה של חיילים רוקדים ומקדימה בחורה עם שדיים ענקיים... זה גרר תגובות מצד גברים כמו ״מי זו הימנית עם השדיים?״ ומיד ״קפצו״ עליו נשים בתגובות שהוא אנס, מטריד, ומה שהוא עושה זה החפצה ותרבות האונס... יאללה! מותר להתייחס לגוף של בחורה מבלי שזה ישר תהיה עבירה פלילית/מוסרית. זו סתם דוגמא קטנה ומפגרת, מודה, אבל זו תופעה רחבה שמתפשטת (תרתי משמע?)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוגוסט 2015, 12:59

Laskin כתב:הדברים הם ברורים, שיט הדיבור וההצגה שלו היא דושית, לא מקורית, חוזר על ממים שראיתי אלף פעם...

בנוסף - כן, יש תופעה שנקראת ״פמינאציות״, לדוגמא - הבוקר ראיתי איזה משהו ב״צינור״ בפייסבוק, חבורה של חיילים רוקדים ומקדימה בחורה עם שדיים ענקיים... זה גרר תגובות מצד גברים כמו ״מי זו הימנית עם השדיים?״ ומיד ״קפצו״ עליו נשים בתגובות שהוא אנס, מטריד, ומה שהוא עושה זה החפצה ותרבות האונס... יאללה! מותר להתייחס לגוף של בחורה מבלי שזה ישר תהיה עבירה פלילית/מוסרית. זו סתם דוגמא קטנה ומפגרת, מודה, אבל זו תופעה רחבה שמתפשטת (תרתי משמע?)

היא לא דושית בכלל. היא כן משעשעת מאוד. למישהו כאן אין חוש הומור, הא? ראינו את זה כבר אלף פעם? אולי. לא בעברית, אז נחמד שיש ערוץ שמרחיב את הקהל הפוטנציאלי של המסרים החשובים האלו.

טוב מאוד שקפצו עליו נשים. אני מקווה שקפצו עליו גם גברים. הוא מתבטא בצורה דוחה וצריך שאנשים שמתייחסים לנשים בצורה מכוערת כל כך יקבלו על הראש. זה חד משמעית שינוי חברתי חיובי.
לא נעים לך עם זה? "תקפוץ" ותתלונן על "תופעת הפמינאציות". לא נעים לך עם התגובה? מה אתה מתלונן בכלל? מה זה תרבות הPC הזאת? יאללה! מותר להתייחס לשובינזם וסקסיזם מבלי שזה ישר תהיה עבירה פלילת/מוסרית. :roll:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2015, 13:03

אני בשום אופן לא משתתף בשיחה שלכם, אבל אני לגמרי קופץ לעמוד של הצינור כדי לראות את ההיא עם הציצים הגדולים :)
נ.ב
לאסקין ידוע כאנס, אני לא יודע למה אתם רוקדים סביב זה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 25 אוגוסט 2015, 13:11

bozeman כתב:מזל טוב סוויס!

יומולדת שמח לאריק!

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוגוסט 2015, 13:13

omerkot כתב:
bozeman כתב:מזל טוב סוויס!

יומולדת שמח לאריק!

אם כבר העלינו את זה, מי מהם זה אריק ומי זה בנץ?
תמונה

מזל"ט!!!
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 אוגוסט 2015, 13:31

Nucleus_Dawn כתב:
Laskin כתב:הדברים הם ברורים, שיט הדיבור וההצגה שלו היא דושית, לא מקורית, חוזר על ממים שראיתי אלף פעם...

היא לא דושית בכלל. היא כן משעשעת מאוד. למישהו כאן אין חוש הומור, הא? ראינו את זה כבר אלף פעם? אולי. לא בעברית, אז נחמד שיש ערוץ שמרחיב את הקהל הפוטנציאלי של המסרים החשובים האלו.

טוב מאוד שקפצו עליו נשים. אני מקווה שקפצו עליו גם גברים. הוא מתבטא בצורה דוחה וצריך שאנשים שמתייחסים לנשים בצורה מכוערת כל כך יקבלו על הראש. זה חד משמעית שינוי חברתי חיובי.
לא נעים לך עם זה? "תקפוץ" ותתלונן על "תופעת הפמינאציות". לא נעים לך עם התגובה? מה אתה מתלונן בכלל? מה זה תרבות הPC הזאת? יאללה! מותר להתייחס לשובינזם וסקסיזם מבלי שזה ישר תהיה עבירה פלילת/מוסרית. :roll:

כשאני רואה משהו לא מקורי, לא אכפת לי שזה עוד לא היה בעברית... גם סיינפלד לא היה בעברית, וכשניסו - זה היה פאתטי בעיני, בדיוק כמו הבחור הזה.

ותעשה לי טובה, אם זה היה גבר עם ריבועים ומישהי הייתה אומרת ״וואו! מי זה הגבר עם הריבועים המטורפים מצד ימין?!״ אז היית קופץ עליה ואומר שהיא מתבטאת בצורה מכוערת? בשני המקרים מתייחסים לאדם כאובייקט מיני, אבל רק מקרה אחד הוא ״מכוער״?
זו תרבות של היסטריות. שוב - כתבו לו שם שהוא *אנס* ו*מטריד*. את מי הוא אנס ואת מי הטריד? להעיר על תמונה של בר רפאלי ״איזה אגן יפה יש לה״ זו הטרדה? אם אתה חושב שכן - אתה פמינאצי (:

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 אוגוסט 2015, 13:34

DrKeo כתב:אני בשום אופן לא משתתף בשיחה שלכם, אבל אני לגמרי קופץ לעמוד של הצינור כדי לראות את ההיא עם הציצים הגדולים :)
נ.ב

למה אתה קופץ לראות את זה? מה, יש לך יצר טבעי ואנושי לחלוטין לראות שדיים יפים כשאתה שומע עליהם?!
מחפיצן, מיזוגן, אנס, מטריד וסקסיסט שכמוך!

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוגוסט 2015, 13:36

Laskin כתב:
DrKeo כתב:אני בשום אופן לא משתתף בשיחה שלכם, אבל אני לגמרי קופץ לעמוד של הצינור כדי לראות את ההיא עם הציצים הגדולים :)
נ.ב

למה אתה קופץ לראות את זה? מה, יש לך יצר טבעי ואנושי לחלוטין לראות שדיים יפים כשאתה שומע עליהם?!

ופרס ה"מבין מצוין מה ההבדל בין הערה סקסיסטית בפומבי והערה סקסיסטית בבדיחות הדעת בין חברים, אבל מתנהג כאילו הוא לא מבין את ההבדל כדי לכתוב טיעון חלש במיוחד בויכוח הוא... היא... הם... זה... זו..."

*מצחיק שידעתי שאכתוב את התגובה הזאת ברגע שקראתי את התגובה של נדב.
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 25 אוגוסט 2015, 13:57

Laskin כתב:
Nucleus_Dawn כתב:

כשאני רואה משהו לא מקורי, לא אכפת לי שזה עוד לא היה בעברית... גם סיינפלד לא היה בעברית, וכשניסו - זה היה פאתטי בעיני, בדיוק כמו הבחור הזה.

ותעשה לי טובה, אם זה היה גבר עם ריבועים ומישהי הייתה אומרת ״וואו! מי זה הגבר עם הריבועים המטורפים מצד ימין?!״ אז היית קופץ עליה ואומר שהיא מתבטאת בצורה מכוערת? בשני המקרים מתייחסים לאדם כאובייקט מיני, אבל רק מקרה אחד הוא ״מכוער״?
זו תרבות של היסטריות. שוב - כתבו לו שם שהוא *אנס* ו*מטריד*. את מי הוא אנס ואת מי הטריד? להעיר על תמונה של בר רפאלי ״איזה אגן יפה יש לה״ זו הטרדה? אם אתה חושב שכן - אתה פמינאצי (:

העלת נקודה חשובה. משום מה זה לגיטימי לחלוטין מצד נשים (כולל פקאצות בנות 14+-) להתבטא בחופשיות כלפי חתיכים ("וואי יודה לוי כזה הורססס" ודומיהם), בד"כ גדולים מהן במספר שנים מכובד, אבל אם המינים היו מתהפכים מדובר פה בהחפצה וסקסיזם.

אני לא יודע להגיד אם זה פסול, אבל זה בהחלט cringe worthy במיוחד שמדובר על בנות נוער שמריירות על גבר שגילו כפול משלהן, מישהו מסוגל לדמיין בן 14 מדבר בחופשיות כך על בר רפאלי וזה ייחשב לגיטימי כמו שזה מתקבל אצת בנות ?. קרינג' בערך באותה רמה שאני מרגיש כשראיתי פעם אצל חבר גלריה מתחלפת של בחורות בבגד ים בתור רקע בנייד:
"למה יש לך פורנו ברקע ?"
"זה לא פורנו, זה ארוטיקה"
"זה הופך את זה ליותר טוב ?"
"מה, בחורות זה דבר יפה מה רע בזה ?"
"שום דבר רע, אבל זה פאתטי, אז למה שלא תשים כבר פורנו וזהו ? *פייספאלם*"

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוגוסט 2015, 14:11

די, נו. אי אפשר להמציא דברים כאלה כשכותבים סאטירה פרועה על שובינסטים. זה היסטרי.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 אוגוסט 2015, 14:51

אני היחיד ששם לב ששחר מתעלם ושם ממים כשאין לו שום טיעון נגדי? מזכיר לי הרבה פמינאציות ;P

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 אוגוסט 2015, 14:53

Nucleus_Dawn כתב:
Laskin כתב:
נ.ב

ופרס ה"מבין מצוין מה ההבדל בין הערה סקסיסטית בפומבי והערה סקסיסטית בבדיחות הדעת בין חברים, אבל מתנהג כאילו הוא לא מבין את ההבדל כדי לכתוב טיעון חלש במיוחד בויכוח הוא... היא... הם... זה... זו..."

*מצחיק שידעתי שאכתוב את התגובה הזאת ברגע שקראתי את התגובה של נדב.

את הפרס הזה אתה כבר קטפת בעניין ההערה שלי על האונס של דמות פיקטיבית, שכתבתי פה ״בין חברים״ ולא במקום ״פומבי״ (:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2015, 14:58

אני לא מבין את הביג דיל, זה לא כזה מסובך. לגבר מותר להגיד לאישה שיש לה אחלה ציצים, לאישה מותר להגיד לגבר שיש לו אחלה ריבועים או אני לא יודע מה. שוויון זה שוויון, אין צורך בחוסר שוויון מתקן כי זה לא מתקן, זה יוצר אפליה. זה כמו שבוושינגטון מעדיפים לשכור למשרות ציבוריות אזרחים אפרו אמריקאים, זה לא מוביל לשום מקום. הייתה עבדות לפני 200 שנה? התיחסו אליהם לא יפה לפני 60? כן, לגמרי. אבל בסופו של יום אם רוצים שוויון, כשאדם מגיע לראיון עבודה צריך להסתכל על הכישורים שלו ולא על צבע העור שלו והאם סבא של סבא של סבא שלי עשה לסבא של סבא של סבא שלו אוול צריך להשפיע על השיקולים? ממש לא.

לפני כמה ימים ראיתי כתבה על חברת הייטק (לא בדיוק הייטק, פרסום אונליין אבל ניחה) עם מנכ"לית אישה שמעדיפה לשכור נשים. כמעט 80% מהעובדים שלהם הן נשים (נדמה לי שהיא אמרה משהו כמו 30+ מתוך 40) ושנשים הן עובדות טובות יותר, יש אוירה טובה יותר ושהיא מעדיפה לשכור נשים. הכתבת צחקקה איתה על זה, אוי איזה כיף לנו הנשים וכמה זה נהדר. הדבר הזה פשוט הזוי לי, איך לעזאזל זאת הייתה כתבה חיובית? האמאמאמא של האפליות, איזה טוב זה עושה? אני רק מדמיין שיחה כזאת בין מנכ"ל גבר שמספר איך הוא מעדיף לשכור גברים וכתב גבר שצוחקים על איזה נשים גרועות במולטי טסקינג או משהו כזה.

מה שצריך לחפש זה שוויון, אם לאישה מותר להגיד "ואו איזה חתיך מה הייתי עושה לו" אז לגבר מותר להגיד "ואו איזה כוסית מה הייתי עושה לה" ואין שום בעיה עם זה. אם יש בעיה עם זה אז גם לגברים וגם לנשים זה לא אמור להיות מקובל.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 25 אוגוסט 2015, 15:09

^ תכלס.

אתה מזכיר לי עכשיו את התשדירים על נשים במדע שיש בזמן האחרון לפני החדשות בערוץ 2 (?). "נשים מביאות משהו אחר, חשיבה אחרת" yada yada yada. מאוד שוויוני.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוגוסט 2015, 15:23

Laskin כתב:אני היחיד ששם לב ששחר מתעלם ושם ממים כשאין לו שום טיעון נגדי? מזכיר לי הרבה פמינאציות ;P

אני מתעלם ושם ממים, כשהטיעון הנגדי כל כך ברור מאליו וכאשר הטענות שמועלות לא באמת ראויות לתגובה רצינית.

הנה, למשל, הטענות של נדב אידיוטיות במיוחד (פחות מטומטמות מהטענות שלך ושל MGS, אבל עדין). מה הטעם בכלל להגיב לשטויות האלו? הרי ברור מאליו שנשים מופלות באופן מובהק בקבלה למשרות הייטק. ברור מאליו שכאשר יש חברה שעושה ההפך, זו אנקדוטה חביבה שלא משנה מאומה את מעמדם של הגברים בעולם ההייטק, בזמן שזה של הנשים בכי רע. מה הטעם בכלל לענות לשאלות שהתשובות שלהן כל כך ברורות מאליהן? צריך להסביר למישהו שגם היום היחס לשחורים בארה"ב מפלה באופן ממוסד וברור? זה הרי ברור מאליו וידוע לכל. למה בכלל להסביר את זה?
אלו טענות ריקות לחלוטין. אני לא אתחיל להתייחס ברצינות למישהו שאומר "אבל כוח משיכה לא בהכרח נכון. אם היה כוח משיכה, אז הייתי מרגיש שאני נמשך למטה ולא סתם עומד זקוף בלי להתאמץ". למה שאתייחס ברצינות לטענות הגיוניות באותה מידה?
מה הטעם לענות למישהו שכותב ברצינות גמורה ובלי לצחקק אפילו קצת "למה זה לא מקובל שבנים בני 14 יגידו משהו מיני על בר רפאלי?", או "רוב הפמיניזם זה מלחמה נגד גברים", או שטויות אחרות שנכתבו כאן. זה אבסורד פסיכי. אין בכלל סיבה לדון עם זה ברצינות. למה בכלל לנסות להגיב לקריקטורה גרוטסקית של שוביניזם עם משהו מעבר לבדיחות? זו הדרך הכי ראויה להגיב לשטויות כאלה. אני לא הולך להסביר לפעילי כנסיית ווסטבורו למה זה לא הגיוני שהם חושבים שאלוהים שונא את אמריקה ולכן הורג חיילים אמריקאים. תגובה הרבה יותר סבירה לאבסורד ברמה הזאת, היא פשוט לעמוד ליידם בתחפושת של ישו ושלט של "אני לא איתם".

אני מקווה שאתה כן מבין מה הבעיה בהערה הדוחה שלך מאז ואתה סתם מטריל. באמת מקווה. זה יהיה מאוד עצוב אם זה עדין לא ברור לך. זה מסוג הדברים הברורים מאליהם האלה שלא ראויים לתגובה. אני מעדיף לתת לך להנות מהספק ואניח שפשוט טיפסת אז על עץ ולא נעים לך לרדת ממנו ולהודות שטעית.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 אוגוסט 2015, 15:24

אפלייה מתקנת היא הכרחית ואינה ברת השוואה לאפליה שאינה מתקנת, עפ״י אבירות השחרור הפמיניסטי ואבירי שחרור המיעוטים (:
אני מת על הגיון שתלוי בנסיבות... למשל - אפשר להפלות לטובה... לדוגמא - מקום יכול לתת הנחות לנשים, אבל הוא לא יכול לתת הנחות לגברים, כי לגברים יש עלאק-פריבילגיות שאין לנשים, ומשום שהם רוב נרדף - מותר לעשות אפליה אחת וזה יהיה מקובל, אבל השנייה היא בזויה.

עריכה:
אה, הנה... שחר כתב את זה באותה דקה שהגבתי עם הדברים האלה (:

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוגוסט 2015, 15:29

Laskin כתב:אפלייה מתקנת היא הכרחית ואינה ברת השוואה לאפליה שאינה מתקנת, עפ״י אבירות השחרור הפמיניסטי ואבירי שחרור המיעוטים (:
אני מת על הגיון שתלוי בנסיבות... למשל - אפשר להפלות לטובה... לדוגמא - מקום יכול לתת הנחות לנשים, אבל הוא לא יכול לתת הנחות לגברים, כי לגברים יש עלאק-פריבילגיות שאין לנשים, ומשום שהם רוב נרדף - מותר לעשות אפליה אחת וזה יהיה מקובל, אבל השנייה היא בזויה.

הנה, רואה? עוד טענות מהסוג הזה.
הרי ברור שלא עולה על דעתך שאמרתי מילה על אפליה מתקנת (כי באמת לא אמרתי שום דבר על האם זה טוב, או רע, או על האם אני בעד או נגד). ברור שהבנת מצוין שאני בכלל התייחסתי להערות של נדב על זה ש"התייחסו לשחורים לא יפה לפני 60 שנה". אבל אין לך שום דבר לעניין להגיד, אז אתה תוקף איזה איש קש שדמיינת. זה סתם ניסיון כושל להיות טרול. למה שאתייחס אליו ברצינות?

עריכה:
אהה... כתבת את זה לפני שקראת את התגובה שלי. אז זה סתם שטויות מדומיינות כלליות ולא תגובה ישירה. לא הפריע לך להוכיח שאני צודק ולהראות שאתה מתייחס לדחלילים, במקום למה שנאמר.
זה גם מלמד על התפיסה המעוותת במיוחד שלך לפמיניסטים, או ללוחמי צדק חברתי. אתה לא באמת יודע מה הם חושבים מהסיבה הפשוטה, שהם לא איזה גוף מאוחד שחושב אותו הדבר. לא כל הפמיניסטיות והפמינסטים נגד זנות. לא כולם בעד באפליה מתקנת. לא כולן בעד לשנות את הדרך שבה מדברים ורואים בכך חשיבות. זה סתם איזה "תופעה" אבסורדית שאין לה קשר למציאות שיצרת לך בראש. לקחת את הדברים שלא מוצאים חן בעיניך והחלטת שככה נראית פמינסטית. אתה גם מחזק את האירוניה שבהליכי המחשבה האלו, עם טענות על חוסר עקביות בלוגיקה (ומגדיל לעשות כשאתה מתלונן על פמינאציות שפוגעות בחופש הביטוי, על ידי זה שהן עושות את מה שחופש הביטוי מאפשר להן לעשות).
נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn ב 25 אוגוסט 2015, 15:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 אוגוסט 2015, 15:36

Nucleus_Dawn כתב:
Laskin כתב:אפלייה מתקנת היא הכרחית ואינה ברת השוואה לאפליה שאינה מתקנת, עפ״י אבירות השחרור הפמיניסטי ואבירי שחרור המיעוטים (:

הנה, רואה? עוד טענות מהסוג הזה.
הרי ברור שלא עולה על דעתך שאמרתי מילה על אפליה מתקנת (כי באמת לא אמרתי שום דבר על האם זה טוב, או רע, או על האם אני בעד או נגד). ברור שהבנת מצוין שאני בכלל התייחסתי להערות של נדב על זה ש"התייחסו לשחורים לא יפה לפני 60 שנה". אבל אין לך שום דבר לעניין להגיד, אז אתה תוקף איזה איש קש שדמיינת. זה סתם ניסיון כושל להיות טרול. למה שאתייחס אליו ברצינות?

עריכה:
אהה... כתבת את זה לפני שקראת את התגובה שלי. אז זה סתם שטויות מדומיינות כלליות ולא תגובה ישירה. לא הפריע לך להוכיח שאני צודק ולהראות שאתה מתייחס לדחלילים, במקום למה שנאמר.

כתבת:
״ברור מאליו שכאשר יש חברה שעושה ההפך, זו אנקדוטה חביבה שלא משנה מאומה את מעמדם של הגברים בעולם ההייטק״
שזה בערך אחד לאחד ״אני בעד אפליה מתקנת״, אבל פשוט לא במלים האלה, אז לא... מה פתאום?!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2015, 15:37

Nucleus_Dawn כתב:
Laskin כתב:אני היחיד ששם לב ששחר מתעלם ושם ממים כשאין לו שום טיעון נגדי? מזכיר לי הרבה פמינאציות ;P

אני מתעלם ושם ממים, כשהטיעון הנגדי כל כך ברור מאליו וכאשר הטענות שמועלות לא באמת ראויות לתגובה רצינית.

הנה, למשל, הטענות של נדב אידיוטיות במיוחד (פחות מטומטמות מהטענות שלך ושל MGS, אבל עדין). מה הטעם בכלל להגיב לשטויות האלו? הרי ברור מאליו שנשים מופלות באופן מובהק בקבלה למשרות הייטק. ברור מאליו שכאשר יש חברה שעושה ההפך, זו אנקדוטה חביבה שלא משנה מאומה את מעמדם של הגברים בעולם ההייטק, בזמן שזה של הנשים בכי רע. מה הטעם בכלל לענות לשאלות שהתשובות שלהן כל כך ברורות מאליהן? צריך להסביר למישהו שגם היום היחס לשחורים בארה"ב מפלה באופן ממוסד וברור? זה הרי ברור מאליו וידוע לכל. למה בכלל להסביר את זה?
אלו טענות ריקות לחלוטין. אני לא אתחיל להתייחס ברצינות למישהו שאומר "אבל כוח משיכה לא בהכרח נכון. אם היה כוח משיכה, אז הייתי מרגיש שאני נמשך למטה ולא סתם עומד זקוף בלי להתאמץ". למה שאתייחס ברצינות לטענות הגיוניות באותה מידה?
מה הטעם לענות למישהו שכותב ברצינות גמורה ובלי לצחקק אפילו קצת "למה זה לא מקובל שבנים בני 14 יגידו משהו מיני על בר רפאלי?", או "רוב הפמיניזם זה מלחמה נגד גברים", או שטויות אחרות שנכתבו כאן. זה אבסורד פסיכי. אין בכלל סיבה לדון עם זה ברצינות. למה בכלל לנסות להגיב לקריקטורה גרוטסקית של שוביניזם עם משהו מעבר לבדיחות? זו הדרך הכי ראויה להגיב לשטויות כאלה. אני לא הולך להסביר לפעילי כנסיית ווסטבורו למה זה לא הגיוני שהם חושבים שאלוהים שונא את אמריקה ולכן הורג חיילים אמריקאים. תגובה הרבה יותר סבירה לאבסורד ברמה הזאת, היא פשוט לעמוד ליידם בתחפושת של ישו ושלט של "אני לא איתם".

אני מקווה שאתה כן מבין מה הבעיה בהערה הדוחה שלך מאז ואתה סתם מטריל. באמת מקווה. זה יהיה מאוד עצוב אם זה עדין לא ברור לך. זה מסוג הדברים הברורים מאליהם האלה שלא ראויים לתגובה. אני מעדיף לתת לך להנות מהספק ואניח שפשוט טיפסת אז על עץ ולא נעים לך לרדת ממנו ולהודות שטעית.

איך נשים מופלות בהייטק? ואיך חברה שיוצרת אפליה בצורה ברורה היא בסדר או אנקדוטה חביבה ולא פושעת שעברת על חוקים שקשורים לשוויון?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 אוגוסט 2015, 15:40

כי הן חלשות יותר, נדב... זה כמו שזה פחות נורא שמחבל מעזה עושה פיגוע כנגד ישראלים כי הוא שייך לעם תחת כיבוש. פשוט #אסורלהשוות
נערך לאחרונה על ידי Laskin ב 25 אוגוסט 2015, 15:54, נערך פעם 1 בסך הכל.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 25 אוגוסט 2015, 15:41

Nucleus_Dawn כתב:

מה הטעם לענות למישהו שכותב ברצינות גמורה ובלי לצחקק אפילו קצת "למה זה לא מקובל שבנים בני 14 יגידו משהו מיני על בר רפאלי?", או "רוב הפמיניזם זה מלחמה נגד גברים", או שטויות אחרות שנכתבו כאן. זה אבסורד פסיכי. אין בכלל סיבה לדון עם זה ברצינות..

הקדשת תשומת לב מינימלית למה שאני כותב כאן ? אני אומר שזה יהיה מטומטם ופתאטי באותה מידה אם המינים היו מתהפכים ולכן הפכתי את המינים כדי שתראה איך זה נשמע. איך היה נראית לך תופעת ההערצה של בנות נוער צעירות לכל הג'סטין ביברים, וואן דירקשנים, והחתיך התורן מ"דמדומים" ודומיהם שמבוגרים מאותן נערות בכמעט 10 שנים שמקרה הטוב שמתקבלת באופן לגיטימי לחלוטין בחברה אם היא הייתה הפוכה ? איך היה נשמע לך מצב שבו בני נוער מריירים על להקות בנות ? התגובה האוטומטית של רוב האנשים תהיה "נו, טינאייג'רים חרמנים, פשוט פתטי, הם גם קטינים אחרי הכל".

אני לא מצדיק את הצד הגברי, הבאתי אותו בתור מראה לנורמה הפסולה של היחס לנשים שעושות אותו מעשה. שניהם לא משהו בעיני.

והפמיניזם המודרני והמערבי ששדה הקרב שלו הוא באינטרנט וברשתות החברתיות הוא לא מלחמה נגד גברים ? היחס בין יוזמות להשוואת מעמד האישה אל זה של גברים נמוך בהרבה מניטפיקינג והיטפלות חולנית לגברים.

תפסיק לנסות להוציא אותי אידיוט ותבין שאני שאני נגד פריבלגיות חד צדדיות יהיו אשר יהיו מכל צד שהוא, ולא שובניסט ושונא נשים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוגוסט 2015, 15:50

DrKeo כתב:
Nucleus_Dawn כתב:

איך נשים מופלות בהייטק? ואיך חברה שיוצרת אפליה בצורה ברורה היא בסדר או אנקדוטה חביבה ולא פושעת שעברת על חוקים שקשורים לשוויון?

נו מה זה השאלות קיטבג האלו? קצת רצינות. איך הן מופלות נראה לך? בשכר ובקבלה לעבודה. מה חשבת? בכיסאות פחות רכים?
ומה זה איך זה ככה וזה ככה? מה עוד תשאל? איך זה שמים זה נוזל וקרח זה מוצק? יש אפליה נגד נשים בתעשייה. אין אפליה נגד גברים בתעשייה (ההפך, כמובן). חברה אחת שמעדיפה נשים על גברים לא משנה את התמונה הגדולה. זה הרי הכי פשוט וברור מאליו שיש.

מזל שחברות גדולות ומשפיעות נמענות מדיונים מפגרים על "האם התופעה הברורה מאליה הזאת קיימת" ומעדיפות להשקיע משאבים באיך לטפל בה. מובילות כמו גוגל, פייסבוק, אפל, אינטל, טוויטר, IBM ועוד רבות משקיעות כמות אדירה של משאבים בניסיון לדאוג לייצוג ראוי ומגוון בקרב העובדים שלהן. נקווה שהמומנטום הזה ימשך, עד למצב שהאפליה נגד נשים בהייטק תהפוך לאנקדוטה הנדירה ולא למצב השכיח בשטח.

---

MGS, אני מצטער, אבל אתה כותב שטויות. באמת. למה בכלל להגיב לטענה שבני נוער לא יכולים להתייחס באופן סקסיסטי למפורסמות מבוגרות מהן? אני לא מנסה להוציא אותך אידיוט. אני אומר לך שהטענות שלך אידיוטיות במיוחד ולא ראויות ליחס רציני.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2015, 15:57

נשים בהייטק מופלות בקבלה לעבודה? יש לך אסמכתא לזה? 100% מהבנות במחזור לימודים שלי מצאו עבודה מאוד מקלות, חלק מהבנים לא מצאו ואחד מהם אפילו הלך להיות דייל. בחיים שלי לא ראיתי אסמכתא למה שאתה אומר בשטח, האמת שגם לא בסטטיסטיקות. בנושא השכר, זה נטו עניין של משא ומתן. ראיתי דווקא הרצאה על זה שהשכר הנשי הממוצע בהייטק נמוך יותר בגלל הנשים החרדיות שלוקחות כל מה שמציעים להן (מה שאולי גם הגברים החרדים היו עושים בגלל עניינים תרבותים, הם פשוט לא יוצאים לעבודה) והן מורידות אותו משמעותית ובעצם השכר הנשי בהייטק זהה לגברי (מה שגם ראיתי על בשרי אגב).

בקיוצר, גיבוביה, אין אפליה בקבלה או בשכר של נשים בהייטק. אני מכיר יותר מדי כאלה בשביל לדעת שזה בולשיט.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 אוגוסט 2015, 16:00

ושוב, אתה מתייחס למה שבא לך... ולא, אני לרגע לא מרגיש שטיפסתי על עץ כלשהו, אני באמת חושב שכל התגובות שלך נועדו לגרום לך להרגיש טוב יותר עם עצמך, שאתה כזה אדם פרוגרסיבי, ובעד אפליה מתקנת, שמותר לצחוק על איקס ולא על וואי, בזמן שאנחנו נגד אפליה מתקנת וחושבים שמותר לצחוק על הכל. אנחנו הצד העיקבי יותר... אני לא רואה שום דבר מטומטם בטענות של נדב או MGS, אבל בהחלט רואה הרבה טימטום בזה שאתה מצדיק הערות של ״הטרדה מינית!״ כלפי מישהו שהגיב על מראה של מישהי בסרטון ויראלי (ועוד מקווה שיש המון כאלו) אבל לא רואה שום בעייה כשזה מגיע מהכיוון השני, ושאר טענות שהצגת פה שאינן עקביות בלשון המעטה, בהגיון שמאחוריהן

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 אוגוסט 2015, 16:02

נדב, יש המון נתונים מוטים וסטטיסטיקות דמגוגיות לגבי קבלה לעבודה ושכר נמוך יותר של נשים, פשוט נורא נח להציג איזו טבלה שמישהו הכין ולהגיד ״הא! תראה איזו אפליה!״

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 12 אורחים