OT - כל מה שלא קשור לכלום

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: OT - כל מה שלא קשור לכלום

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוגוסט 2015, 16:17

DrKeo כתב:נשים בהייטק מופלות בקבלה לעבודה? יש לך אסמכתא לזה? 100% מהבנות במחזור לימודים שלי מצאו עבודה מאוד מקלות, חלק מהבנים לא מצאו ואחד מהם אפילו הלך להיות דייל. בחיים שלי לא ראיתי אסמכתא למה שאתה אומר בשטח, האמת שגם לא בסטטיסטיקות. בנושא השכר, זה נטו עניין של משא ומתן. ראיתי דווקא הרצאה על זה שהשכר הנשי הממוצע בהייטק נמוך יותר בגלל הנשים החרדיות שלוקחות כל מה שמציעים להן (מה שאולי גם הגברים החרדים היו עושים בגלל עניינים תרבותים, הם פשוט לא יוצאים לעבודה) והן מורידות אותו משמעותית ובעצם השכר הנשי בהייטק זהה לגברי (מה שגם ראיתי על בשרי אגב).

בקיוצר, גיבוביה, אין אפליה בקבלה או בשכר של נשים בהייטק. אני מכיר יותר מדי כאלה בשביל לדעת שזה בולשיט.

כמו שאמרתי, יש אפליה לנשים. לא צריך להוכיח את זה, בדיוק כמו שלא צריך להוכיח שיש כוח משיכה. זה ברור מאליו ואין שום ערך לדיון על האם התופעה הזאת קיימת. רק בדיונים על איך לטפל בה.

לא יודע... ראיתי פעם מים ממש קרים והם לא היו קרח. כנראה שטמפ' הקפאון של מים היא לא 0 מעלות צלזיוס. זה סתם בולשיט כל הכימיה והפיזיקה הזה.

---

לאסקין, אתה כותב כאלה שטויות. זה לא יאומן. מתי אמרתי שאפשר לצחוק על משהו אחד ואסור על אחר? תפסיק להמציא דברים.
הדבר היחיד שאתה עקבי בו, זה בחוסר העקביות שלך. מותר לך לצחוק על מה שמתחשק לך בגלל חופש הביטוי? מותר לי להגיד לך שמה שאמרת דוחה בדיוק מאותה הסיבה. חופש הביטוי הוא לא החופש שלך להגיד מה שאתה רוצה, בלי השלכות. חופש הביטוי הוא החופש שלך להגיד מה שאתה רוצה, בלי שהמדינה תרדוף אותך.
אתה מצדיק מישהו שמתייחס באופן סקסיסטי ודוחה כלפי אדם אחר, בגלל חופש הביטוי ואחרי זה הולך וכועס על אנשים שאומרים לו שהוא הגיב באופן סקסיסטי ודוחה, למרות חופש הביטוי שלהם.
אתה בוכה על זה שגברים כבר לא יכולים להנות מגוף נשי ולא יכולים להתייחס לאף אחת באופן מיני, אבל ברור שזה לא המצב. אני לא מפחד לעשות את זה אף פעם. זה כנראה קשור לכך שאני יודע מתי ראוי להתייחס למיניות של אדם אחר ומתי זה מקטין אותו ופוגעני. אני לא חייב לעשות את זה, כמובן. זו בחירה שלי.

רואה מה קורה כשאני כן מתייחס ברצינות לטענות אידיוטיות במיוחד? עולות טענות עוד יותר אידיוטיות. בגלל זה עדיף גיפים משעשעים. הרבה יותר פרודקטיבי.
הטענה המופרכת שאני אומר שמותר לצחוק על X ולא על Y לא יותר טובה מהטענה המטומטמת באופן מכפיר שלא מקובל שבנים בני 14 יתייחסו לכוכבות פופ באופן מיני. זה שטות על שטות, על שטות. מה הטעם בכלל להדיין עם בולשיט כזה?
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 25 אוגוסט 2015, 16:34

Nucleus_Dawn כתב:
DrKeo כתב:נשים בהייטק מופלות בקבלה לעבודה? יש לך אסמכתא לזה? 100% מהבנות במחזור לימודים שלי מצאו עבודה מאוד מקלות, חלק מהבנים לא מצאו ואחד מהם אפילו הלך להיות דייל. בחיים שלי לא ראיתי אסמכתא למה שאתה אומר בשטח, האמת שגם לא בסטטיסטיקות. בנושא השכר, זה נטו עניין של משא ומתן. ראיתי דווקא הרצאה על זה שהשכר הנשי הממוצע בהייטק נמוך יותר בגלל הנשים החרדיות שלוקחות כל מה שמציעים להן (מה שאולי גם הגברים החרדים היו עושים בגלל עניינים תרבותים, הם פשוט לא יוצאים לעבודה) והן מורידות אותו משמעותית ובעצם השכר הנשי בהייטק זהה לגברי (מה שגם ראיתי על בשרי אגב).

בקיוצר, גיבוביה, אין אפליה בקבלה או בשכר של נשים בהייטק. אני מכיר יותר מדי כאלה בשביל לדעת שזה בולשיט.

כמו שאמרתי, יש אפליה לנשים. לא צריך להוכיח את זה, בדיוק כמו שלא צריך להוכיח שיש כוח משיכה. זה ברור מאליו ואין שום ערך לדיון על האם התופעה הזאת קיימת. רק בדיונים על איך לטפל בה.

quote]

לא צריך להוכיח את זה ? אתה מזכיר לי פנינה שבחורה (דתיה בשקל, שהאמונה שלה נובעת מאינדוקטרינציה בגיל צעיר ולא מבחירה חופשית) שהייתה איתי בצבא אמרה פעם כשניסיתי להסביר לה קצת על האבולוציה (עם הרבה סבלנות ורצון טוב): "אני לא מאמינה במדע, אני מאמינה בתנ"ך". כן, תמשיכי לקחת תרופות, לגלוש באינטרנט ולצפות בטלוויזיה דרך לווין, את כל זה התנ"ך נתן לנו.

זאת גישה של מאוד שחור ולבן, בדיוק כמו שהרבה שטופי מוח בעולם מסתכלים על הישראלים הדורסניים והרעים נגד הפלסטינים המסכנים והמדוכאים מבלי לנסות אפילו לעצור לרגע, לבחון את העובדות בצורה כנה ובלתי תלויה ולבצע הערכה מחודשת של המצב.

מרגע שמתחילים להתייחס למשהו בתור עובדה מוגמרת, כוח טבע שהיה ויהיה, אז בעצם כל דיון בו הוא מיותר לחלוטין. בלי להוכיח ולהראות איפה קיימת אפליה אי אפשר לסמן רשימת בעיות שטיפול בהן יצמצם ואף יעלים את אותה אפליה (לכאורה).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2015, 16:36

לא הבנתי, זה כוח טבע? ברור שצריך להוכיח את זה שאם אישה מגישה קורות חיים זהים לגמרי לגבר אז הסיכוי שלה להתקבל נמוך יותר אך ורק בגלל שהיא אישה. מעולם לא ראיתי הוכחה לזה. אני יכול להגיד לך שיש הרבה פחות נשים בהייטק מגברים, אבל זה כי במדעי המחשב יש שבריר נשים ביחס לגברים אז זה לא מפתיע. אני לא שמעתי על אישה בהייטק שהתלוננה שהיה לה קשה למצא עבודה לעומת גבר מקביל (אני כן מכיר שמתלוננות על זה שבחברות הייטק האוירה הרבה יותר גברית, מן הסתם כי הן מיעוט). אתה יכול לקרא לי איך שתרצה עם נושא ה"דוגמה האישית" או המים הקרים והקרח אבל אני מכיר פחות או יותר 50 הייטקיסטיות כשמשכללים את כל העמיתות שעבדו איתי וה20 בנות שלמדו איתי, אני חושב שזה מדגם יפה. כמה אתה מכיר למדגם שלך?

הויכוח הזה מזכיר לי את כל הנושא של אחוז המזרחים באונ' ואפליה עדתית. הרי זה בולשיט, קבלה לאוניברסיטאות מבוססת על מספר תעודת זהות וציונים, לא מה השם משפחה שלך. הסטטיסטיקה אומרת את זה, אבל כולנו יודע שהיא נובעת מהמקום שגדלים בו, הבית ספר שלומדים בו, החבר'ה שמסתובבים איתם וכך הלאה. כלומר זה נובע מאפליה שהייתה לפני 50 שנים, לא כי "לא מקבלים מזרחים לאונ'". זה פופוליזם על בסיס סטטיסטיקה. נשים לא באמת מופלות בהייטק, כשאתה יורד לרמת המיקרו ורואה את אדון או גברת X מראיינים מועמד לצוות שלהם ממש אבל ממש לא אכפת להם אם זה גבר או אישה, הם רוצים מישהו טוב לצוות. אתה יודע כמה קשה למצא מישהו טוב בשוק של היום? אתה ברצינות חושב שיתפשרו על מישהו פחות טוב רק כי הוא גבר? ברצינות?
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 אוגוסט 2015, 16:59

זה ידוע שיהודים שולטים בכלכלת העולם, מה צריך להוכיח כאן?
כן, זה *לגמרי* נשמע ככה, בעינינו...

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 25 אוגוסט 2015, 17:11

Laskin כתב:זה ידוע שיהודים שולטים בכלכלת העולם, מה צריך להוכיח כאן?

תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 25 אוגוסט 2015, 17:31

חבר'ה זה ויכוח מיותר כי הוא אמוציונאלי והוא לא מוביל לשום מקום. אין גם דרך לנהל אותו בצורה לא אמוציונאלית ולכן רצוי לחדול.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוגוסט 2015, 17:32

Laskin כתב:זה ידוע שיהודים שולטים בכלכלת העולם, מה צריך להוכיח כאן?

זה בגלל שאתם רואים רק את מה שנוח לך ואם אתם רוצים לראות משהו והוא לא קיים, אתם מדמיינים אותו :) בערך כל התגובות שלך ושל MGS כאן מראים את זה בבירור. או שאתם מתייחסים רק לדברים מאוד מסוימים שמתאימים לכם, או שאתם ממציאים דברים שלא היו ולא נבראו ומגיבים עליהם.

אומר שוב - אין שמץ של ערך בדיונים על האם התופעה קיימת. היא קיימת ואין שמץ של ספק בנוגע לזה. אתם רוצים להדיין ביניכם ובין עצמכם על האם האוויר שם או לא? תהנו לכם. הדיון היחיד עם ערך בנושא, זה איך מטפלים בבעיה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוגוסט 2015, 17:40

אם זה בסדר אם כולם, נסכם את הדיון בתמונה הזאת של דבורה עושה פיפי (ואם לא, אז תגידו מה שמתחשק לכם עוד להגיד):
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2015, 17:42

אני ברצינות שואל אותך שחר, ראשי צוותים יקחו גבר פחות טוב ממועמדת אישה רק כי הוא גבר והיא אישה?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוגוסט 2015, 17:45

DrKeo כתב:אני ברצינות שואל אותך שחר, ראשי צוותים יקחו גבר פחות טוב ממועמדת אישה רק כי הוא גבר והיא אישה?

בוודאי. הרי עיקר ההחלטה נעשית על בסיס ראיון אישי והרושם של המראיין עם המרואיין בפנים מול פנים. גם זה נעשה רק אחרי שקראו לראיון כמות מוגבלת של אנשים ונעשו מספיק ניסויים שהראו שאותם קורות חיים עם שם של אישה מניבים פחות קריאות לראיונות (גם עם שם אפריקאי, לעומת סתם פול/טום/ג'ורג').
זה החלטה מוטה לחלוטין וההטיה בתחום ההיי טק נוטה חזק לטובתם של גברים, שיותר "טבעי" שיעבדו בתחומים האלו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2015, 17:59

Nucleus_Dawn כתב:
DrKeo כתב:אני ברצינות שואל אותך שחר, ראשי צוותים יקחו גבר פחות טוב ממועמדת אישה רק כי הוא גבר והיא אישה?

בוודאי. הרי עיקר ההחלטה נעשית על בסיס ראיון אישי והרושם של המראיין עם המרואיין בפנים מול פנים. גם זה נעשה רק אחרי שקראו לראיון כמות מוגבלת של אנשים ונעשו מספיק ניסויים שהראו שאותם קורות חיים עם שם של אישה מניבים פחות קריאות לראיונות (גם עם שם אפריקאי, לעומת סתם פול/טום/ג'ורג').
זה החלטה מוטה לחלוטין וההטיה בתחום ההיי טק נוטה חזק לטובתם של גברים, שיותר "טבעי" שיעבדו בתחומים האלו.

השליפה של הקורות חיים נעשת על ידי חברות השמה או מחלקת HR, שם יש רוב של נשים. הראיון הטכני הוא טכני, לרוב קורה על דף ובסופו של דבר באו להעריך איך אתה פותר בעיות, לא אם אתה אחלה גבר. אחרי זה יש חברות חיצוניות של דינמיקות קבוצתיות שעושה הערכה מקצועית. איפה לדעתך בשלבים האלה פוסלים נשים על כך שהן נשים?

בכלליות אני מת לראות מאיפה אתה רואה או מביא נתונים להטיה הקיצונית בתחום ההייטק שלדעתי הוא דווקא אחד התחומים הכי סובלנים ושוויונים עם נשים בישראל. כן, יש שם אחוז נשים נמוך כי מעט נשים לומדות מדעי המחשב ובכלליות מקצועות הנדסה ראליות (רק יותר הומניות כמו כימיה וביולוגיה) אבל זה ממש לא אומר שיש שם אפליה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוגוסט 2015, 18:11

DrKeo כתב:
Nucleus_Dawn כתב:

השליפה של הקורות חיים נעשת על ידי חברות השמה או מחלקת HR, שם יש רוב של נשים. הראיון הטכני הוא טכני, לרוב קורה על דף ובסופו של דבר באו להעריך איך אתה פותר בעיות, לא אם אתה אחלה גבר. אחרי זה יש חברות חיצוניות של דינמיקות קבוצתיות שעושה הערכה מקצועית. איפה לדעתך בשלבים האלה פוסלים נשים על כך שהן נשים?

בכלליות אני מת לראות מאיפה אתה רואה או מביא נתונים להטיה הקיצונית בתחום ההייטק שלדעתי הוא דווקא אחד התחומים הכי סובלנים ושוויונים עם נשים בישראל. כן, יש שם אחוז נשים נמוך כי מעט נשים לומדות מדעי המחשב ובכלליות מקצועות הנדסה ראליות (רק יותר הומניות כמו כימיה וביולוגיה) אבל זה ממש לא אומר שיש שם אפליה.

אם נחמד ונעים לך להאמין שאין אפליה ושחוסר הגיוון בעובדי הייטק נובע רק ממקריות, אז תהנה לך. אני עם כל האנשים שמובילים את התעשייה ומשקיעים מאות מליונים כדי לעשות מאמץ ולגוון את העובדים בחברות שלהם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2015, 18:50

אתה מודע לזה שבכל כיתה של מדעי המחשב יש שבריר של נשים נכון? איך אתה רוצה גיוון נשי/גברי אם נשים לא הולכות ללמוד מדעי המחשב?

זה בדיוק מה שמרגיז אותי, שלוקחים מצב נתון ומאשימים את הגזענות או שוביניזם בו. ראבק, זה סיבה ותוצאה קלאסי. נשים לא לומדות מדעי המחשב ולכן מספר הנשים בהייטק מועט. הייתה לך נקודה אם היית מראה איכשהו שמספר מובטלות ההייטק גבוה ממספר מובטלי ההייטק באופן יחסי.

הנה, ממקור ממשלתי:
"בשנת הלימודים האחרונה נרשם האחוז הנמוך ביותר של סטודנטיות בהנדסת מכונות– 9%, באווירונאוטיקה שיעורן עומד על 16%, בהנדסת אלקטרוניקה 18%, במתמטיקה, במדעי המחשב ובהנדסה אזרחית וסביבה 22%, ובפיזיקה 24%."
http://most.gov.il/Information/PostsSpo ... women.aspx

איך אתה רוצה אותה כמות נשים במקצוע שלומדים אותו 80% גברים?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוגוסט 2015, 18:54

DrKeo כתב:אתה מודע לזה שבכל כיתה של מדעי המחשב יש שבריר של נשים נכון? איך אתה רוצה גיוון נשי/גברי אם נשים לא הולכות ללמוד מדעי המחשב?

זה בדיוק מה שמרגיז אותי, שלוקחים מצב נתון ומאשימים את הגזענות או שוביניזם בו. ראבק, זה סיבה ותוצאה קלאסי. נשים לא לומדות מדעי המחשב ולכן מספר הנשים בהייטק מועט. הייתה לך נקודה אם היית מראה איכשהו שמספר מובטלות ההייטק גבוה ממספר מובטלי ההייטק באופן יחסי.

אין ויכוח שזה מתחיל שם (או יותר נכון, שיש מעגל שמזין את עצמו). הרבה יותר טבעי לגברים ללמוד מדעי המחשב מלנשים, אז פחות נשים לומדות מדעי המחשב, אז פחות נשים עובדות בהייטק, אז נוצרת תפיסה שיותר טבעי שגברים יעבדו בהייטק, אז יותר סביר שתתקבל לעבודה בהייטק בתור גבר וגם הנשים המעטות שכן מתקבלות סובלות מאפליה מובהקת ברמות השכר והיכולת להתקדם.

אתה יכול להתרגז כמה שמתחשק לך. זה לא יעשה את האפליה לפחות קיימת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2015, 19:07

אני מתרגז כי זאת לא אפליה, זאת סטטיסטיקה. נשים לא הולכות ללמוד מדעי המחשב בגלל שזה פחות מושך אותן. אתה יכול להגיד שזאת התרבות ואיך שמגדלים ילדים וכך הלאה, אבל הן פשוט לא הולכות ללמוד מדעי המחשב. תסתכל כאן בפורום, כמה נשים יש כאן? מישהו מפלה אותן? חסמנו אישה מלהרשם? ככה זה, יש נטיה טבעית (כנראה באשמת התרבות המערבית, אבל מה לעשות החיים הם כלבה) לבנים להמשך לדברים מסויימים ולנשים להמשך לדברים אחרים.

אתה רוצה להאשים מישהו במיעוט הנשים בהייטק? תאשים את ההורים והחינוך.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוגוסט 2015, 19:11

DrKeo כתב:אני מתרגז כי זאת לא אפליה, זאת סטטיסטיקה.

והיא נובעת מאפליה (אתה יכול לקרוא לזה מיזוגניה, סקסיסטיות, או שוביניזם אם יותר נוח לך עם זה). זה לא רק אפליה כמובן. האפליה היא רק חלק אחד ממארג תופעות חברתיות שיוצרות את ההטיה הזאת נגד נשים.

לך זה יכול להרגיש הכי טבעי בעולם ש"נשים לא נמשכות למדעי המחשב". זה גם הרגיש הכי טבעי בעולם שגבר לבן לא יתחתן עם אישה שחורה, שנשים לא יצביעו, ששחורים יהיו עבדים (זה פשוט הטבע שלהם וכן הלאה). זה לא טבע וזו לא גזרת גורל. זו תוצאה של תהליכים חברתיים שוביניסטיים והתוצאה הזאת היא תופעה שלילית בפני עצמה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2015, 19:21

Nucleus_Dawn כתב:

והיא נובעת מאפליה (אתה יכול לקרוא לזה מיזוגניה, סקסיסטיות, או שוביניזם אם יותר נוח לך עם זה). זה לא רק אפליה כמובן. האפליה היא רק חלק אחד ממארג תופעות חברתיות שיוצרות את ההטיה הזאת נגד נשים.

לך זה יכול להרגיש הכי טבעי בעולם ש"נשים לא נמשכות למדעי המחשב". זה גם הרגיש הכי טבעי בעולם שגבר לבן לא יתחתן עם אישה שחורה, שנשים לא יצביעו, ששחורים יהיו עבדים (זה פשוט הטבע שלהם וכן הלאה). זה לא טבע וזו לא גזרת גורל. זו תוצאה של תהליכים חברתיים שוביניסטיים והתוצאה הזאת היא תופעה שלילית בפני עצמה.

אתה לא רואה את ההבדל בין הדברים? מה הקשר בין הדוגמאות שלך למה שאנחנו מדברים עליו? אתה אשכרה משווה לי עבדות לזה שסטטיסטית בחורה מעדיפה ללכת ללמוד ביולוגיה על מדעי המחשב? ברצינות?

לא ברור לי למה אתה, הגבר הלבן, כופה על נשים ללכת ללמוד מדעי המחשב. הרי אנחנו מדברים פה על רצונות ומה שהן חושקות בו ואתה מנסה להגיד להן "לא, זה לא בסדר, לכו ללמוד מדעי המחשב".

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 25 אוגוסט 2015, 19:34

הלוואי שאמצא אישה שעובדת בעבודה מאוד מכניסה ואוכל לעבוד חצי משרה ולהיות עם הילדים.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוגוסט 2015, 19:36

DrKeo כתב:
Nucleus_Dawn כתב:

אתה לא רואה את ההבדל בין הדברים? מה הקשר בין הדוגמאות שלך למה שאנחנו מדברים עליו? אתה אשכרה משווה לי עבדות לזה שסטטיסטית בחורה מעדיפה ללכת ללמוד ביולוגיה על מדעי המחשב? ברצינות?

לא ברור לי למה אתה, הגבר הלבן, כופה על נשים ללכת ללמוד מדעי המחשב. הרי אנחנו מדברים פה על רצונות ומה שהן חושקות בו ואתה מנסה להגיד להן "לא, זה לא בסדר, לכו ללמוד מדעי המחשב".

חחחחחחחחחח מה? על מה אתה מדבר? :lol:
עזוב. אתה סתם מחזק את העובדה שאין טעם בכלל לדון על קיום התופעה. היא קיימת ודיון עם ערך כלשהו הוא רק על מה אפשר לעשות כדי לטפל בבעיה.

הנה גיף של מכונת זיגוג:
תמונה

---

קליימן, הלוואי ונחיה בחברה שבה גבר שרוצה בזה הוא לא אפס שלא מסוגל לפרנס את המשפחה שלו ונותן לאשה את הביצים שלו ואשה שרוצה בזה היא לא חרא של אמא שנוטשת את הילדים בשביל המטרות האנוכיות שלה. אנחנו בהחלט בדרך לשם :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2015, 19:49

הקטע עם הגבר הלבן היה בדיחה וזה. בכל מקרה, נשים לא רוצות ללכת למקצוע הזה. אפשר להעלות אלף השערות למה, כנראה שזה עניין של חינוך, אבל עם כל הכבוד זאת לא אפליה.

היי, גם אני הייתי לגמרי זורם אם אשתי הייתה עושה המון כסף, אני לא חושב שיש יותר מדי גברים שיתנגדו לזה חוץ מאשר קופים נאנדרטלים. לצערי הרבה, היא יותר בקטע של השכר שלי שיעלה כדי שהיא תוכל לא לעבוד או לעבוד פחות.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 25 אוגוסט 2015, 20:42

ואם אריק ברח לפני שהוא ראה - מזל טוב שוב סוויס!

אגב, קליינמן - זה אפשרי לאזן את המשפחה והקריירה יחד עם האישה - אם רוצים. זאת שאלה של החלטה ואי רדיפה של כמה שיותר אחרי הכסף. אישית אני לקחתי 3 חופשות לידה עם הילדים. (ועכשיו בחל"ת לטובת הקריירה של אשתי)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 25 אוגוסט 2015, 21:00

יש אפליה מסוימת כנגד נשים, אבל זאת אפליה טבעית (ביולוגית). אישה נכנסת להיריון, לא הגבר. אישה צריכה להניק, לא הגבר. אישה צריכה לגדל את הילדים, לא הגבר (וכן, כל המחקרים מראים שילדים חייבים להיות בעיקר עם האמא בשנים הראשונות, אחרת הם יוצאים דפוקים). לכן אישה תהיה בממוצע פחות פרודוקטיבית מהגבר, ופועל יוצא מכך הוא שהיא גם תרוויח פחות.

אגב, כשמשווים את רמות השכר בין נשים לא נשואות לגברים לא נשואים - מתברר שאין כמעט הבדלים בין המינים, ובמקרים מסוימים הנשים אפילו מרוויחות יותר. אבל בחיים לא תראו את הסטטיסטיקות האלה במכוני מחקר שמאלנים/פמיניסטיים כמו מכון ון ליר ודומיהם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2015, 21:42

ועוד משהו, הגיף הזה קופץ כל הזמן, יש שם פריים אחד מיותר וזה פשוט משגע אותי!

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 26 אוגוסט 2015, 07:01

תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 26 אוגוסט 2015, 11:14

אני חושב שהיה מן נוהג כזה במדינות קומוניסטיות שבאולמות ייצור היה שולחן שבו היה יושב נציג המפלגה (לרוב נציגת המפלגה) ומפקח שהפעילות מתבצעת כשורה.
אז עכשיו נציגת המפלגה היא נערה צעירה שלבושה במדי מאו החדשים ובגלל שהפרולטרליון חייב לשבת מול מסכים ולא ניתן לפקח על המתרחש מהשולחן בקצה אז הנציגה נאלצת לכתת רגליה בין הפועלים השונים אבל שלא תהיה פה טעות, היא הגורם הבכיר ביותר בחדר ומן הידועות שהסוציאליזם הקומוניסטי מקדם המוני נשים לתפקידי הנהגה בכירה.

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 12 אורחים