DrKeo כתב:נשים בהייטק מופלות בקבלה לעבודה? יש לך אסמכתא לזה? 100% מהבנות במחזור לימודים שלי מצאו עבודה מאוד מקלות, חלק מהבנים לא מצאו ואחד מהם אפילו הלך להיות דייל. בחיים שלי לא ראיתי אסמכתא למה שאתה אומר בשטח, האמת שגם לא בסטטיסטיקות. בנושא השכר, זה נטו עניין של משא ומתן. ראיתי דווקא הרצאה על זה שהשכר הנשי הממוצע בהייטק נמוך יותר בגלל הנשים החרדיות שלוקחות כל מה שמציעים להן (מה שאולי גם הגברים החרדים היו עושים בגלל עניינים תרבותים, הם פשוט לא יוצאים לעבודה) והן מורידות אותו משמעותית ובעצם השכר הנשי בהייטק זהה לגברי (מה שגם ראיתי על בשרי אגב).
בקיוצר, גיבוביה, אין אפליה בקבלה או בשכר של נשים בהייטק. אני מכיר יותר מדי כאלה בשביל לדעת שזה בולשיט.
כמו שאמרתי, יש אפליה לנשים. לא צריך להוכיח את זה, בדיוק כמו שלא צריך להוכיח שיש כוח משיכה. זה ברור מאליו ואין שום ערך לדיון על האם התופעה הזאת קיימת. רק בדיונים על איך לטפל בה.
לא יודע... ראיתי פעם מים ממש קרים והם לא היו קרח. כנראה שטמפ' הקפאון של מים היא לא 0 מעלות צלזיוס. זה סתם בולשיט כל הכימיה והפיזיקה הזה.
---
לאסקין, אתה כותב כאלה שטויות. זה לא יאומן. מתי אמרתי שאפשר לצחוק על משהו אחד ואסור על אחר? תפסיק להמציא דברים.
הדבר היחיד שאתה עקבי בו, זה בחוסר העקביות שלך. מותר לך לצחוק על מה שמתחשק לך בגלל חופש הביטוי? מותר לי להגיד לך שמה שאמרת דוחה בדיוק מאותה הסיבה. חופש הביטוי הוא לא החופש שלך להגיד מה שאתה רוצה, בלי השלכות. חופש הביטוי הוא החופש שלך להגיד מה שאתה רוצה, בלי שהמדינה תרדוף אותך.
אתה מצדיק מישהו שמתייחס באופן סקסיסטי ודוחה כלפי אדם אחר, בגלל חופש הביטוי ואחרי זה הולך וכועס על אנשים שאומרים לו שהוא הגיב באופן סקסיסטי ודוחה, למרות חופש הביטוי שלהם.
אתה בוכה על זה שגברים כבר לא יכולים להנות מגוף נשי ולא יכולים להתייחס לאף אחת באופן מיני, אבל ברור שזה לא המצב. אני לא מפחד לעשות את זה אף פעם. זה כנראה קשור לכך שאני יודע מתי ראוי להתייחס למיניות של אדם אחר ומתי זה מקטין אותו ופוגעני. אני לא חייב לעשות את זה, כמובן. זו בחירה שלי.
רואה מה קורה כשאני כן מתייחס ברצינות לטענות אידיוטיות במיוחד? עולות טענות עוד יותר אידיוטיות. בגלל זה עדיף גיפים משעשעים. הרבה יותר פרודקטיבי.
הטענה המופרכת שאני אומר שמותר לצחוק על X ולא על Y לא יותר טובה מהטענה המטומטמת באופן מכפיר שלא מקובל שבנים בני 14 יתייחסו לכוכבות פופ באופן מיני. זה שטות על שטות, על שטות. מה הטעם בכלל להדיין עם בולשיט כזה?