GTA V - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: GTA V - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יולי 2013, 00:04

bling כתב:אני חושב שהטריילר הזה שרץ היישר מגרסת הפס3 כמו שאושר ע"י רוקסטאר רק מדגיש עד כמה Watch dogs שראינו מהפס4 ממש לא מרשים,ההפרשים בכלל לא גדולים בהתחשב בזה שכביכול מדובר במשחק שהוא חצי דור מעל על חומרה חזקה בהרבה ואני חושב ש GTA5 בגרסת PC טובה יראה לא פחות טוב מ WD.
כמובן שאני מדבר נטו על הסרטונים האחרונים שראינו מ WD,החשיפה הראשונית מ 2012 שמאז לא ראינו משהו שמתקב אליה מצד יוביסופט (ובגלל זה גם אני לוקח את The devision בעירבון מוגבל) משאירה אבק ל GTA5 מבחינה טכנית,אבל כאמור זה אולי היה נכון אם המשחק היה באמת נראה ככה.

GTA5 בתקווה שגם ירוץ טוב הוא ללא ספק השיא שראינו על הדור הזה,הישג מטורף של רוקסטאר.

די נו, אי אפשר באמת להשוות את הגרפיקה של WD לזאת של GTA5. אין ספק שGTA5 משחק פשוט מטורף אבל גרפית הוא לא מפיל אף אחד, בטוח שלא בהשוואה לדברים שמתחילים לראות מהדור הבא.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 יולי 2013, 00:38

DrKeo כתב:די נו, אי אפשר באמת להשוות את הגרפיקה של WD לזאת של GTA5. אין ספק שGTA5 משחק פשוט מטורף אבל גרפית הוא לא מפיל אף אחד, בטוח שלא בהשוואה לדברים שמתחילים לראות מהדור הבא.

כנראה עדיין תקועה לך בראש החשיפה מ E3 2012,יצא לך לראות את הגרסה האחרונה כפי שנראתה אצל ג׳ימי פאלון?-

סליחה אבל כמו שאפשר לראות לא מדובר פה בדיוק בתצוגת דור הבא סטייל Devision או Mgs5,אני לא מבין מה כ״כ שנות אור פה מעל GTA5,ברור שזה יראה יותר טוב מהטריילר שנחשף כי הוא רץ מהפס3 עם IQ של דור קודם,אבל במה הוא יראה כל כך יותר טוב מפורט של GTA5 ל PC ברזולוציה גבוהה עם פריימרייט ו AA? אני ממש לא רואה פה רמה מעל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יולי 2013, 01:07

הוידאו הזה באיכות ממש ירודה, בדמו מהמסיבה של אוביסופט ושל סוני הוא נראה הרבה יותר טוב מGTA5. בGTA5 שום דבר לא באמת נראה טוב, הכל יחד נראה ממש מגניב וטוב אבל הכל שם באיכות מאוד ירודה וזה עוד אחרי שרוקסטאר כמובן עושים סופר סמפלינג ומי יודע מה עוד לטריילרים שלהם. כלומר אפילו תסתכל על חלק מהתמונות הרשמיות של GTA5:
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

כלומר רק תסתכל על הפירוט בתמונות האלה, הכל שטוח ואפילו לא עשוי מפוליגונים, הטקסטורות סופר מטושטשות והמודלים די ירודים. כלומר בשביל משחק 360 זה ממש אחלה, ביחוד לאחד שהוא עולם פתוח, אבל להשוות את זה לכותרים של הדור הבא?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 יולי 2013, 14:43

התמונות האלו לא כאלו רעות...
ולמה צריך תמונות כשיש טריילר עם גיימפליי,ראיתי שם איך המשחק נראה והוא נראה נפלא.
זה כמו התמונות הרעות של קילזון שפירסמו פה כשיש לך פרזנטציה טכנית בת 20 דקות מ E3 האחרון של הדמו של העיר שבו הם משחקים עם כל מני משתנים ומדגימים את השלב,למי אכפת מהתמונות הרעות כשהדמו של העיר נראה מצויין?

בכל מקרה עדיין לא ראיתי משהו מ watch dogs שמתקרב לחשיפה המקורית ההיא,יכול להיות שאני פשוט בא בציפיות שונות לכל משחק, GTA5 מדהים אותי כי הוא באמת נראה פסיכי בשביל הדור הזה,WD מאכזב אותי כי שיווקו אותו כאיזו סנונית של הדור הבא ואחרי חשיפה מרהיבה הוא רק נראה פחות ופחות טוב ככל שעובר הזמן.יכול להיות שבגלל זה אני מחמיר איתו יותר.

ולידיעת קליימן שהזכיר את mgs5,כנראה שקוג'ימה עצמו לא מסכים איתך בנוגע להתרשמות שלך בין 2 המשחקים,שים לב מה היה לו לצייץ באנגלית השבורה שלו (הקטע הזה מאוד תמוה עבורי,הוא הרי דמות בינלאומית לא פחות מאשר שהוא יפני,הבנאדם כבר נותן ראיונות לעיתונות מערבית כבר משנות ה 90,מסתובב בכנסים כמו E3 ובמסיבות עיתונאים רציניות במערב והוא עדיין לא טרח ללמוד אנגלית ברמה של שפת אם וכל הזמן מסתובב עם מתורגמן,כנ"ל מיקאמי ונראה לי כל מפתח יפני שמפורסם במערב,נורא תמוה):

Originally Posted by Hideo Kojima's Twitter

"GTA V" new trailer was awesome! This free control is future of the game, way higher than anywhere, makes me depress as matter fact. I don't think our "V" can reach that level. Rockstar's team are the best. W/o question they will pull up the possibility of game.

אפילו הוא מביע את הפליאה שלו מהטריילר ומרגיש בדיכאון מכך שיש משחק עם V שנראה לו שאפתני יותר ויציע חוויה טובה מרשימה יותר :)
סתם אנקדוטה נחמדה כי הזכרת את ההשוואה ביניהם,אני לא בהכרח מסכים איתו כי כל אחד עושה משהו שונה אבל אין ספק ש GTA5 מאוד מרשים ושאפתני יותר מכל דבר אחר שראיתי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 יולי 2013, 22:50

bling כתב:התמונות האלו לא כאלו רעות...
ולמה צריך תמונות כשיש טריילר עם גיימפליי,ראיתי שם איך המשחק נראה והוא נראה נפלא.
זה כמו התמונות הרעות של קילזון שפירסמו פה כשיש לך פרזנטציה טכנית בת 20 דקות מ E3 האחרון של הדמו של העיר שבו הם משחקים עם כל מני משתנים ומדגימים את השלב,למי אכפת מהתמונות הרעות כשהדמו של העיר נראה מצויין?

בכל מקרה עדיין לא ראיתי משהו מ watch dogs שמתקרב לחשיפה המקורית ההיא,יכול להיות שאני פשוט בא בציפיות שונות לכל משחק, GTA5 מדהים אותי כי הוא באמת נראה פסיכי בשביל הדור הזה,WD מאכזב אותי כי שיווקו אותו כאיזו סנונית של הדור הבא ואחרי חשיפה מרהיבה הוא רק נראה פחות ופחות טוב ככל שעובר הזמן.יכול להיות שבגלל זה אני מחמיר איתו יותר.

ולידיעת קליימן שהזכיר את mgs5,כנראה שקוג'ימה עצמו לא מסכים איתך בנוגע להתרשמות שלך בין 2 המשחקים,שים לב מה היה לו לצייץ באנגלית השבורה שלו (הקטע הזה מאוד תמוה עבורי,הוא הרי דמות בינלאומית לא פחות מאשר שהוא יפני,הבנאדם כבר נותן ראיונות לעיתונות מערבית כבר משנות ה 90,מסתובב בכנסים כמו E3 ובמסיבות עיתונאים רציניות במערב והוא עדיין לא טרח ללמוד אנגלית ברמה של שפת אם וכל הזמן מסתובב עם מתורגמן,כנ"ל מיקאמי ונראה לי כל מפתח יפני שמפורסם במערב,נורא תמוה):

"GTA V" new trailer was awesome! This free control is future of the game, way higher than anywhere, makes me depress as matter fact. I don't think our "V" can reach that level. Rockstar's team are the best. W/o question they will pull up the possibility of game.

אפילו הוא מביע את הפליאה שלו מהטריילר ומרגיש בדיכאון מכך שיש משחק עם V שנראה לו שאפתני יותר ויציע חוויה טובה מרשימה יותר :)
סתם אנקדוטה נחמדה כי הזכרת את ההשוואה ביניהם,אני לא בהכרח מסכים איתו כי כל אחד עושה משהו שונה אבל אין ספק ש GTA5 מאוד מרשים ושאפתני יותר מכל דבר אחר שראיתי.

סרטון המשחקיות שהראו בE3, במסיבת העיתונאים של סוני, היה הרבה יותר מרשים ממה שראינו בטריילר הזה, מבחינה טכנית.
הקטע שהוא החשיך את כל העיר היה מרהיב. פשוט לא יאומן.
תמונה

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 11 יולי 2013, 14:51

http://www.kotaku.com.au/2013/07/can-yo ... ft-auto-v/
אני לא יודע כמה מכם ראו, אבל בטריילר השראינו היה גם אזכור לחנויות לממכר מריחואנה רפואית. רוקסטאר תמיד לוקחים צעד קדימה :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 יולי 2013, 15:26

Nucleus_Dawn כתב:
סרטון המשחקיות שהראו בE3, במסיבת העיתונאים של סוני, היה הרבה יותר מרשים ממה שראינו בטריילר הזה, מבחינה טכנית.
הקטע שהוא החשיך את כל העיר היה מרהיב. פשוט לא יאומן.

לא הבנתי מה מרשים טכנית בהחשכה של העיר.
הקטע שהוצג היה מאוד מגניב מבחינת גיימפליי וגם המכניקה של ההחשכה היתה מגניבה,אבל מה בדיוק מרשים בזה גראפית,אתה חושב שבגרסת הפס3 ההחשכה תראה פחות טוב או משהו?

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 11 יולי 2013, 19:22

bling כתב:
ולידיעת קליימן שהזכיר את mgs5,כנראה שקוג'ימה עצמו לא מסכים איתך בנוגע להתרשמות שלך בין 2 המשחקים... אפילו הוא מביע את הפליאה שלו מהטריילר ומרגיש בדיכאון מכך שיש משחק עם V שנראה לו שאפתני יותר ויציע חוויה טובה מרשימה יותר :)

כן. בדיוק באתי לספר על זה. איזה גילוי לב אמיץ ומרשים מצדו של קוג'ימה :)

אבל אני חושב שהוא מגזים, הסגנונות בכל זאת מאוד שונים. ז"א, אני לא רוצה משחקונים וכל מיני הסחות דעת במשחק של MGS, ואני לא חושב שהוא צריך לחוש רע, כי MGSV הרשים מאוד בכל מקרה :)

ו-Watch_Dogs נראה מדהים. לא מבחינה טכנית (והוא בסדר גמור גם מהבחינה הזו), אלא המשחקיות נראית סוחפת. מקווה שהכל יתחבר ביחד בצורה טובה.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 11 יולי 2013, 19:28

משעשע הקטע עם קוג'ימה.. :P. אין ספק שהמשחק יוצר באז מטורף!!
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 יולי 2013, 19:51

bling כתב:לא הבנתי מה מרשים טכנית בהחשכה של העיר.
הקטע שהוצג היה מאוד מגניב מבחינת גיימפליי וגם המכניקה של ההחשכה היתה מגניבה,אבל מה בדיוק מרשים בזה גראפית,אתה חושב שבגרסת הפס3 ההחשכה תראה פחות טוב או משהו?

ברור שהיא תראה הרבה פחות טוב. שילוב של רזולוציה נמוכה יותר, DD הרבה פחות טוב, ושימוש בהרבה פחות מקורות תאורה, יגרום לאפקט להיות הרבה פחות מרשים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יולי 2013, 20:18

bling כתב:התמונות האלו לא כאלו רעות...

לא אמרתי שGTAV נראה רע או משהו, הוא נראה ממש אחלה. פשוט WD נראה כמו משחק שהוא חצי דרך לדור הבא ו-GTAV נראה כמו משחק דור נוכחי, זה הכל. זה גם לא מוריד מזה שGTAV עושה דברים די מטורפים טכנית כמו הקפיצה בין הדמויות ובכלליות נראה משחק סופר מאסיבי ומגניב, זה הGTA שחיכיתי לו. פשוט אני לא חושב שאפשר להשוות אותו גרפית לWD, לפחות למה שהראו במסיבה של סוני למשל.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 13 יולי 2013, 12:03

Nigga כתב:באמת מסקרן אותי לדעת אם אתה פולט שטויות כאלה גם מחוץ לאינטרנט.

האמת היא שמחוץ לאינטרנט לא נתקלתי (למזלי?) עדיין בפאנבויז עד כדי כך פאנאטים שהם מצליחים להביא את עצמם לשנוא חברה רק בגלל שהיא מפתחת מוצר מצויין. אז התשובה היא לא.
(יש בעצם את הדפיקות של אוהדי קבוצות כדורגל, אבל נדמה לי שגם שם לא נתקלתי אישית במקרים כל כך קשים)

bling כתב:כנראה עדיין תקועה לך בראש החשיפה מ E3 2012,יצא לך לראות את הגרסה האחרונה כפי שנראתה אצל ג׳ימי פאלון?-
סליחה אבל כמו שאפשר לראות לא מדובר פה בדיוק בתצוגת דור הבא סטייל Devision או Mgs5,אני לא מבין מה כ״כ שנות אור פה מעל GTA5,ברור שזה יראה יותר טוב מהטריילר שנחשף כי הוא רץ מהפס3 עם IQ של דור קודם,אבל במה הוא יראה כל כך יותר טוב מפורט של GTA5 ל PC ברזולוציה גבוהה עם פריימרייט ו AA? אני ממש לא רואה פה רמה מעל.

זו פעם ראשונה שאני רואה את זה, ומשהו שם באמת קצת off. זה באמת מהPS4? הסרטונים האחרים שראינו עד עכשיו מWD (כולל במסיבת העיתונאים של סוני) היו הרבה יותר מרשימים ברמת הפירוט שלהם.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 אוגוסט 2013, 13:49

זכור לי שמישהו (שחר?) התעניין לגבי הריג'ן לוק של GTA 5... יש תגובה מרוק סטאר בנושא.. אין ריגן לוק לדיסק אבל יש ריג'ן לוק לDLC ככה שמי שקונה דיסק אירופאי אבל יש לו חשבון לייב/PSN אמריקאי לא יוכל להוריד DLC למשחק.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 אוגוסט 2013, 14:22

swiss-the-engine כתב:זכור לי שמישהו (שחר?) התעניין לגבי הריג'ן לוק של GTA 5... יש תגובה מרוק סטאר בנושא.. אין ריגן לוק לדיסק אבל יש ריג'ן לוק לDLC ככה שמי שקונה דיסק אירופאי אבל יש לו חשבון לייב/PSN אמריקאי לא יוכל להוריד DLC למשחק.

ברצינות? איזה אידיוטים...
זה, בשילוב של דליפה מNVIDIA על זה שהמשחק יגיע השנה למחשב, נראה לי שאני הולך לבטל את ההזמנה המוקדמת שלי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 אוגוסט 2013, 07:25

בשקט, בשקט, בלי ששמנו לב, רוקסטאר הכריזו בטריילר חדש שמעבר לעובדה שנקבל משחק GTA מלא, עם עיר עצומה, סיפור מעניין ודמויות מגניבות, לצד המון דברים לעשות, הם הולכים להשיק, ביחד איתו וללא תוספת תשלום, MMORPG.
GTA: ONLNE, השם של המולטיפלייר בGTA V, יאפשר לנו לשחק בעולם מתמשך, עם דמויות שייחודיות למצב זה, אפשרות להרוויח כסף במגוון דרכים, אפשרות ליצור חבורות ולעשות עבודות (שוד בנק, שוד מטוס, שוד משאית כסף), מירוצים, אפשרות ליצור מרוצים ומשימות אחרות בעזרת עורך, אפשרות לקנות דירה ולעצב אותה ואת הדמות שלנו עם הכסף שאנחנו מרוויחים מעבודות וכן הלאה.

אני לא מאמין שהם הכריזו על MMORPG של GTA ולקח לי איזה חצי יום לשים לב לזה.

---

ביטלתי את ההזמנה שלי מבלהDVD והזמנתי מפליי אסיה (יוצא 4 שקל יותר), כדי שתהייה לי גירסא אמריקאית, למקרה שארצה את הDLC והוא לא יעבוד, מסיבה כלשהי, עם המשחק האירופאי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 15 אוגוסט 2013, 23:49

Nucleus_Dawn כתב:בשקט, בשקט, בלי ששמנו לב, רוקסטאר הכריזו בטריילר חדש שמעבר לעובדה שנקבל משחק GTA מלא, עם עיר עצומה, סיפור מעניין ודמויות מגניבות, לצד המון דברים לעשות, הם הולכים להשיק, ביחד איתו וללא תוספת תשלום, MMORPG.
GTA: ONLNE, השם של המולטיפלייר בGTA V, יאפשר לנו לשחק בעולם מתמשך, עם דמויות שייחודיות למצב זה, אפשרות להרוויח כסף במגוון דרכים, אפשרות ליצור חבורות ולעשות עבודות (שוד בנק, שוד מטוס, שוד משאית כסף), מירוצים, אפשרות ליצור מרוצים ומשימות אחרות בעזרת עורך, אפשרות לקנות דירה ולעצב אותה ואת הדמות שלנו עם הכסף שאנחנו מרוויחים מעבודות וכן הלאה.

אני לא מאמין שהם הכריזו על MMORPG של GTA ולקח לי איזה חצי יום לשים לב לזה.

---

ביטלתי את ההזמנה שלי מבלהDVD והזמנתי מפליי אסיה (יוצא 4 שקל יותר), כדי שתהייה לי גירסא אמריקאית, למקרה שארצה את הDLC והוא לא יעבוד, מסיבה כלשהי, עם המשחק האירופאי.

האמת שכל ההכרזה הזו היתה מאוד מעורפלת. בהתחלה הייתי בטוח שזה יעלה כסף (פשוט כי הם לא אמרו "חינם" בשום מקום, מה שגרם לי לחשוד). עכשיו הבנתי מהאייטם בדסטרקטויד שזה יהיה בחינם, אבל יושק רק כמה שבועות אחרי המשחק עצמו. ושכל "עולם" יהיה מוגבל לעד 16 שחקנים - שזה לא ממש MMORPG אלא יותר כמו סנדבוקס רחב ידיים לקבוצה די קטנה של אנשים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 אוגוסט 2013, 09:25

erezronen כתב:
האמת שכל ההכרזה הזו היתה מאוד מעורפלת. בהתחלה הייתי בטוח שזה יעלה כסף (פשוט כי הם לא אמרו "חינם" בשום מקום, מה שגרם לי לחשוד). עכשיו הבנתי מהאייטם בדסטרקטויד שזה יהיה בחינם, אבל יושק רק כמה שבועות אחרי המשחק עצמו. ושכל "עולם" יהיה מוגבל לעד 16 שחקנים - שזה לא ממש MMORPG אלא יותר כמו סנדבוקס רחב ידיים לקבוצה די קטנה של אנשים.

MMORPG עם שרתים פרטיים, כזה. כן.

זה יושק ב1 באוקטובור. שבועיים אחרי השחרור של המשחק עצמו.

עבורי, GTA עם מערכת יר כמו של מקס פיין 3 היה מספיק. זה הופך את GTA V למגה טון עוד יותר גדול ממה שהוא היה קודם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אוגוסט 2013, 01:36

לא הבנתי מה בדיוק MMO פה. כלומר מה קונסיסטנטי בעולם? ההתקדמות של הדמות שלך?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 16 אוגוסט 2013, 18:34

כן. וכל הדברים שעשית להם קוסטימיזציה ודברים כמו שוק המניות. זה לא ממש MMO מבחינת כמות השחקנים אבל זו אבן דרך. בטח גרסאת המחשב\הדור הבא תגדיל את מספר השחקנים. בכל אופן, איך שGTAO בנוי הם בקלות יכולים בעתיד לחלק את זה למשחק בפני עצמו. ואז הם יוכלו לעשות את זה F2P וזה יהיה הדוגמה המושלמת למה שהתכוונתי ואז יוכלו לעשות ים כסף על DLC ותשלומי מיקרו.

אני לא יודע מה קרה לרוקסטאר נורת' אחרי GTA4 ומה גרם להם לקבל זפטה בראש ולהתעשת, אבל טוב שזה קרה. מביך להסתכל על GTA5 ואז להסתכל על GTA4.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 16 אוגוסט 2013, 10:53

Kazz כתב:כן. וכל הדברים שעשית להם קוסטימיזציה ודברים כמו שוק המניות. זה לא ממש MMO מבחינת כמות השחקנים אבל זו אבן דרך. בטח גרסאת המחשב\הדור הבא תגדיל את מספר השחקנים. בכל אופן, איך שGTAO בנוי הם בקלות יכולים בעתיד לחלק את זה למשחק בפני עצמו. ואז הם יוכלו לעשות את זה F2P וזה יהיה הדוגמה המושלמת למה שהתכוונתי ואז יוכלו לעשות ים כסף על DLC ותשלומי מיקרו.

אני לא יודע מה קרה לרוקסטאר נורת' אחרי GTA4 ומה גרם להם לקבל זפטה בראש ולהתעשת, אבל טוב שזה קרה. מביך להסתכל על GTA5 ואז להסתכל על GTA4.

אני חושב שמכל התגובות שהם חטפו על GTA4 (למרות שתיקנו קצת בהרחבות במיוחד של גיי טוני) ועל זה שכל המעריצים בפה אחד קבעו שGTA SA פשוט משחק טוב יותר גרם להם להתעשת ולהשתמש בתורה יעילה יותר בקונסולות של הדור הזה. וGTA5 יצא :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 אוגוסט 2013, 11:20

אם GTA4 קיבל 98 אז כמה ל GTA5 מגיע לקבל? 298? :)

לא באמת,יש פה פוטנציאל למשחק עם הציונים הכי גבוהים בכל הזמנים,ויש מצב שהפעם זה יהיה מוצדק.
מטורף מה שרוקסטאר עושים פה,הם מכוונים כל כך גבוה וההייפ בשיאים כאלו גבוהים (שימו לב ל NPD האחרון-גרסת ה complete edition של ה 360 מופיעה פתאום ב TOP 10 של הקונסולה 3 שנים אחרי שהושקה בגלל ההייפ של 5,מטורף) שאם הוא הולך לאכזב זה ימוטט את האינטרנט.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אוגוסט 2013, 12:25

אני לא מאמין עד הסוף בGTA5 עד שאני לא יורה קצת במערכת ירי שלו ונוהג קצת ברכבים כי במשחק הקודם הנהיגה הייתה קטסטרופה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 אוגוסט 2013, 12:44

DrKeo כתב:אני לא מאמין עד הסוף בGTA5 עד שאני לא יורה קצת במערכת ירי שלו ונוהג קצת ברכבים כי במשחק הקודם הנהיגה הייתה קטסטרופה.

כמוני כמוך אבל אין ספק שכרגע זה נראה לי כמו המשחק הגדול ביותר בכל הזמנים.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 אוגוסט 2013, 13:10

אני מאוד התאכזבתי גם ממקס פיין 3, אז אין לי איזו ציפייה גדולה. האמת שבעיקר במרכיב העלילה והסיפור.. כל הגאנפליי היה סבבה, גם אם לא מעניין במיוחד (וכלל בעיקר גלים בלתי נגמרים של אוייבים סופגי כדורים).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 אוגוסט 2013, 15:35

Klayman כתב:אני מאוד התאכזבתי גם ממקס פיין 3, אז אין לי איזו ציפייה גדולה. האמת שבעיקר במרכיב העלילה והסיפור.. כל הגאנפליי היה סבבה, גם אם לא מעניין במיוחד (וכלל בעיקר גלים בלתי נגמרים של אוייבים סופגי כדורים).

הוא לא היה יותר ממשחק חביב.
מה שמרגש פה, זה שמדובר בGTA, עם מערכת הירי של מקס פיין 3. היא היתה לא פחות ממושלמת (לא כולל מכאניקת המכסות, שלא התאימה בכלל למשחק), ככה שזה בהחלט נחמד.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 55 אורחים