התמונות האלו לא כאלו רעות...
ולמה צריך תמונות כשיש טריילר עם גיימפליי,ראיתי שם איך המשחק נראה והוא נראה נפלא.
זה כמו התמונות הרעות של קילזון שפירסמו פה כשיש לך פרזנטציה טכנית בת 20 דקות מ E3 האחרון של הדמו של העיר שבו הם משחקים עם כל מני משתנים ומדגימים את השלב,למי אכפת מהתמונות הרעות כשהדמו של העיר נראה מצויין?
בכל מקרה עדיין לא ראיתי משהו מ watch dogs שמתקרב לחשיפה המקורית ההיא,יכול להיות שאני פשוט בא בציפיות שונות לכל משחק, GTA5 מדהים אותי כי הוא באמת נראה פסיכי בשביל הדור הזה,WD מאכזב אותי כי שיווקו אותו כאיזו סנונית של הדור הבא ואחרי חשיפה מרהיבה הוא רק נראה פחות ופחות טוב ככל שעובר הזמן.יכול להיות שבגלל זה אני מחמיר איתו יותר.
ולידיעת קליימן שהזכיר את mgs5,כנראה שקוג'ימה עצמו לא מסכים איתך בנוגע להתרשמות שלך בין 2 המשחקים,שים לב מה היה לו לצייץ באנגלית השבורה שלו (הקטע הזה מאוד תמוה עבורי,הוא הרי דמות בינלאומית לא פחות מאשר שהוא יפני,הבנאדם כבר נותן ראיונות לעיתונות מערבית כבר משנות ה 90,מסתובב בכנסים כמו E3 ובמסיבות עיתונאים רציניות במערב והוא עדיין לא טרח ללמוד אנגלית ברמה של שפת אם וכל הזמן מסתובב עם מתורגמן,כנ"ל מיקאמי ונראה לי כל מפתח יפני שמפורסם במערב,נורא תמוה):
Originally Posted by Hideo Kojima's Twitter
"GTA V" new trailer was awesome! This free control is future of the game, way higher than anywhere, makes me depress as matter fact. I don't think our "V" can reach that level. Rockstar's team are the best. W/o question they will pull up the possibility of game.
אפילו הוא מביע את הפליאה שלו מהטריילר ומרגיש בדיכאון מכך שיש משחק עם V שנראה לו שאפתני יותר ויציע חוויה טובה מרשימה יותר

סתם אנקדוטה נחמדה כי הזכרת את ההשוואה ביניהם,אני לא בהכרח מסכים איתו כי כל אחד עושה משהו שונה אבל אין ספק ש GTA5 מאוד מרשים ושאפתני יותר מכל דבר אחר שראיתי.