זה אירוני כי כל המהות שלך פה בפורום זה לכתוב הודעות שמבקרות בדיוק את מה שVALVE עושה עם HL אלכס. לי אין שום בעיה עם אלכס, כתבתי את זה כבר פה, אין לי בעיה עם בלעדיות או כל דבר בסגנון, אבל האירוניה מכה פה כל כך חזק שאי אפשר לא לצחוק.
ולכן אתה יכול להביא ציטוטים שלי מבקר את אפיק שפורטנייט בלעדי ל EGS, וציטוטים שאני מבקר את בליזארד בגלל ש OW בלעדי לבאטלנט - רגע, אתה לא יכול! כי משום מה כשזה נוגע לואלב הבנת הנקרא שלך נסתמת וגם קבלת העובדות.
אז בפעם האלף: זה לגיטימי וקביל שמפתחת תעשה את מה שבראש שלה לגבי המשחק שלה לא משנה כמה אני חושב שההחלטה שלה בעייתית. זה לא קביל כאשר גורם חיצוני מתערב ומבטל/דוחה גרסאות קיימות ומתוכננות של משחק כלשהו. אולי עכשיו תפנים את זה? אפיק משלמת כדי לגזול ולגנוז אפשרויות קנייה של משחק שהוא לא שלה למשך תקופםת זמן מסויימת. זה לא קביל. ואם באמת אכפת לך מנקודת הצרכן או מתחרותיות היית מתנגד לדרכי פעולה כאלה.
אז לאיזה משחק ואלב שילמו כדי שיופיע רק בסטים? לאף אחד.
ואלב תומכת בכל קסדות ה VR שעובדות על המחשב, כולל אלה שהיא לא מייצרת בעצמה למרות שלפי הרף שהוצב זה היה לגיטימי מצידה לאשר הרצה רק על האינדקס. כמו שאוקולוס מציעים את המשחקים שלהם באופן רשמי רק לבעלי קסדות אוקולס וכמו שסוני מציעה את המשחקים שלהם רק לבעלי קסדת PSVR.
ואלב שוב מדגימה שהיא דרגה מעל כולם מבחינת הפתיחות ואי-דרישת בלעדיות. אבל נדב שלנו פה אומר שלתת לכל הקסדות לשחק ב HL:A זה בול אותו דבר כמו שאפיק מציעה ומשלמת כסף למפתחות כדי לדחות את כל הגרסאות המחשב שהן לא עבור חנות EGS.