חדשות גיימינג שוטפות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: חדשות גיימינג שוטפות

הודעהעל ידי DrKeo » 06 מאי 2020, 13:14

יובי דווקא בסדר באימוץ הדור הבא. הקרוס ג׳ן האחרון שלהם לפי מה שאני זוכר היה fc4 שיצא בנובמבר 2014 ובמקביל אליו יצא כבר יוניטי שהיה דור הבא לחלוטין. אני משער שכבר ב2021 נראה בלעדיים מיובי שהם דור הבא בלבד ואני לא אתפלא אם הנסיך הפרסי יצא אפילו אחרי זה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 06 מאי 2020, 17:18

Laskin כתב:אני בספק גדול מאוד אם הם התחילו פיתוח עכשיו... אבל גם אם התחילו בשנה האחרונה - אם זה משחק לינארי מאוד יכול להיות שיהיה מוכן תוך שנתיים, משמע סוף 2021.

משחק לינארי של יוביסופט בthird person? נראה לי שעבר כמעט עשור מאז הפעם האחרונה שראינו דבר כזה. לא חושב שיש מצב שהם חוזרים למבנה לינארי כשיש להם הזדמנות לעשות מהנסיך הפרסי עולם פתוח

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 מאי 2020, 17:35

swym כתב:
Laskin כתב:אני בספק גדול מאוד אם הם התחילו פיתוח עכשיו... אבל גם אם התחילו בשנה האחרונה - אם זה משחק לינארי מאוד יכול להיות שיהיה מוכן תוך שנתיים, משמע סוף 2021.

משחק לינארי של יוביסופט בthird person? נראה לי שעבר כמעט עשור מאז הפעם האחרונה שראינו דבר כזה. לא חושב שיש מצב שהם חוזרים למבנה לינארי כשיש להם הזדמנות לעשות מהנסיך הפרסי עולם פתוח

הלוואי וזה המצב, ואז זה יהיה לדור הבא, אבל סתם תחושה שלי היא שהמשחק הראשון יהיה יותר עלילתי וההמשכים פתוחים יותר.
לא מבוסס על שום דבר, סתם עניין של כדאיות כלכלית והשמועות עליו שרצו עוד ממזמן שגורמות לי לחשוב שהוא בפיתוח לפחות שנה וחצי, ויבוא להם קרוס ג׳ן שיכניס הרבה כסף.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 06 מאי 2020, 17:52

swym כתב:

זה לא היה הפיץ' המקורי לAC?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 06 מאי 2020, 17:53

הייתה שמועה בחודש שעבר על רימייק של Sands of Time עם שתי תמונות לכאורה מהמשחק. זה היה נראה לי מופרך מדי אז לא פירסמתי את זה פה אבל...מי יודע. אני יכול להבין למה יש ליובי בעיה להחזיר את הסדרה בגלל כל עניין הבעלות המשותפת על הזיכיון עם היוצר.

והנה משהו שפורסם ממש בדקות האחרונות,אבל מסתבר שהוידאו עצמו שוכב ביוטיוב מ-2012- מה שנראה כמו פיטץ' של יוביסופט לריבוט של POP מ-2012 בשם Redemption שנראה ממש אחלה,ברור שהוא רץ על המנוע של The Forgotten Sands ואפילו חלק מהאנימציות נראות כמעט זהות,אבל ההפקה ברמה גבוהה הרבה יותר,כנראה בגלל שהוא טירגט את הדור הנוכחי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 מאי 2020, 19:03

מה יש לעשות נסיך פרסי עולם פתוח עם 37291 משחקי AC בשוק? שיעשו משחק הרפתקאות לינארי טוב, המשך אמיתי לsands of time.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 06 מאי 2020, 19:15

אני לא יודע אם מה שהייתי רוצה לראות בהכרח הוא המשך ישיר ל-The Two Thrones,הטרילוגייה של חולות הזמן הרגישה מאוד שלמה והייתי מעדיף שילכו לכיוון אחר.

אני גם שייך למיעוט שכן אהב את POP 2008 למרות הבעיות החמורות שהיו בו,היה לו ארט סטייל משגע שמחזיק גם היום והמון לב,ומשהו שהרבה לא יודעים הוא שהמון מהרעיונות להמשך שלו הגיעו לגרסאת ה-Wii של The Forgotten Sands שהייתה שונה לחלוטין מהגרסאות ל-360 פס3 ופיסי,ממש משחק אחר לגמרי שפותח על ידי הצוות המקורי במונטריאול ונחשבת לגרסא הכי מוצלחת שכמעט ולא קיבלה תשומת לב וחבל.
הייתי רוצה לראות את יוביסופט ממשיכה את הסדרה ולוקחת אותה לכיוון חדש ושונה ולא עוד העתק הדבק של הפורמולה שלהם,אבל הכי הרבה שאני יכול לראות אותם עושים זה באמת הרימייק השמועתי של Sands of Time הראשון,כנראה כדי לבדוק אם יש בכלל פוטנציאל מכירות גדול לסדרה עדיין,קצת כמו שקרייטק כנראה עושים עם קרייסיס.
והנה עוד אישור ללמה יוביסופט זנחה את הסדרה:

תלחצו על הטוויט ושם הוא מפרט.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 מאי 2020, 19:57

נראה נחמד.
שילוב של AC עם סולס ופארקור משוגע לגמרי עם סט פיסז - נשמע לי כמו משחק הPOP המושלם :)

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 11 מאי 2020, 22:50

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 מאי 2020, 23:56

מעניין אם זה מעיד משהו על התאריך של האירוע XSX.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 מאי 2020, 09:37

יש שמועות "חזקות", שרימייק/רימאסטר של DIABLO 2 יגיע בסוף השנה הנכחית.
לפי השמועות מדובר במשחק שמפתחים אלו שעשו את הרימאסטר של קראש בנדיקוט, ופורט הPC של דסטיני 2

וגם, אחד המפתחים של בת'זדה אומר שייקחו עוד "שנים" עד שנשמע משהו לגבי ELDER SCROLLS הבא. אז כנראה מדובר במשחק אמצע הדור הבא, לכל הפחות.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 12 מאי 2020, 11:48

אני חושב שזה נכון,ונחמד שויקאריוס מפתחים אותו ולא בליזארד,בהתחשב במה שקרה עם WC3.
ואם כבר אקטיוויזין,Sledgehammer,אחד משלושת הסטודיואים הראשיים שאחראי על COD,יפתח כמה פרוייקטים במקביל וכוח העבודה שם צפוי לגדול ביותר ממאה משרות במהלך שנה הבאה. רק להזכיר,השמועה שהגיעה מג'ייסון שרייר היא שהסטודיו עבד על משחק COD שיועד לצאת בסוף השנה אבל נכנס לקשיים בפיתוח ואקטיויזן שלפו את Treyarch מהפרויקט COD שלהם,לקחו את הקמפיין סינגל שסלדג'האמר בנו ויאחדו אותו עם מולטי מ-Treyarch. בנוסף הייתה שמועה שסלדג'האמר עבדו על איזשהו סוג של COD F2P עם אלמנטים של עולם פתוח,אולי כזה שלוקח השראה מ-Escape from Takarov.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 מאי 2020, 12:26

idan כתב:

טוב שהם לא מודיעים שנתיים מראש. אני מקווה שיש סיבה טובה באמת לתאריך ושזה קשור לאיזו תצוגת דור הבא מפוצצת (ומזוייפת :!:) שמחכה לנו לאחרי החשיפות של הקונסולות.

אני מבסוט מזה שכולם עושים אירועים דיגיטליים כתחליף ל E3, זו באמת האופציה הכי טובה בנסיבות האלה, רק מקווה שלא יתלהבו מדי מהקלות ומהוצאות ההפקה הזולות, ויחליטו ש E3 מיותרת גם כשנחזור לשגרה בתקווה בשנה הבאה...

בקשר לאלדר סקרול, צפוי מאוד עם הקצב שבו בת׳סדה עובדים, הבעיה היא שבדור הזה חיכינו לא מעט זמן בשביל דברים שנעים בין בינוני לפח אשפה. הם איבדו המון מהיוקרה שלהם ואני מקווה שהם יצליחו לתקן ממנה משהו בדור הבא שאמור להיות סוג של חלום עבורם מבחינת חומרה, אי אפשר יהיה להאשים קונסולות עם מעבדים חלשים כתירוץ ללמה המשחק יצא מבאס.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 12 מאי 2020, 12:44

עם כל הכבוש לפולאווט (ויש הרבה כבוד), שבאמת אכזב בדור הזה פעם מעט ופעם הרבה, עד שבתסדה לא יוציאו משחק אלדר סקרולס שיתפוצץ מרוב אכזבה הם עדיין יהיו בתסדה.
כלומר אני חושב שבעיקר פולאווט כמותג ספג מכה קשה בדור הזה, אבל ההשפעה על ההייפ לאלדר סקרולס 6 (שיצא בטח בסוף הדור..) היא מינימלית בעיניי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 מאי 2020, 13:07

אני לא מסכים איתך, אי אפשר לנתק את פולאאוט מאלדר סקרולס, היוקר של המפתחת הזאת נפגעה בצורה לא קטנה ובאופן טבעי אני בטוח שכולם מנסים לשמור על ציפיות ריאליסטיות לקראת המשחקים הבאים שלהם.

כמו שאם TLOU2 יתגלה כאכזבה, ברור שהיוקרה שלהם תפגע ויהיו קצת חששות גם לקראת האנצ׳רטד הבא למרות שזה מותג נפרד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 מאי 2020, 13:13

אני מקווה שהאירועים הדיגיטלים של E3 יהיו בהפקה קצת יותר טובה ממה שקבלנו עד עכשיו. בתאוריה, בגלל שהם חוסכים עשרות מליונים על התצוגה של E3, הייתי מצפה מסטרים של E3 להיות משהו שירגיש כמו סרט תעודה של NOCLIP שכזה. ראיונות כנים עם מפתחים, ביקורים בלוקיישנים עם צילום איכותי וטריילרים/גיימפליי שזורים בזה במקום איזה דגנרט בזום שמברבר כמה שניות בזמן שהילד שלו עושה שלום מאחור.

נניח תחשבו על ביקור וראיון נוסח NOCLIP בplayground והם מדברים ומספרים קצת סיפור רקע על "המשחק" שהם עובדים עליו ואיך מיקרוסופט פנו אליהם והם מתרגשים לעבוד על הפרנצ'ייז הזה. אז הם יברברו קצת על ה-SSD ואיזה עולמות זה מאפשר להם לבנות ולבסוף חותכים לדמו גיימפליי של 8 דקות. ככה עם כל אולפן פנימי של מיקרוסופט או סוני, סטרים של שעה עם חשיפה של 4-5 משחקי AAA וכמובן שבין לבין אפשר לשים טריילר או שניים לדברים שונים ופחות גדולים. לדעתי ככה צריך להראות סטרים E3 מחברות של מליארדים, לא התקף אפילפסיה של טריילרים ואנשים בזום.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 מאי 2020, 13:26

Stick כתב:עם כל הכבוש לפולאווט (ויש הרבה כבוד), שבאמת אכזב בדור הזה פעם מעט ופעם הרבה, עד שבתסדה לא יוציאו משחק אלדר סקרולס שיתפוצץ מרוב אכזבה הם עדיין יהיו בתסדה.
כלומר אני חושב שבעיקר פולאווט כמותג ספג מכה קשה בדור הזה, אבל ההשפעה על ההייפ לאלדר סקרולס 6 (שיצא בטח בסוף הדור..) היא מינימלית בעיניי.

בת׳סדה ניסו לחסוך עלינו כל הדור הזה וזה עלה להם ביוקר, או כמו שאתם אמרתם - ביוקרה שלהם.
זרקו עלינו את אותו מנוע עם עלאק-שדרוגים שנראים ממש דור קודם, פולאאוט 76 עם כל הבלאגנים שהיו לו... הדבר היחיד שהיה טוב בדור הזה מהם - זה דום.

אני עדיין מקווה שהמנוע שהם בונים ל-2 הגדולים שלהם יחזיר אותם לימי סקיירים הטובים, ואני מאמין שזה אפשרי...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 מאי 2020, 13:30

טכנית FO76 זה צוות חדש אז הכתם הגדול של בת'זדה מבחינתי היא FO4. אבל FO4 הרגיש קצת כמו משחק שטקטקו על הדרך (אפילו שהיו 4 שנים בינו לבין סקיירים), אז אני שומר על אופטימיות בנתיים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 מאי 2020, 13:31

DrKeo כתב:אני מקווה שהאירועים הדיגיטלים של E3 יהיו בהפקה קצת יותר טובה ממה שקבלנו עד עכשיו. בתאוריה, בגלל שהם חוסכים עשרות מליונים על התצוגה של E3, הייתי מצפה מסטרים של E3 להיות משהו שירגיש כמו סרט תעודה של NOCLIP שכזה. ראיונות כנים עם מפתחים, ביקורים בלוקיישנים עם צילום איכותי וטריילרים/גיימפליי שזורים בזה במקום איזה דגנרט בזום שמברבר כמה שניות בזמן שהילד שלו עושה שלום מאחור.

נניח תחשבו על ביקור וראיון נוסח NOCLIP בplayground והם מדברים ומספרים קצת סיפור רקע על "המשחק" שהם עובדים עליו ואיך מיקרוסופט פנו אליהם והם מתרגשים לעבוד על הפרנצ'ייז הזה. אז הם יברברו קצת על ה-SSD ואיזה עולמות זה מאפשר להם לבנות ולבסוף חותכים לדמו גיימפליי של 8 דקות. ככה עם כל אולפן פנימי של מיקרוסופט או סוני, סטרים של שעה עם חשיפה של 4-5 משחקי AAA וכמובן שבין לבין אפשר לשים טריילר או שניים לדברים שונים ופחות גדולים. לדעתי ככה צריך להראות סטרים E3 מחברות של מליארדים, לא התקף אפילפסיה של טריילרים ואנשים בזום.

לא בטוח שאפשר להפיק צילומי חוץ ולוקיישנים בתקופה הזאת אבל גם אני מקווה להפקה ברמה גבוהה ושלפחות ירימו איזה אולפן או משהו ראוי עבור הפרזנטציות הכל כך חשובות האלה ושלא נקבל זום או משהו בסגנון. מה שמייקרוסופט עשתה באירוע האחרון היה פשוט נורא :(

אני סומך יותר על סוני שיודעים לשמור קצת על פאסון ורמה בניגוד לקלולסים שמנהלים את השיווק אצל MS.

מקווה גם שסוני לא תעשה משהו שירגיש מלאכותי מדי כמו הסטרימים הדיגיטליים שלהם עם VOICE OVER קורקטי ומעבר יבש בין הכרזה להכרזה, גם זה יהיה נורא למרות שעדיין עדיף על מה שמייקרוסופט עשו.

כשאני חושב על זה, זה באמת מאתגר מאוד ליצור סטרים מלא בהייפ והכרזות עם כל מגבלות הקורונה ושיהיה עשוי עדיין בצורה טובה ומרגשת.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 מאי 2020, 14:15

אני רוצה לראות הדגמה מלאה, משלב הבוט של המכשיר, ועד להפעלת משחקים במקביל, לראות איך זה באמת באמת עובד, לא בוידאו ערוך.
וכמובן את השלטים החדשים עם כל הפיצ'רים שלהם. ואת הVR החדש, בתקווה.
מעניין איך יעשו את זה כמו שצריך בוידאו, זה לגמרי מהחשיפות האלה שיהיו הרבה יותר מרשימות על במה, אבל אין מה לעשות... אולי כן יעשו במה, בלי קהל. אם UFC יכולים לעשות אירוע רציני ומוצלח ככה - אין סיבה שסוני לא יכולים לעשות כולה מסיבת עיתונאים בפורמט הזה :)

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 12 מאי 2020, 14:26

בסופו של דבר, כמו שההופעות שעושים בארץ בזאפה יותר מעניינות ומושכות את העין כשהן על במה שלוקחת את עצמה ברצינות, ולא בחדר השינה של הזמר, ככה גם סטרים הכרזה יהיה. האם זה יהיה קצת מצחיק בדקה הראשונה לראות את הבכירים עולים בחליפה ואיפור לאור הפנסים מול אולם ריק? כנראה שכן, אבל זה בהחלט עדיף מלעשות סטרים פיג'מות שבו כל אחד מברבר קצת מהמטבח ממצלמת הטלפון שלו.
כאילו, אני ממש מקווה שמיקרוסופט לא השקיעו בסטרים האחרון כי הם ידעו שאין להם משהו מעניין להגיד, כי אם הם מתכננים כך את האירוע האמיתי שלהם... זה יהיה אדיר מכל הסיבות הלא נכונות :).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 מאי 2020, 14:54

אני משוכנע שיהיה הרבה יותר טוב... אולי בין לבין יהיה מביך אבל התצוגות יהיו מקצועיות יותר, ונקווה שגם איכות הוידאו/סאונד :)
מדובר בהשקה ענקית, וביח"צ חשוב לכל המפתחים הפנימיים שלהם, שהם רכשו בכסף רב. הם לא יכולים לזלזל בזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 מאי 2020, 15:38

bling כתב:
DrKeo כתב:אני מקווה שהאירועים הדיגיטלים של E3 יהיו בהפקה קצת יותר טובה ממה שקבלנו עד עכשיו. בתאוריה, בגלל שהם חוסכים עשרות מליונים על התצוגה של E3, הייתי מצפה מסטרים של E3 להיות משהו שירגיש כמו סרט תעודה של NOCLIP שכזה. ראיונות כנים עם מפתחים, ביקורים בלוקיישנים עם צילום איכותי וטריילרים/גיימפליי שזורים בזה במקום איזה דגנרט בזום שמברבר כמה שניות בזמן שהילד שלו עושה שלום מאחור.

לא בטוח שאפשר להפיק צילומי חוץ ולוקיישנים בתקופה הזאת אבל גם אני מקווה להפקה ברמה גבוהה ושלפחות ירימו איזה אולפן או משהו ראוי עבור הפרזנטציות הכל כך חשובות האלה ושלא נקבל זום או משהו בסגנון. מה שמייקרוסופט עשתה באירוע האחרון היה פשוט נורא :(

אני סומך יותר על סוני שיודעים לשמור קצת על פאסון ורמה בניגוד לקלולסים שמנהלים את השיווק אצל MS.

מקווה גם שסוני לא תעשה משהו שירגיש מלאכותי מדי כמו הסטרימים הדיגיטליים שלהם עם VOICE OVER קורקטי ומעבר יבש בין הכרזה להכרזה, גם זה יהיה נורא למרות שעדיין עדיף על מה שמייקרוסופט עשו.

כשאני חושב על זה, זה באמת מאתגר מאוד ליצור סטרים מלא בהייפ והכרזות עם כל מגבלות הקורונה ושיהיה עשוי עדיין בצורה טובה ומרגשת.

אני לא בטוח שמארק סרני מול מסך ירוק עם אנשי קרטון שנערכו פנימה בפוטושופ מדבר ב״אולם״ שקט עונה על ההגדרה ״לשמור על פאסון״. ככה סוני גם הכריזה על האקספריה האחרון אז כנראה שזה מה שנראה מהם.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 12 מאי 2020, 15:57

זה עדיין היה יותר מוצלח ו'מכבד' מהסטרים של מיקרוסופט. ההרצאה עצמה הייתה מאוד טכנית ואנטי-הייפ, אבל כקונספט לתצוגה אמיתית זה עדיף.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 מאי 2020, 16:04

2 יוצאי ריספון מקימים סטודיו חדש בשם Gravity Well, מכוונים לאיזור ה-80 עובדים, יהיה מעניין לראות עוד 3-4 שנים מה יצא להם :)

https://www.vg247.com/2020/05/12/gravit ... y-shiring/

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 30 אורחים