swiss-the-engine כתב:בסוני הזה שהיה לו מין hanglider כזה?
bling כתב:קישקוש. גם אם יש משחק עם קרבות טובים יותר הם עדיין סבבה פלוס פלוס, לעשות מזה כאילו כל מכניקה במשחק מקבילה לאיזה שטות ב GTA זה עוול ענק. הקרבות טובים מאוד, הפאזלים גם אם לא תמיד מבריקים עדיין סבבה וחמודים (וזה גם אלמנט שהשתפר מאוד ממשחק למשחק), הסט פיסס הכי טובים בביזנס ביי פאר, כולל כל TPS או FPS סטייל COD, הפלטפורמה אכן יותר נועדה לצורכי פייסינג ולשבור קצת את הקצב כדי לראות נופים יפים בגראפיקה מטמטמת וגם בזה יש אפיל כשהמשחק נראה כל כך טוב (לזמן היציאה)
כחבילה שלמה הוא משחק מעולה שממשיך לשמור על האיכות שלו בעוד שהשמות שציינת שמביאים ״מכניקות על״ ככה שהם לא צריכים כביכול שום גיוון נפלו כבר די לקרשים בדור הזה ואיבדו כמעט את כל התהילה שהיתה להם אז...
DrKeo כתב:איזו טעות קולוסאלית. הפאנצ'ייז עייף, חצי מת, הדבר האחרון שהוא צריך זה עוד ספינאופים שוב. היילו צריך בדיוק דבר אחד, כותר אחד ובודד שהוא AAAA שיעלה את ההייפ לפרנצ'ייז שוב. למי מיקרוסופט צריכה לקחת כל פרנצ'ייז שלה ולטחון אותו עד שלאף אחד לא אכפת יותר? כלומר, הצלחתם, יש לכם את היילו. משחק אייקוני, אנשים מתים עליו, 1-2 כאלה בדור זה מעל ומעבר. עכשיו תפתחו דברים חדשים, בסוף תפגעו בעוד "היילו". ככה סוני התחילה, מלא פרנצ'ייזים חדשים בתקופת הפס2 והפס3, רובם לא תפסו אבל לאט לאט נבנו דברים כמו GOW, אנצ'רטד או TLOU. מיקרוסופט בחיים לא תגיע לשם אם הם ימשיכו לעשות עוד ועוד היילו.
BiA כתב:זהו אבל היא גם אמרה שאינפינט זו רק ההתחלה לעשור של היילו או משהו כזה. טוב נראה, אני זורם בכל מקרה
לגבי צ'יף - לוק באמת היה על הפנים וגם אני אהבתי (לפחות חלקים) מ-4, אבל הקטע שהסיפור של צ'יף-קורטנה נסגר שם כל כך יפה ואז משום מה נפתח מחדש בצורה צולעת ב-5. אין לי משהו נגד צ'יף וברור שלא ייפטרו ממנו בחיים בסדרה הראשית אבל הסיפור הזה מולה שיש לו שורשים עוד בהיילו 3 כבר די מאוס בעיני. כלומר לא הייתי בוכה אם היה פיבוט למשהו מרענן יותר, אבל כנראה שאם יהיו ספינאופים של FPS זה יישב שם.
Uncle Pey'j כתב:אני חושב שתקבל את מה שאתה רוצה בהקשר של קורטנה וצי'ף באינפיניט,ולמען האמת,אני גם חושב שהגיע הזמן לסגור את הסיפור שלהם,אבל אני רוצה לראות את צי'ף ממשיך הלאה בסדרה. כל כך הרבה אפשרויות..הייתי שמח לדוגמא למשחק על המלחמה בין האנושות העתיקה ל-Forerunners. ממש מעניין אותי איך 343 מתכננים עשר שנים של משחקי היילו מבחינה עלילתית,כי ה-Covenant והגזעים שלהם די מיצו את עצמם אחרי היילו 3 אבל כל כך כיף להילחם בהם ש-343 היו חייבים לשמור אותם![]()
אני רוצה לראות אותם מוסיפים עוד קלאסים של אויבים לשורות של ה-Prometheans כי במתכונת הנוכחית שלהם לא מאוד כיף להילחם בהם וה-AI שלהם די צולע. אם ל-343 יש באמת ביצים,שיעשו משהו שכולל את ה-Precursors,עכשיו זה יהיה חתיכת אתגר..
BiA כתב:Uncle Pey'j כתב:אני חושב שתקבל את מה שאתה רוצה בהקשר של קורטנה וצי'ף באינפיניט,ולמען האמת,אני גם חושב שהגיע הזמן לסגור את הסיפור שלהם,אבל אני רוצה לראות את צי'ף ממשיך הלאה בסדרה. כל כך הרבה אפשרויות..הייתי שמח לדוגמא למשחק על המלחמה בין האנושות העתיקה ל-Forerunners. ממש מעניין אותי איך 343 מתכננים עשר שנים של משחקי היילו מבחינה עלילתית,כי ה-Covenant והגזעים שלהם די מיצו את עצמם אחרי היילו 3 אבל כל כך כיף להילחם בהם ש-343 היו חייבים לשמור אותם![]()
אני רוצה לראות אותם מוסיפים עוד קלאסים של אויבים לשורות של ה-Prometheans כי במתכונת הנוכחית שלהם לא מאוד כיף להילחם בהם וה-AI שלהם די צולע. אם ל-343 יש באמת ביצים,שיעשו משהו שכולל את ה-Precursors,עכשיו זה יהיה חתיכת אתגר..
כן הקטע עם הפרומיתיאנס בעייתי, הלחימה מולם די משעממת וה-AI שלהם באמת די פח לעומת הקובננט. למרות שאם אני זוכר נכון, הם כן השתפרו קצת מ-4 ל-5. בכל מקרה אני מאמין שהם נתנו עליהם עבודה, ובטח הוסיפו כמה combat forms מעניינים לפלאד שאני מניח שיחזור הפעם. ואולי יהיה משהו מעניין, אולי יכניסו לקמפיין גם קטעי לחימה בחיות בר שהראו או משהו כזה.
אני לא עכבר lore כבד במיוחד, יודעים איך ה-precursors נראו? כי אם יראו אחד באיזו הולוגרמה והוא ייראה כל כך אנטי קליימקטי כמו ה-didact אולי עדיף שלא
מה שכן, אני חושב שהם יישמרו על פשטות ועל back to basics כמה שניתן לא רק בפן העיצובי אלא גם בקשר לשאיבה מהלור, או לפחות שיסבירו את עצמם כמו שצריך ולא כמו בסצנה ההיא עם הספרנית ב-4. ב-4 וב-5 הם הסתמכו עליו יותר מדי ושכחו שתשעים אחוז מהשחקנים לא קוראים את הספרים ולא הולכים לדעת מי זה didact, מי אלה red team-blue team ועוד ועוד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 37 אורחים