סיילים, מבצעים ומכירות מיוחדות - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: חנויות, מבצעים ומכירות מיוחדות - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Kazz » 06 אוגוסט 2013, 23:49

לא אמרתי שזה עדיף. אילו שני דברים שונים. הדירוג לפי הבאדג'ים לא מפריע לי כי אפשר להשיג את הקלפים בלי להוציא כסף. אני לא הולך לאבד שינה בגלל מישהו שבוחר לקנות קלפים בסיטונאות וליצור באדג'ים ולעלות את הרמה שלו כי מדובר במספר בלי הרבה חשיבות. אולי כאשר העלייה בדרגות תניב הטבות נוספות ואחרות יהיה מקום לשקול את העניין פעם נוספת.

וגם אם אין לי בעיה עם דירוג אצ'יבמנטס כל עוד השימוש הוא 'בריא'. לטעון (או בשביל שחקנים מסויימים זה באמת המצב) שרק בגלל שאין ניקוד לאצ'יבמנטים הם לא מרגישים את אותו דחף לעשות אצ'יבמנטים למרות שזה בול אותו דבר כמו בפלטפורמות אחרות, זה שטות ודי עצוב.

ניוקליס, מספר אחד ויחיד הוא חסר ערך ולא יכול מעצם הגדרתו לכסות את כל האפשרויות כשאתה רוצה להשוות בין שני שחקנים. אם נדב רוצה להשוות עם חבר שלו את האצ'יבמנטים לאותו משחק גם הניקוד שכל אחד צבר במשחק הזה לא שווה כלום והוא יצטרך לעבור על כל אצ'יבמנט אחד-אחד כדי לראות מה כל אחד עשה.
לחבר של נדב יכולים להיות 600נק' ולנדב יכולים להיות 100 נק' באותו המשחק אבל להגיד משהו על ביצועי שניהם על סמך הניקוד בלבד שווה כקליפת השום. כאשר 'אצ'יבמנטס' וניקוד ניתן למעשים שאי אפשר להמנע מהם ושכל אחד שאי פעם ישחק במשחק מקבל אותם (כמו המעשה הפשוט של לסיים פרק או אובג'קטיב במשימה) אז אפשר לזרוק את כל הניקוד הזה והנסיון להשתמש בו להשוואת לפח. נדב יכול היה לעשות משהו שבאמת ראוי להקרא אצ'יבמנט כמו מציאת כל החדרים הסודיים או קביעת שיאי זמן ולקבל על זה רק 50 נק. אם הייתי מסתמך רק על המספר והניקוד הייתי מקבל תמונה שגויה של מי השחקן ה'מעוטר' יותר במשחק הזה וכדי לקבל את התמונה האמיתית אני צריך לבדוק איזה אצ'יבמנטים הוא פתח ולא מה המספר שליד שמו. ועכשיו תכפיל את זה עם כמות המשחקים שכל אחד יש וקיבלנו מספר גדול, כביכול מרשים אבל שלא באמת שווה דבר כל עוד אתה לא מסתכל לעומק, אבל המספר הבודד הזה של הגיימרסקור ממשיך להניע את תרבות האצ'יבמנטים ב360.

לכן, אם אני רוצה מדדים השוואתיים מפורטים ומדוייקים ככל הניתן ושאפשר להשתמש בהם כדי להגיד משהו על השחקנים שבודקים, אני ארצה שהפלטפורמה תציע מגוון אפשרויות של השוואת אצ'יבמנטים בין אנשים: אחוזי השלמה פר משחק, פר כל המשחקים שבבעלותי, פר כל משחק ששיחקתי בו מעל X שעות, פר ז'אנר, לפי משחקים ששנינו שיחקנו, אחוז השחקנים הכללי שהמשחק בבעלותם ושהשיגו את האצ'יבמנט הזה או האחר, לפי אצי'במנטס של SP ו MP, להסיר אצ'יבמנטים בלתי-נמנעים, לפי המשחקים ששנינו סיימנו את הקמפיין בהם וכו' ועוד. זה הרבה יותר רלוונטי, הרבה יותר פרקטי, הרבה יותר שימושי ומועיל לסיבה שמלכתחילה קונספט האצ'יבמנטס קם. למה כשיהיה לי את כל הדברים האלה אני יהיה מעוניין במספר אחד ובודד? ולמה שארצה ניקוד שכזה על פני כל אלה אם אני באמת מעוניין להשוות ביצועים ולקבל מוטיבציה נוספת להמשיך ולשחק במשחקים?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוגוסט 2013, 00:07

Kazz כתב:לא אמרתי שזה עדיף. אילו שני דברים שונים. הדירוג לפי הבאדג'ים לא מפריע לי כי אפשר להשיג את הקלפים בלי להוציא כסף. אני לא הולך לאבד שינה בגלל מישהו שבוחר לקנות קלפים בסיטונאות וליצור באדג'ים ולעלות את הרמה שלו כי מדובר במספר בלי הרבה חשיבות. אולי כאשר העלייה בדרגות תניב הטבות נוספות ואחרות יהיה מקום לשקול את העניין פעם נוספת.

וגם אם אין לי בעיה עם דירוג אצ'יבמנטס כל עוד השימוש הוא 'בריא'. לטעון (או בשביל שחקנים מסויימים זה באמת המצב) שרק בגלל שאין ניקוד לאצ'יבמנטים הם לא מרגישים את אותו דחף לעשות אצ'יבמנטים למרות שזה בול אותו דבר כמו בפלטפורמות אחרות, זה שטות ודי עצוב.

ניוקליס, מספר אחד ויחיד הוא חסר ערך ולא יכול מעצם הגדרתו לכסות את כל האפשרויות כשאתה רוצה להשוות בין שני שחקנים. אם נדב רוצה להשוות עם חבר שלו את האצ'יבמנטים לאותו משחק גם הניקוד שכל אחד צבר במשחק הזה לא שווה כלום והוא יצטרך לעבור על כל אצ'יבמנט אחד-אחד כדי לראות מה כל אחד עשה.
לחבר של נדב יכולים להיות 600נק' ולנדב יכולים להיות 100 נק' באותו המשחק אבל להגיד משהו על ביצועי שניהם על סמך הניקוד בלבד שווה כקליפת השום. כאשר 'אצ'יבמנטס' וניקוד ניתן למעשים שאי אפשר להמנע מהם ושכל אחד שאי פעם ישחק במשחק מקבל אותם (כמו המעשה הפשוט של לסיים פרק או אובג'קטיב במשימה) אז אפשר לזרוק את כל הניקוד הזה והנסיון להשתמש בו להשוואת לפח. נדב יכול היה לעשות משהו שבאמת ראוי להקרא אצ'יבמנט כמו מציאת כל החדרים הסודיים או קביעת שיאי זמן ולקבל על זה רק 50 נק. אם הייתי מסתמך רק על המספר והניקוד הייתי מקבל תמונה שגויה של מי השחקן ה'מעוטר' יותר במשחק הזה וכדי לקבל את התמונה האמיתית אני צריך לבדוק איזה אצ'יבמנטים הוא פתח ולא מה המספר שליד שמו. ועכשיו תכפיל את זה עם כמות המשחקים שכל אחד יש וקיבלנו מספר גדול, כביכול מרשים אבל שלא באמת שווה דבר כל עוד אתה לא מסתכל לעומק, אבל המספר הבודד הזה של הגיימרסקור ממשיך להניע את תרבות האצ'יבמנטים ב360.

לכן, אם אני רוצה מדדים השוואתיים מפורטים ומדוייקים ככל הניתן ושאפשר להשתמש בהם כדי להגיד משהו על השחקנים שבודקים, אני ארצה שהפלטפורמה תציע מגוון אפשרויות של השוואת אצ'יבמנטים בין אנשים: אחוזי השלמה פר משחק, פר כל המשחקים שבבעלותי, פר כל משחק ששיחקתי בו מעל X שעות, פר ז'אנר, לפי משחקים ששנינו שיחקנו, אחוז השחקנים הכללי שהמשחק בבעלותם ושהשיגו את האצ'יבמנט הזה או האחר, לפי אצי'במנטס של SP ו MP, להסיר אצ'יבמנטים בלתי-נמנעים, לפי המשחקים ששנינו סיימנו את הקמפיין בהם וכו' ועוד. זה הרבה יותר רלוונטי, הרבה יותר פרקטי, הרבה יותר שימושי ומועיל לסיבה שמלכתחילה קונספט האצ'יבמנטס קם. למה כשיהיה לי את כל הדברים האלה אני יהיה מעוניין במספר אחד ובודד? ולמה שארצה ניקוד שכזה על פני כל אלה אם אני באמת מעוניין להשוות ביצועים ולקבל מוטיבציה נוספת להמשיך ולשחק במשחקים?

זה לא שטות וזה לא עצוב, זה כמו להגיד שספורטאי ששואף לנצח משהו ולא לרוץ סתם בשביל הכיף זה עצוב. כשאני משחק היטמן וכתוב לי שINTER עשה 150,000 באותו שלב אז תהיה בטוח שאני משחק בשלב הזה ממש בזהירות כדי לעבור אותו. האם זה איזה יצר פרמיטיבי? יכול להיות, אבל רוב מה שעושה משחקים כיפים מסתמך על התמכרות מיצרים פרימטיבים. תרצה מה שתרצה אבל דברים כאלה יוצרים תחרות ותחרות עושה דברים כיפים יותר.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 אוגוסט 2013, 00:09

Kazz כתב:לא אמרתי שזה עדיף. אילו שני דברים שונים. הדירוג לפי הבאדג'ים לא מפריע לי כי אפשר להשיג את הקלפים בלי להוציא כסף. אני לא הולך לאבד שינה בגלל מישהו שבוחר לקנות קלפים בסיטונאות וליצור באדג'ים ולעלות את הרמה שלו כי מדובר במספר בלי הרבה חשיבות. אולי כאשר העלייה בדרגות תניב הטבות נוספות ואחרות יהיה מקום לשקול את העניין פעם נוספת.

אני שמח שהבנת סוף סוף שהמערכת בסטים חסרת חשיבות. כאשר הרמה הזאת חסרת חשיבות, הדרך להגיע אליה גם חסרת חשיבות וכאשר למשהו אין חשיבות, באמת יש פחות דחף להשיג אותו.
למספר קל מאוד לשייך חשיבות, כי ברור איזה מספר גדול יותר. לכן מערכת האצ'יוומנטים ב360 עדיפה. היא יוצרת חשיבות למה שאתה עושה ולכן יוצרת דחף להשיג את האצ'יוומנטים.

לך המספר הזה שווה כקליפת השום? יאי! הפתרון לעניין הזה מאוד פשוט - אל תשווה בינך ובין חברים שלך.
לי המספר בעל משמעות מסוימת, כי הוא מייצג את זה ששיחקתי יותר משחקים, השלמתי יותר משחקים ושיחקתי יותר במשחקים שיש לי, מאנשים אחרים.

כל הטענות שלך על חוסר החשיבות של אצ'יוומנטים שמקבלים כחלק מהקמפיין, מוזרות כמו כל הטענות שלך בדיון הזה. אם אני מקבל אצ'יוומנטים וניקוד על זה שאני מסיים משחק, אז ברור מאליו שכשחקן של 600 נק' במשחק, השגתי יותר משחקן של 100 נק' במשחק, כי סיימתי את הקמפיין במשחק.

כל הטענות שלך על חתכים שונים ומשונים באצ'יוומנטים נותרו חסרות קשר לדיון. ליצור 1001 חתכים שונים לאצ'יוומנטים יכול להיות מאוד חביב, אבל זה לא קיים בשום מקום ולכן לא באמת משנה לאף אחד. אם יום אחד תהייה פלטפורמה שתציע משהו כזה, אז מגניב לך. זה עדין לא משנה את העובדה שכרגע ב360 יש חתך כללי ובסטים אין שום חתך ולכן המערכת ב360 מצליחה לעודד תחרות, בעוד שזו שבסטים פשוט לא.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 07 אוגוסט 2013, 00:49

זה לא שטות וזה לא עצוב, זה כמו להגיד שספורטאי ששואף לנצח משהו ולא לרוץ סתם בשביל הכיף זה עצוב. כשאני משחק היטמן וכתוב לי שINTER עשה 150,000 באותו שלב אז תהיה בטוח שאני משחק בשלב הזה ממש בזהירות כדי לעבור אותו. האם זה איזה יצר פרמיטיבי? יכול להיות, אבל רוב מה שעושה משחקים כיפים מסתמך על התמכרות מיצרים פרימטיבים. תרצה מה שתרצה אבל דברים כאלה יוצרים תחרות ותחרות עושה דברים כיפים יותר.

עכשיו אתה מבלבל בין לידרבוארדס בתוך המשחק שמוחלקים באופן ספציפי לפי שלבים ורמות קושי לבין גיימרסקור שנותן מספר אחד לכל האצ'יבמנטים. שני דברים שונים בתכלית. אין לי שום בעיה עם לידרבוארדס. הגיימרסקור זה לא משהו כזה.

אני שמח שהבנת סוף סוף שהמערכת בסטים חסרת חשיבות. כאשר הרמה הזאת חסרת חשיבות, הדרך להגיע אליה גם חסרת חשיבות וכאשר למשהו אין חשיבות, באמת יש פחות דחף להשיג אותו.
למספר קל מאוד לשייך חשיבות, כי ברור איזה מספר גדול יותר. לכן מערכת האצ'יוומנטים ב360 עדיפה. היא יוצרת חשיבות למה שאתה עושה ולכן יוצרת דחף להשיג את האצ'יוומנטים.

לך המספר הזה שווה כקליפת השום? יאי! הפתרון לעניין הזה מאוד פשוט - אל תשווה בינך ובין חברים שלך.
לי המספר בעל משמעות מסוימת, כי הוא מייצג את זה ששיחקתי יותר משחקים, השלמתי יותר משחקים ושיחקתי יותר במשחקים שיש לי, מאנשים אחרים.

כל הטענות שלך על חוסר החשיבות של אצ'יוומנטים שמקבלים כחלק מהקמפיין, מוזרות כמו כל הטענות שלך בדיון הזה. אם אני מקבל אצ'יוומנטים וניקוד על זה שאני מסיים משחק, אז ברור מאליו שכשחקן של 600 נק' במשחק, השגתי יותר משחקן של 100 נק' במשחק, כי סיימתי את הקמפיין במשחק.

כל הטענות שלך על חתכים שונים ומשונים באצ'יוומנטים נותרו חסרות קשר לדיון. ליצור 1001 חתכים שונים לאצ'יוומנטים יכול להיות מאוד חביב, אבל זה לא קיים בשום מקום ולכן לא באמת משנה לאף אחד. אם יום אחד תהייה פלטפורמה שתציע משהו כזה, אז מגניב לך. זה עדין לא משנה את העובדה שכרגע ב360 יש חתך כללי ובסטים אין שום חתך ולכן המערכת ב360 מצליחה לעודד תחרות, בעוד שזו שבסטים פשוט לא.

what?

אמירתי על חוסר החשיבות מיוחס למערכת הדרגות. פשוט מדובר במספר שעולה לפי יצירת באדג'ים מקלפי החלפה. לעלייה ברמות יש הטבות מינוריות ושוליות. אין מה לחפש משמעות במערכת הזו או דחף להעלות ברמות. זה לא אמור לספק את הדברים האלה.

מערכת האצ'יבמנטים בסטים היא בעלת אותה משמעות כפי ב360. וכל מי שמחפש להשוות אצ'יבמנטים עם חברים בשביל מוטיבציה נוספת לשחק מוצא אותה בקלות.
"הפתרון לעניין הזה מאוד פשוט - אל תשווה בינך ובין חברים שלך." - Wat. אבל זו נקודת המוצא. המצודדים בגיימרסקור אומרים שהמספר הזה מאפשר השוואה מהירה וכמותית של הישגי שני שחקנים. ואני אמרתי למה המספר הזה לא באמת אומר שום דבר חד-משמעי על השחקן חוץ מאשר שהוא ממש אוהב לאסוף את הנקודות האלה. כדי להשוות את הביצועים באמת צריך להסתכל עמוק יותר מאשר בניגוד הגיימרסקור הרדוד.

אם אתה אוהב לראות את המספר שלך עולה, אחלה. אבל שוב, זה לא הדיון. אם אתה אוהב את הגיימרסקור כי אתה יכול להגיד 'לי יש יותר, נצחתי', אז זה לא הדיון.

אני אישית לא רואה מה הטעם בלכנות 'אצ'יבמנט' מעשה שכל שחקן שיסיים את המשחק יעשה ויקבל את הניקוד עליו. אני אישית לא רואה מה להתלהב כאשר חלק נכבד מהניקוד הוא תודות לאצ'יבמנטים האלה שכל קשר בינם לבין הישג הוא מקרי בהחלט. גם בשביל עצמי הייתי רוצה לראות את הניקוד שלי בלי האצ'יבנמטים האלה. וכאשר הדיון הוא על השוואת ביצועים במשחקים ומי יותר מוצלח ומשקיען אז הגיימרסקור שווה כקליפת השום משום שכמו בדוגמה שהבאתי, המספר מעוות ע"י האצ'יבמנטים המגוחכים האלה. פשוט מאוד. לכן, כל מי שמעוניין בהשוואת עניינות ומאירות עיניים בינו לבין שחקנים אחרים ובכלל, יתעלם ויזרוק לצד הדרך את שיטת הניקוד כפי שהיא מתבצעת כעת ב360 וירצה לראות חיתוכים דומים לאלה שציינתי.

יהיה מעניין לעשות ניסוי ושכל שחקן 360 יבדוק ויספור את האצ'יבמנטים באופן ידני ויגיד כמה אחוזים מהאצ'יבמנטים שהוא השיג הם אצ'יבמנטים שניתנים לכל שחקן שסיים את המשחק מתחילתו עד סופו ושאין אפשרות להמנע מלקבל אותם. ואחר כך מי שרוצה יכול גם לבדוק כמה אחוזים מהאצ'יבמנטים הם גריינד לחלוטין ולא באמת מהווים הישג ראוי לשמו כמו 'הרוג 50 אוייבים מסוג A; מסוג B; עם נשק A; נשק B' וכדומה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוגוסט 2013, 00:57

Kazz כתב:עכשיו אתה מבלבל בין לידרבוארדס בתוך המשחק שמוחלקים באופן ספציפי לפי שלבים ורמות קושי לבין גיימרסקור שנותן מספר אחד לכל האצ'יבמנטים. שני דברים שונים בתכלית. אין לי שום בעיה עם לידרבוארדס. הגיימרסקור זה לא משהו כזה.

אני ממש לא מתבלבל, ה360 עושה בדיוק את זה באצ'יוומנטים. לי יש 600 נקודות בL4D? לך יש 800? אתה מעלי בדרוג ולכן אנסה לעבור אותך. כשאתה נכנס עמוק יותר אתה רואה שיש השוואות מדוייקות בתוך הפרטים (למשל אני סיימתי את שלב 5 על רמה קשה ומצאתי שם את המגילה הסודית ולכן יש לי שם 70 נקודות, אתה לא מצאת אותה וסיימת על הרמה הקלה ולכן יש לך 40) וכך זה יוצר תחרות ספציפית יותר. תגיד מה שאתה רוצה על המערכת אבל לא פעם ולא פעמיים ראיתי שלמשהו בXBL יש יותר נקודות במשחק מסויים, נכנסתי פנימה וניסיתי לעקוף אותו באצ'יוומנטים ספציפים מתוך יצר התחרותיות. זה לא מנותק מהציון, זה בדיוק זה.

וכל זה לא משנה כי השורה התחתונה היא שאצ'יוומנטים בסטים שוים כקליפת השום ואף אחד שאני לפחות מכיר לא מנסה להשיג אותם בכלל או להשוות אותם בזמן שבPSN ובXBL כן. אז כנראה שמשהו דפוק במערכת שלהם, ביחוד שהדרוג שלהם מבוסס על כסף ומזל, שני דברים שהם האנטיתזה לגיימינג ובדיוק מה שכל שחקן הארד קור צריך פשוט לשנוא.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 07 אוגוסט 2013, 07:25

Humble bundle הוסיפו עוד חמישה משחקים כמעט שווים לבאנדל למי שאין:
https://www.humblebundle.com/
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 אוגוסט 2013, 08:30

אז קאזז, אתה חושב שהמערכת הנוכחית של ואלב היא טובה?
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 07 אוגוסט 2013, 12:46

DrKeo כתב:אצל רוב האנשים דחיפה לאצ'יוומנטים מגיעה בדיוק מהשם שלהם, הישג. אם אף אחד לא ידע על ההישג שלך אתה באותה מידה יכול כבר לקבוע לעצמך מטרות ולרשום לך במחברת ולסגור עניין. אם כשאני לוחץ על האצ'יוומנט אני לא רואה מי מהחברים שלי השיג אותו ומי לא ואני לא יכול לבצע השוואות אז הרצון שלי להשיג אותו יורד. מה לעשות, ככה זה עובד, ככה הפסיכולוגיה האנושית עובדות. כשהיה לי חברים מתחרים בג'אומטרי וורס וניסיתי לשבור את השיאים שלהם שחקתי בו עד שנכנסתי לטופ 1000 בעולם. עכשיו בPC שאין שם טבלאות חברים (הטבלאות הן מקומיות על המחשב בלבד) אז אני לא מוצא את עצמי מתמכר אליו יותר.

מה?! אתה בטוח? אני עברתי אותך בGW ואם אני זוכר נכון אני הייתי במקום 65 אלף בטבלה העולמית... יכול להיות שאתה מדבר על GW2?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוגוסט 2013, 15:17

swiss-the-engine כתב:מה?! אתה בטוח? אני עברתי אותך בGW ואם אני זוכר נכון אני הייתי במקום 65 אלף בטבלה העולמית... יכול להיות שאתה מדבר על GW2?

עברת איזה תוצאה? זאת של האלפים?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 07 אוגוסט 2013, 18:04

DrKeo כתב:עברת איזה תוצאה? זאת של האלפים?

מה אלפיים? הייתה שתי מיליון וקצת אם אני זוכר נכון ואני כמעט הגעתי ל3 מיליון אם אני זוכר נכון.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 07 אוגוסט 2013, 18:26

אני ממש לא מתבלבל, ה360 עושה בדיוק את זה באצ'יוומנטים. לי יש 600 נקודות בL4D? לך יש 800? אתה מעלי בדרוג ולכן אנסה לעבור אותך. כשאתה נכנס עמוק יותר אתה רואה שיש השוואות מדוייקות בתוך הפרטים (למשל אני סיימתי את שלב 5 על רמה קשה ומצאתי שם את המגילה הסודית ולכן יש לי שם 70 נקודות, אתה לא מצאת אותה וסיימת על הרמה הקלה ולכן יש לך 40) וכך זה יוצר תחרות ספציפית יותר. תגיד מה שאתה רוצה על המערכת אבל לא פעם ולא פעמיים ראיתי שלמשהו בXBL יש יותר נקודות במשחק מסויים, נכנסתי פנימה וניסיתי לעקוף אותו באצ'יוומנטים ספציפים מתוך יצר התחרותיות. זה לא מנותק מהציון, זה בדיוק זה.

וכל זה לא משנה כי השורה התחתונה היא שאצ'יוומנטים בסטים שוים כקליפת השום ואף אחד שאני לפחות מכיר לא מנסה להשיג אותם בכלל או להשוות אותם בזמן שבPSN ובXBL כן. אז כנראה שמשהו דפוק במערכת שלהם, ביחוד שהדרוג שלהם מבוסס על כסף ומזל, שני דברים שהם האנטיתזה לגיימינג ובדיוק מה שכל שחקן הארד קור צריך פשוט לשנוא.

יש לך 65% אחוזי השלמה של האצ'יבמנטים בL4D ולי יש רק 30%? אתה מעלי ולכן אנסה לעבור איתך. כשאתה נכנס כמוק יותר אתה רואה בדיוק אלה אצ'יבמנטס פתחתי ותראה את הפילוחים שהבאתי שבאמת יגמרו לתחרותיות ולדחף. אין שום צורך במספר אחד ובודד שטומן בחובו עשרות ומאות משחקים ועשרות ומאות אצ'יבמנטים דביליים וחסרי כל חשיבות כשאתה רוצה להשוות ולהתחרות בהצטיינות במשחקים מסויימים. כל מה שהמספר הזה עושה הוא לעוות מה באמת כל אחד עשה במשחק ומה באמת צריך להחשב כהישג וכהצטיינות ומה זה ה fluff. המספר 800 מול 600 לא אומר כלום ואם זה גורם למישהו לנסות לצבור עוד נקודות אז זו בדיוק הבעיה של הניקוד הלא משקף הזה שגורם לאנשים להתמקד רק במספר הסופי, להתמקד בזה שפתחתי אצ'יבמנטים במקום להתמקד באיזה אצ'יבמנטים פתחת. מי שפועל כך יפעל אותו דבר כשהוא יראה את אחוזי ההשלמה השונים במשחק.
לא צריך להחריף את הבעיה ולעודד אותה בכך שיתווסף ניקוד סטייל גיימרסקור שגורם לאנשים להסתכל רק על המספר הזה ולא על מה שבאמת 'מסתתר' מאחוריו.

לי זה לא משפיע במאומה על השלמת אצ'יבמנטים אם יש ציון כולל או אין ועצם זה שבערך כל משחק שמגיע לסטים מגיע עם אצ'יבמנטים מעיד שכנראה הרבה רוצים את זה והם עושים אותם גם בלי שיהיה ניקוד כולל. מחקר בין שחקנים שמשחקים גם בקונסולות וגם בסטים לגבי האדיקות שלהם בהשלמת אצ'יבמנטים יכול להיות מעניין בלי קשר.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 אוגוסט 2013, 19:41

Kazz כתב:יש לך 65% אחוזי השלמה של האצ'יבמנטים בL4D ולי יש רק 30%? אתה מעלי ולכן אנסה לעבור איתך. כשאתה נכנס כמוק יותר אתה רואה בדיוק אלה אצ'יבמנטס פתחתי ותראה את הפילוחים שהבאתי שבאמת יגמרו לתחרותיות ולדחף. אין שום צורך במספר אחד ובודד שטומן בחובו עשרות ומאות משחקים ועשרות ומאות אצ'יבמנטים דביליים וחסרי כל חשיבות כשאתה רוצה להשוות ולהתחרות בהצטיינות במשחקים מסויימים. כל מה שהמספר הזה עושה הוא לעוות מה באמת כל אחד עשה במשחק ומה באמת צריך להחשב כהישג וכהצטיינות ומה זה ה fluff. המספר 800 מול 600 לא אומר כלום ואם זה גורם למישהו לנסות לצבור עוד נקודות אז זו בדיוק הבעיה של הניקוד הלא משקף הזה שגורם לאנשים להתמקד רק במספר הסופי, להתמקד בזה שפתחתי אצ'יבמנטים במקום להתמקד באיזה אצ'יבמנטים פתחת. מי שפועל כך יפעל אותו דבר כשהוא יראה את אחוזי ההשלמה השונים במשחק.
לא צריך להחריף את הבעיה ולעודד אותה בכך שיתווסף ניקוד סטייל גיימרסקור שגורם לאנשים להסתכל רק על המספר הזה ולא על מה שבאמת 'מסתתר' מאחוריו.

לי זה לא משפיע במאומה על השלמת אצ'יבמנטים אם יש ציון כולל או אין ועצם זה שבערך כל משחק שמגיע לסטים מגיע עם אצ'יבמנטים מעיד שכנראה הרבה רוצים את זה והם עושים אותם גם בלי שיהיה ניקוד כולל. מחקר בין שחקנים שמשחקים גם בקונסולות וגם בסטים לגבי האדיקות שלהם בהשלמת אצ'יבמנטים יכול להיות מעניין בלי קשר.

חחח מצחיק ש65%, לעומת 30% זה טוב ויוצר תחרותיות, אבל 80% (800 מתוך אלף) לעומת 60% (600 מתוך אלף) לא אומר כלום.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוגוסט 2013, 20:24

swiss-the-engine כתב:מה אלפיים? הייתה שתי מיליון וקצת אם אני זוכר נכון ואני כמעט הגעתי ל3 מיליון אם אני זוכר נכון.

אני זוכר די בבירור שאחרי שעברת אותי עשיתי קרוב ל10 מליון, יש מצב שתוכל להכנס לGW ולבדוק את הלידרבורד כשיצא לך? לי כבר אין 360 ממזמן.

קאז, המערכת של STEAM לא נותנת לי להשוות כמו במערכות האחרות וגם אם כן זה כל כך נחבא שעד היום לא ידעתי בכלל שאני יכול. בקיצור, יש שם כשל מאוד גדול בכל מערכת האצ'יוומנטים שנובע בעיקר מההשוואתיות מול החברים שלך.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 07 אוגוסט 2013, 20:44

DrKeo כתב:אני זוכר די בבירור שאחרי שעברת אותי עשיתי קרוב ל10 מליון, יש מצב שתוכל להכנס לGW ולבדוק את הלידרבורד כשיצא לך? לי כבר אין 360 ממזמן.

קאז, המערכת של STEAM לא נותנת לי להשוות כמו במערכות האחרות וגם אם כן זה כל כך נחבא שעד היום לא ידעתי בכלל שאני יכול. בקיצור, יש שם כשל מאוד גדול בכל מערכת האצ'יוומנטים שנובע בעיקר מההשוואתיות מול החברים שלך.

אני רואה שאתה לא קיים ברשימת חברים שלי... באמת נראה לי היתה איזו סיבה שלא אישרת אותי אבל יכלתי לראות השיא שלך... עכשיו לצערי אני לא יכול.
קיצר עשית עשר מיליון?! בGW1? וואו... חתיכת הישג בן אדם. נראה לי זה ההישג בגיימינג הכי מרשים שראיתי מישהו שאני (סוג של) מכיר עושה. למרות שה100% של BLUE&BLACK בSMB גם שם ביכולות גיימינג על.

אה ואני רק חציתי את ה2 מיליון :oops:
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 אוגוסט 2013, 04:56

חח מצחיק ש65%, לעומת 30% זה טוב ויוצר תחרותיות, אבל 80% (800 מתוך אלף) לעומת 60% (600 מתוך אלף) לא אומר כלום.

תודה שאתה שוב מראה שאינך קורא, או מבין, את הדברים עליהם אתה מגיב.
מי שפועל כך יפעל אותו דבר כשהוא יראה את אחוזי ההשלמה השונים במשחק. לא צריך להחריף את הבעיה ולעודד אותה בכך שיתווסף ניקוד סטייל גיימרסקור

לא בדקתי אבל בהחלט ייתכן. וכל הפילוחים שהצעתי הם דברים שאני רוצה שלא קיימים בה ובמקומות אחרים. אבל תסכים שאין קשר בין זה לבין הוספת ניקוד כולל כמו הגיימרסקור. לא צריך ניקוד שכזה כדי לתקן אי אילו כשלים בהשוואתיות מול החברים. והראיתי למה להגיד שהניקוד הוא זה שדוחף ולהסתמך עליו ולהגיד שכל עוד אין ניקוד סטייל גיימרסקור אז לאדם אין אותו דחף לעשות אצ'יבמנטים, זה שטות שמגבירה מדדים כוזבים ולא משקפים.

אז קאזז, אתה חושב שהמערכת הנוכחית של ואלב היא טובה?

מערכת האצ'יבמנטים בסדר גמור ומציעה את אותם הדברים כמו ב360 והפס3. לא רואה שום שוני בדחף להשגת אצ'יבמנטים על פני הפלטפורמות האלה. כמו כל דבר, אפשר לשפר את המערכת הן בהצגת המידע שהיא כבר עוקבת אחריו והן בהכנסת פילוחים יותר מהותיים כפי שהצעתי שיתנו השוואה תחרותית אמיתית. הדבר האחרון שצריך להוסיף לאצ'יבמנטים בסטים הוא ניקוד כולל.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 אוגוסט 2013, 20:58

Kazz כתב:יש לך 65% אחוזי השלמה של האצ'יבמנטים בL4D ולי יש רק 30%? אתה מעלי ולכן אנסה לעבור איתך.
המספר 800 מול 600 לא אומר כלום

בבקשה, קאז. תסביר, כדי שאוכל להבין סוף סוף. :roll:

בהחלט הגיוני שלא הבנתי אותך כמו שצריך. קשה להבין מישהו שסותר את עצמו בכל משפט שני.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 אוגוסט 2013, 05:31

אמרתי שכל מי שמונע לשחק במשחק בגלל שהוא ראה שהוא השיג 500 נקודות גיימרסקור בעוד שחבר שלו השיג 700 נקודות יונע בדיוק באותו אופן כאשר הוא יראה שחבר שלו השלים 80% מהאצ'יבמנטים במשחק בעוד שהוא השלים 60%. זו שהתופעה קיימת בשני המקרים לא אומרים שצריך להחריף אותה בכך שתציג מערכת ניקוד כוללת גם בסטים שתגרום עוד יותר לאנשים להתפקס על המספר במקום מה שעומד מאחוריו. האי-דיוקיות וחוסר הרלוונטיות של מספר בודד כפי שנעשה עם הגיימרסקור ב360 גורם לך שהמספר הזה חסר משמעות אם אתה מעוניין להשוות הישגים בין חברים ולהכריע את הסוגייה של מי הצטיין יותר במשחק ומי שהפגין יותר סקילז ולהשתמש בזה כמוטיביציה לעשות אצ'יבמנטים בעצמך. את הסיבות לחוסר המשמעות של הגיימרסקור נתתי בהודעות קודמות.

ושוב, אני מזמין את שחקני ה360 לחשב את הגיימרסקור שלהם ללא האצ'יבמנטים שבלתי-אפשרי לא לקבל אותם ושניתנים לכל שחקן שמשחק במשחק מהתחלתו ועד סופו.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 07 אוגוסט 2013, 21:41

קאז באמת שאתה לא מובן. אם אני רואה ששחר ואני קרובים בניקוד שלנו במשחקים שאני אוהב (וככזה הוא משחק שאני יכול למצוא את עצמי משקיע בוא קצת אקסטרה זמן לאצ'יבמנטים מאתגרים) אז אני נכנס לדף של המשחק ונחמד לי לראות איזה אציבמנטים יש לשנינו ומה יש לי שאין לו ולהיפך. אולי אראה משהו נחמד שבא לי גם לעשות אותו כי מציק לי שהוא הצליח ואני לא (נגיד אצ'יבמנט בGW שהוזכר בדיון אחר). לא הבנתי למה זה רע
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 07 אוגוסט 2013, 22:45

זה לא רע וזה בדיוק מה שאתה יכול לעשות גם בסטים עם אחוזי השלמה באותו המשחק. לא צריך מספר אחד שסוכם אצ'יבמנטים כי זה מגביר את קבעון השחקנים על המספר עצמו במקום על איזה אצ'יבמנטים מדובר והסברתי למה ככל שהמשחק הזה גודל וככל שמשחקים ביותר משחקים המספר הזה נהפך חסר משמעות למי שבאמת מעוניין להשוות הישגיות אמיתית. אם העניין שלך הוא שלX יש ניקוד גבוה יותר במשחק ולכן תרוץ לעשות אצ'יבמנט אז העניין הזה קיים גם במערכת בלי ניקוד כולל כמו בדמות אחוזי השלמת האצי'במנטים בכל משחק ובכללי. כל הפילוחים שהצעתי יקדמו את קונספט האצ'יבמנטס למשחקי וידאו הרבה יותר מאשר הוספת מספר דמוי-גיימרסקור.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 אוגוסט 2013, 23:09

Kazz כתב:אמרתי שכל מי שמונע לשחק במשחק בגלל שהוא ראה שהוא השיג 500 נקודות גיימרסקור בעוד שחבר שלו השיג 700 נקודות יונע בדיוק באותו אופן כאשר הוא יראה שחבר שלו השלים 80% מהאצ'יבמנטים במשחק בעוד שהוא השלים 60%. זו שהתופעה קיימת בשני המקרים לא אומרים שצריך להחריף אותה בכך שתציג מערכת ניקוד כוללת גם בסטים שתגרום עוד יותר לאנשים להתפקס על המספר במקום מה שעומד מאחוריו. האי-דיוקיות וחוסר הרלוונטיות של מספר בודד כפי שנעשה עם הגיימרסקור ב360 גורם לך שהמספר הזה חסר משמעות אם אתה מעוניין להשוות הישגים בין חברים ולהכריע את הסוגייה של מי הצטיין יותר במשחק ומי שהפגין יותר סקילז ולהשתמש בזה כמוטיביציה לעשות אצ'יבמנטים בעצמך. את הסיבות לחוסר המשמעות של הגיימרסקור נתתי בהודעות קודמות.

ושוב, אני מזמין את שחקני ה360 לחשב את הגיימרסקור שלהם ללא האצ'יבמנטים שבלתי-אפשרי לא לקבל אותם ושניתנים לכל שחקן שמשחק במשחק מהתחלתו ועד סופו.

עדין לא הבנת ש500 נקודות גיימרסקור במשחק זה בדיוק כמו 50% וש700 נקודות גיימרסקור במשחק זה בדיוק כמו 70%? ההבדל היחיד בין סטים וה360, במקרה זה, הוא שבסטים צריך להתאמץ ולסבול כמה וכמה עמודים שונים בשביל לראות את ההשוואה הזאת וב360 ההשוואה הזאת זמינה בקלות ובמהירות.

בסטים זה נעשה בצורה לא טובה, כי אתה לא מסוגל לעשות השוואה באופן מיידי.
ב360 זה נעשה בצורה טובה ואפקטיבית, כי אתה מסוגל לעשות השוואה באופן מיידי.

אם בסטים היתה גיימרסקור כללי וגיימרסקור לכל משחק, כמו שיש ב360, אז גם בסטים היה אפשר לעשות השוואה מיידית ולכן כל נושא האצ'יוומנטים היה יותר אפקטיבי משהוא היום ובהתאם, גם יותר מוצלח.

יש לי 0 אצ'יוומנטים שבלתי אפשרי לא לקבל אותם. כל אחד ואחד מהאצ'יוומנטים שלי הצריך ממני לקנות משחק, לשחק בו זמן מה ולהשיג בו כל מיני דברים (החל מלהרוג מספר מסוים של אויבים ועד ללסיים אותו ברמת קושי כזאת או אחרת).
ההפרדה שאתה עושה בין אצ'יוומנטים כאלה ואחרים תמוהה וחסרת היגיון. אין בכלל ספק שמישהו שקיבל יותר אצ'יוומנטים מחברו, בגלל שהוא סיים קמפיין של משחק, בעוד שחברו לא עבר שליש משחק, הוא מישהו שהשיג יותר במשחק הזה. אין שום דבר רע באצ'יוומנטים כאלה ומאוד הגיוני שהם יהיו קיימים.

במקרה, זו גם הדרך הכי טובה שיש למפתחים ליצור רצון להרוויח אצ'יוומנטים שאינם קשורים לפעילויות שעושים במהלך הקמפיין. אם הייתי עובר את כל הקמפיין של גירס בלי לקבל נקודה אחת, או אצ'יוומנט אחד, אז גם לא היה לי שום "גירוד" ללכת ולהרוויח אצ'יוומנטים נוספים. בעזרת זה שיוצרים אצ'יוומנטים שכל אדם שמשקיע זמן סביר במשחק מקבל, גורמים לאנשים לרצות להרוויח יותר.
בדיוק כמו שאם לא היית יכול למצוא אפילו מטבע זהב אחד במהלך הקמפיין במריו, לא היה לך שום דחף לחזור על השלבים ולמצוא את המטבעות האלה ולהשיג "משחק מושלם".
אני מופתע מאוד שאני צריך להסביר את זה, כי זה כל כך ברור מאליו, אבל הטענות שלך חוזרות ומחזקות את האפשרות שאתה פשוט לא מבין את זה.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 07 אוגוסט 2013, 23:54

"עדין לא הבנת ש500 נקודות גיימרסקור במשחק זה בדיוק כמו 50% וש700 נקודות גיימרסקור במשחק זה בדיוק כמו 70%?"

אי היכולת שלך להבין עברית פשוט מפעימה אותי כל פעם מחדש. אולי תפסיק להשתתף בדיונים בכתב? אמרת אותו דבר לפני, כתבתי תגובה נפרדת בשבילך שתסביר זאת את מה שכתבתי במקור ואתה עדיין איכשהו כותב את המשפט הזה. די! מתי תקבל השעייה מהפורום על הסטת דיונים והפרת הסדר וזרימת הטופיקים. מה לעשות, הבנת הנקרא זה מאסט.

ושוב, אתה מדבר על משהו אחר שלא כשור לגיימרסקור. זה שאני אכנס לפרופיל ואראה את אחוז ההשלמה האצ'יבמנטים שלך = השוואה באופן מיידי. זה שתכנס לדף משחק כלשהו בבעלותך ושיראו לך בצד כמה אחוזי השלמה של אצ'יבמנטים יש לחברים שלך שגם להם יש את המשחק = השוואה באופן מיידי. מה משותף לכל זה? שאין שום צריך בגיימרסקור ומספר בודד שכזה - זה הדיון שסווים התחיל בכך שהוא אומר שקיום מספר שכזה מגדיל את המוטיבציה של אנשים לעשות אצ'יבמנטים מאשר שלא יהיה ניקוד סטייל גיימרסקור. קאפיש?

בסדר. כל אצ'יבמנט בכל משחק שאי פעם שיחקת ראוי לשמו. הנה, עוד תופעה רעה של גיימרסקור ושל הוזלת משמעות האצ'יבמנט. שיחקתי דקה וקיבלתי אצ'יבמנט, איזה גדול אני! הייתי צריך לקנות את המשחק ופשוט לחצות את קו הסיום של הפרק - גדול או לא? ליטופי אגו וinstant gratification בצורה הכי מבחילה שקיימת. בדיוק הדבר שמוביל למשחק רדודים יותר כדי שיותר ויותר אנשים יוכלו להרגיש טוב כשהם מסיימים משחק או עושים X או Y בו; בדיוק הדבר שהורס הרבה ממשחקי ה MP שגם אם אתה משחק חרא ומת אתה מקבל דברים וטופחים לך על האגו רק שלא תחשוב שאתה מבזבז את הזמן ותברח למשחק אחר. העיקר יש קו התקדמות כך שאני יכול להגיד לעצמי שהנה עוד קצת ואני אפתח נשק חדש. לא משנה שאני חרא ואני לא נהנה.

אולי אתה רוצה לקבל ניקוד על שזה שהכנסת סרט לDVD וראית את הפרק הראשון ו*GASP* שרדת שעה וחצי ברצף! איפה הנקודות שלי! אני חושב שמיקרוסופט עשו פאטנט שכזה. 'achievement' עאלק.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 אוגוסט 2013, 01:10

Kazz כתב:"עדין לא הבנת ש500 נקודות גיימרסקור במשחק זה בדיוק כמו 50% וש700 נקודות גיימרסקור במשחק זה בדיוק כמו 70%?"

אי היכולת שלך להבין עברית פשוט מפעימה אותי כל פעם מחדש. אולי תפסיק להשתתף בדיונים בכתב? אמרת אותו דבר לפני, כתבתי תגובה נפרדת בשבילך שתסביר זאת את מה שכתבתי במקור ואתה עדיין איכשהו כותב את המשפט הזה. די! מתי תקבל השעייה מהפורום על הסטת דיונים והפרת הסדר וזרימת הטופיקים. מה לעשות, הבנת הנקרא זה מאסט.

ושוב, אתה מדבר על משהו אחר שלא כשור לגיימרסקור. זה שאני אכנס לפרופיל ואראה את אחוז ההשלמה האצ'יבמנטים שלך = השוואה באופן מיידי. זה שתכנס לדף משחק כלשהו בבעלותך ושיראו לך בצד כמה אחוזי השלמה של אצ'יבמנטים יש לחברים שלך שגם להם יש את המשחק = השוואה באופן מיידי. מה משותף לכל זה? שאין שום צריך בגיימרסקור ומספר בודד שכזה - זה הדיון שסווים התחיל בכך שהוא אומר שקיום מספר שכזה מגדיל את המוטיבציה של אנשים לעשות אצ'יבמנטים מאשר שלא יהיה ניקוד סטייל גיימרסקור. קאפיש?

בסדר. כל אצ'יבמנט בכל משחק שאי פעם שיחקת ראוי לשמו. הנה, עוד תופעה רעה של גיימרסקור ושל הוזלת משמעות האצ'יבמנט. שיחקתי דקה וקיבלתי אצ'יבמנט, איזה גדול אני! הייתי צריך לקנות את המשחק ופשוט לחצות את קו הסיום של הפרק - גדול או לא? ליטופי אגו וinstant gratification בצורה הכי מבחילה שקיימת. בדיוק הדבר שמוביל למשחק רדודים יותר כדי שיותר ויותר אנשים יוכלו להרגיש טוב כשהם מסיימים משחק או עושים X או Y בו; בדיוק הדבר שהורס הרבה ממשחקי ה MP שגם אם אתה משחק חרא ומת אתה מקבל דברים וטופחים לך על האגו רק שלא תחשוב שאתה מבזבז את הזמן ותברח למשחק אחר. העיקר יש קו התקדמות כך שאני יכול להגיד לעצמי שהנה עוד קצת ואני אפתח נשק חדש. לא משנה שאני חרא ואני לא נהנה.

אולי אתה רוצה לקבל ניקוד על שזה שהכנסת סרט לDVD וראית את הפרק הראשון ו*GASP* שרדת שעה וחצי ברצף! איפה הנקודות שלי! אני חושב שמיקרוסופט עשו פאטנט שכזה. 'achievement' עאלק.

מגניב. סיימת לסתור את עצמך בכל משפט שני עם כשלים לוגיים מביכים ועברת לתקיפה אישית מביכה. באמת ברכותיי.

אתה מבין שהדיון הוא השוואה בין מה שיש במערכת האצ'יוומנטים ב360 (היכולת להשוות באופן מיידי את ההישגים שלך עם החברים שלך), לבין מה שאין בסטים? אתה מבין שה"לראות אחוזי סיום ולהשוות אותם עם חברים באופן מיידי" בכלל לא קיים?
אני מבין שאתה מתקשה, אבל באמת שאתה לא צריך להתאמץ כל כך הרבה.
יש מצב X - יש יכולת להשוות עם חברים, בעזרת הניקוד הכללי.
יש מצב Y - אין יכולת להשוות עם חברים, בשום צורה.

מצב X זה המצב ב360.
מצב Y זה המצב בסטים.

מצב X עדיף על מצב Y.

יותר ברור מזה, אני לא יכול לעשות. אני מתאר לעצמי ששוב "לא תבין", כי פשוט לא מתחשק לך להבין.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אוגוסט 2013, 15:00

swiss-the-engine כתב:אני רואה שאתה לא קיים ברשימת חברים שלי... באמת נראה לי היתה איזו סיבה שלא אישרת אותי אבל יכלתי לראות השיא שלך... עכשיו לצערי אני לא יכול.
קיצר עשית עשר מיליון?! בGW1? וואו... חתיכת הישג בן אדם. נראה לי זה ההישג בגיימינג הכי מרשים שראיתי מישהו שאני (סוג של) מכיר עושה. למרות שה100% של BLUE&BLACK בSMB גם שם ביכולות גיימינג על.

אה ואני רק חציתי את ה2 מיליון :oops:

אני חייב שמשהו יבדוק, עברו איזה 4 או 5 שנים והזיכרון שלי כבר בוגד בי. אין אף אחד עם 360 ו-GW שיש לו אותי ברשימת חברים?
אגב, אתה יכול לשלוח לי בקשת חברות, אני יכול לאשר אותך גם בGFWL מהמחשב.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 08 אוגוסט 2013, 16:46

DrKeo כתב:אני חייב שמשהו יבדוק, עברו איזה 4 או 5 שנים והזיכרון שלי כבר בוגד בי. אין אף אחד עם 360 ו-GW שיש לו אותי ברשימת חברים?
אגב, אתה יכול לשלוח לי בקשת חברות, אני יכול לאשר אותך גם בGFWL מהמחשב.

שלחתי בקשה
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אוגוסט 2013, 01:21

swiss-the-engine כתב: שלחתי בקשה

אישרתי אותך דרך xbox.com. מקווה שעכשיו כן תוכל לראות. אם כן עברת אותי אז תגיד כמה כי אני אנסה לעבור אותך בחזרה בגרסת הPC :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 21 אורחים