עכשיו ראיתי את הדיון שלך עם סווים בזמנו וראיתי שAC הבא הולך לוותר על הLOOT או משהו? אז כן, זו התקדמות טובה שמביאה אותו קרוב לGOT ולמה שAC אמור להיות, אבל עדיין הסטינג של AC הבא משמים בעיני וגם שם זה יותר RPG מאשר מה שAC אמור להיות.
וכן, אני מבין את הגישה של "אני שופט את המשחק לפי מה שהוא מציע לא לפי מה שאני רוצה"
גם אני הייתי רוצה להיות בגישה שלך סטיק, ואולי הייתי מצליח להיות בה אם יוביסופט לא היתה במקביל גם מבטלת את הנסיך הפרסי בשביל AC וגם בועטת בביצים של AC.
ההרגשה שלי היא שיוביסופוט מנסה לעשות עם AC מה שסקוור ונינטנדו עושות עם זלדה ופיינל פנטזי, כלומר רייבוט בכל משחק שני בערך.
אבל לפי דעתי הם מפספסים בענק כי בעוד שסקוור ונינטנדו מצליחות לשמור על הCore של הסדרות שלהן יוביסופט פשוט רודפת אחרי טרנדים.
אה המכשף 3 להיט? יאללה להפוך את AC למכשף.
אה, הסדרה של הויקינגים וGOW החדש להיטים? יאללה שיהיה ויקנגים בAC החדש.
אולי אם הריימיק של הנסיך הפרסי היה נאמן למקור עם אפקט הBLOOM והמראה האגדתי של המשחק המקורי, במקום הסרט ההודי שקיבלנו אז הייתי קצת יורד מיוביסופוט כרגע זה בעיה.
עם GOT יש פה ושם עץ שידרוגים יש דברים לשדרג אבל אין לך איזשהו LOOT להתעסק בו כל הבולשיט הזה אין Level cap לשום אזור, זה משחק שמבין היטב שהוא משחק אקשן הרפתקה, אם הוריזון היה הולך בדרכו אולי הייתי נהנה ממנו