InterAl כתב:לא יודע אם זה נכון אפילו לרוב... חושב שברוב המשחקים המיין קווסט הוא העיקר והסייד קווסטס הם משניים. גם אם תסתכל על bioware בלבד זה המצב. קוטור, ג'ייד אמפייר, דרגון אייג', ME1/3 - אצל כולם המיין קווסט הוא העיקר. כן, יש משחקים כמו BG, אלדר סקרולס ו-ME2 ששם זה הפוך, אבל לא חושב שהם מייצגים את הרוב.
ובכל מקרה, גם אם המיין קווסט הוא לא העיקר, אם הוא גרוע או לא מספק - זה מוריד המון מערך המשחק לדעתי. נהנתי מ-ME2 אבל התאכזבתי ממש מהסיפור הראשי. כל האפיות אמורה להיות בסיפור הראשי, ו-ME זאת סדרה סופר אפית. הסייד קווסטס היו עשויים מאוד טוב, אבל הם היו מאוד אישיים ורגשניים... לא היתה שם אפיות ממש.
כן, גם אני התאכזבתי מזה שהמיין קווסט של ME2 היה לא קיים, אני לא חושב שקיים אדם שלא התאכזב מזה. כל משחק והיתרונות שלו, ב-ME1 היו אינסוף דברים מאכזבים (שלבי מאקו מזעזעים, בעיות ביצועים, שליטה קלאנקית, AI ממש נוראי, אלמנטי RPG חצי שבורים) כך שאני משער שבסופו של דבר מדובר ביתרונות וחסרונות של זה מול היתרונות וחסרונות של האחר. לדעתי ME2 משחק יותר גמור ובכלליות משחק יותר איכותי, החוסר במיין קווסט טוב חסר לי פחות מכל החסרונות של ME1. אבל זה כבר עניין של דיעה, אם המיין קווסט האפי של ME1 עושה לך את זה יותר מאשר היתרונות של ME2, אז מן הסתם תאהב יותר את ME1. אישית, ME2 יותר קסם לי כי הוא הרגיש כמו משחק טוב יותר בכל קטגוריה, אפילו אם המיין קווסט שלו ריק מתוכן.
We're just normal men. We're just innocent men