Klayman כתב:מה הוא אמר?
Klayman כתב:אני חייב להתחיל את The Cave מתישהו.. שמעתי עליו דברים סותרים, אבל הוא נראה לי אחלה. כמו כן, אני חייב לסיים את השלב האחרון של היטמן.
Klayman כתב:אין ספק שלא מעניין אותי הפרופיל הפסיכולוגי של האנשים מאחורי המשחק, וכל ההודעה המתקשקשת שלך שנועדה להראות כאילו זה המצב היא לא ממש רלוונטית. הוא אולי אמר דברים מדוייקים, אבל רובם נאמרו הרבה מאוד פעמים בעבר, בצורת התבטאות נורמלית (נגיד על התעשייה היפנית), ולא כמו איזה פוץ יהיר שחושב שהשמש זורחת לו מהאחוריים.
אותם מפתחי אינדי שמעדיפים לתקשר עם הקהל ישירות ועונים בצורה בוטה וישירה, יתאכזבו מאוד וייצאו נגדה אם הם לא יקבלו אח''כ PR בכל המערכות שעליהן הם משתינים, כשהמשחק שלהם ייצא. אתה חושב שלא? זה משחק שצריך לדעת לשחק. לא יודע לשחק אותו? אל תתפלא שאתה מושך כלפיך אש. גם אם יצרת איזה משחק-שניים גאוניים ועילאיים, אתה עדיין לא משהו מיוחד. אם אתה חושב שאתה משהו כזה מיוחד, אז אל תתפלא כשיהיו כאלה שיראו לך בדיוק כמה אתה לא.
אגב, אם אתה מרגיש שהמשפט תופס לגביך - אז בכיף. אני ממש לא חושב שהוא תופס לגבי, ומכיוון שאתה לא ממש מכיר אותי, אז אולי כדאי שגם תשקול את המילים שלך בפעם הבאה. (מה גם שעם כמה שפז היה משחק נחמד, הוא די שעמם אותי אחרי שעברתי 50% ממנו ודי נטשתי אותו).

bling כתב:תגידו,מה נסגר עם skyrim?
אני זוכר שהוא משחק אהוב למדי אבל לא זוכר שהיתה כזו התלהבות כלפיו.
למי שלא יודע על מה אני מדבר אז זה התחיל בכך ש PC GAMER החליטו לאחרונה לבחור בו כמשחק ה PC הכי גדול בכל הזמנים ונמשך בסקר של amzaon.co.uk שנערך בין הגולשים שבחרו בו כמשחק הטוב ביותר של הדור כש TLOU מקום שני ובדרך הוא עובר שמות כמו ביושוק,GTA4,RDR,מריו גלאקסי,אנצ'רטד 2 וכו'
אז כאילו,הוא באמת עד כדי כך טוב? ברור לי שהוא היה ה GOTY של אותה שנה אבל לא חשבתי שהוא באמת שם חזק למשחק הדור או משחק ה PC הכי טוב אי פעם וכו',מי ששיחק בו גם חולק את הרשמים הללו?
אם לא היתה גרסת פס3 דפוקה הייתי מנסה להתקמבן עליו עכשיו,אני מרגיש פספוס עם כזה קונצנזוס.
swiss-the-engine כתב:רק חבל שכהרגלך אתה סתם אוהב להתלונן... לא נמאס לך? איך החיים שלך נראים עם קו מחשבה כזה רע בחיים? באמת לא מובן לי.
מי שנתן את הביקורת לGTA4 היה HILARY משהו... כפי שאתה רואה הוא אינו חלק מהפאנל שהבאת קישור אליו
Kazz כתב:אני דוגל בכך שאם אתה אתר גדול ויש לך נקודת מבט מסויימת וסולם ציונים מסויים אז הציון שמופיע בסוף הביקורת צריך לייצג גם את עמדת האתר בכללי ולא רק את הכותב עצמו. אם ככה, שכל כתב יפתח בלוג ויפרסם את הביקורות שם. אני מצפה מהעורך שיתערב כאשר הכתב רוצה לתת למשחק ציון מסויים ושהציון הזה מתנגש עם דברים אחרים.
למה IGN לא העלו ביקורת נוספת מאחד הכתבים שבפאנל הזה (או מאחרים) שקנו את המשחק ושהרגישו כך כלפי המשחק? שהיו נותנים לכתב הזה לכתוב ביקורת נוספת, בה הוא נותן 7-8 למשחק ושהם היו מפרסמים אותה כדיעה שנייה. אני בטוח שרוקסטאר היו מתים על זה.
אשמח לדעת מה האדם שכתב את הביקורת על GTA4 חושב עליו עכשיו 'ממרום השנים'. שאבין אם הוא גם נכנע להייפ והבליג למשחק או שהוא גם עכשיו חושב שמדובר במשחק עולם פתוח מצויין שטוב מקודמיו ושהגיע לו 10 בזמנו (וגם היום?) כך שאדע מבחינתי לא להתחשב בביקורתיו על משחקים.
bling כתב:swiss,גם לי יש מספר רב של משחקים שאני חושב שהם overrated אבל הסברתי מה מייחד את GTA4 מהרשימה הזו,זה גם לא המשחק שאני הכי מאוכזב ממנו או שונא כי אני לא כזה חובב גדול של הז'אנר שיהיו לי ציפיות גדולות ממנו במיוחד כמו לאחרים,יש יותר שאני חושב שלא מגיע להם מבחינתי אבל באמת שאובייקטיבית ממה שאני נתקל בו הקונצנזוס של האכזבה כלפי המשחק הזה הוא הרב ביותר שיש ברמות שאף משחק אחר לא מתקרב אליו,האכזבה כלפיו חוצה תרבויות,שפות,מדינות whatever,לא משנה באיזה פורום או באיזה אתר תראה את המילה GTA4 מיידית תראה איך כל הדף מתמלא במילות בוז או אכזבה,אתה תתקשה למצוא הרבה אנשים שיסכימו שהממוצע של ה 98 שלו מוצדק,יותר מאשר כל משחק אחר שקיבל ממוצע מטורף.
אני מאלו שתמיד תומך פה במבקרים בשלל הדיונים שיש בפורום וגם לא מתנגד ל MC וכל אלו ועדיין המשחק הוא סוג של כתם או עוול מבחינת המקום שהוא קנה לעצמו בהיסטוריה,אני לא חושב שיש פער גדול כל כך בין הציונים לבין הדיעות שיש כלפי היצירה יותר מאשר עם GTA4,הוא באמת מקרה חריג ואני חושב שגם המבקרים עצמם היום בדיעבד יסכימו עם זה,כמובן שאני לא חושב שריאלי לבקש הצבעה חוזרת כמו שקאז מייחל,אבל בכל זאת יש אמת בטענות שהיתה פשלה רצינית עם המשחק הזה ברמה שנוגעת למעבר הדיעה האישית שלי או שלך.
swiss-the-engine כתב:כמו שאמרתי... האנקדותות שאתה ראית לא שוות משהו בדיון פה... כנס למטאקריטיק וזהו.
כך את סקיירים שלאחרונה הזכרת אותו... יש לו ציון 96 בגרסת אקס בוקס וציון יוזרים של 8.4. יש לו 7 אחוז ביקורת משתמשים שליליות.
כך את מודרן וורפר הראשון... יש לו ציון 92 וציון משתמשים של 8.5. יש לו 10 אחוז ביקורות משתמשים שליליות.
עכשיו GTA4... ציון 98 וציון משתמשים של 7.9. 11 אחוז ביקורות משתמשים שליליות.
אני לא רואה פה איזה יוצא מן הכלל מטורף.
אבל עזוב... למה זה משנה בכלל... זה לא קשור לנקודה שעליה הגבתי לקאז החפרן הבלתי נלאה.
bling כתב:OOT קיים ב GR ונחשב שם לציון הגבוה ביותר בכל הזמנים וזה לא קשור שהוא ישן כי השם שלו ידוע להארדקורים וכן נכנס לדיונים בסגנון של המשחקים הגדולים,כמובן שיש הרבה שחולקים על הציון שלו (כמו כל משחק שבאמת יהיה מקום 1 בכל הזמנים איפשהו) אבל זה לא מדגדג את העוצמות של הבוז שיש כלפי GTA4 בהקשר הזה,הדיון הזה כבר מעגלי אני מסכים שאין דרך אובייקטיבית באמת לבחון זאת,במטה קריטיק לא התכוונתי שמי שהתחבר זה רק מי שאוהב את המשחק,התכוונתי שכשהמשחק יצא וניתן היה לדרג כולם התנפלו עם אווירת ההייפ ונתנו לו את הציון שנתנו ואחרי זה כששיחקו עוד והתאכזבו הם לא בהכרח טרחו להתחבר ולעדכן את זה,זו רק תיאוריה,ואם הציונים מורכבים מ 10 ו 9 ו 0 ו 1 אז אולי מטהקריטיק לא מדד טוב לביקורות גולשים בכלל,ושוב גם 7.9 זה לא גבוה במיוחד (וגרסאת הפס3 היתה נחותה ל 360 אבל לא ברמה שיתנכלו לה בגלל זה,את ה PC עם ה 6 כמו שאתה רואה גם אני לא הבאתי כי שם באמת היתה נחותה ברמה שיתנכלו לה).
שוב,אין דרך אובייקטיבית למדוד זאת,מטה קריטיק זה הכי טוב שיש וגם הוא לא משהו,המדד השני שאני יכול להציע זה שבניאו גף ב 2008 משחק עם ממוצע של 98 לא זכה שם למשחק השנה כשהם עשו את ההצבעות שלהם באותה שנה(לא תגיד איזה איזו הצבעת רטרוספקטיב שכזו ב 2013 אחרי שכולם טינפו עליו אלא באותה תקופה כשההיפ עוד קיים),הכל מההרגשה האישית שלי כי זה לא דיון מדעי אבל אני מתערב איתך שאם היו עושים בחירות בנאו גף ב 97 זלדה OOT היה לוקח בלי למצמץ,יותר מזה GTA4 לא הפסיד את משחק השנה לאיזו יצירת מופת,הוא הפסיד את זה ל MGS4 שנחשב לאחד היותר חלשים בסדרה ולמשחק מאוד מעורר מחלוקת שם,זאת אומרת שהוא הפסיד זאת למשחק המטאל גיר שרחוק מלהיות הטוב בסדרה,אז זה נראה לך משחק עם ממוצע 98 הכי גבוה בכל הזמנים ב MC שאינו עם פער משמעותי בין דעת המבקרים והקהל?
שמע מפה תקח את זה לאן שאתה רוצה,לא חריג לדעתך? סבבה,כמובן שאתה יכול לפסול גם את ניאוגף או כל מקור אחר שאתן והצדק יהיה עמך כי זה לא בהכרח מעיד על המליונים שקנו אותו,הדיון הזה בכל מקרה עקר אובייקטיבית ואין בו יותר מדי פואנטה,כל אחד נתן את השקפתו ותחושתו וזהו.
הרצון שיחזרו לביקורת שניה, הוא קצת ילדותי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 21 אורחים