DrKeo כתב:רגע, MH לא יצא באיחור של כמה חודשים למחשב?
Kazz כתב:אתה מבין שאין הגיון במה שאתה אומר?!
FOMO לא נוצר באי-יכולת לקנות את המוצר......................איך יש missing out אם המשחק לא זמין.........
לקנות משחק DAY1 במקום לחכות למבצע. זה FOMO. לקנות PS5 בשיגור במחיר גבוה יותר כי אתה לא יודע מתי יהיה מלאי עוד פעם, זה FOMO. אתה מבין שבטיעון של FOMO כמניע לקניית משחק חייב שיהיה משחק לקנות?
לקנות גרסת משחק מאוחרת יותר זה לא FOMO. כי ה FOMO נוצר כאשר המשחק יוצא לראשונה וזוכה לכך וכך שבחים, ומקבל כך וכך ביקורות, ותופס חלק נכבד מהשיח העכשווי. והשחקן מרגיש שכדאי לו לקנות את המשחק עכשיו. אבל אם הגרסה שאתה רוצה אינה זמינה אז ה FOMO לא גורם לכלום. אולי אתה מתבלבל עם דאבל-דיפינג..
כשגרסה יוצאת X חודשים אחרי השחרור הראשוני אז קשה יותר להרוויח מזה. המשחק כבר 'נשכח'. יש משחקים חדשים שתופסים את השיח. אתה צריך שוב להשקיע בפרסום ושיווק של גרסה אחת. לכן פשוט אין הגיון במה שאתה אומר. אם קאפקום רוצים FOMO הם צריכים להוציא את גרסת המחשב בשיגור. בלי קשר ל FOMO הם צריכים להוציא את המשחק בו-זמנית כי הנתונים מראים שהמכירות על המחשב אדירות, ולקבל day1 את הרווחים של משחק 100% דיגיטלי במחיר מלא זה התרחיש האידיאלי.
עכשיו מבינים עוד יותר למה בדליפות נודע שהם יוציאו למחשב גם את משחק ה MH שהוכרז בלעדית לסוויצ'.
בנוגע לאטלוס, איך לעזאזל הם נהנים מ FOMO אם רוב המשחקים שלהם היו בלעדיים לסוני ורק השנה זה התחיל להשתנות? אני חושב שיש לך אי-הבנה בסיסית של המושג.
אטלוס מוציאים את persona 5 strikers במערב במקביל לפס4,למחשב ולסוויצ' בחודש פברואר. זה מספיק סימן בשבילך?
Kazz כתב:למה אף אחד לא איגד פה את נתוני מכירות המשחקים של קאפקום שדלפו עקב הפריצה שהם חוו?
הידעתם שמחוץ ליפן, MH:W מכר הכי הרבה על המחשב? מדהים. גרסה שיצאה באיחור של 8 חודשים וסבלה מאיחורים של כל העדכונים ותוספות התוכן.
גם אוקמי, DD ו-AA מכרו מצויין על המחשב.
מהנתונים שוב עולה שזה טמטום לא לשחרר את המשחק שלך על הפלטפורמה ו- day 1.
idan כתב:אבל לא אמרתי שזו הסיבה המרכזית שהוא הצליח בענק על המחשב, ברור שלא. וגם לא אמרתי שלדחות את המשחק הבא שלהם זה משהו שבהכרח עדיף להם לעשות, אין לי דרך לדעת את זה, אני פשוט חושב שייתכן וזו המסקנה שהם הגיעו אליה.
מעבר לזה שנינו לא מכירים את הנתונים של הדאבל דיפינג, זה עובד לשני הכיוונים. אני נכנסתי לסדרה עם המשחק הזה ושיחקתי בו ובהרחבה שלו און אנד אוף במשך שנתיים וחצי ומטבע הדברים הייתי מעורבב בקהילה שלו, ואני אומר לך שבמקרה הזה מדובר בתופעה אמיתית.. ואולי קאפקום חושבים שהיא מספיק משמעותית בשביל לדחות גם את הגרסת מחשב של mh rise.. אחרת, לא יודע, מה ההסבר שלך? הם סתם לא אוהבים כסף?
bling כתב:כן אבל לפחות במקרה של סוני הכל סולד אאוט והם מכרו כל כמות אפשרית. מתאר לעצמי שזה גם נכון למייקרוסופט בארה״ב. וכן ברור לי שהסיבה מובנת מאליו סתם חשבתי לציין בכל זאת
אבל כן, הסוויטצ׳ מוכרת טוב וזה למרות שמבחינת תודעתית היא די מקרטעת השנה אבל הקהל של נינטנדו הוא הכי נאמן ואדוק שיש והוא לא צריך שהקונסולה תהיה בתודעה כדי לקנות בערימות.
Laskin כתב:יכול להיות שאתה צודק, אין לי מושג כי אין מספרים עולמיים עדיין... אבל בכמה מדינות הם לא שיגרו בפעם שעברה שזה ממש משנה את התמונה מקצה לקצה? הרי בתכלס צפון אמריקה, אנגליה ועוד כמה מדינות מעטות שכנראה שוגר שם הוואן ביחד עם ארה״ב זה איזה 80% מהמכירות שלהם גם ככה לא?
ומיקרוסופט אמרה שהם גם לא מתכוונים לשתף יותר, נכון? בטח כשיגיעו ל-10 מליון הם יכריזו, מעניין מתי זה יקרה.
DrKeo כתב:אני לא חושב שקאפקום צריכה מימון לזה או לזה, אחד משחק שימכור כמעט 10 מליון עותקים והשני משחק שימכור מליונים והוא אחד מהז'אנרים הכי זולים להפקה למשחק 60$ כיום. לא שאני רוצה להכנס עכשיו לויכוח "האם עולה מליון דולר לפתח דמות בודדת במשחק מכות", אבל אפילו אם כן, 20-30 מליון דולר לפיתוח משחק שנמכר במחיר מלא זה חצי חינם בתעשיה של היום.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 76 אורחים