Kazz כתב:השאלה לגבי 60FPS הוא שמשחק שהמפתחת שנעול על 30 ויוצא מוד של 60FPS, גם שם זה משנה את האתגר ואת קושי המשחק, את זמני התגובה והטיימינג. האם אתה מגנה שימוש במוד 60 FPS כפי שאתה מגנה אפשרות לשמור באופן ידני ב HK?
הטיעון של סווים הוא מטופש כי הוא הוא אומר שהדרך לבוס משפרת אותך ומלמדת אותך איך לנצח את הבוס. זה קשקוש בלבוש ממדרגה ראשונה. אין דבר כזה ב HK. זה המצאה הזוייה. הוא גם טען שלשחק ברצף את קרב הבוס זה טקטיקה של brute force. אני לא יודע אם אתה שותף לטיעון.
אתה יודע איך משתפרים נגד קרב בוס כלשהו? כאשר משחקים אותו פעם אחר פעם ומזהים את הדפוסים ומחליטים על דרך הפעולה שלך כשחקן. מה הקשר בין זה לביך הדרך הטריוויאלית והמיותרת שעושים ב HK בין ניסיונות של קרבות בוס? רק סווים יודע.
אני לא טענתי שהמשחק צריך לאפשר לך לשמור בכל מקום. אני טענתי שמערכת השמירה הקיימת במשחק לא טובה כי ברוב המקרים היא מצריכה ממך לכסות דרך לא-קצרה אך טריוויאלית בחזרה לקרב הבוס. זה מיותר. אין לה השפעה על האתגר והקושי במשחק. לא מדובר בהחלטה עיצובית שאינטגרלית למשחק ואם אני בכל זאת מזהה את הכוונה וההשפעה בה היא זניחה שבזניחות ולא שווה את המחיר.
הצעתי דרכי שמירה שונות ומשונות שאינן שמירה על פי רצוני שייאזנו את מערכת השמירה הנוכחית. אני משתמש בשמירה ידנית כי זה המוד הזמין. ואני לא יודע למה אתה מתאר לעצמך שאני עושה שמירה כל צעד. אני משתמש בשמירות בטעם טוב. למען האמת, אני לא זוכר את הקרב הבוס האחרון בו השתמשתי בנקודת שמירה ידנית אם בכלל.
אני לא מבין למה אתה חושב שביקורתי על מערכת השמירה במשחק משמעותה שאני סובל ממנו ומכריח את עצמי לשחק בו.
אי אפשר לקרוא למערכת השמירה ב HK מול קרבות בוס כ'עמוד שדרה' של המשחק. זה לא קיים. מערכת השמירה של המשחק בקרבות בוס נעה בין המקבילה לקוויק-סייב בחדר של הבוס לספסל קרוב שני מסכים לפני ועד ספסל רחוק 5+ מסכים מהחדר של הבוס. אין עקביות, אין חוקיות - אז זה לא עמוד שדרה ולא עקרוני. מדובר במערכת שמירה שלא עושה עבודה מספיק טובה בלאזן בין מרחק, קושי, נחיצות וזמן.
DrKeo כתב:כבר 30 שעות לתוך DS וככל שעובר הזמן אני מוצא את עצמי נהנה יותר ויותר מהמשחק.
bozeman כתב:DrKeo כתב:כבר 30 שעות לתוך DS וככל שעובר הזמן אני מוצא את עצמי נהנה יותר ויותר מהמשחק.
תסמונת שטוקהולם קלאסית...
bozeman כתב:DrKeo כתב:כבר 30 שעות לתוך DS וככל שעובר הזמן אני מוצא את עצמי נהנה יותר ויותר מהמשחק.
תסמונת שטוקהולם קלאסית...
Laskin כתב:אם קוג'ימה היה עושה את RDR2 אתה היית עכשיו בשעה ה-260 שלך בפנים
Laskin כתב:אתה חושב שזה כיף כי אתה נכנס לראש של קוג'ימה ומשכנע את עצמך שהמערכת המאוד מיותרת הזו היא "מהנה" בעוד שאתה בוחר שלא להכנס לראש של היוצרים של RDR2... בקיצור ההודעה האחרונה שלך די מחזקת את הטענה שלי![]()
היא, ו99% מהביקורות
Laskin כתב:אסכים לגבי ה"לא רספונסיביות", לא לגבי השאר. גם לקוג'ימה יש לא מעט נסיונות לא מוצלחים עם מכניקות מסויימות וטרחניות, נגיד לאכול נחשים בMGS3, או לתת אפשרות בMGS5 לעשות מה שתרצה בכל משימה, כשבפועל כולם 99% מהזמן בוחרים את אותו דבר כי זה הכי קל (גברת ציצים-כי-צריכה-לנשום עם הנשק הכי טוב שלה) ויש עוד הרבה דוגמאות.
פשוט אצל קוג'ימה זה היה מתקבל בסדר ובהומור ולא עשו מזה עניין, עד שהוא הגזים בDS.
אני לא שיחקתי בו אז מה שנשאר לי הוא הביקורות.... ובשורה התחתונה כנראה שזו שאלה של כמה זמן אתה מוכן לנסות עד שתשכנע את עצמך![]()
יום יבוא ואתן לDS צ'אנס אולי, ואז אתן את דעתי, בתור מישהו שדווקא לרוב אין לו בעייה עם מכניקות טרחניות, במידה וכל השאר מספיק מעניין אותי. פשוט קשה לי לראות את עצמי נהנה מזה עם כל מה שאני כבר ראיתי ממנו. החרטעלילה שהוא מנסה להביא פשוט לא עבדה עליי הפעם, להפך מהמשחקים הקודמים שלו.
InterAl כתב:המשחק מכר למעלה מ-30 מיליון, כך שהטיעון שהוא מעניין רק בני 55 חסר שחר.
InterAl כתב:המשחק מכר למעלה מ-30 מיליון, כך שהטיעון שהוא מעניין רק בני 55 חסר שחר.
DrKeo כתב:InterAl כתב:המשחק מכר למעלה מ-30 מיליון, כך שהטיעון שהוא מעניין רק בני 55 חסר שחר.
זה נכון, אבל אם נקח את הפורום שלנו כאנקדוטה, בערך כל הפורום קנה את המשחק אבל אולי שני אנשים באמת נהנו מ-RDR2 כשהרוב רק התלוננו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 35 אורחים