משחקי 2020

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

Re: משחקי 2020

הודעהעל ידי Klayman » 14 דצמבר 2020, 08:21

No man's sky
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 דצמבר 2020, 08:49

נכון היה שם עניין
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 דצמבר 2020, 01:29

We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 דצמבר 2020, 02:20

DrKeo כתב:

פאק. אני יודע שכבר אמרתי את זה, אבל זה פשוט מרגיש כאילו הם מנסים להריץ משחק PC שתוכנן לHigh end על מחשבי PC שבקושי עומדים בדרישות המנימום של המשחק
(הקונסולות) ובכל זאת מתעקשים לשחק אותו.

פשוט מבאס לראות משחק טוב, טובע בשליליות בגלל דברים שלא קשורים למשחק עצמו אלא לביצועים שלו. וזה שגרסת הXBOX X רצה פחות טוב מגרסת הPS4 PRO מראה
כמה CDPR שמו זין על כל מה שקשור לדור הקודם,כי זה לא היה אמור לקרות בשום מציאות שבעולם.

סוני ומייקרוסופט גם כן מתנהגות בצורה מחרידה ומסרבות לתת זיכוי לרוב האנשים. זה פשוט מצב חרא. נראה כאילו מייקרוסופט וסוני נהנהות מהמצב שעכשיו יש להן משחק שיעודד
שידרוג מהיר לדור הבא. זה לא היה אישיו כזה גדול אם היה קל להשיג PS5 ברוב העולם אבל אי אפשר, אז המון אנשים שפשוט רוצים לשחק בסייברפאנק על משהו, טכנית לא יכולים לעשות את זה זה החרא פה שקשה אפילו לשדרג לדור הבא גם אם השתכנעת שצריך.

בסופו של דבר, זה משחק מזאנ'ר שנולד על הPC על ידי מפתחת שברובה פיתחה בעיקר לPC,בתקופת ביינים שהכי כדאי בה לשחק על הPC אז זו פשוט היתה החלטה איומה להוציא את הגרסאות קונסולות האלו, במקום שיתמקדו ביופי של המשחק נאלצים להתמקד בכל השיט הזה.

אני מנסה להיזכר מתי ראיתי דבר כזה, ולא עולה לי כלום כי אפילו גרסת הPS2 של מקס פיין עם כמה שהיתה גרועה לעומת גרסת הPC נראת בהשוואה כמו מאסטרפיס טכני לזה.
וריימן 2 גם הוא היה מסורס על כל מה שהוא לא דרימקסט/PS2 אבל אפילו הגרסאות המסורסות האלו היו יצירות מופת בהשוואה לסייברפאנק על הקונסולות.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 דצמבר 2020, 06:33

שיחקתי בשעתיים הראשונות של cyberpunk 2077 אצל חבר, ממליץ לא לקנות אותו בחודשים הקרובים בכלל. זה לא רק הבאגים. הכתיבה פחות טובה משמעותית, הדמות של v מרגישה פלקט משעמם, הממשק גרוע ממש ובכללי something just feels off about it.. אם הדחייה האחרונה של המשחק הובילה למצב הזה, אני לא רוצה לחשוב באיזה מצב הוא היה בפעמיים הקודמות. שוב, זה לא הבאגים, זה יותר חוסר הליטוש. שיחקנו על מחשב די סבבה והוא רץ שם די טוב (סביבות ה 45-50 FPS על ערבוב של medium-high.

רוצים בכל זאת לשמוע קצת על באגים? אי אפשר להרים הרבה מהחפצים בעולם, שהמשחק מסמן לכם שהם כאלה שאפשר. יש בעיה חמורה עם pathing ומיקום של mission markers. המשחק מסמן נקודה מסוימת, וככל שהתקדמנו אליה, הוא פתאום מקפיץ אותה חזרה לנקודה שהתחלנו בה. הרגזנו את המשטרה בטעות, במסדרון צר בתחילת המשחק יחסית - תוך שניות הופיעו עשרות שוטרים מהאוויר, ממש מולנו,באותו המסדרון. אגב הם נרגעו כשהתחלנו לדבר עם נותן משימה כלשהו. אח"כ נכנסנו לאוטו ומי שהיה איתנו פשוט ריחף בין האוטו לרצפה. טקסטורות לא נטענו באזורים מסוימים, לא משנה מה עשינו (כולל ללכת, להתחיל משימה במקום אחר, למות, לטעון, לחזור אחרי סיום המשימה).

שיחקתי עם אותו חבר את השעתיים הראשונות של הוויצ'ר 3 כשהוא יצא, רצתי הביתה וקניתי אותו בעצמי. בקיצור, שימרו על הכסף שלכם. המשחק מרוסק, ובינתיים לא ראיתי שום דבר שהוא עושה, שאף משחק לפניו לא עשה. לדעתי, לא מגיעים לו הציונים שהוא קיבל, אפילו לפי השעתיים האלה. מכונת ההייפ דרסה את הרוב המכריע של המבקרים כנראה. איפה ה when it's done שלהם? כרגע המצב פשוט פח. ולא, הגרפיקה היא לא התירוץ. אני לא רואה שהמשחק הזה עושה בעולם הפתוח שלו דברים מעניינים במיוחד/יותר מ gta וגם לא מ הוויצ'ר.
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 דצמבר 2020, 07:17

ראוי לציין שהממוצע שלו ירד משמעותית וכרגע עומד על 87 בOC, ולראשונה בהיסטוריה של האתר הזה - הם מציינים במפורש ״אזהרה״ שלא לרכוש את גרסאות הדור הקודם של הקונסולות.
הנה למשל יתרון בשיטה של MC - שם הממוצע לא ירד משמעותית בדור הבא ובמחשב, כי לכל גירסה יש את הציון שלה.

אני יודע ששיחקת רק בשעתיים הראשונות אבל הרבה מהמבקרים אמרו שהמשחק הקליק להם רק אחרי איזה 6-8 שעות.
אבל בכל אופן כמו שאומרים בכל מקום בערך - לחכות כמה חודשים יהיה הדבר החכם לעשות אם המשחק באמת מעניין אתכם, חבל לקלקל את החוויה של משחק כל כך גדול, אפילו אם הוא משחק של 9 ואולי קצת פחות מזה, ולא של ״כמעט 10״ כמו שקיווינו שיהיה... וגם עם הזמן ואחרי שיוסיפו עוד ועוד תוכן - אני מאמין שהמשחק בכל זאת יגיע לפוטנציאל שלו.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 דצמבר 2020, 07:45

מה שאני סיפרתי זה מגרסאת המחשב. שוב, שלא ימכרו לך סיפורים. המשחק שבור. בעתיד הוא יהיה יותר טוב? אחלה, אז אפשר לשנות ציונים בעתיד. השעתיים (אפילו וחצי) ששיחקנו הובילו אותנו עד אחרי הפגישה עם אחד ה fixers המשמעותיים, והן היו מלאות אקשן ואירועים (אגב, אם זה משחק של עשרים שעות עלילה ראשית, אז עשינו עשרה אחוזים ממנו, כי שיחקנו רק דברים ראשיים). ואם העשרה אחוזים הראשונים האלה חלשים מאוד עלילתית (לא הגענו עדיין לקיאנו), אז חבל מאוד וגם על כך יש לתת את הדעת.

Cdpr התגאו בכך שהוא ייצא רק כשהוא יהיה מוכן ובלה בלה בלה, ונראה שהם עשו בדיוק ההיפך. זה שהם יתקנו בעתיד? אחלה. זה שהמשחק שבור מאוד עכשיו? אני לא מבין איך אפשר בכלל לתרץ/להתעלם. זה משחק שלא היה צריך לקבל במצב הנוכחי שלו יותר מ75 לדעתי. אפילו אם העלילה שלו מדהימה וה voice acting מושלם(ושניהם רחוקים מאוד מזה), כמות הבאגים שנתקלנו בה בשעתיים, אחרי שהם דחו את השיגור של המשחק בשלושה שבועות כדי לנקות באגים, היא בלתי נסלחת. חלאס, לא צריך לתת להם או לאף חברה free pass, לא משנה כמה אנחנו אוהבים אותם.

גרסאות הדור הקודם אולי שבורות יותר ולא סוחבות (ואני לא בטוח שאני מבין למה, ממה שראיתי), אבל זה ממש לא שהמצב מדהים על ה PC.
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 דצמבר 2020, 08:21

כן, שלא תבין לא נכון, אני לא חולק עלייך על זה, המשחק חד משמעית לא בשל על פי כל העדויות, אפילו על הדור הנכחי/מחשב... אבל כנראה שזה כלום ושום דבר לעומת מה שקורה על הדור הקודם.
מה שכן, אני רק רציתי לחזור ולציין מה שחזר בהרבה ביקורות - שהקליק עם המשחק הזה מתרחש הרבה אחרי השעתיים ששיחקת בו, למרות הבאגים (אני רק מביא את מה שראיתי, מן הסתם לא מחייב עבור החוויה שלך).
בכיות שגם אם היה לי מחשב ממש ממש חזק היום - אני לא הייתי רוכש אותו. בא לי לשחק בו כשהוא יהיה מוכן, מלוטש ונקי מכל או הרוב המוחלט של הבאגים, והאמת שאני לא בטוח שזה יקרה גם בעוד חצי שנה... מה שדווקא בסדר מבחינתי כי המשחק הזה היה מה שהלחיץ אותי כבר לקנות מחשב חדש, ועכשיו מצידי להמתין בכיף עד שיגיע הTI

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 15 דצמבר 2020, 08:27

אני גם החלטתי לשים את המשחק על הולד עד הפאץ הגדול הבא שאמור להגיע בינואר, אני אמנם חוויתי באופן כללי פחות באגים ממה שמתואר פה, אבל היה קווסט אחד שדי התחרבן לי בגלל באגים.
אני לא עושה ריפאונד כי מהמעט שכן הספקתי לחוות התלהבתי ממש, אני מקווה שלפחות הפיסי יהיה אפשר לשחק אותו כמו שצריך בקרוב.
מזל שיש את דום איטרנל בינתיים :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 15 דצמבר 2020, 09:46

אני אמור לקבל אותו כנראה מחר. עכשיו אני לא בטוח אם לחכות בכלל להתחיל או רק לקחת את הדברים לאט. סביר להניח שאקח לאט, גם ככה יש לי עוד את ACV.

בהמשך לזה, יוצא היום לACV עדכון 1.1.0

https://www.ubisoft.com/en-us/game/assa ... update-110

כולל עוד תיקוני באגים, גראיפקה ועוד.

חמוד גם התיאורים שהם שמים:

Addressed an issue where Eivor would sometimes be levitating during Assault outros. No more Wingardium Leviosa for this one.
תמונה

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 15 דצמבר 2020, 10:13

bozeman כתב:אני אמור לקבל אותו כנראה מחר. עכשיו אני לא בטוח אם לחכות בכלל להתחיל או רק לקחת את הדברים לאט. סביר להניח שאקח לאט, גם ככה יש לי עוד את ACV.
.

על איזה פלטפורמה? רק בניית הדמות, הטוטריילים והפרולוג יכולים לקחת בכיף 10 שעות, אתה יכול לשחק את החלק הזה כדי לראות כמה המצב נסבל בשבילך.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 דצמבר 2020, 10:31

חנן: ממליץ לך לחכות אחי אבל לפחות אם תנסה לפחות תלמד אותנו עוד על המצב שלו :).

לאסקין: אתה צודק אחי שהמשחק יהיה יותר טוב בעתיד וגם אני בדרך כלל בעד MC אבל ראוי לציין שMC לא מקבל ביקורות שניות לאותו

המשחק אז גם אם יש מבקרים שרוצים לשנות את הציון ושזה ישתקף בMC הם לא יכולים.

לא שאני מגן על המבקרים לדעתי הרבה מהם עשו עבודה פח הפעם.
לא כייף לשמוע את הרשמים של קליימן.

כי הוא די מאמת שהמשחק הוא פחות רציני מדאוס אקס. ויותר גנרי וילדותי וזה מבאס :(

כל קללות ה"יכו דה פוטה " האלה שבמשחק מימלא הוציאו אותי מהאווירה בגיימפלי שראיתי חבל אם הילדותיות נמצאת גם בכתיבה עצמה :(

Eurogamer לפחות ממש אהבו אז זה מעודד אותי מחזיק מהם כאחד המבקרים שהכסף לא מעוור אותם.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 15 דצמבר 2020, 11:02

אני אשחק על הXSX.

נראה מה יהיה בהמשך
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 דצמבר 2020, 12:24

המשחק צריך להישפט אך ורק על המצב הנוכחי שלו כפי שיצא לביקורת. Cdpr מבקשים את הכסף עליו היום, לא רק בעוד חצי שנה. לא ראיתי גם שהם שחררו אותו כמו bg3 כ early access, כלומר מדובר מבחינתם (ומבחינת מיקרוסופט וסוני) במוצר מוגמר.

לנושא "הקליק אחר 6-8 שעות" - במשחק של 20-24 שעות עלילה ראשית, זה ממש גרוע. אני לא שיחקתי באף משחק שלהם לפני הוויצ'ר 3 וממש אהבתי אותו מההתחלה. גרפית, משחקיות וכו'. כמובן שהיו המון שיפורי qol בהמשך, אבל מבחינת עלילה, הדמות של גרלט, השיחות עצמן וההרגשה על ההשפעה על העולם, אין בכלל מה להשוות..
?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 דצמבר 2020, 13:06

דאמ קליימן אחי, מהרשמים שלך זה נשמע כמעט Watch dogs בגוף ראשון בטח שאם לוקחים גם את הרשמים של דודי,הוויב של משחק עולם פתוח בינוני מתעצם. אני לא יכול כבר לחכות לרשמים של חנן.
מהרשמים שלך זה כאילו CDPR היו בצומת דרכים, או ללכת על משהו כבד ונישתי כמו דאוס אקס, או ללכת על משחק שהולך בין הטיפות ל/עולם פתוח גנרי עם קצת דאוס אקס וויב
והם בחרו באפשרות השניה כי היא יותר מיינסטרימית וחבל.

אין ספק שהמשחק צריך להישפט על פי מה שהוא היום, כמו שאתה אומר, אם תהיה גרסת במאי היא תישפט בזמנה לפי הערך שלה. אבל לי לפחות קשה לברוח מהוויב שCDPR
היו צריכים לבחור בין איכות לבין מיינסטרים והם בחרו במיינסטרים.

עכשיו אני מת לדאוס אקס חדש עוד יותר.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 דצמבר 2020, 14:25

עכשיו גם הממוצע של סייברפאנק בMC מתחיל לרדת. כרגע יושב על 89.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 דצמבר 2020, 15:14

ממוצע הביקורות של גרסת הפס4 ב MC עומד לרגע זה על 50 ועם ממוצע ציוני משתמשים של 30.

IGN עכשיו ביקרו את גרסאות הבסיס והם נתנו להם את הציון 4:

40
If your only option right now is playing Cyberpunk 2077 on either of the base console platforms, I highly suggest you don’t play at all until its many terrible performance issues are fixed. And if you’ve already bought it and had an experience similar to what I’ve described, you should absolutely get a refund if possible. The PlayStation 4 and Xbox One versions are simply not in an acceptable state, and it makes me sad to think that so many people are having their first Cyberpunk 2077 experience ruined this way – because when it works, it’s a fantastic RPG.

הנזק התדמיתי ש CDP עשו לעצמם עם ההוצאה הזו לא יישכח להרבה זמן, גרסאות הקונסולה היו צריכות להיות מבוטלות עוד ממזמן (או יותר נכון, לא היו צריכות להיות מוכרזות עוד מלחתכילה) והפוקוס שלהם היה צריך להיות נטו ליטוש גרסאות ה PC והפס5 וה XSX. אם את הוויצ׳ר 3 הם השכילו להוציא רק על הדור הבא בזמנו אז מה בדיוק ההבדל? והרי ראינו איזו הצלחה פסיכית המשחק הזה היה אז למה לא לחזור על מה שעבד. טעות גדולה שלהם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 דצמבר 2020, 15:35

יש הבדל לעומת הוויצ׳ר - הוא יצא כמעט שנתיים אחרי השקת ״הדור הבא״, פה מדובר במשחק שהיה אמור לצאת ממזמן ואחרי כל הדחיות הוא יצא ממש ביחד עם הדור הבא.
אבל הם ידעו טוב מאוד מה המצב של הגרסאות השונות ובעיקר של הדור הקודם אז יכלו לכל הפחות לדחות אותן (או את כל הגרסאות, בעדיפות) עד שיהיו שחיקות יותר, ומשיקולים כלכליים החליטו לא לעשות זאת, ועכשיו הם משלמים על זה. אם לא בכסף אז בתדמית.
זה לא נזק שהם לא יכולים לתקן, אבל זה ייקח להם זמן, ואני רוצה להאמין שהמשחק הבא שלהם יושק בצורה טובה הרבה יותר, ומצד שני חשבתי שזה מה שיעשו עם סייברפאנק וזה לא המצב, אז...

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 דצמבר 2020, 16:09

הם יוכלו לתקן את זה, אבל כרגע הם בסכנה להיות מוגדרים מפתחים של "יצירת מופת אחת" מישהו מדמיין את סקוור למשל משחררים משחק גדול במצב כזה? את סוני? הרי בפעם האחרונה שסקוור הוציאו משהו לא שחיק עם פפ14 הם בנו את כל המשחק מחדש.

ואיך שסוני דוחפת קונסולה עתיקה כמו הPS4 והכל פשוט עובד בשלמות... CDPR פשוט לדעתי הרחיקה את עצמה משתי הענקיות האלו.

כן, זה נכון למשל שסקיירים היה מאוד מבוגבג בהשקה, אבל אני הייתי שם DAY ONE ממש נשארתי ער בשביל ההשקה בסטים ושום דבר בסקיירים בהשקה שלו לא היה כזה מזעזע.
הייתי שם גם בשביל יום ההשקה של פולאאוט 4 על הפס4, וגם שם לא היה דבר כזה.

אני לא מנסה ללכלך על המשחק אני בטוח שאחרי כל הבאגים הוא יתגלה כאחד המשחקים הטובים של 2020 גם אם רחוק ממה שהובטח.

אבל וואו, בשבילי אם CDPR רוצים לתקן את זה, הם צריכים להוציא ברצף שני משחקים ברמה של המכשף 3.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 דצמבר 2020, 16:13

אני כבר יודע שאני אמתין עם סייברפאנק. אני זוכר שבערך חודשיים מהשיגור של הוויצ'ר 3 יצא פאטצ' שגרם ל970GTX שלי, שהריץ את המשחק באותה נקודה בסביבות ה-30-50 פריימים, לרוץ ב-60 נעול. אני לא אתפלא אם עוד כמה חודשים נראה את סייברפאנק פתאום מבצע איזה 40% מהר יותר, הבאגים נעלמים ונעשו אינספור שיפורי QOL.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 דצמבר 2020, 16:26

דאמ נדב בדיוק באתי לשאול אותך איך הוא :( אבל זה בהחלט עדיף לך כי הפיסי כפלטפורמת הדגל שלהם בוודאות תקבל את מלוא העדיפות.

מעניין אם פייג משחק בו עכשיו :) זכור לי שעשה פריאורדר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 דצמבר 2020, 17:29

יש לי 2080RTX, כלומר אני יכול לשחק בו בצורה לא רעה בכלל, הכל על ULTRA כולל RT ב-30 FPS שזה לגמרי סבבה מבחינתי. אבל בדקתי אותו טיפה, הוא מפוצץ באגים והביצועים לא יציבים. כלומר אולי הוא עובד לי במעל ל-30FPS, אבל יש גמגומים וצלילות שלא אמורים להיות שם. בקיצור, גם ב-PC לדעתי עדיף להמתין. כלומר ג'ף מ-GB כרגע סיים את המשחק אחרי 50 שעות ואמר שהיה לו באג ענקי בסיום של המשחק שהרס לו את כל החוויה וזה האדם השני ששמעתי שזה קרה לו. לשחק במשחק עכשיו זאת עוגמת נפש, ואני אפילו לא מדבר על גרסת הפס4/X1.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 15 דצמבר 2020, 18:18

אגב, לפי מה שקראתי עכשיו התגובה הרשמית של CDPR היא "אופסי, לא הסתכלנו מספיק על גרסאות הדור הנוכחי והתרכזנו בעיקר בPC".. כלומר הם כביכול לא שמו לב בכלל שהמשחק עד כדי כך שבור בps4 ובone... כמובן שזו שטות מוחלטת, אבל התשובה הזו רק מרגיזה עוד יותר.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 15 דצמבר 2020, 18:35

מה ציפית שהם יגידו? לא עמדנו בלחץ ושיחררנו משחק בלתי שחיק?
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 15 דצמבר 2020, 18:55

avive כתב:מה ציפית שהם יגידו? לא עמדנו בלחץ ושיחררנו משחק בלתי שחיק?

כן. כלומר אולי לא בכזו ישירות וכמובן שבצורה פוליטית, אבל אם הם אומרים את כל הדברים הלא נכונים -
"לא היה לחץ פנימי או חיצוני להוציא את המשחק", "לא שמנו לב מה מצב הדור הנוכחי", "תאורתית יכלנו להוציא רק את גרסאת הPC החודש ולדחות את הקונסולות (מה? אם רק הייתם שמים לב?)", וכשזה מתחבר לאמירות ההן ש"המשחק יצא כשהוא יהיה מוכן", "המשחק נדחה כדי לעבור ליטוש לסטנדרטים הגבוהים ביותר", ו"גרסאות הדור הנוכחי רצות טוב בצורה מפתיעה" רק לפני כמה שבועות(!), וכמובן דברים בסגנון של 'באמת בעיה שלא הראנו את גרסאות הדור הנוכחי לאף אחד בעולם לפני היציאה למרות שדרשנו כסף, כנראה שלא היינו צריכים לעשות את זה, אופס...'
אז, לא יודע, ברור שיש גבול למה שאפשר לצפות מהם להגיד אחרי כזו קטסטרופה, אבל כל האמירות שלהם בחודש האחרון ביחד רק עושות את המצב רע יותר, לדעתי.
נערך לאחרונה על ידי Stick ב 15 דצמבר 2020, 19:07, נערך פעם 1 בסך הכל.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 32 אורחים