Shlomix כתב:רגשות חמימים לדת היהודית.
מזכיר לכם שביבי הוא זה שהתחתן עם נוכריה, למען השם!
ביבי הוא זה שאוכל בייקון ושרימפס בקביעות.
החרדים מעלימים עין כי הוא פשוט נענה לכל הדרישות הקואליציוניות שלהם.
רוצה לומר - החרדים מעניינים לביבי את הביצה האמצעית. שוב: רק הכיסא מעניין אותו.
גלאס, אני לא רוצה להעליב, אתה נחמד סה"כ, אבל לא ברור אם אתה תמים כמו ילד בן 14 או פשוט שטוף מוח.
גם אתה בחור נחמד וגם אני לא רוצה להעליב אבל הטיעון שלך מגוחך.
ראשית, אתה טועה לחשוב שאתה הילד מ"בגדי המלך החדשים" אתה רואה את האמת היחידיה ואני שטוף מוח או נאיבי, כמה זה משעשע שבדיוק אתה הנאיבי בדיוק אתה זה ששטוף מוח וחוזר אחרי סיסמאות שלא עצרת לחשוב בלי שתל לך אותם במוח ולמה.
הראיה שלך את המצב דו מימידת, לא הולכים איתה למכולת. זה שאתה לא מצליח להבין איך ביבי חושב וממציא לעצמך בסתר ליבך שהוא חושב בדיוק כמוך אבל מסתיר את זה....כי... אינטרסים... זה רק מראה שאתה חושב "לא יכול להיות שביבי באמת חושב אחרת ממני הכל חייב להיות הצגה" זה מה שאתה באמת חושב.
לחשוב שאתה הילד מבגדי המלך החדשים, זה טוב בגיל 17 כשמגלים את העולם בפעם הראשונה פחות שמתבגרים.
אם אתה תחשוב שכל מנהיג לא מאמין במה שהוא מפמפם אתה לעולם לא תבין למה המשטר האירני מתנהג כמו שהוא מתנהג למרות סנקציות כבדות, אתה לעולם לא תוכל להסתכל לעומק על מצב פוליטי אם תשאר באזור הנוחות של "הכל אינטרסים של לשמור על הכיסא"
אני יכול להבין למה נגעלים מההתנהגות של ביבי אני יכול להבין למה חושבים שהוא דוחה אני יכול להבין למה עומר רוצה שיחליפו אותו אני יכול להבין שאתה חושב שהוא מושחת
אבל לחשוב שזה כל הסיפור? זה כל כך נאיבי אפשר לסכם כל מה שרשמת ב"אין לי כוח לחשוב על זה לעומק אז החלטתי שביבי רק מושחת וקיצרתי ענינים"
וקבל ממני עוד עצה, כשאתה מדרדר למה שנקרא "name calling " ושאתה קורא למי שמתנגד לדעתך בן 14 ומגיב ברגשנות עם סימני קריאה, אתה מתחיל להפסיד בויכוח, אבן הייסוד בלנצח טוב ויכוח זה לא להגיע לשם.