אז שוב בקיצור, אוהב אותכם חברים זה לא שהדעות שלי על חרדים לא עושות לי בעיות בארוחות משפחתיות/חברים/עבודה. אבל זה מה שאני מאמין בו
אתם מאמינים בדרך שלכם על הוצאת החרדים לעבודה רוב העם חושב כמוכם.... אני כמובן בקטע של prediction ולא הייתי חושב כמו שאני חושב אם לא הייתי מאמין
באמת שהדעות שלי מעוגנות במציאות
אבל כל הכייף זה הויכוח
לאסקין: העיקר ימין אחי רק אל תתהפך לכיוון העבודה חחח.
עידן: אני לא מנסה לשכנע פה אנשים חלילה להצביע לליברמן או משהו (למרות שבמציאות כמו כולם אני כן מייחצן אותו לפעמים) פשוט בגלל שאינטר כינה אותי איש שמאל שזה הזוי הייתי צריך להגן על האג'נדה שלי אין ברירה. לא שיש לי בעיה חלילה עם השמאל אבל הם שמאל וגאים בזה אני ימין וגאה בזה. הכל טוב.
להגיד על ליברמן שהוא מכיל מוטיבים אנטישמים..... החרדים אמרו עליו שהוא השטן... זה אוטו אנטישמי מצידם וזכותו להשיב להם באותו מטבע. ביבי אמר שליברמן שקול לאימן עודה זה לא רק שביבי והחרדים עשו דמוניזציה לליברמן זה אוטו אנטישמיות בצורה הכי מכוערת שלה ליברמן זכאי להשיב באותו מטבע זה לא מה שהופך אותו לאנטי חרדי.
זה קרב פוליטי.
שוב, אני מחזיק ממך שאתה הולך עם מה שאתה מאמין בו.. אבל שוב... בנט לא יודע להכין לעצמו קפה אם ביבי לא מסביר לו את כל שלבי התהליך אז אני בספק אם הוא ושקד ידעו להוביל מהלכים מורכבים כמו שזה י נראה לך.
הבחור מחקה את ביבי אפילו כשהוא מדבר עם העולם, אין לו אישיות משלו, אין לו קול משלו הוא קרקר חסר טעם שכרגע מנסה להיות ביבי.
אבל כל אחד שיבחר באמת שלו בקלפי, כן?