DrKeo כתב:אני חייב לציין ש413 פאונד נשמע מאוד קרוב למה שנשלם בארץ. בטח יעלה איזה 2500 ולך יצא 2300 שקל.
מעולה, זה בדיוק מה שאני צריך בשביל לקנות את Watch dogs
DrKeo כתב:אני חייב לציין ש413 פאונד נשמע מאוד קרוב למה שנשלם בארץ. בטח יעלה איזה 2500 ולך יצא 2300 שקל.
Death_119 כתב:מעולה, זה בדיוק מה שאני צריך בשביל לקנות את Watch dogs. אבל אתם אופטימיים, הפס2 נמכרה עם אותו תג מחיר ב-3500 שקלים בהשקה כאשר השקל היה שווה יותר.
Nucleus_Dawn כתב:
הPS2 הושקה ב299$.
לא יכול להגיד שאני זוכר כמה היא עלתה בהשקה. אני לא מאמין שהיא עלתה 3500.
bling כתב:אני קניתי אותה ב 3500,הם עשו באנדל תחמני של ישפאר שכולל חולצה של סוני,עדיין יש לי אותה.
אין מצב שעולה פחות מ 3000,פשוט אין.
Death_119 כתב:מצאתי:
"ישפאר הום-טק", נציגת SONY בישראל, הודיעה היום על תחילת שיווק 2 PLAYSTATION בישראל. המכשיר המשוכלל כולל כונן ,DVD בסיס חיבור לגלישה באינטרנט ועוד. מחירו נקבע על 2790 שקל. לרגל ההשקה העלתה החברה גם אתר אינטרנט מיוחד.
אכן פחות מ-3000 אבל עדיין לא מחיר טוב.
Death_119 כתב:מצאתי:
"ישפאר הום-טק", נציגת SONY בישראל, הודיעה היום על תחילת שיווק 2 PLAYSTATION בישראל. המכשיר המשוכלל כולל כונן ,DVD בסיס חיבור לגלישה באינטרנט ועוד. מחירו נקבע על 2790 שקל. לרגל ההשקה העלתה החברה גם אתר אינטרנט מיוחד.
אכן פחות מ-3000 אבל עדיין לא מחיר טוב.
bling כתב:
אני קניתי אותו על היום הראשון במחיר של מעל 3000 וזה הגיע עם חולצה,זה אני אומר בוודאות אלא אם כן אבא שלי שקנה לי בזמנו ניפח את המחיר כדי להרשים אותי
swiss-the-engine כתב:לא הבנתי איך הצלחתם להגיע למצב שאמאזון (UK) מאשרים לכם משלוח...
swiss-the-engine כתב:לא הבנתי איך הצלחתם להגיע למצב שאמאזון (UK) מאשרים לכם משלוח...
swiss-the-engine כתב:אתה טס לקומיקון במיוחד
DrKeo כתב:אגב זה רק אני או שברגע שבוחרים משלוח לישראל המחיר של הפס4 יורד ל290 פאונד לפני המיסים? כלומר כמו BLAHDVD הם מורידים את המס מהפס4 מ350 פאונד ל290 פאונד (ה20 אחוז VAT). כמובן שמיסי ישראל והמשלוח אונסים אותנו ב140 פאונד אבל עדין.
bling כתב:כן,זאת בדיוק הסיבה שהפנתי את Death לחנות הבריטית,בגלל שמורידים את ה 20 אחוז מס הללו הפער בין המחירים באירופה לארה"ב עבור מזמינים מישראל לא שווה את הכאב ראש של משלוח ארוך שלא יהיה לך כח להתעסק איתו במידה ותהיה תקלה,אי היכולת לנגן בלו ריי בצורה נורמלית,אולי בעיות שקעים וחשמל וכו'
גם לא יודע אם שווה לעשות משלוח אקספרס כמו שהוא עשה,זה בכל זאת אירופה אז יקבל את זה עוד שבוע,אבל אם הוא קונה בהשקה הוא בטח רוצה כמה שיותר מהר אז אפשר להבין אותו.
DrKeo כתב:מצד שני השיגור באירופה מאוחר בשבועיים כך שהוא משלם יותר על משלוח מהיר שבעצם יגיע שבועיים וחצי אחרי שהקונסולה תצא בארה"ב. אוף, למה אי אפשר להזמין משם ONE? זה היה יוצא 2700 שקל כולל מיסים. רק 400 שקל יותר מהפס4 וזה כולל עותק של פיפ"א ואפילו קינקט לאישה ולאחיינים שבטח ישתעשעו בה.
bling כתב:
טוב נו אמרתי לו את זה לפני שידעתי שהתאריכים לא באותו יום
אבל רוב הסיכויים שעדיין יגיע לו לפני גם כשיצא שבועיים אחרי.
ועזוב אותך מה ONE הכריזו היום על ICO בגרסת סל שיידינג,מה צריך יותר מזה.
DrKeo כתב:רק לא ברור לי בדיוק אם זה בלעד'י או לא כי זאת ממפתחת חיצונית וסוני לא טענו שזה בלעדי. אני גם לא מכיר את המפתחת הזאת, לא יודע מה הטיב שלהם. אני מחכה עדין כרגע, לא קונה כלום אבל כרגע התקופת שיגור של הONE נראה פשוט כל כך הרבה יותר טובה מזאת של סוני לדעתי כך שחוץ מאשר מחיר אטרקטיבי ואופציה לקנות אותה בחו"ל, לא מצאתי ממש אטרקציה בפס4.
Kazz כתב:אני חושב שאילו אותם אנשים שעשו את דדלייט.
swiss-the-engine כתב:מסתבר שאמאזון גרמניה כן שולחים את הONE (לפחות כרגע).. הזמנתי מהם אבל הם דווקא לא מראים את נושא המכס... רק מחיר ומשלוח... יצא 428 יורו
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 10 אורחים