InterAl כתב:משחק הישרדות + קואופ, מה הקשר סקיירים...
DrKeo כתב:הנה, מצאתי את הטבלה המלאה. הסדר הוא שם המשחק, מכירות ב-2020, עותקים פיזים, עותקים דיגיטלים ואחוז הדיגיטלי מסך המכירות:
שימו לב שיש פה טרנד שאמור לדבר לסקוור ושאר התעשיה. רוב משחקי הסינגל בלבד מתחת ל-50% דיגיטלי אבל רוב משחקי האונליין מעל ל-50% מכירות דיגיטליות. הנוקמים מתחת ל-50%, כלומר אפשר להגיד שהנתונים מצביעים על זה שאנשים קנו אותו בשביל הסינגל ולא בשביל המולטי.
BiA כתב:כן, הורדתי אותו בבוקס ואשחק בסופש. הדמו היה ממש לא מרשים בלשון המעטה, אבל נחמד לראות שהוא די מצליח ומכיוון שזה בפאס קונסולה אני מוכן לתת צ'אנס.
glass man כתב:אבל בגלל זה הנוקמים לא מתאימים למשחק GAAS נדב, כאילו בוא, מי עם פנים ישרות ירצה לשחק במשחק של הנוקמים שאתה יכול לשחק רק דמות אחת? בתור מישהו שהכיר את הנוקמים בשנות ה90 דרך המגה דרייב ומשחק הנוקמים שלו, אפילו המשחק הבסיסי הזה נתן לך לשחק בכמה דמויות שונות כמו איירון מן קפטן אמריקה והוקאי, אף אחד לא היה מוכן לשחק משחק של הנוקמים עם דמות אחת.
glass man כתב:דאמ נדב זה כל כך Meta אל תגיד לי שאתה רומז למה שאני חושב שאתה רומז.. משחק מחובר של כל משחקי מארוול עם הנוקמים של CD?
Uncle Pey'j כתב:אני לא בטוח שלנסות לפתח יקום משחקים משותף במדיום כמו משחקי מחשב היה עובד להם באותה קלות כמו שזה עובד בטלוויזיה ובקולנוע ששם המחסום העיקרי להצלחה הוא כתיבה איכותית וקונסיסטנטית של צוותי כתיבה שונים..כאן יש לך סטודיואים עם מנועים שונים (לא חושב שלהשתמש במנוע אחיד היה משהו שניתן ליישם או אפילו לדרוש), מכניקות גיימפליי שונות שמושפעות ישירות מהמנועים האלו, לוחות זמנים הרבה פחות יציבים מקולנוע וטלוויזיה ועוד המון מכשולים שלא תקפים בשני המדיומים האחרים.
ונגיד שכל זה כן היה קורה, מה אז? כל הסטודיואים האלה היו מתאגדים לאיזה פרוייקט משותף? הקריאייטיב דיירקטור של ספיידרמן היה עובד עם ה-lead programmer של רמדי כשכל אחד שייך לסטודיו אחר? אני פשוט לא מצליח לראות דבר כזה קורה.
על ספיידרמן שכתוב טיפה אחרת בסרט של הנוקמים לעומת סרטי הסולו שלו אפשר "לסלוח",אבל קשה הרבה יותר לקבל ספיידרמן מעפן באיזה משחק משותף אחרי שהתרגלת לטיפול המעולה של אינסומניאק בדמות לדוגמא.
DrKeo כתב:glass man כתב:דאמ נדב זה כל כך Meta אל תגיד לי שאתה רומז למה שאני חושב שאתה רומז.. משחק מחובר של כל משחקי מארוול עם הנוקמים של CD?
כן. מארוול היו צריכים לחלק את הדמויות שלהם לחברות איכותיות (ספיידרמן לאינסומניאק, איירונמן לפלטיניום, קפטן אמריקה לרמדי..), חלק מהתנאי היה צריך שכולם ירוצו על אותו מנוע ואז, כמה שנים במורד הדרך, הם יכלו לעשות משחק נוקמים כשהכל מבוסס כבר, ממכניקות גיימפליי ועד אנימציות ועיצובים.
ספיידרמן במשחק ספיידרמן של אינסומניאק -> אחלה. ספיידרמן במשחק נוקמים -> קקה. ספיידרמן של אינסומניאק במשחק נוקמים -> אחלה. זה עבד להם בקומיקס, זה עבד להם בקולנוע, זה עובד להם עכשיו בטלביזיה אז אין סיבה שזה לא יעבוד להם במשחקים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 34 אורחים