הדור הבא | נושא קנית המכשירים

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: הדור הבא | נושא קנית המכשירים

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 אוגוסט 2013, 09:41

DrKeo כתב:מצחיק, בדיוק באתי להגיד את זה. הבעיה הראשונה היא שהם לא מציינים כלום על פיפא, הבעיה השניה היא שאני לא בטוח מה הולך עם גרמנית והכל. כלומר אם אני קונה משם העותק פיפא שלי בגרמנית?

אגב, אם בוחרים משלוח רגיל ולא dhl או כל חברת משלוח פרטית אחרת הם לא מציינים מכס כי החבילה לאו דווקא תעצור במכס.

לא הייתי דואג בנוגע לשפות בפיפ"א. אם יש בגירסא מסוימת שפות שהן לא אנגלית, אז זה תמיד בנוסף ולא במקום.

428 בשביל הONE? כולל משלוח? זה פשוט יוצא יותר זול מהזמנה של הPS4 (אם ההזמנה של הPS4 כוללת מיסים וזו של הONE לא).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוגוסט 2013, 01:43

Nucleus_Dawn כתב:
לא הייתי דואג בנוגע לשפות בפיפ"א. אם יש בגירסא מסוימת שפות שהן לא אנגלית, אז זה תמיד בנוסף ולא במקום.

428 בשביל הONE? כולל משלוח? זה פשוט יוצא יותר זול מהזמנה של הPS4 (אם ההזמנה של הPS4 כוללת מיסים וזו של הONE לא).

זה בלי מיסים, עם מיסים (למקרה וזה נתקע במכס, בתאוריה במשלח הזה אפשר לבטעות להתחמק) זה יוצא 2700 שקלים. מה שבאסה הוא שבאמזון אנגליה הגרסת ״יום ראשון״ מופיעה במפורש עם פיפא ובאמזון גרמניה לא. היא גם sold out כרגע בשני האתרים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 אוגוסט 2013, 09:55

DrKeo כתב:זה בלי מיסים, עם מיסים (למקרה וזה נתקע במכס, בתאוריה במשלח הזה אפשר לבטעות להתחמק) זה יוצא 2700 שקלים. מה שבאסה הוא שבאמזון אנגליה הגרסת ״יום ראשון״ מופיעה במפורש עם פיפא ובאמזון גרמניה לא. היא גם sold out כרגע בשני האתרים.

זה עניין של הזמנה מוקדמת ולא הזמנת יום ראשון.

אני חושב שהכי בטוח יהיה פשוט לשלוח להם הודעה ולשאול אם פיפ"א מגיע עם הזמנה של ONE.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוגוסט 2013, 02:37

מצאתי גרסת יום ראשון, אמזון איטליה. יחד עם משלוח מהיר 2-4 ימים ומיסים זה יוצא 2750 שקלים. השאלה היא האם זה כולל פיפא או לא.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 אוגוסט 2013, 08:45

באמת מוזר הקטע עם פיפא... עכשיו אני שם לב באמת שרק כשבוחרים את הDAY ONE רואים את התמונה של פיפא על הקופסא.... משונה העניין הזה.

עריכה:
מה שכן כשבוחרים את הDAY ONE זה כבר לא הDAY ONE... אני די בטוח שהיה איפשהו את הכיתוב DAY ONE EDITION על הקופסא.

אגב נדב אמאזון ספרד מוכרים אותו ביותר זול כולם משום מה... 478 יורו... לא יודע אם הם שולחים או אם הם גם מורידים את המע"מ.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 21 אוגוסט 2013, 17:32

נדב, היום במשחקים בגרמניה רובם המכריע כוללים תמיכה בגרמית ולמעשה הם באנגלית. אולי רק עטיפה בגרמנית. (חבר שבדיוק חזר בשבוע שעבר ראה שם את זה).
לגבי מכס - לא ראיתי מקרה שהם חייבו בנוסף עוד מכס (למרות שזה הגיוני שאם צריך... בד"כ כותבים את זה באותיות הקטנות) אולם ייתרון חשוב, זה שאם לא גבו מהם את התשלום - הם מחזירים את זה. אי אפשר לדעת מראש אם גבו מהם או לא, רק מקבלים זיכוי הפתעה אחרי איזה חודשים שלושה...

וממתי כולם רוצים לקנות פה קונסולות בהשקה פתאום?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 21 אוגוסט 2013, 09:45

משהו אחד מבאס מההזמנה מחדש היא העובדה שאני אקבל את הקונסולה הרבה יותר מאוחר. כשהזמנתי ביוני הם הודיעו לי שאני אקבל את הקונסולה בתחילת ינואר. אין לדעת מה יקרה עכשיו, בטח ימרחו אותי עוד חודש חודשיים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 21 אוגוסט 2013, 09:55

bozeman כתב:וממתי כולם רוצים לקנות פה קונסולות בהשקה פתאום?

לא... נשמע לי כמו סתם בזבוז כסף. זה הרי יגיע לארץ בתוך כמה חודשים ועד אז גם נדע עד כמה לימונית הגירסה הראשונה של המכשיר.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 21 אוגוסט 2013, 18:00

Death_119 כתב:משהו אחד מבאס מההזמנה מחדש היא העובדה שאני אקבל את הקונסולה הרבה יותר מאוחר. כשהזמנתי ביוני הם הודיעו לי שאני אקבל את הקונסולה בתחילת ינואר. אין לדעת מה יקרה עכשיו, בטח ימרחו אותי עוד חודש חודשיים.

למה אתה חושב שזה ייקח כ"כ הרבה זמן? אני חושב שישלחו לך יותר מהר.

ועומר - זה בדיוק מה שחשבתי, אבל פתאום נראה שהנרדיות שלנו עולה על השיקול השכלי...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוגוסט 2013, 10:01

omerkot כתב:לא... נשמע לי כמו סתם בזבוז כסף. זה הרי יגיע לארץ בתוך כמה חודשים ועד אז גם נדע עד כמה לימונית הגירסה הראשונה של המכשיר.

ואז נוכל לקנות אותה בארץ במחיר נהדר של 4000 שקל. כמה אתם חושבים תעלה קונסולה שליבא אותה מחו"ל כשמורידים את הVAT של חו"ל יוצאת 2700 שקל? הרי עם VAT זה יצא מעל ל3000 ומדובר בחנויות ישראליות, אני חוזה 3500 - 4000 ל-ONE בארץ.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 אוגוסט 2013, 10:06

שלחתי לאמאזון מייל... אעדכן עם תשובה כשאקבל אותה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 אוגוסט 2013, 10:11

DrKeo כתב:ואז נוכל לקנות אותה בארץ במחיר נהדר של 4000 שקל. כמה אתם חושבים תעלה קונסולה שליבא אותה מחו"ל כשמורידים את הVAT של חו"ל יוצאת 2700 שקל? הרי עם VAT זה יצא מעל ל3000 ומדובר בחנויות ישראליות, אני חוזה 3500 - 4000 ל-ONE בארץ.

אם זה יהיה ייבוא מקביל, 4000 זה מחיר סביר.
בייבוא רשמי, של מייקרוסופט ישראל, אני מתאר לעצמי שהמחיר יהיה יותר תחרותי. כלומר, יותר 3500 מ4000.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 21 אוגוסט 2013, 10:14

חנן, אנחנו שנינו כבר נרדים זקנים שלמדו לדחות סיפוקים :ugeek:
נדב, אני מוכן לתת למיקרוסופט ולסוני את הצ'אנס. בסה"כ המחירים של הדור הנוכחי בארץ הם כבר די סבירים ביחס למחיר בחו"ל + מס, בארץ תהיה לי אחריות (כנראה שהזכרון של הRROD כבר נמוג אבל אני לא שכחתי) וכאמור, בשלב הזה יהיה לנו גם מושג מסוים לגבי האמינות של המכשיר. מעבר לזה, המחיר בחו"ל הרי לא יעלה ולא תהיה לי שום בעיה לרכוש אותו בחו"ל גם אחרי שהוא יושק בארץ, במידה וההפרש במחיר יהיה מאוד משמעותי.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 21 אוגוסט 2013, 10:16

^ מה שהוא אמר. רק בלי הקטע על הזיקנה :P.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 אוגוסט 2013, 10:18

omerkot כתב:חנן, אנחנו שנינו כבר נרדים זקנים שלמדו לדחות סיפוקים :ugeek:
נדב, אני מוכן לתת למיקרוסופט ולסוני את הצ'אנס. בסה"כ המחירים של הדור הנוכחי בארץ הם כבר די סבירים ביחס למחיר בחו"ל + מס, בארץ תהיה לי אחריות (כנראה שהזכרון של הRROD כבר נמוג אבל אני לא שכחתי) וכאמור, בשלב הזה יהיה לנו גם מושג מסוים לגבי האמינות של המכשיר. מעבר לזה, המחיר בחו"ל הרי לא יעלה ולא תהיה לי שום בעיה לרכוש אותו בחו"ל גם אחרי שהוא יושק בארץ, במידה וההפרש במחיר יהיה מאוד משמעותי.

או שבעצם אתה פשוט אחד שעבר למחשב בניגוד למישהו כמוני.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 אוגוסט 2013, 10:24

omerkot כתב:חנן, אנחנו שנינו כבר נרדים זקנים שלמדו לדחות סיפוקים :ugeek:

יש גם נרדים צעירים שדוחים סיפוקים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 אוגוסט 2013, 10:25

דיי דיי כולכם.... איזה דחייה ואיזה בטיח... שידרגתם מחשב בשנה שנתיים האחרונות. לא דחיתם ולא בטיח.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 21 אוגוסט 2013, 10:29

אבל אתה מפספס את הנקודה - קונסולה זה לא מחשב.. אם עוד פעם נעמוד למול RROD או YLOD או שקר אחר כלשהו בדגמי ההשקה, זה סתם הולך לעלות בכאבי ראש ועצבים (במיוחד למי שמזמין מחו''ל). מחשב? פשוט פותחים אותו, שולפים את החלק המקולקל החוצה ומחליפים. זה לא עכשיו ''PC VS CONSOLE'', אלא הנקודה הפשוטה שלא הייתי קונה קונסולה בהשקה.

גם את ה360, קניתי רק כשהגיע דגם הFalcon.
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 אוגוסט 2013, 10:34

Klayman כתב:אבל אתה מפספס את הנקודה - קונסולה זה לא מחשב.. אם עוד פעם נעמוד למול RROD או YLOD או שקר אחר כלשהו בדגמי ההשקה, זה סתם הולך לעלות בכאבי ראש ועצבים (במיוחד למי שמזמין מחו''ל). מחשב? פשוט פותחים אותו, שולפים את החלק המקולקל החוצה ומחליפים. זה לא עכשיו ''PC VS CONSOLE'', אלא הנקודה הפשוטה שלא הייתי קונה קונסולה בהשקה.

זה לא תמיד פשוט לזהות איזה חלק מקולקל ולא חסרים אנשים שלא רוצים להתעסק עם המחשב ולפתוח אותו.
זה היתרון הגדול של הקונסולות, בעצם. אתה לא צריך להתעסק עם שום דבר. אתה (אמור) לקבל את זה כשזה עובד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 אוגוסט 2013, 10:52

Klayman כתב:אבל אתה מפספס את הנקודה - קונסולה זה לא מחשב.. אם עוד פעם נעמוד למול RROD או YLOD או שקר אחר כלשהו בדגמי ההשקה, זה סתם הולך לעלות בכאבי ראש ועצבים (במיוחד למי שמזמין מחו''ל). מחשב? פשוט פותחים אותו, שולפים את החלק המקולקל החוצה ומחליפים. זה לא עכשיו ''PC VS CONSOLE'', אלא הנקודה הפשוטה שלא הייתי קונה קונסולה בהשקה.

אני חושב שזאת הנקודה האישית שלך.... התגובה המקורית של חנן שעליה עומר הגיב לא דיברה על להמתין לדגם משופר, סך הכל להמתין כמה חודשים עד שהקונסולה נמכרת בחנות לארץ... קיצר אין פה דחיית סיפוקים בכלל מתי שאדם רכש/שדרג מחשב בשנתיים +- האחרונות.

שחר הנושא של התיקון בהחלט לא נוגע לגביי. אני אחד שגם את הקונסולה שלו תיקן ככה שאין פה עניין של פשטות או משהו כזה. לפחות לא בנושא הזה.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 אוגוסט 2013, 11:13

swiss-the-engine כתב:אני חושב שזאת הנקודה האישית שלך.... התגובה המקורית של חנן שעליה עומר הגיב לא דיברה על להמתין לדגם משופר, סך הכל להמתין כמה חודשים עד שהקונסולה נמכרת בחנות לארץ... קיצר אין פה דחיית סיפוקים בכלל מתי שאדם רכש/שדרג מחשב בשנתיים +- האחרונות.

שחר הנושא של התיקון בהחלט לא נוגע לגביי. אני אחד שגם את הקונסולה שלו תיקן ככה שאין פה עניין של פשטות או משהו כזה. לפחות לא בנושא הזה.

לא התייחסתי אליך ספציפית וגם לא התייחסתי רק ליכולת להתעסק עם המחשב, או לידע בתחום. יש לא מעט אנשים שיש להם את הידע, או את היכולת ללמוד מה שצריך, אבל הם לא רוצים להתעסק עם זה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 21 אוגוסט 2013, 11:14

שחר - זאת לא הייתה הנקודה., קרא שוב.
סוויס - כשקניתי את הדגם המשופר של ה 360,לא היה לי מחשב משחקים או שום דבר אחר יותר משנתיים קודם. לא מאמין בדגמי השקה. בטח לא אם אזמין מחו"ל ואז אוכל סרטים קשים על לתקן אותה אם אצטרך . .
?

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 21 אוגוסט 2013, 11:25

תמיד הייתי עם מחשב ומחשב תמיד היה העדיפות הראשונה שלי במשחקי מולטיפלטפורם.
לגבי דחיי סיפוקים ביחס למחשב, המחשב שיושב אצלי בסלון ומריץ את רוב המשחקים הוא מחשב ישן למדי (~4 שנים) וגם לא חזק במיוחד (phenom II 720). החלפתי לו כרטיס מסך לפני משהו כמו שנתיים (560TI) והוא מריץ כמעט את כל המשחקים בהגדרות גבוהות.
בדיוק אתמול החלפתי לו מארז לכזה שמתאים לסלון אבל הבפנוכו זה אותו בפנוכו עתיק ולמרבה המבוכה הוא כנראה גם לוקח את הקונסולות החדשות מבחינת ביצועים...

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 21 אוגוסט 2013, 11:28

bozeman כתב:למה אתה חושב שזה ייקח כ"כ הרבה זמן? אני חושב שישלחו לך יותר מהר.

ועומר - זה בדיוק מה שחשבתי, אבל פתאום נראה שהנרדיות שלנו עולה על השיקול השכלי...

כי הם כבר אמרו לי את התאריך. כשהחלו למכור את הפס4 היו שתי גרסאות, גרסת Day one וגרסה רגילה. הDay one נגמרה תוך איזה יום אז לא הספקתי לרכוש אותה ורק איתה הם מתחייבים לספק לך את המכשיר בהשקה. כשרכשתי את הגרסה השנייה הם לא ידעו להתחייב על תאריך ורק לאחר כמה שבועות הם נתנו לי תאריך שעמד על השני בינואר. וזה עוד היה כשרכשתי אותו בתחילת יוני. נראה מה יהיה עכשיו. אבל נכון לכרגע אין לי תאריך.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 אוגוסט 2013, 11:29

Nucleus_Dawn כתב:
לא התייחסתי אליך ספציפית וגם לא התייחסתי רק ליכולת להתעסק עם המחשב, או לידע בתחום. יש לא מעט אנשים שיש להם את הידע, או את היכולת ללמוד מה שצריך, אבל הם לא רוצים להתעסק עם זה.

אבל הם כן רוצים להתעסק עם אחריות מעבר לים?

קליימן הבנתי אותך לפני כן... אמרתי שהתגובה באה בהקשר לעומר... בעצם בהקשר של כולם חוץ ממך :mrgreen:

עריכה:
עומר מה שכתבת לא באמת משנה... אני לפני כמעט 7 שנים השקעתי במכשיר שבעזרתו אני משחק במשחקים. וכנראה שלא היה לי PS3 אם חברה שלי לא הייתה מחליטה לקנות לי אחד ליום הולדת. ה3DS קניתי כי פעם אחרונה שהיה לי קונסולה ניידת היה הגיימגיר וסמארטפון שמסוגל לספק את הצורך הזה (למרות שאני לא משחק במשחקי סמארטפון) יש לי רק מלפני חצי שנה.

תאכלס אבל מה שאני כותב יותר מתייחס אליי כי אין ספק שדודי ונדב רוכשים מכשיר (אם נדב באמת יקנה אחד בהשקה) כי יש להם DISPOSAL INCOME והם נרדים גיימרים כמו כולנו.

ושלא תחשוב! אני עדיין מתלבט קשות אם לקנות או לא... עשיתי פשוט פריאורדר בשביל לא להתיקע במקרה ואני באמת ארצה לקנות את המכשיר(שזה די תלוי בכמה אני אצליח למכור את המכשיר הנוכחי שלי)
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים