InterAl כתב:sharonbn כתב:InterAl כתב:הוא לא אנס אף ילד קטן. מקסימום הושיב אותו על הברכיים ונגע לו בבולבול. זאת תקיפה? איזה נזק נגרם פה ל״קורבן״?
הרגע טענת שאין לאף אחד מושג מה קרה שם - אז מאיפה הקביעה הזו? ומאיפה אתה יודע איזה נזק נגרם לילד שנוגעים לו בבולבול? יש פסיכיאטרים שעשו קרייריה לכל החיים מנזקים שנגרמו ממעשים "תמימים" כאלה
אני יכול לטעון שנגרמים לי נזקים פסיכולוגיים על כל שטות שמישהו אומר לי או עושה לי. לא הופך את זה לתקיפה. ואני לא יודע מה קרה שם, אני אומר בוא נניח לצורך העניין שהכל נכון.
קודם כל, אם נניח שכל הענין נכון אז דע לך שיש עדויות לאלימות מינית מובהקת
שנית, נכון, כל אחד יכול לטעון כל דבר. בשביל זה יש מומחים שקובעים האם נעשה נזק או לא. ובטח שאתה לא יכול א-פריורי לפסול טענה לנזק רק כי לך זה לא נראה.
שלישית, ל"תקיפה מינית" יש הגדרות שונות. אז שוב, אתה לא יכול לפסול כי מישהוא הגדיר את המונח לא כמוך.
בויקיפדיה ההגדרה היא
המונח מוגדר תקיפה מינית היא עבירת מין לפי החוק בישראל ובעולם. זו תקיפה בעלת אופי מיני המתבצעת כלפי אדם אחר, ללא הסכמתו או בניגוד לחוק. תקיפה מינית כוללת, בין השאר, מגע בעל אופי מיני באמצעות גופו של התוקף או באמצעות חפץ, וכן גם התעללות מינית, התעללות מינית בילדים, אונס בנישואים, בעילת קטינה, מעשה מגונה, אונס ומעשה סדום בכפייה ועוד.