נושא ה-Xbox הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

Re: נושא ה-Xbox הרשמי

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 05 יוני 2021, 13:14

אני שואל את עצמי כמה מהשינויים שהם עושים ב-Forza Tech יחלחלו להורייזון הבא שיגיע לפני מוטורסופרט,יש שיתוף ידע אדיר בין שני הסטודיואים,אבל ההנחה תמיד הייתה ש-T10 היא המובילה העיקרית של פיתוח המנוע. אני מקווה שהורייזון 5 לא יהיה רק איטרציה על המנוע של הורייזון 4 אלא ממש קפיצה משמעותית קדימה שתטמיע לפחות חלק מהשינויים ש-T10 מייעדת למוטורספורט.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 יוני 2021, 13:21

Uncle Pey'j כתב:אני שואל את עצמי כמה מהשינויים שהם עושים ב-Forza Tech יחלחלו להורייזון הבא שיגיע לפני מוטורסופרט,יש שיתוף ידע אדיר בין שני הסטודיואים,אבל ההנחה תמיד הייתה ש-T10 היא המובילה העיקרית של פיתוח המנוע. אני מקווה שהורייזון 5 לא יהיה רק איטרציה על המנוע של הורייזון 4 אלא ממש קפיצה משמעותית קדימה שתטמיע לפחות חלק מהשינויים ש-T10 מייעדת למוטורספורט.

זאת שאלה טובה, למרות שאני לא אתפלא אם יש לPG ענף רציני משלהם כבר מזמן. הרי זה לא שהמנוע של פורצה בדיוק בנוי לעולמות פתוחים. מעניין אם זה אומר שPG לקחו את הענף שלהם והתפרעו איתו לדור הבא או שהם באמת התבססו על המנוע החדש של T10 וגזרו ממנו לעולם פתוח.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 יוני 2021, 13:43

לפי מה שאמרו ההחלטה להוציא את gt7 גם לפס4 הייתה מאוחר יחסית בפיתוח (נכתב ״לאחרונה״), כך שכנראה שזה לא באמת משנה באמת, וכנראה מדובר פשוט בגירסה נכה משמעותית.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 05 יוני 2021, 15:27

ה-FM החדש כבר התחיל פלייטינג ויש אנשים שמשחקים בו, בגלל זה היה לי הגיוני שיהיה ב-E3, אבל אני מניח שהפוקוס יהיה על הורייזן הפעם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 יוני 2021, 16:17

Laskin כתב:לפי מה שאמרו ההחלטה להוציא את gt7 גם לפס4 הייתה מאוחר יחסית בפיתוח (נכתב ״לאחרונה״), כך שכנראה שזה לא באמת משנה באמת, וכנראה מדובר פשוט בגירסה נכה משמעותית.

להתחשב בעובדה שהחבר׳ה של פליפוני לוקחים חצי עשור+ לפתח משחק, שGT ספורטס יצא רק בסוף 2017, שהוא משחק GaaS ששאב להם כנראה הרבה משאבי פיתוח ושהטריילר שהראו נראה בערך כמו ספורטס עם השתקפויות RT, אני לא אתפלא אם יש עוד מספיק זמן עד שהמשחק יוצא (וגם רצות שמועות על 2023).

אז יש שאלות גדולות סביבו כשהעיקרית בהן היא האם תהיה מערכת פיסיקה יעודית לפס5. ואם כן, איך בעלי פס5 ישחקו עם בעלי פס4 כשיש למשחק שתי מערכות פיסיקה נפרדות?

אני לא אתפלא אם המשחק עבר לפס4 ב-2020 והוא עדין היה בשלב הנסויים והחקירה. כלומר המערכות שלו יהיו מבוססות על הפס4 והיגואר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 יוני 2021, 16:38

אני אהמר שאין מצב למשחק בין שחקני פס4 ל-5
גם לא אתפלא אם יקבלו שם קצת שונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 יוני 2021, 16:56

Laskin כתב:אני אהמר שאין מצב למשחק בין שחקני פס4 ל-5
גם לא אתפלא אם יקבלו שם קצת שונה

אז אתה בעצם אומר שפליפוני מיצרים שני משחקים נפרדים? סטייל פורצה הורייזן 2? הלוואי, אבל יש לי הרגשה שזה לא המצב.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 05 יוני 2021, 17:31

אין הצדקה לפיתוח כזה יותר, הדורות דומים מדי חומרתית ,זה ממש לזרוק כסף לפח, בייחוד כשה-install base עדיין מאוד נמוך.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 יוני 2021, 18:04

לא, הטענה היא שהם עבדו על גירסת הפס5 ולאחרונה התחילו לשנמך הרבה דברים (מעבר לגרפיקה) כדי שירוץ על הפס4.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 יוני 2021, 18:23

אם הם משנים את מערכת הפיסיקה, כלומר משנמכים אותה שתרוץ על היגואר, אז יש מבחינתי שלוש אפשרויות:
1) המערכת פשוטה מספיק בשביל לרוץ על יגואר והצוות ממילא לא תכנן לנצל את הזן 2.
2) פליפוני שנמכו את המערכת פיסיקה ובעלי הפס5 נדפקים.
3) פליפוני עושים פה שני משחקים עם שתי מערכות פיסיקה שונות וזה אומר שלא תהיה אנטרקציה בין המשחקים וזאת גם אופציה פחות סבירה כי לפתח שתי מערכות שונות זה לא להיט. אולי מתחת למנוע גרסת הפס4 תהיה בעצם ספורטס?

אני מקווה שהתשובה היא 3, אבל יש לי הרגשה שזה 1 או 2.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 יוני 2021, 19:24

אני גם מקווה שזה 3, וזה נראה לי גם סביר. אם לא אז באסה, אבל אני כבר התרגלתי לאכזבות מהצוות הזה :)

תשמע, גם לא חייב להיות ממש בנפרד, פשוט מוחקים פיצ׳רים... נגיד נזק רק בגירסת הפס5, זה כבר יוריד עומס רציני מהCPU, ופיזיקה הרבה יותר פשוטה שפשוט יעתיקו מהקודם בלי להוסיף הרבה, ובצד הGPU זה הרבה יותר פשוט.
אני לא רואה מצב של מולטי בין 2 הגרסאות בכל מקרה בגלל פערי זמני הטעינה... לא נראה לי סביר שאני אחכה עוד חצי דקה ומעלה רק כי ההארד דיסק שלהם עוד לא סיים לטעון, זה יוריד מהקצב של המשחק במצב המולטי וזו תהיה ירייה ברגל של הSSD שהוא גיימצ׳יינג׳ר לסדרה הזו. זה ממש ירחיק אנשים מהמולטי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 יוני 2021, 20:50

בנוגע לפיסיקה, זה לא בדיוק פשוט לשנות את זה. אבל אני כן אגיד שזה פשוט משמעותית ממשחק כמו הורייזן כי כאן מדובר במשחק מבוסס ״מערכות״ כך שבתאוריה אתה עובד על שתי גרסאות למערכות ןבתאוריה זה משפיע על כל המשחק בלי יותר מדי התערבות.

בכל מקרה, נחזיק אצבעות ששחקני הפס5 יקבלו את מה שמגיע להם, לא משנה באיזה מסלול פליפוני הולכים. ושישימו לב שהולכת להיות להם חתיכת תחרות כי הצוות של פורצה קבל 5 שנות פיתוח במקום ה-2 הרגילות ויש מצב שפורצה 8 יצא פנומנאלי בגלל זה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 05 יוני 2021, 22:18

אין מצב שהמשחק יעשה הפרדה בין שחקני הפס4 לפס5 אם הם כבר מוציאים אותו לפס4 הם ירצו ששחקני הפס5 יוכלו למצוא המון שחקנים.

המשחק נדפק בגלל הפס4 כי במקום לקבל במשך שנים שידרוגים שיהפכו אותו למשחק מדהים הוא יהפוך למשחק מדהים רק שסוני תנטוש את גרסת הפס4 איפשהו שם בסוף 2024 וחבל.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 06 יוני 2021, 10:10

והשמועות על רכישות סטודיואים חדשים מתחילות..בנוסף נראה שMS רכשה IP קיימים, לא ״AAA" לפי ג׳ז קורדן.
אולי בכל זאת יהיה מעניין.
https://twitter.com/idlesloth84/status/ ... 56963?s=21

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 06 יוני 2021, 10:47

DrKeo כתב:בנוגע לפיסיקה, זה לא בדיוק פשוט לשנות את זה. אבל אני כן אגיד שזה פשוט משמעותית ממשחק כמו הורייזן כי כאן מדובר במשחק מבוסס ״מערכות״ כך שבתאוריה אתה עובד על שתי גרסאות למערכות ןבתאוריה זה משפיע על כל המשחק בלי יותר מדי התערבות.

בכל מקרה, נחזיק אצבעות ששחקני הפס5 יקבלו את מה שמגיע להם, לא משנה באיזה מסלול פליפוני הולכים. ושישימו לב שהולכת להיות להם חתיכת תחרות כי הצוות של פורצה קבל 5 שנות פיתוח במקום ה-2 הרגילות ויש מצב שפורצה 8 יצא פנומנאלי בגלל זה.

ואולי כל הזמן פיתוח הזה סתם כי יש להם בעיות. P:
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 יוני 2021, 10:49

swiss-the-engine כתב:
DrKeo כתב:בנוגע לפיסיקה, זה לא בדיוק פשוט לשנות את זה. אבל אני כן אגיד שזה פשוט משמעותית ממשחק כמו הורייזן כי כאן מדובר במשחק מבוסס ״מערכות״ כך שבתאוריה אתה עובד על שתי גרסאות למערכות ןבתאוריה זה משפיע על כל המשחק בלי יותר מדי התערבות.

ואולי כל הזמן פיתוח הזה סתם כי יש להם בעיות. P:

פתאום T10 הפכו לימאוצ׳י :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 יוני 2021, 12:34

זה מגיע מיוטיוברים, אז גרגר מלח ענקי, אבל רצה שמועה שהיילו מיועד לספטמבר.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 06 יוני 2021, 13:01

DrKeo כתב:זה מגיע מיוטיוברים, אז גרגר מלח ענקי, אבל רצה שמועה שהיילו מיועד לספטמבר.

הקומיוניטי מנג׳ר של 343i אמר שזה בולשיט.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 יוני 2021, 13:02

Uncle Pey'j כתב:
DrKeo כתב:זה מגיע מיוטיוברים, אז גרגר מלח ענקי, אבל רצה שמועה שהיילו מיועד לספטמבר.

הקומיוניטי מנג׳ר של 343i אמר שזה בולשיט.

כן, שערתי שזה המצב, אני לא בטוח למה אני מביא בכלל חדשות מ-tweaktown, הם יקחו כל תגובה מסרטון יוטיוב כשמועה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 06 יוני 2021, 13:41

אני מניח שהיילו חייב לצאת מתישהו בסתיו, אם לא ספטמבר אז אוקטובר אם לא אוקטובר אז נובמבר לא הגיוני שאם סטארפיילד לא יוצא השנה לא יהיה להם כלום.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 יוני 2021, 13:44

glass man כתב:אני מניח שהיילו חייב לצאת מתישהו בסתיו, אם לא ספטמבר אז אוקטובר אם לא אוקטובר אז נובמבר לא הגיוני שאם סטארפיילד לא יוצא השנה לא יהיה להם כלום.

אני חושב שמיקרוסופט במצב של when it's done בזמן האחרון. כלומר, יש גבול לכל תעלול, הצוות של היילו עובד על משחק מ-2015 והם כבר באיחור של שנה, אבל אני משער שאם בכדי שהמשחק יהיה מוצלח הוא יצטרך דחיה של כמה חודשים, יש מצב ש-MS יתנו להם. מצד שני אולי יש להם וולפנשטיין 3 לחגים וזה מרגיע אותם :)

מעניין למי בסוף תהיה 2021 יותר חזקה. אולי MS לא שחררה עדין כלום, אבל העונת חגים שלהם יכולה להיות יחסית חזקה עם הורייזן 5, היילו ואולי וולפנשטיין 3. מצד שני סוני שחררה כבר את כל 2021 צד א' שלה חוץ מאשר הורייזן ואנחנו לא בטוחים שהורייזן יוצא השנה. אבל כמובן שיש לסוני עדין את deathloop (ואו, האירוניה שזה דווקא כותר של סוני) ואת KENA השנה כך שכל העניין הזה עדין פתוח. אני משער שנדע יותר טוב אחרי E3 של MS, זה רק עוד שבוע!

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 06 יוני 2021, 13:55

היילו כנראה יגמע בזמן,העדכונים החודשיים של 343i בסך הכל נשמעים מאוד חיוביים והצוות די במסלול,הדחייה הזו של שנה שלמה עשתה להם ממש טוב.
אני עדיין מחכה לחשיפה מחדש של הקמפיין ואני מאוד אתאכזב אם רק המולטי יקבל פוקוס בE3 השנה,ואני עדיין לא מאמין שאין בטא,הם פשוט חייבים אחת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 יוני 2021, 14:01

Uncle Pey'j כתב:היילו כנראה יגמע בזמן,העדכונים החודשיים של 343i בסך הכל נשמעים מאוד חיוביים והצוות די במסלול,הדחייה הזו של שנה שלמה עשתה להם ממש טוב.
אני עדיין מחכה לחשיפה מחדש של הקמפיין ואני מאוד אתאכזב אם רק המולטי יקבל פוקוס בE3 השנה,ואני עדיין לא מאמין שאין בטא,הם פשוט חייבים אחת.

שיעשו סטרים מולטי להיילו, כמו שסוני עושה SOP למשחקים שלה. 20 דק', נטו מולטי לאנשים שזה מעניין אותם. E3 זה המקום לראות איך הסינגל עשה את הקפיצה. זה לא עוד מעגל PR קלאסי שמתחיל מחשיפה של הסינגל ואז ביצוע מעבר איטי לכיוון המולטי יחד עם איזו בטא לקראת השחרור. הם פשלו בגדול שנה שעברה והם צריכים להוכיח את עצמם מחדש, להראות לנו שהסינגל של המשחק נראה טוב.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 06 יוני 2021, 14:08

לא מעניין אותי לראות יותר מדקה על המולטי, מקסימום איזה סרטון שיסביר בקטנה על מצבים חדשים ומכניקות. לא כי אני פחות מתעניין בו אלא כי אני חושב שזה פחות יעבור מסך בתצוגה כזו. עדיף שישחררו בטא מאשר deep dive מיותר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 יוני 2021, 14:10

כן, אני גם לא רואה אותם מביאים יותר מדי מהמולטי, יעשו בטח תצוגת גיימפליי נוספת של הקמפיין ואחר כך טריילר של הקמפיין ואז טריילר של המולטי, עם פרטים על הOPEN/CLOSED BETA ותאריכים.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 36 אורחים