נושא ה-Xbox הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

Re: נושא ה-Xbox הרשמי

הודעהעל ידי BiA » 06 יוני 2021, 14:39

ג'ז טוען שיש מצב לראות עוד רכישה של מיק' ב-E3, אבל לא של סטודיו AAA. בנוסף לפי גראב נראה שסקרלט נקסוס יגיע לפאס בהשקה. מניח שלאט לאט רוב התצוגה כבר תדלוף השבוע.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 יוני 2021, 14:45

Uncle Pey'j כתב:אני שואל את עצמי כמה מהשינויים שהם עושים ב-Forza Tech יחלחלו להורייזון הבא שיגיע לפני מוטורסופרט,יש שיתוף ידע אדיר בין שני הסטודיואים,אבל ההנחה תמיד הייתה ש-T10 היא המובילה העיקרית של פיתוח המנוע. אני מקווה שהורייזון 5 לא יהיה רק איטרציה על המנוע של הורייזון 4 אלא ממש קפיצה משמעותית קדימה שתטמיע לפחות חלק מהשינויים ש-T10 מייעדת למוטורספורט.

אגב ההודעה הזאת, בדיוק ראיתי את הטריילר הקצר שהכריז על FM הבא שבו כריס אסאקי דבר על RT וכדומה והוא הכריז שהשיפורים במנוע הם לא רק ל-FM אלה גם להורייזן (0:23):

נקווה שזה אומר שהורייזן 5 באמת יקבל את כל העניינים האלה וזה לא מקרה שבו הורייזן על הטק הישן כשרק הורייזן 6 יהיה על ה-FT החדש.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 יוני 2021, 15:06

אם זה נכון אז מעניין מה יהיה עם גירסת הדור הקודם של הורייזון, או שהורייזון באמת יצא רק בשנה הבאה בכלל

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 06 יוני 2021, 15:21

האנטישמי לא אמר שהיילו השנה יתמקד במולטי? כאילו הוא אמר שרוב האנשים יחשבו לדעתו שהתצוגה של היילו היא רעה...אולי אני סתם מביא את הפרשנות האישית שלי אבל בגלל שאני חושב (בניגוד למעריצים של היילו בפורום) שזו סדרה שעיקר הפאנבייס שלה אוהב דווקא את המולטי נראה לי שלזה האנטישמי מתכוון שהוא אומר שהתערוכה תדבר בעיקר למעריצים כבדים.

אבל מי יודע, הוא סה'כ בן אדם והפרשנות שלי לדבריו היא סה'כ פרשנות. אני בהחלט רוצה לראות קמפיין כמו כולם :)

נדב, בנוגע למי תהיה שנה יותר חזקה.

אני חושב שבמשחקים עצמם שנשחק השנה? סוני תקח, כמו שאמרת דטלופ, הורייזן KENA וכו' כל אלה אם הם יגיעו השנה הם יתנו סיום שנה טוב יותר.

אבל מבחינת התערוכה? לדעתי מייקרוסופט תקח בקלות, אני פשוט לא רואה איך טוד האוורד ובטסדה יאפשרו לסטארפיילד לא להיות משחק מדהים שיעיף ראשים, בטסדה כל כך צריכה משחק כזה, יש פה כל כך הרבה על הכתפיים של המשחק הזה והוא הפרוייקט הכי חשוב שלהם מאז סקיירים, אם הוא לא יהיה WOW זה יהיה רע מאוד.

אז כן הוא לא יהיה WOW גרפי מהתמונות שדלפו והוא גם קרוס ג'ן אז לא וואו גרפי אבל הוא יכול להיות וואו ב1000 דרכים אחרות :) זו התקווה שלי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 יוני 2021, 15:48

Laskin כתב:אם זה נכון אז מעניין מה יהיה עם גירסת הדור הקודם של הורייזון, או שהורייזון באמת יצא רק בשנה הבאה בכלל

או שהוא התכוון להורייזן שיבוא אחריהם ב-2023, או שהורייזן יכול לצמצם את הפיסיקה המטורפת כי זה משחק ארקייד ויתמקד בעיקר בגרפיקה, או שהורייזן יעשה כמו הורייזן 2 ויהיו שתי גרסאות נפרדות לשני הדורות או שהורייזן 5 פשוט בלעדי לדור הבא. כל האופציות האלה סבירות. אני משער שנגלה שבוע הבא.

אני מקווה שהורייזן בלעדי אם רק בשביל השימוש ב-SSD במשחק עולם פתוח שנוסעים בו ממש מהר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 יוני 2021, 17:52

מהמר על 2 גרסאות שונות

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 יוני 2021, 18:29

Laskin כתב:מהמר על 2 גרסאות שונות

שתי גרסאות זאת התשובה האולטמטיבית, גם כולם זוכים לשחק בו וגם הדור הבא לא מוגבל בדור הקודם. אבל זה יקר ויוצר אוירה של "הדור הקודם נדפק" אז אני לא בטוח כמה מיקרוסופט תרוץ לאופציה הזאת, למרות שהיא לגמרי עשתה אותה כמה פעמים בעבר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 יוני 2021, 18:37

בגלל שהזכרת לי שכך היה בפעם הקודמת אני חושב שזה הכי סביר

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 יוני 2021, 18:56

Laskin כתב:בגלל שהזכרת לי שכך היה בפעם הקודמת אני חושב שזה הכי סביר

כן, היה אז הפרש אדיר בין הX1 וה360. המערכת סימולציה של המכוניות הייתה שונה, ההפרש הגרפי היה מאוד גדול והסירו ממנה פיצ'רים כמו מזג אויר או ה-drivatars. ויש הבדל אחד ממש גדול בין הגרסאות, הסירו מגרסת ה-360 כמעט את כל המרוצי שטח בעולם הפתוח והשאירו בעיקר מירוצי "מסלול" סגורים. כלומר גרסת ה-360 לא רק פחות יפה וחסרים בה פיצ'רים של דינמיות, סימולציה ו-AI, יש תוכן שפשוט לא קיים בה כי הוא "פתוח מדי" בשביל לרוץ עליה. בעצם SUMO דיגיטל לקחו את המשחק ש-PG פיתחו וניסו לחקות אותו על ה-360 כשהם מפשיטים אותו מהמון פיצ'רים, אלמנטים של הסימולצית פיסיקה ופיצ'רים גרפים. יש אזורים שממש ממודלים אחרת בגרסת ה-360, מאמץ כביר של SUMO להביא משחק שלא אמור לרוץ על ה-360 ל-360. הלוואי וכל כותר קרוס ג'ן היה עושה את זה, מפתחת חופשית לגמרי לנצל את הדור הבא ומפתחת נפרדת שעושה פורט. זה כמעט כמו הוויצ'ר 3 על הסוויטצ', רק במקום שהפורט יקרה באיחור של חצי עשור הוא קורה בסוף הפיתוח של המשחק דור הבא בכדי לצאת סימולטנית.

תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 יוני 2021, 11:10

יכול להיות שאני פשוט לא זוכר טוב, אבל יש מצב שהמשחק AAA האחרון של מיקרוסופט יצא בספטמבר 2019? גירס 5?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 יוני 2021, 11:19

היה ב-2020 את MSFS שנחשב AAA בתחומו, והיה אמור להיות היילו אינפיניט, אבל אז הם חטפו קרייג בברך

חוץ מזה הכי קרוב היה בלידינג אדג׳

אבל בכלל, כל הדור הזה מלבד פורצה הורייזון היה על הפנים מבחינת AAA של מיקרוסופט עצמה, גם בגירס היו עבורי אכזבה גדולה, אז נשארתי רק עם 2 משחקי אורי המעולים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 יוני 2021, 11:29

כלומר היה את wasteland 3, אבל זה לא בדיוק ה-AAA שציפינו לו. איזה מצב קקה הם נמצאים, יאללה, הגיע הזמן לצאת ממנו כבר.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 07 יוני 2021, 11:40

למה קקה ? Wasteland 3 לפי הקהל שלו זה המשחק "פולאאוט" הכי טוב מאז פולאאוט 2 ... ומי ששיחק בפולאאוט 2 יודע שזה בטח משחק מדהים אם זה נכון.
מי שמשחק רק משחקי AAA .... טוב... חבל לי בשבילו.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 07 יוני 2021, 11:53

Laskin כתב:היה ב-2020 את MSFS שנחשב AAA בתחומו, והיה אמור להיות היילו אינפיניט, אבל אז הם חטפו קרייג בברך
.

תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 יוני 2021, 12:23

glass man כתב:למה קקה ? Wasteland 3 לפי הקהל שלו זה המשחק "פולאאוט" הכי טוב מאז פולאאוט 2 ... ומי ששיחק בפולאאוט 2 יודע שזה בטח משחק מדהים אם זה נכון.
מי שמשחק רק משחקי AAA .... טוב... חבל לי בשבילו.

המצב של מיקרוסופט במרחב שמחוץ ל-AAA די מצויין. היה להם בדור הזה את INSIDE, שני משחקי ORI, קאפהד, כל מני דברים כמו SOD או BLOW ועוד כל מני משחקי אינדי ממש טובים. אין ספק בכלל שמיקרוסופט מעולה בדברים האלה, היא יודעת לפתח אותם לבד ולהביא פרטנרים טובים מבחוץ וזה תחום שבו מיקרוסופט לא רק עומדת כתף אל כתף עם סוני, יש שנים שהיא גם מעפילה על סוני.

אבל כן, AAA זה חשוב וזה חסר. ברור לכולנו שמיקרוסופט במסלול לתקן את זה, אבל יאללה, איפה ה-payoff, כבר עברו איזה 4 שנים מאז שדין כתב לי שאני חייב בסרט שמיקרוסופט תעשה משחקי AAA טובים ותרכוש אולפנים עכשיו שספנסר מוביל אותם וזה הטיזינג הכי ארוך בעולם הגיימינג מזה שנים.

רק ראיתי את הסרטון מאחורי הקלעים של פרוייקט מארה היום, איפה הדברים האלה? שגורמים לך לשמוח שיש לך XSX (או 2080RTX)?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 07 יוני 2021, 12:52

אני מסכים בקטע של הAAA אבל זה מה שקורה שאתה לא מצליח לעבוד עם אגדה מהלכת כמו קאמיה שהתפקיד שלו זה להביא משחקים כאלה. עכשיו האוורד יהיה שם על תקן ה"מיאמוטו" או ה"יושידה" שלהם ואנחנו לא נראה יותר את מייקרוסופט מדשדשת בתחום הAAA . ככל שיעברו השנים הם יתנו לו לעבוד על כל מייקרוסופט אני מאמין במיוחד אם וכאשר אינדיאנה ג'ונס יוכיח את עצמו כהצלחה אדירה ועדות לזה שהאוורד יודע להפיק מעבר לWRPG. :)

אני מסכים עם כל מה שאמרת אני רק רוצה להדגיש כמה המצב של מייקרוסופט טוב מבעבר עם אגדות כמו inxile

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 יוני 2021, 12:55

glass man כתב:אני מסכים בקטע של הAAA אבל זה מה שקורה שאתה לא מצליח לעבוד עם אגדה מהלכת כמו קאמיה שהתפקיד שלו זה להביא משחקים כאלה. עכשיו האוורד יהיה שם על תקן ה"מיאמוטו" או ה"יושידה" שלהם ואנחנו לא נראה יותר את מייקרוסופט מדשדשת בתחום הAAA . ככל שיעברו השנים הם יתנו לו לעבוד על כל מייקרוסופט אני מאמין במיוחד אם וכאשר אינדיאנה ג'ונס יוכיח את עצמו כהצלחה אדירה ועדות לזה שהאוורד יודע להפיק מעבר לWRPG. :)

אני מסכים עם כל מה שאמרת אני רק רוצה להדגיש כמה המצב של מייקרוסופט טוב מבעבר עם אגדות כמו inxile

אה, ברור שמיקרוסופט במצב טוב, הם יתפוצצו בקרוב. פשוט יש הרגשה כזאת של "רק עוד שניה!" כבר שנתיים. אפילו ל-E3 הזה אנחנו מגיעים מאופקים, אף אחד לא מאמין שאשכרה זה יקרה. ברור לי שאם נזיז את המחוגים 4 שנים קדימה, ומיקרוסופט וסוני יהיו כבר כתף אל כתף בתוכן שהן מוציאות ויהיו שנים ש-MS תהיה עם ליינאפ חזק משל סוני, אבל מתי זה כבר יגיע? יש לי פס5, יש לי 2080RTX, יאללה, אני מוכן לתחרות!

אה, ואתה חייב לשחרר את SCALEBOUND :)
אם המשחק היה במסלול טוב, הוא היה יוצא. משהו קרה בדרך לפרוייקט הזה ומה לעשות, יש פאשלות. אולי זאת אשמת MS שמנעה מפלטיניום לעשות משהו, אולי פלטיניום פשוט פשלה כי לא כל משחק פלטיניום הוא מאסטרפיס, מי יודע מה הלך שם. אבל דבר אחד בטוח, הפרוייקט לא היה במצב טוב אחרת הוא היה יוצא לפועל. עם כל הכבוד לMS התאגיד המרושע, כסף הם לא אוהבים לבזבז סתם ואם כבר השקיעו בפרוייקט שכזה, הם רוצים לשחרר אותו. כל מה שהם קבלו מביטול הפרוייקט זה כסף לפח, ליינאפ חלש יותר והמון PR רע. ל-MS לא היה שום אנטרס לבטל את המשחק הזה חוץ מאשר אם הוא פשוט לא היה במצב טוב.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 07 יוני 2021, 13:06

DrKeo כתב:
glass man כתב:אני מסכים בקטע של הAAA אבל זה מה שקורה שאתה לא מצליח לעבוד עם אגדה מהלכת כמו קאמיה שהתפקיד שלו זה להביא משחקים כאלה. עכשיו האוורד יהיה שם על תקן ה"מיאמוטו" או ה"יושידה" שלהם ואנחנו לא נראה יותר את מייקרוסופט מדשדשת בתחום הAAA . ככל שיעברו השנים הם יתנו לו לעבוד על כל מייקרוסופט אני מאמין במיוחד אם וכאשר אינדיאנה ג'ונס יוכיח את עצמו כהצלחה אדירה ועדות לזה שהאוורד יודע להפיק מעבר לWRPG. :)

אה, ברור שמיקרוסופט במצב טוב, הם יתפוצצו בקרוב. פשוט יש הרגשה כזאת של "רק עוד שניה!" כבר שנתיים. אפילו ל-E3 הזה אנחנו מגיעים מאופקים, אף אחד לא מאמין שאשכרה זה יקרה. ברור לי שאם נזיז את המחוגים 4 שנים קדימה, ומיקרוסופט וסוני יהיו כבר כתף אל כתף בתוכן שהן מוציאות ויהיו שנים ש-MS תהיה עם ליינאפ חזק משל סוני, אבל מתי זה כבר יגיע? יש לי פס5, יש לי 2080RTX, יאללה, אני מוכן לתחרות!

אה, ואתה חייב לשחרר את SCALEBOUND :)
אם המשחק היה במסלול טוב, הוא היה יוצא. משהו קרה בדרך לפרוייקט הזה ומה לעשות, יש פאשלות. אולי זאת אשמת MS שמנעה מפלטיניום לעשות משהו, אולי פלטיניום פשוט פשלה כי לא כל משחק פלטיניום הוא מאסטרפיס, מי יודע מה הלך שם. אבל דבר אחד בטוח, הפרוייקט לא היה במצב טוב אחרת הוא היה יוצא לפועל. עם כל הכבוד לMS התאגיד המרושע, כסף הם לא אוהבים לבזבז סתם ואם כבר השקיעו בפרוייקט שכזה, הם רוצים לשחרר אותו. כל מה שהם קבלו מביטול הפרוייקט זה כסף לפח, ליינאפ חלש יותר והמון PR רע. ל-MS לא היה שום אנטרס לבטל את המשחק הזה חוץ מאשר אם הוא פשוט לא היה במצב טוב.

זה כי אתם רוצים שמייקרוסופט תהיה סוני, והיא לא תהיה סוני,אם אתם תקבלו את מייקרוסופט בתור מה שהיא מנסה להיות שזה מעצמת WRPG אתם תהיו מרוצים מהE3 המתקרב חד וחלק :)

כאילו זה לא לגמרי נכון, אני בטוח שהאוורד רוצה את אינדיאנה ג'ונס כמשהו שקרוב בהרגשה לUncharted אבל זה משהו שמייקרוסופט רוצה בפעם ב... זה לא העיקר אצלם :)
זה כמו שחלק מהאנשים ברשת המציאו לעצמם שהיוזמה תהיה סוג של נוטי דוג וזה חזר להם כבומרנג עם החשיפה של פרפקט דארק, אנשים דמיינו אותו כמו איזה רייבוט שנוטי דוג היתה עושה.

אם מסתכלים על מייקרוסופט בצורה אובייקטיבית היא בונה לעצמה Voice מאוד ייחודי בתעשייה הזו, היא הופכת דה פאקטו לסקוור המערבית, זה Event בלתי רגיל, ואתה יודע מה? אם יום אחד ספנסר יחליט שהוא רודף אחרי Matsuno ומנסה להחזיר אותו למשחקי AAA אז אתה יודע מה נדב, כרנאה שאז הם גם ישתלטו על ז'אנר הJRPG :)

ועם המזימות של ספנסר והרדיפות שלו אחרי כשרנות יפנים זה עוד יכול אשכרה לקרות, איזה זמן מרגש אנחנו חיים בו בנוגע לתחום הזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 יוני 2021, 13:44

אני לא בדיוק בטוח למה אתה מתכוון כשאתה אומר ״רצינו שמיקרוסופט תהיה סוני״. אם הכוונה היא שמיקרוסופט תעשה משחקי גוף שלישי על אל מלחמה ועל אבא ובת מאומצת באפוקליפסה, אז לא, זאת לא הכוונה. אבל אם הכוונה היא שמיקרוסופט תתן לצוותים שלה את הזמן והתקציב ליצור מה שהם רוצים לעשות והתוצר הסופי יהיה משחק נהדר ללא שום קשר אם זה RPG, שוטר או סימולטור הליכה? אז כן, זאת בדיוק הכוונה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 07 יוני 2021, 14:02

DrKeo כתב:אני לא בדיוק בטוח למה אתה מתכוון כשאתה אומר ״רצינו שמיקרוסופט תהיה סוני״. אם הכוונה היא שמיקרוסופט תעשה משחקי גוף שלישי על אל מלחמה ועל אבא ובת מאומצת באפוקליפסה, אז לא, זאת לא הכוונה. אבל אם הכוונה היא שמיקרוסופט תתן לצוותים שלה את הזמן והתקציב ליצור מה שהם רוצים לעשות והתוצר הסופי יהיה משחק נהדר ללא שום קשר אם זה RPG, שוטר או סימולטור הליכה? אז כן, זאת בדיוק הכוונה.

בשביל זה אתה צריך producers זה לא מספיק לזרוק מליונים על צוות פיתוח צריך מישהו שידע להסביר לאנשי החליפות מה הפרויקט, מה הקסם שלו, למה שווה להמשיך לתמוך בו למרות כל הקשיים היית רואה הרבה פחות ביטולים אם היו למייקרוסופט אנשים טובים כאלה אבל נגמרה התקופה האפלה הזו כי עכשיו האוורד שם :)

ועל מה אנשים רצו... אתה כהארד קור של פרפקט דארק אני יודע שרצית יותר מכל אחד אחר את מה שבסופו של דבר הוכרז, אבל 99% מהאינטרנט רצה משחק סינמטי נוט דוגי גוף שלישי, אני לא מדבר בהכרח על וקסלים, וקסלים הוא סה'כ מיקרוקוסמוס ישראלי של קהילת הגיימרים העולמית וכל העם הגיימרי ברובו רצה משחקים דמויי סוני ממיקרוסופט אתה תמצא את זה בכל מקום.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 יוני 2021, 15:15

glass man כתב:
DrKeo כתב:אני לא בדיוק בטוח למה אתה מתכוון כשאתה אומר ״רצינו שמיקרוסופט תהיה סוני״. אם הכוונה היא שמיקרוסופט תעשה משחקי גוף שלישי על אל מלחמה ועל אבא ובת מאומצת באפוקליפסה, אז לא, זאת לא הכוונה. אבל אם הכוונה היא שמיקרוסופט תתן לצוותים שלה את הזמן והתקציב ליצור מה שהם רוצים לעשות והתוצר הסופי יהיה משחק נהדר ללא שום קשר אם זה RPG, שוטר או סימולטור הליכה? אז כן, זאת בדיוק הכוונה.

בשביל זה אתה צריך producers זה לא מספיק לזרוק מליונים על צוות פיתוח צריך מישהו שידע להסביר לאנשי החליפות מה הפרויקט, מה הקסם שלו, למה שווה להמשיך לתמוך בו למרות כל הקשיים היית רואה הרבה פחות ביטולים אם היו למייקרוסופט אנשים טובים כאלה אבל נגמרה התקופה האפלה הזו כי עכשיו האוורד שם :)

ועל מה אנשים רצו... אתה כהארד קור של פרפקט דארק אני יודע שרצית יותר מכל אחד אחר את מה שבסופו של דבר הוכרז, אבל 99% מהאינטרנט רצה משחק סינמטי נוט דוגי גוף שלישי, אני לא מדבר בהכרח על וקסלים, וקסלים הוא סה'כ מיקרוקוסמוס ישראלי של קהילת הגיימרים העולמית וכל העם הגיימרי ברובו רצה משחקים דמויי סוני ממיקרוסופט אתה תמצא את זה בכל מקום.

אני לא בטוח מה אתה רוצה מהווארד. הוא מעולם לא נגע בחברות אחרות של בת'זדה, רק בבת'זדה מרילנד והחברות בת שלה. אין לו יותר מדי קשר למשין, ID או ארקיין. עכשיו שהם במיקורוסופט כנראה שלא תהיה לו יד באף חברה של מיקרוסופט. מיקרוסופט לא צריכה את האוורד שינהל את החברות שלה, יש להם את מאט בוטי וקן לוב בשביל זה. מיקרוסופט צריכה שכל חברה תתרכז בפרוייקטים שלה ותעשה את הכי טוב שהם יכולים בפרוייקטים האלה.

בנוגע ל"משחקי נוטידוג". יש למיקרוסופט חברות שעושות גוף שלישי סינמטי, למשל נינג'ה ת'אורי. אולי אין כמה וכמה חברות כאלה כמו סוני, אבל יש להם. אולי הן לא יספקו משחקים ברמה של נוטידוג, אבל אף חברה בסוני חוץ מאשר SM ונוטידוג לא מספקים משחקי ברמה של נוטידוג כך שאני לא בטוח למה יש לך ציפיה שאיכשהו מיקרוסופט תשלוף נוטידוג מהכובע. יש בערך שתי נוטידוג בתעשיה והן שתיהן בחסות סוני. מי יודע, אולי נינג'ה ת'אורי יגדלו להיות כאלה גם, אולי יום אחד הקואליציה, אולי היוזמה, אי אפשר לדעת. אבל זה לא שיש למיקרוסופט אפילו אפשרות ללכת ולקנות חברה שעושה "נוטידוג", כי השתיים היחידות שייכות לסוני.

מיקרוסופט צריכה לעשות משחקים, פשוט משחקים. חלק יהיו AA, חלק יהיו AAA וחלק יהיו מגה AAAA. וזה בסדר גמור אם אף TPS לא יהיה ברמה של נוטידוג, הרי לסוני לא יהיה FPS ברמה של id, סים אימרסיבי ברמה של ארקיין, RPG ברמה של בת'זדה או מירוצים ברמה של playground. כל חברה והחוזקות שלה ואם סוני תצליח לעשות RPG הכי טוב ביקום אז יופי לכולנו ואם מיקרוסופט תצליח לעשות "נוטידוג" אז גם יופי לכולנו. אני לא חושב שזה או זה יקרה, אבל זה יהיה נהדר אם כן.

מה שאני מצפה ממיקרוסופט זה להתחיל לראות משחקים, ובתקווה המשחקים האלה יראו הרבה יותר טוב מהמשחקים הקודמים של החברות הללו בזכות התקציב, הזמן והחופש האומנותי שהצוותים קבלו. זה מה שאני מקווה לראות. אני לא מחפש TLOU2 רק ממפתחת אקבסוקס. כלומר, אם יהיה זה אחלה, אבל אני לא מחפש את זה ספציפית.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 07 יוני 2021, 15:42

נדב, אולי לא שמת לב שהאוורד הוא הproducer של אינדיאנה ג'ונס תהיה לו לפחות נגיעה במשחק או לפחות quality assurance על אם זה יוביל לתפקידים משמעותים במייקרוסופט בעתיד? בנושא הזה הניחוש שלך טוב כשלי זה anyone guess בשלב הזה ונחייה ונראה מה יהיה בעתיד, אבל כן יש לו תפקיד באינדיאנה ג'ונס.

אה כן, יש את נינג'ה תאורי נו וזהו. איך הקואלציה תהפוך לנוטי דוג או סנטה מוניקה כשהיא מכונת גירס וגם כשהיא עושה עכשיו IP חדש הוא משהו בסקאלה קטנה.
והמשחק של היוזמה נראה ממש לא סינמטי :)
סלח לי אם זה היה נשמע כאילו אני אומר שאתה אישית מצפה ממיקרוסופט להיות סוני, זו לא היתה הכוונה שלי, זה פשוט סנטימנט שאני רואה ברשת שאנשים מכינים את עצמם לאכזבה מהתצוגה של מייקרוסופט בגלל שהם תמיד שואלים את עצמם אם יהיה למייקרוסופט בתערוכה איזשהו סוני equivalent.

אם מה שאנשים מחפשים זה פשוט משחקים טובים אבל בוויב ייחודי למייקרוסופט, אז כן אני בטוח שנקבל את זה ישר בשבוע הבא.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 יוני 2021, 16:28

glass man כתב:נדב, אולי לא שמת לב שהאוורד הוא הproducer של אינדיאנה ג'ונס תהיה לו לפחות נגיעה במשחק או לפחות quality assurance על אם זה יוביל לתפקידים משמעותים במייקרוסופט בעתיד? בנושא הזה הניחוש שלך טוב כשלי זה anyone guess בשלב הזה ונחייה ונראה מה יהיה בעתיד, אבל כן יש לו תפקיד באינדיאנה ג'ונס.

טוד האוורד הוא לא המפיק של אינדיאנה ג'ונס, הוא ה-executive producer. זה תואר כבוד, לא תפקיד אמיתי בצוות. זה גם המשחק הראשון בהסטוריה של בת'זדה שהוא לא ממשפחת מרילנד שטוד מופיע עליו, אבל שוב, בתפקיד סמלי, לא תפקיד אמיתי. אני גם לא בטוח מה האובססיה שהוא יוביל את צוותי הפיתוח של MS, ביחוד שהוא הבמאי של סטארפילד ואין לו זמן לדברים כאלה והסיכוי שזה יקרה קלוש. אבל אם תרצה נשים את זה בסל "הדברים העתידיים שאף אחד בעולם לא חושב שיקרו אתה אתה בטוח שכן" ונתמתין ונראה אם זה יקרה :)

glass man כתב:אה כן, יש את נינג'ה תאורי נו וזהו. איך הקואלציה תהפוך לנוטי דוג או סנטה מוניקה כשהיא מכונת גירס וגם כשהיא עושה עכשיו IP חדש הוא משהו בסקאלה קטנה.
והמשחק של היוזמה נראה ממש לא סינמטי :)
סלח לי אם זה היה נשמע כאילו אני אומר שאתה אישית מצפה ממיקרוסופט להיות סוני, זו לא היתה הכוונה שלי, זה פשוט סנטימנט שאני רואה ברשת שאנשים מכינים את עצמם לאכזבה מהתצוגה של מייקרוסופט בגלל שהם תמיד שואלים את עצמם אם יהיה למייקרוסופט בתערוכה איזשהו סוני equivalent.

אם מה שאנשים מחפשים זה פשוט משחקים טובים אבל בוויב ייחודי למייקרוסופט, אז כן אני בטוח שנקבל את זה ישר בשבוע הבא.

איך הקואליציה תהפוך לסנטה מוניקה כשהיא מכונת גירס? הרי סנטה מוניקה למדה להיות סנטה מוניקה על ידי בניה של עשרות פרנצ'ייזים בסגנונות שונים כמו GOW או GOW2 או GOW3. כמובן שיש את GOW:A ואחריו את GOW 2018, אה, ועכשיו GOW:R. בהחלט צודק, חברה שתקועה על פרנצ'ייז אחד לעולם לא תהיה סנטה מוניקה... :)

אני לא אומר שהקואליציה תהפוך לנוטידוג, אולי למיקרוסופט לעולם לא תהיה "נוטידוג". אבל אני לא בטוח מה האובססיה עם משחקי גוף שלישי סינמטים, בלי שיש למיקרוסופט משחקי גוף שלישי מטורפים היא לא צד א' איכותי? מיקרוסופט צריכה להוציא משחקים איכותיים, נקודה, הם לא חייבים להיות נוטידוג או אפילו דומים להם. זלדה BOTW הוא כנראה משחק הדור שלי, יחד איתו INSIDE, ריטרנל, CONTROL ו-OUTER WILDS. אפילו לא אחד מהם קשור בצורה כלשהי ל"נוטידוג". אז שמיקרוסופט תוציא משחקים טובים, אם חלקם יהיו סטייל נוטידוג אז לבריאות, אם אף אחד מהם לא יהיה נוטידוג אז גם אחלה. לא ברורה לי האובססיה הספציפית הזאת לעשות משחקים שהם בול משחקים שרק חברה וחצי בתעשיה עושה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 07 יוני 2021, 16:39

ל-MS יש פורטפוליו מאוד מגוון,זו תמיד הייתה נקודה חזקה אצלם שמשכה אותי בין השאר גם לרכוש את הXSX,בשילוב עם גיימפאס זה קומבו חזק במיוחד,אפילו לנגד המשחקים הסינמטיים של סוני שהם הטייפ המועדף עלי בסופו של יום.
אבל כן,התחושה הזו של בילד-אפ שנמשך כבר שנים מתחילה לעצבן,אני רוצה לראות תוצאות בשטח,ולא רק היילו/גירס/פורזה ובינתיים לפחות,אני לא מרגיש שזה באמת קורה,ואני לא מחשיב משחקים כמו סייקונאוטס 2 או wasteland 3 כמשחקי MS כי רוב רובו של הפיתוח שלהם נעשה טרם הרכישה על ידי MS.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 07 יוני 2021, 16:48

אוי נו באמת עם ההפחתה הזו בכישרונו של האוורד, נדב די להפוך את הגאון הזה לעציץ עשית ממנו שמעון פרס :) אבל בסדר אל תקנה את מה שאני אומר תחכה ותשמע על נפלאותיו בהמשך הפיתוח של אינדיאנה ג'ונס (וכמובן שאם טעיתי והוא לא יעשה משהו משמעותי בו More Points to You נוסיף את זה לשרשרת הויכוחים האגדית מקסימום תוכיחו לי ש"גלאס, עם כל הכבוד אתה לא מבין את הראש של MS, וזה אפשרי כי הכי קשה לי לחזות אותם מכל השאר.)

גם אם אנחנו לא מחשיבים את Wasteland 3 וסייקונאטוס, כמשחקי מייקרוסופט כרגע, אנחנו בטוח נחשיב את Wasteland 4 או את המשחק הבא שלהם או את המשחקים הבאים של טיים שייפר כמשחקי בוקס, וזה הגדולה שלהם.

אני גם בדעה כמובן שמייקרוסופט תוציא משחקים משלה אני לא רוצה סוני Twin, אם כי אני כן רוצה אינדיאנה ג'ונס סינמטי, לא בגלל סוני אלא בגלל שזה מה שמתאים למותג
שהוא ההשראה לכל כך הרבה משחקים סינמטים וקלאסיקה קולנועית.

אבל מה שאני רואה באינטרנט זה "לסוני יש GOW " מתי למייקרוסופט כבר יהיה GOW ? ואני בא ואומר, פאק איט למה אנחנו צריכים שלסוני יהיה בכלל GOW ?

אבל כנראה שבנוגע לההיצע של מייקרוסופט אנחנו כולנו פה מסכימים שמייקרוסופט לא צריכה להפוך לסוני, זו הסכמה נדירה לוקסלים :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 54 אורחים