Uncle Pey'j כתב:אני שואל את עצמי כמה מהשינויים שהם עושים ב-Forza Tech יחלחלו להורייזון הבא שיגיע לפני מוטורסופרט,יש שיתוף ידע אדיר בין שני הסטודיואים,אבל ההנחה תמיד הייתה ש-T10 היא המובילה העיקרית של פיתוח המנוע. אני מקווה שהורייזון 5 לא יהיה רק איטרציה על המנוע של הורייזון 4 אלא ממש קפיצה משמעותית קדימה שתטמיע לפחות חלק מהשינויים ש-T10 מייעדת למוטורספורט.
Laskin כתב:אם זה נכון אז מעניין מה יהיה עם גירסת הדור הקודם של הורייזון, או שהורייזון באמת יצא רק בשנה הבאה בכלל
Laskin כתב:מהמר על 2 גרסאות שונות
Laskin כתב:בגלל שהזכרת לי שכך היה בפעם הקודמת אני חושב שזה הכי סביר

glass man כתב:למה קקה ? Wasteland 3 לפי הקהל שלו זה המשחק "פולאאוט" הכי טוב מאז פולאאוט 2 ... ומי ששיחק בפולאאוט 2 יודע שזה בטח משחק מדהים אם זה נכון.
מי שמשחק רק משחקי AAA .... טוב... חבל לי בשבילו.
glass man כתב:אני מסכים בקטע של הAAA אבל זה מה שקורה שאתה לא מצליח לעבוד עם אגדה מהלכת כמו קאמיה שהתפקיד שלו זה להביא משחקים כאלה. עכשיו האוורד יהיה שם על תקן ה"מיאמוטו" או ה"יושידה" שלהם ואנחנו לא נראה יותר את מייקרוסופט מדשדשת בתחום הAAA . ככל שיעברו השנים הם יתנו לו לעבוד על כל מייקרוסופט אני מאמין במיוחד אם וכאשר אינדיאנה ג'ונס יוכיח את עצמו כהצלחה אדירה ועדות לזה שהאוורד יודע להפיק מעבר לWRPG.
אני מסכים עם כל מה שאמרת אני רק רוצה להדגיש כמה המצב של מייקרוסופט טוב מבעבר עם אגדות כמו inxile
DrKeo כתב:glass man כתב:אני מסכים בקטע של הAAA אבל זה מה שקורה שאתה לא מצליח לעבוד עם אגדה מהלכת כמו קאמיה שהתפקיד שלו זה להביא משחקים כאלה. עכשיו האוורד יהיה שם על תקן ה"מיאמוטו" או ה"יושידה" שלהם ואנחנו לא נראה יותר את מייקרוסופט מדשדשת בתחום הAAA . ככל שיעברו השנים הם יתנו לו לעבוד על כל מייקרוסופט אני מאמין במיוחד אם וכאשר אינדיאנה ג'ונס יוכיח את עצמו כהצלחה אדירה ועדות לזה שהאוורד יודע להפיק מעבר לWRPG.
אני מסכים עם כל מה שאמרת אני רק רוצה להדגיש כמה המצב של מייקרוסופט טוב מבעבר עם אגדות כמו inxile
אה, ברור שמיקרוסופט במצב טוב, הם יתפוצצו בקרוב. פשוט יש הרגשה כזאת של "רק עוד שניה!" כבר שנתיים. אפילו ל-E3 הזה אנחנו מגיעים מאופקים, אף אחד לא מאמין שאשכרה זה יקרה. ברור לי שאם נזיז את המחוגים 4 שנים קדימה, ומיקרוסופט וסוני יהיו כבר כתף אל כתף בתוכן שהן מוציאות ויהיו שנים ש-MS תהיה עם ליינאפ חזק משל סוני, אבל מתי זה כבר יגיע? יש לי פס5, יש לי 2080RTX, יאללה, אני מוכן לתחרות!
אה, ואתה חייב לשחרר את SCALEBOUND
אם המשחק היה במסלול טוב, הוא היה יוצא. משהו קרה בדרך לפרוייקט הזה ומה לעשות, יש פאשלות. אולי זאת אשמת MS שמנעה מפלטיניום לעשות משהו, אולי פלטיניום פשוט פשלה כי לא כל משחק פלטיניום הוא מאסטרפיס, מי יודע מה הלך שם. אבל דבר אחד בטוח, הפרוייקט לא היה במצב טוב אחרת הוא היה יוצא לפועל. עם כל הכבוד לMS התאגיד המרושע, כסף הם לא אוהבים לבזבז סתם ואם כבר השקיעו בפרוייקט שכזה, הם רוצים לשחרר אותו. כל מה שהם קבלו מביטול הפרוייקט זה כסף לפח, ליינאפ חלש יותר והמון PR רע. ל-MS לא היה שום אנטרס לבטל את המשחק הזה חוץ מאשר אם הוא פשוט לא היה במצב טוב.
DrKeo כתב:אני לא בדיוק בטוח למה אתה מתכוון כשאתה אומר ״רצינו שמיקרוסופט תהיה סוני״. אם הכוונה היא שמיקרוסופט תעשה משחקי גוף שלישי על אל מלחמה ועל אבא ובת מאומצת באפוקליפסה, אז לא, זאת לא הכוונה. אבל אם הכוונה היא שמיקרוסופט תתן לצוותים שלה את הזמן והתקציב ליצור מה שהם רוצים לעשות והתוצר הסופי יהיה משחק נהדר ללא שום קשר אם זה RPG, שוטר או סימולטור הליכה? אז כן, זאת בדיוק הכוונה.
glass man כתב:DrKeo כתב:אני לא בדיוק בטוח למה אתה מתכוון כשאתה אומר ״רצינו שמיקרוסופט תהיה סוני״. אם הכוונה היא שמיקרוסופט תעשה משחקי גוף שלישי על אל מלחמה ועל אבא ובת מאומצת באפוקליפסה, אז לא, זאת לא הכוונה. אבל אם הכוונה היא שמיקרוסופט תתן לצוותים שלה את הזמן והתקציב ליצור מה שהם רוצים לעשות והתוצר הסופי יהיה משחק נהדר ללא שום קשר אם זה RPG, שוטר או סימולטור הליכה? אז כן, זאת בדיוק הכוונה.
בשביל זה אתה צריך producers זה לא מספיק לזרוק מליונים על צוות פיתוח צריך מישהו שידע להסביר לאנשי החליפות מה הפרויקט, מה הקסם שלו, למה שווה להמשיך לתמוך בו למרות כל הקשיים היית רואה הרבה פחות ביטולים אם היו למייקרוסופט אנשים טובים כאלה אבל נגמרה התקופה האפלה הזו כי עכשיו האוורד שם
ועל מה אנשים רצו... אתה כהארד קור של פרפקט דארק אני יודע שרצית יותר מכל אחד אחר את מה שבסופו של דבר הוכרז, אבל 99% מהאינטרנט רצה משחק סינמטי נוט דוגי גוף שלישי, אני לא מדבר בהכרח על וקסלים, וקסלים הוא סה'כ מיקרוקוסמוס ישראלי של קהילת הגיימרים העולמית וכל העם הגיימרי ברובו רצה משחקים דמויי סוני ממיקרוסופט אתה תמצא את זה בכל מקום.
glass man כתב:נדב, אולי לא שמת לב שהאוורד הוא הproducer של אינדיאנה ג'ונס תהיה לו לפחות נגיעה במשחק או לפחות quality assurance על אם זה יוביל לתפקידים משמעותים במייקרוסופט בעתיד? בנושא הזה הניחוש שלך טוב כשלי זה anyone guess בשלב הזה ונחייה ונראה מה יהיה בעתיד, אבל כן יש לו תפקיד באינדיאנה ג'ונס.
glass man כתב:אה כן, יש את נינג'ה תאורי נו וזהו. איך הקואלציה תהפוך לנוטי דוג או סנטה מוניקה כשהיא מכונת גירס וגם כשהיא עושה עכשיו IP חדש הוא משהו בסקאלה קטנה.
והמשחק של היוזמה נראה ממש לא סינמטי
סלח לי אם זה היה נשמע כאילו אני אומר שאתה אישית מצפה ממיקרוסופט להיות סוני, זו לא היתה הכוונה שלי, זה פשוט סנטימנט שאני רואה ברשת שאנשים מכינים את עצמם לאכזבה מהתצוגה של מייקרוסופט בגלל שהם תמיד שואלים את עצמם אם יהיה למייקרוסופט בתערוכה איזשהו סוני equivalent.
אם מה שאנשים מחפשים זה פשוט משחקים טובים אבל בוויב ייחודי למייקרוסופט, אז כן אני בטוח שנקבל את זה ישר בשבוע הבא.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 36 אורחים