This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
Laskin כתב:DrKeo כתב:Laskin כתב:זה לא בחצי, אם זה היה פרוייקט של 4 שנים והתעכב בשנה אחת זה רבע, ואני מכיר הרבה פרויקטים שזה קרה להם, למעשה יש לי לא מעט כאלו, לצערי… כמובן שבתחום שונה לחלוטיןאבל כשיש לך מאות אנשים ברחבי העולם שעובדים על משהו במשותף וחלק לא יכולים להגיע לצילומים וחלק בבידוד כי היה מישהו חולה ועוד חלק לא יכולים לטוס וכו׳ - זה מסבך מאוד עניינים. לעבוד מהבית לא פותר הכל.
הקורונה התחילה להיות גורם מפריע במרץ 2020. אם הורייזן כוון ל-2020, אז בשלב הזה הוא כבר היה אמור להיות בסביבות החצי שנה מהזדהבות. עכשיו הורייזן על סף החלקה ל2022, אפילו אם הוא יצא בחגים זה אומר שהוא יזדהב בערך 19 חודשים אחרי מרץ 2020. זה אומר שהטיעון שלך הוא שהקורונה גרמה לירידת תפוקה של 70%+, זה לא ראליסטי בשום צורה.
אולי הורייזן כיוון ל2020, אולי הוא גלש להם ל2021 ואפילו ל2022, זה קורה ולא הייתי מניד עפעף אם זה היה המקרה. אבל GOW2 + הורייזן 2 + GT7 + ספיידרמן וגלישה של הדור הקודם עד כמעט 2024? סורי, זה לא משהו שקורה ״בטעות״ או בגלל צירוף מקרים - זאת אסטרטגיה.
מן הסתם ב-2020 התכוונתי בשיגור של הפס5 או בחלון השיגור, משמע 9 חודשים לפני, וכן - זה לא רחוק מהזדהבות, אבל זה כן רחוק בערך 7 חודשים משם, בתנאים אופטימליים, וכמובן שאם כבר דוחים ולא מכוונים לחלון השיגור אז יכולים לתת עוד טיפה זמן לתוספות קטנות ועוד תיקונים/שיפורים, ולהוציא אותו בחגים כ"משחק החגים" שלהם.
וכן, היו תקופות בקורונה שחודשים לא עבדו על כלום כמעט, השבתה כמעט מוחלטת, זה לא שכל התקופה אתה לוקח יחד ומחבר, אלא שהיו תקופות של כמעט 0% תפוקה, ותקופות של 40% ותקופות של 70%, תלוי איפה בעולם אתה נמצא ובאיזה תחום.
לגבי הפסקה השנייה שלך - אין לי מושג על מה אתה מדבר עם "כמעט 2024", אף אחד לא מדבר פה על שום דבר מעבר ל-2022, ובסבירות גבוהה בחצי הראשון שלה, אולי אחד מהם יגיע גם לספט' 2022 (GT7 כמובן, הם מתים על דחיות). אתה גוזמאיסט... לך תשחק איזה TLOU2
וברור שזו אסטרטגיה מתוכנת מראש, אני רק אומר שבמקור הם ככל הנראה תכננו שזה יסתיים מקסימום בסוף 2021, ולא יגלוש מעבר.
(אולי מלבד GT7 שהם קיבלו רגליים קרות לאחרונה, בטח כשהבינו את מצב הצ'יפים או משהו)
bling כתב:Laskin כתב:DrKeo כתב:Laskin כתב:גלאס, אל תמהר לקשור לפס5 כתרים, היא רחוקה מלהתחרות עם אף קונסולת עבר של סוני בטח אם נתייבש עם קרוס ג'ן ל 20 שנה הבאות, כל משחק שקיים עליה ויש לו גרסה מעולה וראוייה על הדור הקודם שעומדת בכבוד מולה (מה שצפוי להיות), מבחינתי אוטומטית מוריד מההילה שלה גם אם יהיה לה את הליינאפ הכי טוב בהיסטוריה בשנתיים הקרובות.
אם הכל יוצא לפס4 אז זה אומר שהילה של הפס4 עולה יותר מאשר הפס5, בכל מקרה אלו משחקי פס4 משודרגים בסכ"ה.
Laskin כתב:אפשרי כמו שהיה עם פורצה/הורייזון או מורדור - הבדלים משמעותיים.
לפס4 לא יצא שום משחק בתקציב מטורף עד אנצ׳רטד 4. קילזון הרבה יותר קטן וזול מראצ׳ט לדעתי, אינפמוס בערל באותו סדר גודל.
Uncle Pey'j כתב:אם בעבר עוד הייתה הצדקה לפיתוח של גרסא אחרת על ידי צוות נפרד בגלל שוני חומרתי בין הדורות,הפעם זה פשוט מרגיש תלוש מהמציאות בייחוד לנוכח העובדה שMS למשל עשתה מאמצים כבירים לכתוב מחדש את כל הכלים שלה כדי לאפשר סקלביליות בין הפלטפורומות שלה.
bling כתב:זה היה פורצה הורייזון שרץ בגרסת דור קודם משונמכת, אני אהמר על סמך מה שראינו שאפילו בזה לא יהיו הבדלים מאוד משמעותיים. נקבל את אותו משחק, אותו גיימפליי, ויזואלית פחות טוב ברמה יותר משמעותית מגרסת PC אין ספק אבל גם רחוק מלהיות קפיצה של דור גראפית.
Laskin כתב:bling כתב:זה היה פורצה הורייזון שרץ בגרסת דור קודם משונמכת, אני אהמר על סמך מה שראינו שאפילו בזה לא יהיו הבדלים מאוד משמעותיים. נקבל את אותו משחק, אותו גיימפליי, ויזואלית פחות טוב ברמה יותר משמעותית מגרסת PC אין ספק אבל גם רחוק מלהיות קפיצה של דור גראפית.
יכול להיות שזה מה שיקרה, אבל אז כנראה שמה שקרה שהחזון של פוליפוני מלכתחילה לא היה לעשות קפיצה אדירה כי שוב - רק לאחרונה קיבלו את ההחלטה לעשות גם גירסת פס4, אז הם איזה 3 שנים עבדו על משהו והתכניות לא שינו משמעותית.
אבל אם כן היה חזון גדול ומתקדם כנראה שהוא נשמר ושיש גירסה נכה מאוד של gt7 בפס4.
Laskin כתב:אני חושב שאתה טועה, שהמשחק ״כמעט גמור״ והוא יצא בקיץ הבא, כי אצל פוליפוני ״כמעט גמור״ עובד קצת אחרת.
Laskin כתב:אם זה לא בלעדיים אז למה לו לשחק בפס5 מה שהוא יכול לשחק על המחשב שלו בגרפיקה טובה יותר? אולי פה ושם איזה משחק שינצל את הדואלסנס טוב ממש, אבל מעטים בטח לאורך הדור כולו
DrKeo כתב:Laskin כתב:אני חושב שאתה טועה, שהמשחק ״כמעט גמור״ והוא יצא בקיץ הבא, כי אצל פוליפוני ״כמעט גמור״ עובד קצת אחרת.
GT ספורטס המסכן לקח להם 4 שנים, אני בספק אם הם מסוגלים לעשות כותר GT מלא בפחות מ5 שנים מה שכבר שם את 7 בסוף 2022. ועכשיו תוסיף לזה שספורטס היה כותר GaaS ששאב מהם רוחב פס ב2018 ו-2019 וקבלת משחק שיש סיכוי די קלוש שיצא ב2022.
אבל אני חושב שאנחנו בלולאת זמן, כי ניסת לשכנע אותי ב-2014 שיצא GT7 ב2015 ובסוף מה שפליפוני הצליחו להוציא זה רבע משחק בשם ספורטס ב2017
Laskin כתב:DrKeo כתב:Laskin כתב:אני חושב שאתה טועה, שהמשחק ״כמעט גמור״ והוא יצא בקיץ הבא, כי אצל פוליפוני ״כמעט גמור״ עובד קצת אחרת.
GT ספורטס המסכן לקח להם 4 שנים, אני בספק אם הם מסוגלים לעשות כותר GT מלא בפחות מ5 שנים מה שכבר שם את 7 בסוף 2022. ועכשיו תוסיף לזה שספורטס היה כותר GaaS ששאב מהם רוחב פס ב2018 ו-2019 וקבלת משחק שיש סיכוי די קלוש שיצא ב2022.
אבל אני חושב שאנחנו בלולאת זמן, כי ניסת לשכנע אותי ב-2014 שיצא GT7 ב2015 ובסוף מה שפליפוני הצליחו להוציא זה רבע משחק בשם ספורטס ב2017
Gt6 הוכרז חצי שנה לפני שיצא
ספורטס הוכרז שנתיים לפני שיצא
לא חושב שייקח להם יותר משנתיים הפעם…
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 32 אורחים