glass man כתב:קנית אותי נדב, השאלה היא עכשיו מתי מפנים 50 שעות או יותר לדבר הזה, MGS5 תמיד נשמע לי חתיכת undertaking ופרויקט שאני פשוט נותן לו לשבת בכונן שנים בלי להתחיל. אבל אולי אם באמת אני אשחק רק את אקט 1 אקבל את הכייף העיקרי וכל היופי העיקרי וזה יספיק לי להרגיש שחוויתי חוויה טובה.
אני בעיקרון מחפש את הNext level בעולם ההתגנבות ואני מרגיש שאני לא מוצא אותו, היטמן מצויין אבל אני רוצה להתרענן... אז דטלופ וMGS5 הם התקווה שלי למצוא משהו מרענן בז'אנר.
bozeman כתב:glass man כתב:ME2
ברור שאני עדיין אוהב את ME2...
בכל מקרה אני ממשיך לשחק בו - וגם פה אני לגמרי נזכר כמו הוא מעולה וכמה הוא שיפור המון המון דברים מהמשחק הראשון. הרמה של הטכניות שהוא הכניס פשוט מדהימה. כשהראשון יצא השיחות שהיו ממש כמו סוג של סרט היו מדהימות - אבל השני הביא את זה לכדי ממש סרט. יש לגמרי בימוי של הסצינה בחדר. הדמויות זזות ותקשרות ועושות את זה כ"כ בטבעיות שזה מדהים.
גם המשחקיות עצמו מאוד השתפרה, וכל הניהול של הדברים מעולה.
בגרסת האנדרייטד - העלילה. למרות שמדברים על השני כ"בלי עלילה" לגמרי זה לא נכון. הוא אולי לא הראשון (שלו גם יש את אפקט הראשוניות) אבל בהחלט יש עלילה וכתיבה מעולה שלו. מפספסים את זה בהסתכלות הכללית על המשחק.
בגרסת עדיין מעצבן והייתי מוציא לגמרי - כל עניין סריקת הכוכבים והמיני גיימס של הפריצות דברים. סתם מעצבן והיה צריך להוציא אפשרות בלי זה (יש מודים כאלו למחשב).
DrKeo כתב:glass man כתב:קנית אותי נדב, השאלה היא עכשיו מתי מפנים 50 שעות או יותר לדבר הזה, MGS5 תמיד נשמע לי חתיכת undertaking ופרויקט שאני פשוט נותן לו לשבת בכונן שנים בלי להתחיל. אבל אולי אם באמת אני אשחק רק את אקט 1 אקבל את הכייף העיקרי וכל היופי העיקרי וזה יספיק לי להרגיש שחוויתי חוויה טובה.
אני בעיקרון מחפש את הNext level בעולם ההתגנבות ואני מרגיש שאני לא מוצא אותו, היטמן מצויין אבל אני רוצה להתרענן... אז דטלופ וMGS5 הם התקווה שלי למצוא משהו מרענן בז'אנר.
האקט הראשון לא 50 שעות, לדעתי הוא הרבה פחות. שחק בו, אם תהנה תסיים אותו ואם יהיה לך טעם של עוד תמשיך הלאה. אבל ללא ספק אקט 1 מספר סיפור עם התחלה, אמצע וסוף. הוא לא להיט, אבל הוא שלם
רק אל תשכח לשחק בgrounds zero לפני, הוא רק כמה דק׳ ומשמש כפרולוג העלילתי למשחק.
glass man כתב:bozeman כתב:glass man כתב:ME2
ברור שאני עדיין אוהב את ME2...
בכל מקרה אני ממשיך לשחק בו - וגם פה אני לגמרי נזכר כמו הוא מעולה וכמה הוא שיפור המון המון דברים מהמשחק הראשון. הרמה של הטכניות שהוא הכניס פשוט מדהימה. כשהראשון יצא השיחות שהיו ממש כמו סוג של סרט היו מדהימות - אבל השני הביא את זה לכדי ממש סרט. יש לגמרי בימוי של הסצינה בחדר. הדמויות זזות ותקשרות ועושות את זה כ"כ בטבעיות שזה מדהים.
גם המשחקיות עצמו מאוד השתפרה, וכל הניהול של הדברים מעולה.
בגרסת האנדרייטד - העלילה. למרות שמדברים על השני כ"בלי עלילה" לגמרי זה לא נכון. הוא אולי לא הראשון (שלו גם יש את אפקט הראשוניות) אבל בהחלט יש עלילה וכתיבה מעולה שלו. מפספסים את זה בהסתכלות הכללית על המשחק.
בגרסת עדיין מעצבן והייתי מוציא לגמרי - כל עניין סריקת הכוכבים והמיני גיימס של הפריצות דברים. סתם מעצבן והיה צריך להוציא אפשרות בלי זה (יש מודים כאלו למחשב).
יש לו עלילה אם אתה קורא לסייד קווסטים עלילה, אז בטח.
אבל עלילה במובן המסורתי של Plot מעניין ומותח ? אין לו לפי דעתי.
אבל אני יודע שבשבילך המשחקים האלה זה הגביע הקדוש או לכל הפחות משחקים שאתה ממש ממש אוהב, אז אתה לא תסכים.
מה שכן, ME2 נראה מאסטרפייס לעומת המשחק השלישי.
אני כמובן מצפה לעדכונים זה מעניין לקבל רשמים כאלה, כי לא לכולם יש את הGUT לחזור למשחקים שהם כל כך אוהבים ולבדוק אותם בראי הזמן ככה.
Stick כתב:מה שאתה מציע זה סיפור אחר. אפשר אולי לטעון שזה סיפור טוב יותר, אבל זה לא רק 'המבנה' של TLOU 2 (שגם אני לא אהבתי), אלא סיפור אחר.
מה שאתה מציע זה הרבה יותר המשך ישיר למשחק הראשון, בעוד הסיפור של TLOU 2 הוא יותר המשך של העולם, והאלמנטים שהיו בצד של הסיפור הראשון.
הנושאים שTLOU 2 עוסק בהם אמנם נוגעים בסיפור הראשון בצורה מסוימת מהסיבה שאלו אותן דמויות, (וגם זה... לא בדיוק), אבל הנושאים שלו לא באמת זהים לנושאים שהמשחק הראשון עסק בהם.
Uncle Pey'j כתב:בדיוק צפיתי עכשיו בריאיון של IGN עם מפתח מאינסומניאק שעבד על המשחק ברמת המנוע,והוא מציין שהם התחילו לעבוד על המשחק לפני שהייתה חומרה סופית והם לא ממש ידעו למה לכוון (כמובן) ושמבחינתם ראצ'ט רק מגרד את מה שאפשר להשיג עם הדור החדש. כיף לשמוע מצד אחד ומעצבן עוד יותר מצד אחר לאור ההחלטות האחרונות של סוני.
Uncle Pey'j כתב:רק המחשבה על ספיידרמן 2 כקרוס-ג'ן...אתם יכולים לדמיין את השיחות מטבחון באינסומניאק בין הצוותים? בעצם,עכשיו כשאני חושב על זה,לאינסומניאק יש שני סטודיואים לא? אחד בחוף המזרחי ואחד באיזור SF? אני חושב שהצוות של ראצ'ט לא יושב בסטודיו של החבר'ה של ספיידרמן.
DrKeo כתב:Uncle Pey'j כתב:רק המחשבה על ספיידרמן 2 כקרוס-ג'ן...אתם יכולים לדמיין את השיחות מטבחון באינסומניאק בין הצוותים? בעצם,עכשיו כשאני חושב על זה,לאינסומניאק יש שני סטודיואים לא? אחד בחוף המזרחי ואחד באיזור SF? אני חושב שהצוות של ראצ'ט לא יושב בסטודיו של החבר'ה של ספיידרמן.
באריין אינטהאר ביים את ספיידרמן, אני משער שהוא יביים גם את 2. כלומר כנראה שהצוות של מיילס ישב במשרד עם הצוות של ספיידרמן 2 במקביל וראה איך הוא סובל ממנוע b-tier כשהחברים שלהם עובדים על בלעדי לדור הבא. אני גם בטוח שראצ'ט הגיע להם, כלומר הם משתפים מנוע, אפילו אם האולפנים בערים שונות.
Uncle Pey'j כתב:בדיוק צפיתי עכשיו בריאיון של IGN עם מפתח מאינסומניאק שעבד על המשחק ברמת המנוע,והוא מציין שהם התחילו לעבוד על המשחק לפני שהייתה חומרה סופית והם לא ממש ידעו למה לכוון (כמובן) ושמבחינתם ראצ'ט רק מגרד את מה שאפשר להשיג עם הדור החדש. כיף לשמוע מצד אחד ומעצבן עוד יותר מצד אחר לאור ההחלטות האחרונות של סוני.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 38 אורחים