נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 09 יוני 2021, 18:59

glass man כתב:נדב, אני מוכן להתערב שאם הוא כמו שאתה אומר סוף 2023 הוא לא יייצא לפס4 כבר, אין מצב שהפס4 תקבל משחקים רצינים ב2024 אין מצב.
בשנים האלה היא תקבל רק פיפא ומשחקים שמיועדים לאנשים בברזיל ועולם שלישי שכזה.
אפילו היפנים מאמצים עכשיו את הפס5 יותר מהר ממה שחשבנו בתחילה.

אם זה יקרה אני מעיף את סוני ומביא PC יש גבול לכל תעלול זה יהיה הקש ששבר את גב הגמל.
לקבל משחקי קרוס ג'ן ב2024 זה יהיה שיא החוצפה בעיטה בפרצוף תועבה לדורות אני ממש ממש מקווה שזה לא יקרה, אחרת זה הדור הכי גרוע בכל הדורות.

אני חושב שהם מכוונים לסוף 2022 ובסוף הוא יגלוש קצת כמו שרוב המשחקים שלהם גולשים. אבל היי, אולי הוא יצא ב-2022, אני פשוט חושב שזה לא בדיוק תלוש שהוא יצא ב-2023.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 יוני 2021, 19:04

פאק, אם זה קורה... אז אם אנשים פה חשבו שאני דרמטי... עוד לא ראיתם כלום... אני מוכר את הפס4 השבוע... אם הקרוס ג'ן הולך להיגרר ל2023 והלאה מה אנחנו צריכים פס5?

מסורתית הקונסולות של מייקרוסופט והPC מציעות הרבה פחות LAG מהקונסולות של סוני וזה גם המצב בדור החדש הזה משום מה וכל המשחקים האחרים כבר זמינים על הפיסי.
אני פשוט אמכור אותו אם אני אראה משחקים גדולים ב2023 וזהו.

מה מדי פעם יזרקו לנו איזה פירור בצורת R&C ? מה זה זה.

די עם הפס4 הזה כבר.

אנשים קיבלו כבר את GOT זה השיא של הקונסולה. נקסט.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 יוני 2021, 19:14

מה זה משנה מתי GT יוצא? מה שמשנה הוא מתי יוכרזו משחקים בלעדים לדור הבא ומתי הם יגיעו. אם זה ב-2023, פאק זה יותר מדי לחכות.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 יוני 2021, 19:21

אני מתכוון נדב אם הקרוס ג'ן ימשיך לתוך 2023 ו2024 והלאה זה ברור שאני לא אמכור רק בגלל GT זה לחלוטין יהיה על גבול טירוף הדעת, אבל אם הקרוס ג'ן ימשך ל2023 ו2024 אני ברצינות ברצינות אשקול את זה.

כאילו אם המזימה של סוני זה למכור לי PS4 משודרג בצורת PS5 כאילו, אני ארגיש שסה'כ שדירגתי את כרטיס המסך של הפס4 שלי אבל עדיין יש לי פס4 עם משחקי פס4 משדורגים בעיקר עם קצת אפקטים.

אז אתה יודע, למה אני צריך להסתפק בזיוף? אני פשוט אביא PC ויהיה לי את הדבר האמיתי. אני לא צריך PC Console תוצרת סוני.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 יוני 2021, 19:44

יש לסוני כבר עכשיו משחקים בלעדים לפס5, אז מן הסתם יש להם גם בדרך. אני פשוט לא ממש בטוח איזה אולפן של סוני הולך להוציא משחק בלעדי ב-2022 כשרוב החברות שלה לא באות בחשבון.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 יוני 2021, 19:49

אפילו אם הן עצמן לא יוציאו העיקר שצד ג' יעשה משהו.

כאילו ב2016 שזה המקבילה ל2023 היה כבר את Uncharted 4 היה SF5, היה המכשף 3 כבר בחוץ לפני זה היה באטמן ואני לא צריך להתחיל לחפור עכשיו שכל הדורות הקודמים
היו כבר בPeak שלהם מבחינת Software כשהם נכנסו לשנה השלישית שלהן, אם כאן הקרוס ג'ן יוארך לרמות חריגות, מי יוכל להגיד שזה לא בזיוני?

נקווה לטוב, ושהכל בבלאט ומקסימום שנה הבאה שיראו לנו כבר נקסט ג'ן Only.

החזון שלי? אני רוצה ב2023 להיכנס לחנות ולראות רק משחקי PS5 בחלון ראווה עם איזה חלון עלוב למשחקים מוזלים בPS4 ב30 שקל, אחרת ביזיון מהסרטים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 יוני 2021, 19:50

אני לא חושב שיהיו כאלה אחרי 2022, אולי אחד או שניים, וכמובן גם אחרי במשחקים כמו mlb וגם משחקי VR, אבל לדעתי המשחק AAA האחרון שיצא מהם גם לפס4 יהיה GT7 ב-2022.
ועכשיו כשיש לנו נושא התערבויות - יאללה. אני מהמר שיוצא ב-2022, אולי אפסיד כמו פעם שעברה, אבל שיהיה רשמי.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 12 יוני 2021, 16:20

תפנו לעצמכם זמן,זה הולך להיות מעניין:

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 יוני 2021, 17:32

[twitter][/twitter]צפיתי ברוב, אחד הדברים שאמרו שם זה שכמעט כל הדיבוב אם לא כולו - הוקלט מהבתים של המדובבים… משהו שלא ניתן לעשות למשל במשהו כמו הורייזון או GoW, כי צריך שם לעשות מלא MoCap במקביל והמדובבים הם גם השחקנים שעושים את לכידת התנועה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 12 יוני 2021, 23:44

טום מ-DF עף על השידרוג של FF7R לפס5 ולטענתו מדובר באחד השיפורים המוצלחים ביותר ממשחק דור קודם לנוכחי וזה משמח אותי מאוד, קיוויתי שהגרסא הזו תצא מוצלחת כדי לתת לי תירוץ לעשות עוד ראן על המשחק והפעם ב-Hard ולהשיג פלטינום.

-שני מודים: גרפיקה ופריימרייט רצים ב-Native 4K ו-1512P בהתאמה,יש אומנם DRS אבל רוב הזמן אלו הרזולוציות שהמשחק עליהן. אין נפילות פריימים באף אחד מהמודים, אפילו בקרב מול ה-
ספויילר: הצג
hell house :)
. ההבדל היחיד בין המודים הוא הרזולוציה: אסטים,אפקטים וכו' זהים.
-שיפורים משמעותיים בתאורה ובטקסטורות- הוא משבח את ה-Wall Market שהיה אחד הלוקיישנים הכי כיפיים ברימייק לדעתי,ובפס5 הוא נראה אפילו יותר טוב,התאורה שבשלטי הניאון יותר מודגשת,השתקפויות נראות טוב יותר וכל התמונה עם יותר pop.
-בעיות ה-pop in נפתרו לגמרי בגרסאת הפס5 פלוס הדלתות ברזולוציה הנמוכה שנהפכו למימ בשנה שעברה תוקנו :)
-המשחק לא רק רץ ברזולוציה גבוהה יותר אלא משתמש באסטים איכותיים יותר מאלו שסקוור עשתה בהם שימוש בגרסאת הפס4.
- שימוש נרחב בערפל ווליומטרי שמשדרג את האווירה בלוקיישנים שונים.
- skybox משודרג במידגרד!
-שיפור דרמטי בזמני הטעינה,כצפוי. לעלות משמירה לוקח בפס4 פרו 31 שניות ובפס5 1.3 :)

וכמובן חשוב להזכיר,מדובר בשידרוג חינמי לכל מי שיש לו את גרסאת הפס4 (אבל לא את גרסאת הפס+).

איזה כיף,אני כל כך אוהב את המשחק הזה,ואני אומנם לא אופטימי בכלל ביחס לסיכוי למשהו מחלק 2 מחר,אבל אפילו טיזר קטן יספיק לי.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 13 יוני 2021, 00:46

נשמע טוב. לצד זה והביקורות הנהדרות שהמשחק קיבל כשיצא, הייתם ממליצים עליו למישהו שמעולם לא נגע לשנייה במשחק כלשהו מהסדרה?
הבנתי שזה רימייק מוחלט מאפס לגמרי. אבל בכל זאת, התשבוחות הן מתוך נוסטלגיה והייפ של מערצים, או שבאמת מדובר במשחק מודרני ומוצלח?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 יוני 2021, 00:48

Stick כתב:נשמע טוב. לצד זה והביקורות הנהדרות שהמשחק קיבל כשיצא, הייתם ממליצים עליו למישהו שמעולם לא נגע לשנייה במשחק כלשהו מהסדרה?
הבנתי שזה רימייק מוחלט מאפס לגמרי. אבל בכל זאת, התשבוחות הן מתוך נוסטלגיה והייפ של מערצים, או שבאמת מדובר במשחק מודרני ומוצלח?

לא שיחקתי במקורי והרימייק היה משחק השנה שלי שנה שעברה,אז אין לי איזשהו מטען רגשי כלפי המקורי בשום דרך שהיא..זה הכל :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 13 יוני 2021, 00:54

אני מעדיף את פפ טקטיקס ) כל יום עליו ואת פפ9 בכל יום.

בכל זאת סקוור זו חברה שאלוהים נגע בה, אין להם שום משחק רע מהתקופה הזאת, ופפ7 כולל הריימיק שלו אוכלים כמעט את רוב המשחקים של החברות האחרות, יש לו תחרות רק בתוך סקוור עצמה, זה תלוי מה אתה רוצה? משחקי הכס? זה לא הכיוון, אתה בסדר עם מדע בדיוני, גיבור Edgy שנועד לעזור לנערים לעבור את גיל ההתבגרות בשלום.. ועלילה חביבה עם כל מיני רפרנסים ליהדות ולקבלה? לך על זה.

זה משחק מגניב סה'כ.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 יוני 2021, 00:57

לפני יומיים אני העלתי שמירה שלי במשחק והוא מיד עלה המשחק. ואני כזה ״רגע, איך לעזאזל הוא ידע שאני אבחר בשמירה הזאת?״ באמת שזה היה מהר *מדי*.
והיום העלתי את ראצ׳ט אחרי שיצאתי ממנו והמשחק עלה מההתחלה, וזה פשוט טס, הבדל גדול מספיידרמן אפילו.
זה באמת הקילר אפ הכי גדול של הדור הזה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 13 יוני 2021, 01:13

גלאס אני בהחלט נהנה מאוד ממשחקים כמו DMC, ככה שאני לא יודע אם דמויות יפניות מדי זה מה שיפריע לי :).
השאלה היא בעיקר סביב הגיימפלי והאם אפשר להתחבר למשחק הזה ספציפית בלי להיות כבר מושקע בפרנצ'ייז הזה.

לאסקין, מסכים לגמרי. אחרי שנים שאני יותר נהנה לשחק על הPC גם ללא קשר להגדרות עדיפות, אני לראשונה חושב לקנות משחקי מולטיפלטפורמס לקונסולה.
מסוג הדברים שאתה לא לגמרי שם לב אליהם כשהם לא שם, אבל המיידיות הזו היא לגמרי גורם מפתח בשינוי התפיסה שלי.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 13 יוני 2021, 01:17

Stick כתב:גלאס אני בהחלט נהנה מאוד ממשחקים כמו DMC, ככה שאני לא יודע אם דמויות יפניות מדי זה מה שיפריע לי :).
השאלה היא בעיקר סביב הגיימפלי והאם אפשר להתחבר למשחק הזה ספציפית בלי להיות כבר מושקע בפרנצ'ייז הזה.

לאסקין, מסכים לגמרי. אחרי שנים שאני יותר נהנה לשחק על הPC גם ללא קשר להגדרות עדיפות, אני לראשונה חושב לקנות משחקי מולטיפלטפורמס לקונסולה.
מסוג הדברים שאתה לא לגמרי שם לב אליהם כשהם לא שם, אבל המיידיות הזו היא לגמרי גורם מפתח בשינוי התפיסה שלי.

כל פיינל פנטזי הוא אחרת והמשחק הזה בכלל הולך לכיוון האקשן, בכל מקרה אין פה בכלל איזה learning curve כן, צריך אסטרטגיה אבל זה לא DS אתה תסתדר מצוין.
וכן שווה לשחק בו אני בהחלט חושב שגם אם אוהבים את פפ7 וגם אם לא שווה להכיר אותו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 יוני 2021, 08:54

Stick כתב:גלאס אני בהחלט נהנה מאוד ממשחקים כמו DMC, ככה שאני לא יודע אם דמויות יפניות מדי זה מה שיפריע לי :).

אם זה מעודד אז כרגע אין ממש משחקים שנטענים מהר מהמחשב בקונסולות ועד שיהיו אז כבר נקבל את Direct Storage במחשב שיאיץ את ההליך שוב להיות מהיר מהקונסולות.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 13 יוני 2021, 11:05

אתה לא חייב להיות מושקע בפרנצ'ייז, כל משחק פפ ראשי עומד בפני עצמו ומציג עולם, סיפור, תפאורה ודמויות חדשות לחלוטין ויכול להוות נקודת כניסה לסדרה. מה שמחבר בינהם שולי, בעיקר כל מיני מוטיבים שחוזרים על עצמם, מפלצות אייקוניות וכאלה.

מה שכן, לשחק בפפ7 המקורי, אפילו רק ב 4-8 שעות הראשונות שעליהן מבוסס הרימייק (למרות שעדיף בכל המשחק), זה משהו שיכול לשדרג את החוויה משמעותית לדעתי.. למרות שאני מניח שאתה לא בעניין של משחקי פס1 היום, ובכל זאת אני מרגיש מחויב להמליץ על זה:)
אבל ממה שראיתי עושה רושם שהרבה אנשים שלא שיחקו במקורי ובכלל בפרנצ'ייז אהבו אותו, כמו פייג'. וקשה לי לענות אובייקטיבית על האיכות הכללית של המשחק כי אני לא יכול לנתק את עצמי מהחוויה שהייתה מאוד מיוחדת עבורי, אבל אני מניח שאם אני שם כובע של מבקר אז על הצד הפחות טוב - עיצוב שלבים זה לא הצד החזק שלו וחלק מהסייד קווסטים הם מהסוג הנחות, על הצד היותר טוב - הוא מסריח מערכי הפקה והגיימפלי ממש סבבה. רק קח בחשבון שזה JRPG על מלא, עם כל המוזרויות שנלוות אליו.

ואם אתה משחק ברימייק ממליץ לשנות בתפריט את ה combo targeting לחופשי, זה משום מה מכובה בדיפולט.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 יוני 2021, 11:10

idan כתב:

אתה לא חייב להיות מושקע בפרנצ'ייז, כל משחק פפ ראשי עומד בפני עצמו ומציג עולם, סיפור, תפאורה ודמויות חדשות לחלוטין ויכול להוות נקודת כניסה לסדרה. מה שמחבר בינהם שולי, בעיקר כל מיני מוטיבים שחוזרים על עצמם, מפלצות אייקוניות וכאלה.

מה שכן, לשחק בפפ7 המקורי, אפילו רק ב 4-8 שעות הראשונות שעליהן מבוסס הרימייק (למרות שעדיף בכל המשחק), זה משהו שיכול לשדרג את החוויה משמעותית לדעתי.. למרות שאני מניח שאתה לא בעניין של משחקי פס1 היום, ובכל זאת אני מרגיש מחויב להמליץ על זה:)
אבל ממה שראיתי עושה רושם שהרבה אנשים שלא שיחקו במקורי ובכלל בפרנצ'ייז אהבו אותו, כמו פייג'. וקשה לי לענות אובייקטיבית על האיכות הכללית של המשחק כי אני לא יכול לנתק את עצמי מהחוויה (שברמה האישית, היא באמת משהו מיוחד עבורי), אבל אני מניח שעל הצד הפחות טוב - עיצוב שלבים זה לא הצד החזק שלו וחלק מהסייד קווסטים הם מהסוג הנחות, על הצד היותר טוב - הוא מסריח מערכי הפקה והגיימפלי ממש סבבה. רק קח בחשבון שזה JRPG על מלא, עם כל המוזרויות שנלוות אליו.

ואם אתה משחק ברימייק ממליץ לשנות בתפריט את ה combo targeting לחופשי, זה משום מה מכובה בדיפולט.

אני חושב שסטיק יותר מתכוון בקטע של "האם אתם אוהבים את זה רק כי יש לכם נוסטלגיה ל-FF7" :)
לא שחקתי במשחק אז עדין אין לי דיעה עליו, אבל לפי רשמים של אנשים שזרים ל-FF, נראה שהוא לגמרי מחזיק גם למי שלא מעריץ. יותר מזה, אני די לא סובל את FFVII, פרשתי ממנו באמצע פעמיים בשנות ה-90 (האמת שאמצע זאת מחמאה, פרשתי בשני המקרים במידגארד, גיליתי בערך לפני שנה שמידגארד זה בערך 20% מהמשחק :)) אבל עם המערכת קרב החדשה דווקא יש לי חשק לבדוק את 7. אני אפילו שוקל לקנות אותו למרות שיש לי עותק רק בשביל השדרוג פס5. אבל אני משער שזה יהיה ליום שבו הפס5 שלי תתיבש מתוכן וזה יקח עוד כמה חודשים להתחשב בקטלוג האחורי שלי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 יוני 2021, 14:55

לא שזה שוק גדול, אבל GODFALL מגיע לפס4. זה דלף כבר לפני ובואו, זה לא משחק שמישהו חשב לרגע שהוא יותר ממשחק פס4 ברזולוציה גבוהה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 13 יוני 2021, 15:10

ועל זה אטען שוב שגם הריימיק של DS עדיין נראה לי משחק פס4 ברזולוציה גבוהה עם קצת אפקטים של פס5 שבקלות אפשר לשנמך.
אולי יום אחד יגיע פורט שיוכיח את זה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 13 יוני 2021, 16:33

נו בסדר, ברור שזה רק משחק עם רזולוציה ואפקטים של ps5, זה משחק ps3 עם אפקטים של ps5 :).
לדעתי אגב גם משחק הפס4 sotc יכול לרוץ על הps2 אפילו, מינוס חלק מהאפקטים והטקסטורות, וכמובן רזולוציה. אם כי אני לא בטוח שיוכל לשמור על 30fps, קצת קשה.
לא יודע למה, תחושת בטן...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 יוני 2021, 16:44

הכוח חזק בך סטיק.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 13 יוני 2021, 16:57

Stick כתב:נו בסדר, ברור שזה רק משחק עם רזולוציה ואפקטים של ps5, זה משחק ps3 עם אפקטים של ps5 :).
לדעתי אגב גם משחק הפס4 sotc יכול לרוץ על הps2 אפילו, מינוס חלק מהאפקטים והטקסטורות, וכמובן רזולוציה. אם כי אני לא בטוח שיוכל לשמור על 30fps, קצת קשה.
לא יודע למה, תחושת בטן...

חחחח סטיק ברגע שהוא יוכרז לפס4 חצי אינטרנט יהיה "תמיד ידעתי שהוא משחק פס4"

אתה יודע זה לא שקיללתי את FS אם אמרתי שהמשחק לא מרשים טכנית :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 יוני 2021, 17:04

אני די בטוח שסטיק צוחק על זה שמדובר בליטרלי פורט של משחק פס3 עם קליפה גרפית ש-BP הדביקו עליו, כלומר הם מדביקים על המשחק קליפה גרפית שונה והוא רץ בערך על כל קונסולה שרק ירצו. אני לא חושב ש-DS יוכרז בקרוב לפס4 כי אני חושב שסוני הלכה באסטרטגיה של מרוויחי AAA ענקיים לקרוס ג'ן בכדי שירפד את הכיס ומשחקים קצת יותר קטנים ופחות חשובים כבלעדיים לפס5 להגדלת הביקוש. DS לפס4 יוריד את הביקוש, למרות שעם המהלכים האחרונים של סוני אני לא אהיה מופתע אם זה יקרה.

האמת שזה די מצחיק, בכל הדורות הטראש היה קרוס ג'ן כשהלב האמיתי של הקונסולה היה בלעדי לדור הבא בכדי למכור קונסולות דור הבא. בדור הזה המצב הפוך, הלב של הקונסולה יוצא קרוס ג'ן בכדי לעשות כמה שיותר כסף והקטנים יותר שבעבר היו הקרוס ג'ן הם הבלעדיים הגדולים שלה. כשאמרו שהמשחק של סאק-בוי קרוס אז זה הרגיש לי ברור לגמרי, ככה פועלים, המשחק ילדים הקז'ואלי הפחות חשוב כקרוס ג'ן והמשחקי הקור לדור הבא בלבד. זה גם מתאים לפרופיל של השחקנים, הרי מי קונה פס4 בשנה האחרונה שלה? ילדים, אנשים קז'ואלים, שחקני פיפ"א וכו'. זה התוכן שהם צריכים לקבל, התוכן הקז'ואלי והקטן יותר למכונת הפיפ"א שלהם. סוני אפילו עשתה את זה עם הפס4, זוכרים שLBP3 יצא קרוס ג'ן כמעט שנה לתוך החיים של הפס4? כי זה בול המשחק שאמור להיות קרוס ג'ן.

בקיצור, מוזר, ממש מוזר. אני לא יכול להפסיק לציין כמה מוזרה האסטרטגיה של סוני. וכן, אני יודע שיש לפס5 כרגע ביקוש אינסופי, אבל זה עדין כל כך מוזר. זאת עמדה של התנשאות של מובילת שוק, שחושבת שלא משנה מה היא תעשה, היא תשאר הכי מבוקשת. ומי יודע, אולי הם צודקים, ביחוד ש-MS לא הרימה את הכפפה ודחפה דור הבא אמיתי. הייתה להם הזדמנות להביך את סוני.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 37 אורחים