DrKeo כתב:אני גם נתתי כמה שעות בראצ׳ט. לא הגעתי רחוק מדי כי שחקתי בערך שעה בחשבון שלי אתמול כשהילד היה בגן והיום עוד שעה איתו אבל בדיוק את אותה שעה. אין ספק שהגרפיקה מאוד מאשימה, סוג של טעימה מהדור הבא. היא לא נראת כמו פיקסר, הטענה הזאת מתחילה להיות לעוסה, כבר 15 שנים קוראים למשחקי ראצ׳ט פיקסר ואף אחד מהם לא קרוב. גם זה לא קרוב לפיקסר. אבל המשחק באמת יפה, יש שם דחיסות מטורפת והם מנצלים את הSSD לא רע בכלל. הם מאוד אוהבים לעבור מגיימפליי לסופר זום על הפרצוף של ראצ׳ט, העובדה שהם יכולים לעשות מעבר ממודלים של משחק למודלים של סרטוני מעבר בשבריר השניה בזכות הSSD אומרת שנכנסים ויוצאים מסרטוני מעבר ממש מהר ובשוט אחד. הם בעצם עושים GOW יותר טוב מGOW בלי שיש להם את הכישרון של סנטה מוניקה כי יש להם SSD. הם גם עושים מעברים ממש נחמדים שבהם המצלמה עושה pan לאזור חשוך ואז יוצאת מאזור חשוך במיקום אחר בעולם כשהקאט קורה בחושך תוך פחות משניה, זה מאוד סינמטי. הSSD הוא ברכה.
בכל מקרה, בהחלט קפיצה יפה מהפס4 אבל לדעתי זה רק מגרד את פני השטח, הבסיס של הבסיס של איך הדור הבא אמור להראות ולהתנהל. הם רומזים על הטרנדים של הדור הבא עם הגרפיקה אבל לא רק בצד הגרפי, גם עם הסינמטיות, איך שהם מתנהלים במעברים בין סצנות או מגיימפליי לסינמטיקס ולהפך.
Kazz כתב:קיבלתם את ההוכחה הכי גדולה מפי המפתחים עצמם. אין סרט כזה שהורייזון 2 היה יוצא ב 2021 ו'מנצל את החומרה'. הייתם אומרים עליו אותו דבר כמו שאתם אומרים על ראצ'ט.
אז חדל אשליות. בטח למשחק שהיה צריך לצאת בסוף 2020/תחילת 2021.
matangt6 כתב:סיימתי את ראטצ'ט. אני חייב לציין שהמשחק הזה בכמה רמות יותר כיף מהרימייק שהם עשו לפס4 וזה מרגיש כמו משחקי הראטצט שהיו לפס3. למרות כל זה אני עדיין מתגעגע לראטצט שהיה בפס2 שלדעתי הסדרה עדין לא חזרה למקום הזה ובכל זאת המשחק הזה מומלץ בהחלט.
kririn כתב:matangt6 כתב:סיימתי את ראטצ'ט. אני חייב לציין שהמשחק הזה בכמה רמות יותר כיף מהרימייק שהם עשו לפס4 וזה מרגיש כמו משחקי הראטצט שהיו לפס3. למרות כל זה אני עדיין מתגעגע לראטצט שהיה בפס2 שלדעתי הסדרה עדין לא חזרה למקום הזה ובכל זאת המשחק הזה מומלץ בהחלט.
אני מקווה שיחזרו לגאק ודקסטר
הבעיה שנוטי דוג תקועים באנצארטד וtloa
אז אין לסוני צוות שיפתח גאק חדש גדול
Laskin כתב:אני חושב שאתה אומר את זה רק כי אנחנו עוד לא ראית אף משחק כזה שלוקח את עצמו מאוד ברצינות.
זה קצת כמו שתמיד זילזלו בסרטי קומיקס, עד שהתחילו להשקיע בהם המון כסף.
אני מוכן להקריב את המשחק הבא בשביל הניסוי הזה.
ואגב ערכתי את ההודעה הקודמת עם השאלה האם סיימת את tlou2…. כמה זמן?!
Laskin כתב:כן, בטח שאני רוצה, וזה יותר כמו שטוב אנדרסון יעש סרט אנימציה מאשר פינצ׳ר. כן, יש את TLOU אבל יש מהצד השני את אנצ׳רטד, אני מאמין שהם יכולים לעשות את ג׳ק ודקסטר איפהשהו בין ראצ׳ט לאנצ׳רטד, ברמת הפקה של tlou2….
Laskin כתב:לגבי ההתקדמות שלך - נו, גם שעה ביום זה לא רע, איפה אתה?
Laskin כתב:אוי אתה בקטע מעולה
Laskin כתב:במחשבה שנייה יכול להיות שאתה רחוק איזה שעתיים מהקטע שחשבתי אבל עדיין, קטע מעולה.
DrKeo כתב:אני לא מרים ציפיות בשום צורה אבל בנתיים ממש נהנה ממנו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 37 אורחים