Laskin כתב:אויש נו נדב, באמת...? יותר מאינסומניאק? אפילו סאקר פאנץ' לפניהם לדעתי, אבל הם יאלצו להוכיח לי בדור הזה שזה באמת ממשיך בקו של GOT... שחק בGOT![]()
גם גרילה לדעתי הרבה מעליהם...
קצת קשה להשוות סטודיו כמעט אינדי לסטודיו AAA אבל בכל זאת.
עריכה:
אה, זה בכלל בלופוינט? גם הם רכישה טובה יותר
לדעתי לא מדובר בטעות אלא פשוט ב"פליטה מוקדמת", זה רק טבעי שגם האוסמארק... איזה אהבלים סוני, במקום להכריז על זה ככה היו מביאים אירוע דיגיטלי קטן, מכריזים על 2 הרכישות האלה ואולי גם על ARC, ומביאים איזה 2 טיזרים או משהו. נו מילא.
Laskin כתב:ריטרנל בעיניי לא מתקרב לאיכות של GoT או אפילו הורייזון, שלא נדבר על ראצ׳ט וספיידרמן… אבל עניין של טעם.
פשוט לא התלהבתי בכלל מריטרנל, וניסיתי, באמת שניסיתי…
Laskin כתב:מזל טוב! תוכל למכור אותו ולקנות 2-3 ערכות של אוקולוס קווסט 2, אולי אפילו 4-5
Uncle Pey'j כתב:Laskin כתב:מזל טוב! תוכל למכור אותו ולקנות 2-3 ערכות של אוקולוס קווסט 2, אולי אפילו 4-5
המחיר בטלגרם היה 2790 עם ראצ'ט,כשפתחתי את הלינק ראיתי שהמחיר 3290 וידעתי שאני אשכרה נספר בשניות כאן לפני שהכל מחוסל אז הלכתי על זה בכל זאת.
לשמחתי KSP עדכנו אחר כך שהייתה טעות באתר והמחיר האמיתי הוא 2790. אני מקווה שאולי הם יזרמו איתי להחליף את ראצ'ט בדואל סנס כי לא ממש בא לי על עותק פיזי אפילו שמאוד בא לי על ראצ'ט,אבל בגלל שהמשחק הוא חלק מבאנדל רשמי של סוני אני מניח שהסיכוי קלוש.
Stick כתב:בכל מקרה הנקודה העיקרית היא שלאסקין ידע כבר מזמן שזה הולך להפוך להיות טרנד בתעשייה, וכולנו לגלגנו.
אגב... GOW רגנארוק לא נקרא GOW 2, רק אומר, אולי הוא יוצא (או היה אמור) ב2021 לא כי זו הכרזה שנועדה להדחות, אלא כי זה משחק צד?
יסביר את הקרוס ג'ניות שלו לפחות..
Laskin כתב:לדעתי אינפמוס הראשון היה מעולה לזמנו, וגם GoT טוב מאוד פלוס.
מה שכן הם מאוד לא עקביים, מקווה שGoT פיקס אותם.
ואינסומניאק הם צוות מאוד מגוון שעושה משחקים מגוונים ומלבד הגרפיקה המשחקים שלהם פשוט כיפיים בטירוף. כן, לא ״מהודקים״ כמו הגיימפליי של האוסמארק, אבל הרבה יותר מהנים.
גם לי כמו לסטיק יש תחושה שהם לפני הצעד הגדול הבא שלהם, וספיידרמן2 יעיף אותם לרמה של הגדולים ביותר, אבל עבורי כבר היום הם מהטובים ביותר בכל הקשור להנאה.
פייג׳ - אאוץ׳, חשבתי במחיר הרשמי :/ לא נורא זה עדיין כיף, מתי תקבל??
idan כתב:נראה לי שסוני אמרה לא מזמן שרגנארוק הוא לא בהכרח השם הסופי של המשחק. כך או כך הם כנראה לא יקראו לו GOW2 אבל אני לא חושב שזה מעיד בהכרח על צדדיותו, לדעתי הם פשוט רוצים להימנע מהתנגשות עם הטרילוגיה הישנה. זה שיש כבר שני GOW מילא, אבל אם הם יתחילו למספר גם את הטרילוגיה החדשה זה יהיה קצת מגוחך.
וגם אם באמת היה מדובר במשחק של סוף 2021 אנחנו עדיין מדברים על 3 וחצי שנים של פיתוח, זה הרבה יותר מהזמן שלקח לפתח את lost legacy, מיילס מוראלס או ה GOT החדש (אם באתמ מדובר במשחק של סוף 21-תחילת 22)
Uncle Pey'j כתב:אני באמת חושב,בהתחשב במאורעות של GOW,שהשם של המשחק לא הולך להיות רגנארוק.ספויילר: הצג
כלומר,ראגנארוק זה ה-אירוע של המיתולוגיה הנורדית,ולגמרי מתוכננת פה טרילוגיה.
Uncle Pey'j כתב:קיאו- כן,זה בהחלט היה רגע של חולשה,אבל מעבר למחירים הביזיוניים מה שבעיקר מנע ממני היה ההתעקשות על יבואן רשמי כי בכנות,הפס5 לא נתנה לי הרבה סיבות לשקט ביחס לאמינות שלה,שלא לדבר על הדואל סנס.
לאסקין-כן,2790 זה מכה ובערך 300 שקל יותר ממה שתכננתי לשלם,אבל מילא,אני מקווה שאצליח להיפטר מראצ'ט.
מתי אקבל? אין לי שמץ,לפי הסטטוס באתר ההזמנה בשלב האריזה והמשלוח אבל אין לי אפילו אופציה לבחור משלוח אקספרס אז...תוך 1-6 ימי עסקים?
idan כתב:Uncle Pey'j כתב:קיאו- כן,זה בהחלט היה רגע של חולשה,אבל מעבר למחירים הביזיוניים מה שבעיקר מנע ממני היה ההתעקשות על יבואן רשמי כי בכנות,הפס5 לא נתנה לי הרבה סיבות לשקט ביחס לאמינות שלה,שלא לדבר על הדואל סנס.
לאסקין-כן,2790 זה מכה ובערך 300 שקל יותר ממה שתכננתי לשלם,אבל מילא,אני מקווה שאצליח להיפטר מראצ'ט.
מתי אקבל? אין לי שמץ,לפי הסטטוס באתר ההזמנה בשלב האריזה והמשלוח אבל אין לי אפילו אופציה לבחור משלוח אקספרס אז...תוך 1-6 ימי עסקים?
2790 זה בדיוק המחיר הרשמי של הקונסולה עם הדיסק+משחק במחירים של הארץ, לא? גם אם אתה לא מעוניין בראצ'ט זה עדיין אחלה דיל ביחס למחירים שאני רואה בזאפ. בכל אופן, תתחדש.
אני סוף סוף מצאתי את הטלוויזיה שתשרת אותי בדור הזה, אבל אני צריך לחכות שהיא תגיע לארץ.. אז אני מקווה שבנובמבר בערך יהיה קל יותר למצוא פס5 דיגיטלית במחיר הרשמי. מקנא בכם
Uncle Pey'j כתב:הם לא הכריזו על הטייטל של המשחק בשום צורה קיאו,אנשים פשוט הניחו שזה יהיה רגנארוק כי הם השתמשו ב-Ragnarok is coming בטיזר,אבל בשום מצב לא היה אישור שזה הטייטל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 8 אורחים