נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יוני 2021, 18:36

עם כל הכבוד, אם רוצים ליחס איחורים לקורונה, אפשר גג ליחס לה כמה חודשים. הקורונה השתוללה שנה ועדין עבוד בתקופה הזאת ומשחקים המשיכו לצאת כך שיש גבול לכמה עיקוב אפשר לשים על הראש של הקורונה. GOW:R יוצא לפחות 4 שנים אחרי הקודם, אולי אפילו יותר. בלי הקורונה הוא היה יוצא 4 חודשים קודם? אוקיי, אז הוא היה אמור להיות 3.5-4 שנים בפיתוח במקום 4-4.5. זה עדין לו״ז של משחק מלא, בטח ובטח משחק המשך על אותה קונסולה. את GOW 2018 פתחו תוך 5 שנים וזה היה משחק שהפך את הסדרה על הראש.

מה שאני כן מסוגל לקנות הוא שמדןבר בפרוייקט קטן יותר שעבד עליו רק חלק מסנטה מוניקה כשרובם בעצם עובדים על המשחק הבא של קורי.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 29 יוני 2021, 18:59

אם כבר,רוב סנטה מוניקה עבדה על GOW הבא כשרק צוות אינקובציה קטן עובד על המשחק של קורי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יוני 2021, 19:10

Uncle Pey'j כתב:אם כבר,רוב סנטה מוניקה עבדה על GOW הבא כשרק צוות אינקובציה קטן עובד על המשחק של קורי.

אולי, אבל כמה עבודת preproduction אפשר לעשות? קורי השתחרר באפריל 2018.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 29 יוני 2021, 19:23

ולכן אני חושב שמה שקרה לאחר מכן הוא שקורי הניח את היסודות להמשך של GOW,אם זה רק בכתיבה או גם בדגשים לבימוי אני לא יודע,אבל הוא בטוח לקח חלק משמעותי בהמשך. לאחר מכן,הוא כנראה התחיל עם צוות גרעיני מאוד מאוד קטן והתחיל לעבוד על ה-IP החדש והמקורי שלו,אני בטוח שהיה לו הרבה זמן White box כי הוא תמיד אמר שהוא רוצה לקחת את הפרוייקט הבא שלו יותר רגוע.
מבחינת סנטה מוניקה,להקדיש את כל המאמצים שלה לפרוייקט IP חדש של קורי כש-GOW עשה קאמבק של החלומות זה הימור אחד יותר מדי לטעמי,ובגלל זה אני חושב שרוב המאמץ הפיתוחי הוקדש להמשך.

יש גם מצב שכל זה בכלל לא נכון,ולסנטה מוניקה יש משחק אחד,ההמשך של GOW,וקורי משמש בתור במאי גם בו.
נערך לאחרונה על ידי Uncle Pey'j ב 29 יוני 2021, 19:24, נערך פעם 1 בסך הכל.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 29 יוני 2021, 19:24

אולי עם הזמן הצוות שעובד לכאורה על ה IP החדש גדל קצת והתחיל בעבודה על עוד אספקטים של המשחק, אבל נראה לי סביר לחלוטין להניח שרוב מוחלט של הסטודיו עדיין עובד בכל הכוח בשביל להוציא את המשחק שקרוב יותר לשיגור.. משחק שהוא גם במקרה בלוקבאסטר ענק והמשך לאחד המשחקים הכי מוערכים בדור האחרון, זה לא משהו שאתה עושה עם חלק קטן מהסטודיו.
נערך לאחרונה על ידי idan ב 29 יוני 2021, 19:26, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יוני 2021, 19:26

כן, אז GOW יצא ב-2022, הצוות יעבור למשחק של קורי ויתן בו הפקה מלאה של 3-4 שנים ואז, ב-2026, הם יוכלו להתחיל לעבוד על GOW 3 שיהיה משחק קרוס ג'ן עם הפס6 ב-2031 שגם יהיה המשחק GOW הראשון שמנצל את ה-SSD וה-CPU של הפס5 :)
אה, ואז נבכה שGOW 3 לא מנצל את כל ה-24 ליבות CPU או ה-SSD במהירות 50GB/s של הפס6 :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 29 יוני 2021, 19:29

אני אהיה מרוצה גם מ-16C/32T האמת :)

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 29 יוני 2021, 20:07

קשה לי להאמין שלא נראה GOW שהוא רק ps5, ומפוצץ לכולם את הראש ביחס לתאריך היציאה שלו במהלך הדור הזה.
במקרה הכי רחוק זה יהיה משהו כמו מה שTLOU2 היה לps4.

בכל מקרה המצב מאוד מעורפל כרגע ככה שאפשר לנחש כמעט הכל. כן משתמע מכל מיני רמזים שקורי הוא לא הבמאי של GOW הזה, ושהוא עובד על משהו אחר.
אולי באמת GOW הקרוס ג'ן הזה הוא משחק צד שמפותח כל העת עם צוות קטן, למרות שהוא המשחק הבא. גם אנצ'רטד וגם ספיידרמן הם מגה בלוקבאסטרים, גם GOT התפוצץ במחירות, ואם כבר משהו אז סוני הוכיחה שאלו המשחקים שכן מקבלים משחק צד.
והאמת שמשחק צד אולי מתאים גם מבחינת הסיפור. לא שאי אפשר לעשות משחק מלא מאיפה שנמצאים... אבל אולי משחק צד שמתקיים בחורף ויחסית בסביבות ועיצוב שנשענים על הראשון, ואז ממש בסופו רגנארוק האמיתי מגיע וזה הקליפהאנגר שלנו - אולי. ואגב בקשר קאץ' פרייז שלהם 'רגנארוק מגיע', הקאץ' פרייז של GOW 2 המקורי היה 'the end begins', זה מאוד דומה, וזה בדיוק המשפט שאיתו *הסתיים* המשחק ההוא.

בכל מקרה, אם אני ממשיך לדמיין את הפנטזיה, אז הצוות הגדול שלהם עובד עם קורי על משהו חדש לגמרי, אבל נשמע ממנו שזה לא פרויקט עצום במימדים של משחק כמו GOW.
אז יציאה אולי בסוף 22? אם אינסומניאק פימפמו ככה משחקים, יכול להיות, ואז כולם מתרכזים בGOW ps5 כשקורי חוזר לביים, משתמשים כבר במנוע שהם בנו למשחק שלו כבסיס, ויש פה משחק של 2025-6 שיפוצץ לכולם את הראש.

טוב, כנראה שלא, אבל אמרתי שאפשר כרגע לנחש בערך הכל :).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יוני 2021, 20:21

מרגיש שאתה קצת אוכל את העוגה ומשאיר אותה שלמה. גם gow:r ב2022, גם משחק של קורי וגם GOW נוסף בלעדי לפס5? הלוואי, אבל ממשחק אחד לאורך דור שלם לשלושה משחקים כשאחד מהם הוא ip חדש לגמרי? ואו, הלוואי :)

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 29 יוני 2021, 20:32

2031 זה כבר אמצע הדור הבא חחח, אבל כן סביר להניח ש GOW יהיה משחק קרוס ג'ן בתחילת חייו של הפס6:)
בהנחה כמובן שבאמת יש IP חדש ושהוא בכלל משחק AAA... יכול להיות שדווקא הוא הפרוייקט הקטן יותר, אולי כמו הרימייק ל TLOU שלכאורה אמור לעזור לנוטי דוג לשדרג את המנוע ולהשתלט על הכלים החדשים לפס5 אבל רק חלק קטן מהסטודיו עובד עליו. מצד שני אולי סנטה מוניקה הכפילה את הכוח עבודה בסטודיו ויש להם מספיק אנשים בשביל לעבוד על שני פרוייקטים גדולים במקביל, אנאערף.. זה יכול ללכת לכמה כיוונים, אבל בדבר אחד אני די משוכנע - רנגרוק יהיה משחק המשך גדול ומלא, אני יהיה בשוק אם זה לא המצב.

אגב, נוטי דוג כאמור עובדים על רימייק ו Factions MP, סאקר פאנץ עבדו על DLC מולטיפלייר ועכשיו עוד משחק expandalone, אינסמוניאק כבר עושים את זה שנים ויש מספיק אינדקציות שגרילה עובדים על משחק מולטיפלייר כלשהו כבר מלפני שנתיים, ככה שזה לא יפתיע אותי עם נראה יותר משחקים מהסטודיואים הגדולים של סוני בין הפרוייקטים המרכזיים שלהם שאנחנו מקבלים כל 3.5-4 שנים בערך. אם הם רוצים להתחרות כמותית במיקרוספט והם לא מתכוונים להתחיל לקנות מפיצות, אז זו הדרך אני מניח (מלבד לקנות בלעדיים מצד ג', אבל את זה גם מיקרוסופט עושים).

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 29 יוני 2021, 20:37

אנחנו יודעים שהיה להם בדור האחרון IP חדש שכבר התקדם ואז נזרק לפח, אחרי זה בנייה מחדש לגמרי של GOW במה שהוא כמעט IP חדש בעצם מהרבה בחינות של פיתוח. בנוסף הם הוציאו משחק ממש בסוף חייה של הPS3, עם הדור הזה יש להם יותר אוויר לנשימה.
בכל מקרה הדבר היחיד שעדיין לא הגיוני כביכול בסיפור הזה של GOW הבא, הוא היותו קרוס ג'ן.
יכול להיות שזה שיקול כלכלי קר נטו, למרות שזה גם טיעון שלא קשה לאתגר, אבל אולי זה פשוט משחק שנבנה מראש לצוות קטן יותר שישתמש במשחק הPS4 כבסיס מוחלט. כמו מיילס מוראלס, אולי קצת גדול יותר כי בכל זאת הם קיבלו 3 שנות פיתוח במינימום גם עם חישוב קורונה.

אבל גם מבחינת צוות גדול והמשך 'על מלא' זה מסתדר מבחינת הזמנים, עדיין זו האופציה הריאלית.
פשוט מוזר שהוא קרוס ג'ן :).

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 29 יוני 2021, 20:50

זה לא יותר או פחות מוזר מהורייזן. אנשים שוכחים אבל גרילה עבדו על ההרחבה של המשחק הראשון עד סוף 2017, בפועל הם כנראה התחילו עבודה בכל הכוח על ההמשך שלו רק 4-5 חודשים לפני שסנטה מוניקה התחילה לעבוד על ראגנארוק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 יוני 2021, 00:26

אני מת על איך כולנו שולפים פה 100% מהטיעונים שלנו מה… :)

idan כתב:זה לא יותר או פחות מוזר מהורייזן. אנשים שוכחים אבל גרילה עבדו על ההרחבה של המשחק הראשון עד סוף 2017, בפועל הם כנראה התחילו עבודה בכל הכוח על ההמשך שלו רק 4-5 חודשים לפני שסנטה מוניקה התחילה לעבוד על ראגנארוק.

גרילה עבדו על הורייזן FW בסביבות ה-4 שנים הפקה מלאה אם הם התחילו אחרי ההרחבה, זה חתיכת פרק זמן להיות בהפקה מלאה למשחק מבוסס עם מערכות ומנוע מבוסס שיוצא באותו דור. ואני עוד משער שהפרי-פרודקשן התחילה מיד אחרי השחרור של המשחק המקורי. אני אפילו אגזים ואגיד שלהתחשב בזמן שהמשחק הזה בתנור, ביחס למצב ההתחלתי שהיה להם, הוא המון זמן בפיתוח.

Stick כתב:אנחנו יודעים שהיה להם בדור האחרון IP חדש שכבר התקדם ואז נזרק לפח, אחרי זה בנייה מחדש לגמרי של GOW במה שהוא כמעט IP חדש בעצם מהרבה בחינות של פיתוח. בנוסף הם הוציאו משחק ממש בסוף חייה של הPS3, עם הדור הזה יש להם יותר אוויר לנשימה.
בכל מקרה הדבר היחיד שעדיין לא הגיוני כביכול בסיפור הזה של GOW הבא, הוא היותו קרוס ג'ן.
יכול להיות שזה שיקול כלכלי קר נטו, למרות שזה גם טיעון שלא קשה לאתגר, אבל אולי זה פשוט משחק שנבנה מראש לצוות קטן יותר שישתמש במשחק הPS4 כבסיס מוחלט. כמו מיילס מוראלס, אולי קצת גדול יותר כי בכל זאת הם קיבלו 3 שנות פיתוח במינימום גם עם חישוב קורונה.

אבל גם מבחינת צוות גדול והמשך 'על מלא' זה מסתדר מבחינת הזמנים, עדיין זו האופציה הריאלית.
פשוט מוזר שהוא קרוס ג'ן :).

מיילס כנראה פותח על ידי צוות ממש קטן תוך שנתיים, אני לא רואה ממש מצב ש-GOW:R הוא באותו סקייל. לא רק שאינסומניאק עבדו על ראצ'ט במקביל, הם גם עובדים על ספיידרמן 2 כי הרי בראיין אינטהאר שביים את המקורי לא ביים את מיילס. כלומר צוות דליל שעבד במקרה הטוב שנתיים. הצוות של GOW:R מקבל 4 שנים ואין לנו מושג כמה הצוות "עבה". לדעתי זה המשך המשך, אפילו אם הוא לא יפרוץ גבולות ביחס לקודם. זה בכל זאת המשך של משחק על אותה קונסולה, לא שונה מנניח אנצ'רטד 3 לאנצ'רטד 2.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 30 יוני 2021, 00:44

בסדר, אתה גם כתבת פעם שאתה מצפה להמשכים אחרי שנתיים אבל המציאות מוכיחה אחרת :)
בניקוי ענייני קורונה אני חושב שזה פרק זמן סביר למשחק מהסוג הזה וברמת הפקה כזו, במיוחד תחת הידיים של סוני, אבל כבר קיימנו את הויכוח הארוך הזה והוא לא ממש רלוונטי לדיון הנוכחי. מה שרלוונטי זה שהורייזן מחזק את הטענה שרנגארוק הוא משחק המשך אמיתי. הרי אף אחד לא יופתע אם הורייזן יצא בסוף השנה וגוד אוף וור בתחילת-אמצע השנה הבאה.. כלומר הם יקבלו בערך אותו זמן פיתוח ואחד מהם הוא המשך אמיתי, אז הגיוני לחשוב שגם השני יהיה כזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 יוני 2021, 02:20

idan כתב:בסדר, אתה גם כתבת פעם שאתה מצפה להמשכים אחרי שנתיים אבל המציאות מוכיחה אחרת :)
בניקוי ענייני קורונה אני חושב שזה פרק זמן סביר למשחק מהסוג הזה וברמת הפקה כזו, במיוחד תחת הידיים של סוני, אבל כבר קיימנו את הויכוח הארוך הזה והוא לא ממש רלוונטי לדיון הנוכחי. מה שרלוונטי זה שהורייזן מחזק את הטענה שרנגארוק הוא משחק המשך אמיתי. הרי אף אחד לא יופתע אם הורייזן יצא בסוף השנה וגוד אוף וור בתחילת-אמצע השנה הבאה.. כלומר הם יקבלו בערך אותו זמן פיתוח ואחד מהם הוא המשך אמיתי, אז הגיוני לחשוב שגם השני יהיה כזה.

ציפיתי להמשך של הורייזן עוד על הפס4, שזה בכיף 3 שנים פיתוח אז אני לא חושב שזה היה כזה תלוש :)
טוב נו, אבל גם ציפיתי ש-GOW 2 יהיה בלעדי לדור הבא, שסוני תהיה על בלעדיים כבר מהיום הראשון של הפס5, שהשטויות TLL של לאסקין הן שטויות ובטח ובטח שלא חשבתי שהורייזן יהיה על סף גלישה ל-2022 כך שכנראה טעיתי בלא מעט :)

וכן, אני מסכים שGOW כנראה המשך מלא, לא TLL.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 01 יולי 2021, 17:09

מה?

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 01 יולי 2021, 17:21

אני מניח שהם יהיו תקן הסטודיו הרשמי לענייני פורטים, מסתדר עם הרצון של סוני להיכנס לשוק ה PC.
ופתאום השמועות על רימאסטר לבלאדבורן מרגישות אמיתיות מתמיד..

בוא נקווה שכל ההכרזות האלה מובילות להכרזה על אירוע כלשהו, שלא ידליקו אותנו סתם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 יולי 2021, 17:28

יאפ, ככל הנראה יעזרו להם עם פורטים למחשב…
יאללה דרימס :)
אבל אולי גם יתפקדו כ״שחקן חיזוק״ בכל מני ענייני התאמות (נגיד מוד ביצועים למשחקים) ודברים טכנים קטנים.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 01 יולי 2021, 17:33

בהזדמנות הזו אציין שהפס5 הגיע וכבר חיברתי אותו והגדרתי הכל,לא שהיה הרבה מה.
בינתיים הורדתי את ראצ'ט וניסיתי קצת את אסטרו והדואל סנס...מגניב? נראה לי? לא יודע,ציפיתי ליותר אחרי כל השבחים.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 01 יולי 2021, 19:38

מה שונה?
- תמיכה ב-lip sync ליפנית שממה שאני מבין לא היה קיים בגרסא המקורית
-תמיכה בפיצ'רים של הדואל סנס
-הרחבת סינגל פלייר בדמות אי חדש,כנראה מה שהודלף לפני כמה ימים.
-שיפורים גרפיים
-מגיע ב-20 באוגוסט

ואוקיי,זה מרגיז- השידרוג יעלה 30$,תודה,אבל לא תודה סוני. אני מניח שגם DS יקבל אותו טיפול.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 יולי 2021, 19:46

תן לי לנחש, למי שאין את המשחק הוא יעלה 70$? אגב, לא ראיתי כלום על שיפורים גרפים, רק שהוא יהיה 4k 60 וזה כבר איך שהמשחק המקורי רץ על הפס5, לא?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 01 יולי 2021, 20:36

אכן 70$ :(
לגבי השיפורים הגרפיים,אני מניח שאפשר להגיד שאולי אין באמת שינוי בגלל הפאץ' ש-GoT קיבל בגסאת הפס4 שרצה על 5,אבל אני מוצא את זה מוזר שסוני ציינה את זה ברשימת הפיצ'רים החדשים אם לא היו שם עוד שינויים,אם אני לא טועה GoT רץ במצב BC על 1800P,אולי עכשיו נראה native 4k?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 יולי 2021, 21:36

מניח שזה אכן native אבל מיותר לגמרי, מלבד הlip sync שהיו צריכים ליישם במקור… הייתי מאוד שמח לשחק בו ביפנית שוב, אבל בתמורה ל-30 דולר שילכו לחפש :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 01 יולי 2021, 22:02

דעה לא פופולרית - זה אחד המשחקים הכי אוברייטד על הPS (אולי קצת פחות מהורייזן, כי כאן המשחק סבבה). :). הוא אחלה וסיימתי אותו, אבל בואו... בחיים לא הייתי חוזר בו לעוד סיבוב (כמו שלא הייתי חוזר לעוד סיבוב באף AC).

וסני ממש 4 THE PLAYAAAS!! הבינה שהיא לא יכולה למכור רימאסטרים, אז דוחפת איזה DLC ותוקעת 30$?! פחחחחח... התנהגות מסריחה
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 יולי 2021, 22:15

הם אמרו שיהיה 4K נייטיבי ושכמה סצנות מעבר שהיו מרונדרות מראש בכדי להסתיר טעינה עכשיו רצות בזמן אמיתי כי יש SSD מה שאומר שהליפ-סינק היפני יעבוד גם בהן. אבל זה לגמרי פאטצ' סטנדרטי, גירס 5 קבל שדרוג משמעותית הרבה יותר מרשים והוא היה חינם. סוני די מבזים את עצמם. כלומר כן, יש תוכן חדש אז זה אחלה והכל, אבל לגבות על GOT מחיר של 70$? ולמה זה לעזאזל יקר יותר על הפס5 כשכל מה שמקבלים בכסף הזה זה 4K במקום 1800P וכמה סצנות מעבר בזמן אמיתי במקום מוקלטות מראש? זה ליטרלי השדרוג היחיד והוא עולה אקסטרה 10$.

כלומר אוקיי, 20$ על DLC, זה די סטנדרטים בתעשיה ואולי זה DLC איכותי. אבל 10? נוספים לשדרג לגרסת הפס5? על מה ולמה? 1800P ל-2160P? ברצינות? נגיד וזה היה משחק פס4 בלבד שרץ ב-1080P/30 וסוני היו מוכרים פאטצ' 4K/60, לגמרי הייתי משלם את זה לחלק מהמשחקים. אבל מה השדרוג פה? המשחק כבר רץ ב-1800P/60 על הפס5 היום.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 16 אורחים