נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 01 יולי 2021, 23:05

מקווה מאוד שלא ימכרו מזה עותק אחד, כדי שיפסיקו עם השיט הזה.
יש גם את הקטע עם greedfall שמקבל גירסת פס5 איכותית בהרבה ומי שקיבל אותו בחינם בפלוס לפני חודשיים או משהו יאלץ לשלם עבור השדרוג, בדיוק כמו עם פפ7 רימייק. זה מלוכלך ומחורבן וסוני צריכים לקבל על הראש על כך. אתם מביאים משחק בפלוס? תנו אותו, בלי תנאים מיוחדים.
אני מניח שבמקרה של פפ7 וגרידפול זה לאו דווקא החלטה שלהם (אם כי לדעתי כן היה עדיף שיאסרו את זה על החברות הללו), אבל במקרה של GoT זה לגמרי כן, וזה מוציא אותם לגמרי קטנים, בטח לעומת מיקרוסופט.
לא עשיתם את זה לTLOU2, אז למה כן כאן? מיותר.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 01 יולי 2021, 23:08

יותר משזה לא מראה טוב לסוני (אפילו סקוור לא גבתה כסף על השדרוג לפפ7) זה בעיקר מוזר, כי את המשחק מולטי הם נתנו בחינם כמו גם את הפאץ' שנותן 4K/60.. אז אם הם כבר תכננו לגבות את האקסטרה 10$ על השידרוג היו להם אופציות לגיטימיות יותר לנסות להצדיק אותו. אבל מי שלא רוצה לשלם את הקנס דור הבא עבור הפיצ'רים בשלט החדש והליפ-סינק היפני חחח יכול לקנות את ההרחבה ב 20$ (או את משחק המלא במחיר פס4) ולשחק ב BC, לא נשמע שיהיה הבדל גדול במיוחד.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 01 יולי 2021, 23:31

Laskin כתב:מקווה מאוד שלא ימכרו מזה עותק אחד, כדי שיפסיקו עם השיט הזה.
יש גם את הקטע עם greedfall שמקבל גירסת פס5 איכותית בהרבה ומי שקיבל אותו בחינם בפלוס לפני חודשיים או משהו יאלץ לשלם עבור השדרוג, בדיוק כמו עם פפ7 רימייק. זה מלוכלך ומחורבן וסוני צריכים לקבל על הראש על כך. אתם מביאים משחק בפלוס? תנו אותו, בלי תנאים מיוחדים.
אני מניח שבמקרה של פפ7 וגרידפול זה לאו דווקא החלטה שלהם (אם כי לדעתי כן היה עדיף שיאסרו את זה על החברות הללו), אבל במקרה של GoT זה לגמרי כן, וזה מוציא אותם לגמרי קטנים, בטח לעומת מיקרוסופט.
לא עשיתם את זה לTLOU2, אז למה כן כאן? מיותר.

זו כנראה החלטה של סקוור אבל בוא, הם חילקו משחק AAA שהיה הצלחה גדולה פחות משנה אחרי התאריך יציאה שלו, יש מצב שהוא עוד לא ירד מ 40$ בסיילים בשלב ההוא.. זה בפני עצמו אירוע די נדיר, להתלונן שהוא גם לא מזכה אותך בשידרוג חינם לקונסולות דור הבא זה לא בדיוק הדבר הראשון ברשימת התלונות שלי לחברות משחקים חמדניות :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 יולי 2021, 23:44

זה לא שסקוור ״חילקה אותו״ בחינם, מדובר בעסקה עם סוני, הם בוודאות מקבלים על זה תגמול, כמו כל משחק אחר שמחולק ב״חינם״ בפלוס.
בעיניי אם אתה מביא משחק כחלק מאיזה שירות שאתה משלם עליו - זה עלוב אם אתה בעצם קיבלת מוצר ״סוג ב״… קיוויתי שהמקרה של פפ7 היה חד פעמי ויחיד במינו, עכשיו זה כבר מדאיג.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 01 יולי 2021, 23:59

ברור שהם מקבלים על זה תגמול מסוני, זה לא משנה את העובדה שהמנויים של השירות מקבלים תמורה הרבה יותר גדולה ממה שהם הורגלו לקבל (סוני שולפת משחקים בסדר גודל/איכות מהסוג הזה אחרי שנים בדר"כ). לא חושב שתמצא הרבה אנשים שיתלוננו על מוצר סוג ב' בהתחשב בנסיבות האלה, כי נראה לי שמבחינתם ההשוואה היא לא לגרסה של פפ7 שאנשים שילמו עליה 60$ לפני פחות משנה אלא לתמורה הפחות מרשימה שהם רגילים לקבל כל חודש. במיוחד שהיחס בין הקונסולות הוא עדיין יותר מ 1 ל 10 ורוב האנשים ישחקו בו על הפס4 כך או כך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יולי 2021, 00:00

60$ לשנה זה לא בדיוק בחינם. מיקרוסופט גם מחלקת ״בחינם״ את פורצה 5 וזה ביום השיגור, לא שנה אחרי ועם כל מני כוכביות על שדרוגי דור הבא. סוני מנסה להתחרות בGP אז הם העלו דרגה בPS+ אבל הצורה שבה הם מתנהלים בשנתיים האחרונות היא מבאסת ממש.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 02 יולי 2021, 00:08

דגמתי כמה משחקים על הפס5 היום-
אסטרו חמוד,בהחלט חמוד,עשיתי כמה מסלולים שם והוא בהחלט עושה שימוש טוב בדואל סנס. אבל מעבר לקסם החביב שיש בו,לא מצאתי משהו בינתיים שגרם לי להגיד וואו,אני כנראה אשלים אותו ואז אמחק כדי לפנות את ה-10GB האלה,שאני כבר מתחיל להבין שאני מאוד אצטרך.

שיחקתי גם במיילס מורלס כשעה ו...כמובן,עוד מספיידי 2018,אבל אני בסדר גמור עם זה :) כן שמתי לב שה-traversal קצת יותר מהודק אבל כיביתי את הטריגרים של הדואל סנס כי עד כמה שזה מגניב לקבל קצת התנגדות בתנועה החופשית בעיר,אחרי פרק זמן מסויים זה פשוט מתיש קצת אז ויתרתי על הטריגרים בינתיים.

וניסיתי גם את ראצ'ט,נראה מעולה,חייב להודות שנשברתי ובחרתי במוד RT 60 כי ה-30fps היה ממש jarring במשחק משום מה,הרבה יותר מאשר במיילס למשל,קצת מוזר.
בכל מקרה הוא מאוד כיפי,אבל אני חושב שאמתין איתו בינתיים,הצלחת די מלאה בשלב הזה עם ספיידרמן,דימון סולס ורטורנל,וזה עוד בלי לדבר על FF7R שכרגע בהורדה אצלי,בעיקר בשביל ה-DLC החדש.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 02 יולי 2021, 00:15

DrKeo כתב:60$ לשנה זה לא בדיוק בחינם. מיקרוסופט גם מחלקת ״בחינם״ את פורצה 5 וזה ביום השיגור, לא שנה אחרי ועם כל מני כוכביות על שדרוגי דור הבא. סוני מנסה להתחרות בGP אז הם העלו דרגה בPS+ אבל הצורה שבה הם מתנהלים בשנתיים האחרונות היא מבאסת ממש.

אני קניתי את המנוי שלי ב 25$ :)

ההשוואה ל GP רלוונטית לטיעון שלי כמו ההשוואה ל Games with Gold או לפורטים של משחקי wii במחיר מלא שגם עוד 5 שנים לא ירדו מ 40$ ב"סיילים" של נינטנדו. כאילו אפשר לקיים אותה, אבל זאת שיחה אחרת.

עבורי פס פלוס זה חרא של שירות גם בלי השוואות, אונסים אותי לשלם על מנוי בגלל האונליין (בשנים האחרונות בעיקר בשביל מאנסטר האנטר) שזה קונספט בזוי בפני עצמו ואני לא נוגע ב 99% מהמשחקים שאני מקבל כל חודש.. או שהם לא מספיק מעניינים אותי/ברף נמוך יותר או שהם משחקים טובים אבל כאלה שכבר קניתי לפני שנים. אז כמי שמכיר די טוב את התמורה של השירות, אני בטוח שפפ7 עם כוכבית קטנה עדיין עלה לסוני הרבה יותר ממה שהם משלמים בדר"כ על הסחורה החודשית שלו.. אז אני מרגיש פחות צורך להתלונן דווקא על זה (למרות שגם ממנו לא יצא לי כלום כי קניתי אותו בשיגור מן הסתם:)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יולי 2021, 02:28

idan כתב:
DrKeo כתב:60$ לשנה זה לא בדיוק בחינם. מיקרוסופט גם מחלקת ״בחינם״ את פורצה 5 וזה ביום השיגור, לא שנה אחרי ועם כל מני כוכביות על שדרוגי דור הבא. סוני מנסה להתחרות בGP אז הם העלו דרגה בPS+ אבל הצורה שבה הם מתנהלים בשנתיים האחרונות היא מבאסת ממש.

אני קניתי את המנוי שלי ב 25$ :)

ההשוואה ל GP רלוונטית לטיעון שלי כמו ההשוואה ל Games with Gold או לפורטים של משחקי wii במחיר מלא שגם עוד 5 שנים לא ירדו מ 40$ ב"סיילים" של נינטנדו. כאילו אפשר לקיים אותה, אבל זאת שיחה אחרת.

עבורי פס פלוס זה חרא של שירות גם בלי השוואות, אונסים אותי לשלם על מנוי בגלל האונליין (בשנים האחרונות בעיקר בשביל מאנסטר האנטר) שזה קונספט בזוי בפני עצמו ואני לא נוגע ב 99% מהמשחקים שאני מקבל כל חודש.. או שהם לא מספיק מעניינים אותי/ברף נמוך יותר או שהם משחקים טובים אבל כאלה שכבר קניתי לפני שנים. אז כמי שמכיר די טוב את התמורה של השירות, אני בטוח שפפ7 עם כוכבית קטנה עדיין עלה לסוני הרבה יותר ממה שהם משלמים בדר"כ על הסחורה החודשית שלו.. אז אני מרגיש פחות צורך להתלונן דווקא על זה (למרות שגם ממנו לא יצא לי כלום כי קניתי אותו בשיגור מן הסתם:)

אין לי באמת תלונה גדולה על נושא FF, אבל זה בכל זאת דבר די זין. אם אני אקח את עצמי כדוגמה, תכננתי לקנות את FF7 מתישהו במחיר נמוך יחסית. חלקו אותו בהפתעה ב-PS+ שזה נהדר, אבל לדעת שאני צריך לשחק בו ב-30FPS עם טקסטורות שבקושי נטענות זה ממש באסה. אז עכשיו אני תקוע בלימבו, משחק שיש לי חשק לשחק בו אבל מצד שני אני לא בן אדם שמסוגל לשחק בגרסה פחות טובה משמעותית של המשחק. אז מה בדיוק האופציות שלי פה? כנראה לחכות לנצח ובסוף לא לשחק בו. זה מבאס משהו. וכמובן שאם הייתי מת לשחק בו אז כנראה שלא הייתה לי בעיה, אבל אני די בטוח שכל מי שלא שחק בו עדין כנראה לא בדיוק מפנטז עליו בלילות.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 02 יולי 2021, 03:17

משתתף בצערך:( אבל זה עדיין אנקדוטלי, בדיוק כמו התלונות שלי. אני מהמר שיש הרבה יותר מליונים של אנשים שמשלמים על השירות בשביל לקבל משחקים כל חודש שהם לא יכולים להרשות לקנות ב 60$ וגם לא בחצי מזה כל פעם שבא להם, אז המחשבה שסוני "יקבלו בראש" בגלל שהמשחק AAA שיצא לפני פחות משנה לא מגיע גם עם שדרוג חינם לקונסולה שרוב העולם לא יכול בכלל לקנות היא קצת מצחיקה בעיני. אנחנו מדברים פה על הנישה של הפינוק של הפריווילגיה.. הרי אפילו עצם השדרוג חינם הוא לא בדיוק מובן מאליו כמו שאנחנו רואים עם GOT או COD, ובפפ7 היו גם שיפורים גרפיים מעבר לרזולוצייה ו FPS. סקוור היו נדיבים בעניין הזה (והם בדר"כ לא חברה נדיבה), אבל כנראה לא עד כדי כך נדיבים ביחס למה שסוני שילמה להם או שאולי הם סתם לא רצו להשאיר טעם מר בפה של המעריצים שקנו את המשחק במחיר מלא לא יותר מידי זמן לפני כן, אז הם נתנו את הבונוס רק למי שקנה את המשחק. אנאערף, אבל כך או כך אני עדיין מרגיש שאובייקטיבית זה לא בדיוק מהעוולות הגדולות בעולם הגיימינג:)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 יולי 2021, 10:12

זה פשוט עניין של תקדים שהם יצרו, והחשש הוא שבעתיד זה יורחב, למשל לקבל משחק מולטי בפלוס, שאחרי 20 שעות ננעל, אלא אם משלמים 10 דולר או משהו. אנחנו היינו רגילים שמשחקים בגולד ופלוס הם המשחקים המלאים בלי שום כוכביות. עכשיו סוני מציבים כוכבית בפעם השנייה בתוך כמה חודשים. זה מדאיג.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 02 יולי 2021, 11:07

בעיניי זה אפקט מצרפי. גם השמינית רימאסטרים האלה שגובים עליהם סכומים מופקעים, גם משחקי הפלוס שלאט לאט יהפכו יותר ל''דמו מורחב'' או ''המשחק המלא!!!*

*אבל בגרסא נכה/נחותה שאם תרצו לשדרג, יעלה לכם חצי ממחיר משחק מלא, למרות שאתם כבר משלמים מנוי.

לצד הדיווחים מצד כמה אינדי סטודיוז שלא היו מרוצים מההתנהגות של סוני לאחרונה (לא מצאתי את זה בחיפוש מהיר, אבל ראיתי את זה בטוויטר לפני איזה יום-יומיים, אין לי זמן לחפש כרגע - סומך עליכם שתדעו למצוא אם תרצו), זה באמת מרגיש שכ''כ עלה לסוני, שזה סימן לא משהו.

מקווה שהרכישה של Nixxes אומרת שהם מתכננים להביא יותר משחקים שלהם למחשב (המומחיות של Nixxes לאורך השנים).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 02 יולי 2021, 11:13

arrogant sony לגמרי כבר לא מרגיש כמו איזה מימ שהאינטרנט המציא אלא המציאות.
ראינו את זה גם בעמלות שהיא גובה ממפתחות על קרוס פליי כשהשחקניות האחרות לא עושות דבר דומה, ראינו את זה עם הניתוק המוחלט שלהם מהרצון של השחקנים עם הכמעט סגירה של החנויות פס3/ויטה, ראינו את זה עם הסגירה המאוד סמלית של סטודיו יפן שהמשחקים שיצאו משם הגדירו את הפלטפורמה במשך שנים ואנחנו רואים את זה עכשיו עם שידרוגים ב-30$ וכמובן היחס שלהם לאינדי. מבאס לראות איך סוני שהייתה יקירת האינדיז באיזור 2013-2014 נפלה למקום הזה שמפתחים פשוט לא רוצים לעבוד איתה אבל אין להם ברירה כי היא השחקנית החזקה בפער בשוק.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 02 יולי 2021, 14:15

Laskin כתב:זה פשוט עניין של תקדים שהם יצרו, והחשש הוא שבעתיד זה יורחב, למשל לקבל משחק מולטי בפלוס, שאחרי 20 שעות ננעל, אלא אם משלמים 10 דולר או משהו. אנחנו היינו רגילים שמשחקים בגולד ופלוס הם המשחקים המלאים בלי שום כוכביות. עכשיו סוני מציבים כוכבית בפעם השנייה בתוך כמה חודשים. זה מדאיג.

אם זה משחק חדש מהחודשים האחרונים ומשהו לג'יט כמו באטלפילד או COD אני לא יראה בזה שינמוך לשירות, להפך זה יהיה שידרוג עבורי.. מעדיף עשרים שעות חינם על משחק רלוונטי מאשר לקבל את black ops 4 המלא 3 שנים אחרי היציאה שלו (זה מה שהם נתנו החודש).

בכל אופן, אתה נמצא בטריטוריה תקדימית כך או כך, הרי לאורך רוב החיים של הפס4 רוב המשחקים שקיבלת כל חודש היו בכלל לקונסולות אחרות (פס3, ויטה) ולא היה שום BC, רק עכשיו כל המשחקים שאתה מקבל יכולים לעבוד על הקונסולה החדשה ביותר. סתם בתור דוגמא, אבל אם היית מקבל בפלוס את TLOU או GOW3 לפס3 לא היית מצפה אוטומטית לקבל את הרימאסטרים שלהם לפס4, נכון? אז מפה ועד לקבל את גרסת הפס5 המשודרגת בחינם יש עוד צעד בדרך שהוא לא בהכרח מובן מאליו. לא מכיר את greedfall אבל השדרוג של פפ7 זה לחלוטין פריווילגיה בעיני, לא משהו שאתה זכאי לקבל, גם למי שרכש את המשחק. זה בונוס נחמד כי על אפילו פחות מזה חברות אחרות גבו עד לא מזמן ויש כאלה שעדיין גובות מחיר מלא על גירסאות HD למינהם.

וכל זה לא קשור לכך שסוני באמת בתקופה קצת דושית באופן כללי, עם זה אני מסכים.
אגב, בקשר למס דור הבא של GOT שהוא מגוחך בעיני ביחס לתמורה (ה 10$, הרחבה בתשלום זה מן הסתם סופר לגיטימי), אמרת מקודם שהם אפילו לא עשו את זה עם TLOU2, אבל עכשיו שאני חושב על זה אין לי ספק שזה הולך לקרות חחח.. זה לא יהיה מסובך מידי לבנדל את המולטי Factions עם הגרסה של המשחק לפס5 ולהוסיף פיצ'רים לשלט החדש, איפשהו בין כל האופציות שידרוג ורכישה הם ימצאו את הדרך לדחוף מס של 10 דולר לבעלים של הקונסולות החדשות יותר. לתחושתי הם פשוט עושים הכל בשביל להרגיל אותנו לשלם 70$ על משחקים לפס5 (אאז"נ גם ספיידרמן רימאסטר עם הריי טרייסינג+מיילס מורלס עלה 70$ אם קנית אותם ביחד).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יולי 2021, 14:51

idan כתב:משתתף בצערך:( אבל זה עדיין אנקדוטלי, בדיוק כמו התלונות שלי. אני מהמר שיש הרבה יותר מליונים של אנשים שמשלמים על השירות בשביל לקבל משחקים כל חודש שהם לא יכולים להרשות לקנות ב 60$ וגם לא בחצי מזה כל פעם שבא להם, אז המחשבה שסוני "יקבלו בראש" בגלל שהמשחק AAA שיצא לפני פחות משנה לא מגיע גם עם שדרוג חינם לקונסולה שרוב העולם לא יכול בכלל לקנות היא קצת מצחיקה בעיני. אנחנו מדברים פה על הנישה של הפינוק של הפריווילגיה.. הרי אפילו עצם השדרוג חינם הוא לא בדיוק מובן מאליו כמו שאנחנו רואים עם GOT או COD, ובפפ7 היו גם שיפורים גרפיים מעבר לרזולוצייה ו FPS. סקוור היו נדיבים בעניין הזה (והם בדר"כ לא חברה נדיבה), אבל כנראה לא עד כדי כך נדיבים ביחס למה שסוני שילמה להם או שאולי הם סתם לא רצו להשאיר טעם מר בפה של המעריצים שקנו את המשחק במחיר מלא לא יותר מידי זמן לפני כן, אז הם נתנו את הבונוס רק למי שקנה את המשחק. אנאערף, אבל כך או כך אני עדיין מרגיש שאובייקטיבית זה לא בדיוק מהעוולות הגדולות בעולם הגיימינג:)

לא הייתה פה בעיה אם היו נותנים שביל שדרוג בכסף. אני לא ממש מבין מה המטרה של מה שהולך פה. הם מצפים ממני לקנות אותו שוב? הרי כמה אנשים יעשו את זה? אז למה אין אופציה לשדרוג בנניח 10$? ולמה אין אפשרות לקנות את ההרחבה בנפרד? זה פשוט מוזר ותקדים די דפוק.

אגב, אני לא בטוח ממש מי אלה האנשים שאין להם כסף לקנות משחקים אבל הם כן זורקים 60$ בשנה על אוסף משחקים רנדומאלים שאין להם שמץ אם הם יעניינו אותם. נשמע לי כמו המהלך ההפוך ממה שאדם בלי כסף יעשה. יש לך אולי 100$ בשנה להוציא על משחקים ואתה מבזבז אותם על גלגול קוביות ומזל? יש דרכים יותר יעילות להשיג משחקים לאנשים שאין כסף. אני משער שרוב האנשים עם PS+ קונים את השירות בשביל מולטי.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 02 יולי 2021, 15:36

ילדים שהם פחות בררנים באופן טבעי? נערים שיש להם אמצעים מוגבלים? אנשים בוגרים שיש להם פחות תקציב לבזבז על משחקים? גיימרים קז'ואלים שעוד לא הספיקו לפתח טעם מאוד ספציפי? לא כולם כותבים בווקסלים ועוקבים אחרי פייק קמפיינים של סליינט היל:)
אנשים מהסוג הזה שלא קונה את המשחקים החדשים ביום שהם יוצאים ולא מוציא הרבה כסף על משחקים באופן כללי יקבלו דיל סבבה מ 24-36 משחקים בשנה עבור 60$. מספיק שהם ישחקו אפילו בעשר מהם בשביל לחסוף לא מעט כסף, גם בהשוואה לאם הם היו יודעים לקנות את כולם בסיילים בתקופה הרלוונטית. גם אני חושב שרוב האנשים קונים את השירות בשביל המולטי של GTA ו COD אבל אם אתה חושב שבין ה50 מיליון מינויים לשירות יש יותר אנשים כמוך, כאלה שמחליפים כרטיס מסך כל שנתיים ו 30fps יגרום להם לחתוך ורידים, מאשר כאלה שקונים אותו בשביל שיהיה להם במה לשחק, אתה חי בבועה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יולי 2021, 16:11

idan כתב:ילדים שהם פחות בררנים באופן טבעי? נערים שיש להם אמצעים מוגבלים? אנשים בוגרים שיש להם פחות תקציב לבזבז על משחקים? גיימרים קז'ואלים שעוד לא הספיקו לפתח טעם מאוד ספציפי? לא כולם כותבים בווקסלים ועוקבים אחרי פייק קמפיינים של סליינט היל:)

אלה בדיוק האנשים שלא עושים מנוי ב-60$ בשביל לקבל משחקים רונדומאלים ברולטה עם המעט כסף שיש להם. אלה האנשים שקונים משחקים יד שניה בגיימסטופ ב-8$ וכשהם מסיימים איתם הם מחזירים אותם לגיימסטופ בשביל 4$ קרדיט או מחכים למבצעים טובים ב-PSN. העובדה שיש אנשים שלא יכולים להרשות לעצמם לשלם 70$ על משחק חדש ידועה לכולנו, אבל אני חושב שאתה מפספס את איך האנשים האלה משחקים. רולטת PSN זאת לא בדיוק הדרך המשתלמת לשחק בזול.

idan כתב:אנשים מהסוג הזה שלא קונה את המשחקים החדשים ביום שהם יוצאים ולא מוציא הרבה כסף על משחקים באופן כללי יקבלו דיל סבבה מ 24-36 משחקים בשנה עבור 60$. מספיק שהם ישחקו אפילו בעשר מהם בשביל לחסוף לא מעט כסף, גם בהשוואה לאם הם היו יודעים לקנות את כולם בסיילים בתקופה הרלוונטית. גם אני חושב שרוב האנשים קונים את השירות בשביל המולטי של GTA ו COD אבל אם אתה חושב שבין ה50 מיליון מינויים לשירות יש יותר אנשים כמוך, כאלה שמחליפים כרטיס מסך כל שנתיים ו 30fps יגרום להם לחתוך ורידים, מאשר כאלה שקונים אותו בשביל שיהיה להם במה לשחק, אתה חי בבועה.

נראה לי שאתה קצת מפספס את הדיון פה. הרי אתה מנסה איכשהו לתאר אותי כחיי בבועה כשאמרתי במפורש בהודעה שדברתי על FF7 שאני החריג, לא הכלל. ברור שהאדם הרגיל הוא קז'ואלי ולא אנחנו, אבל מה זה קשור בכלל לאנשים עם או בלי כסף? יש ל-PSN+ אחלה של VALUE, אבל הוא VALUE רנדומאלי וכשיש לך רק כמה שקלים להוציא, אתה רוצה להוציא אותם על מה שאתה באמת רוצה לשחק. כלומר PS+ נותן אחלה VALUE למי שיש את הכסף לבזבז, לא לאנשים שאין להם. אני גם לא ניסיתי להוריד מה-VALUE שPS+ נתן בשנה האחרונה, השירות ממש העלה רמה.

כן, אנשים מגלים משחקים רנדומאלית דרך PS+, אבל לא ממש ברור לי איך זה עוזר ל-FF7. אוקיי, גילית את FF7 דרך PS+ ואז... תקנה אותו שוב ב-70$ בשביל ההרחבה או השדרוג פס5? זה לא הגיוני בעליל. כל הרעיון בלשחרר משחק ב"חינם" הוא או לעשות up-sale לאיזו הרחבה או DLC או לחילופין לפרסם את ההמשך שלו. הורייזן החדש מגיע? קחו את הורייזן 1 בחינם כדי שתתלהבו לקראת הורייזן 2. אבל מה המטרה של FF7? מה הם בדיוק מנסים למכור לי? הרי אין אפילו פאטצ' פס5 ב-10$ כמו GOT. אין דרך לקנות את הDLC כתוסף ל-FF7 שקבלת ב-PS+. אז מה הם מצפים בדיוק? שנקנה את המשחק פעם שניה? FF7 בPS+ הוא פשוט.. מוזר, פשוט מוזר. אין לך איך לשרג אותו, אין לך איך לקנות לו DLC. אפילו אם נתעלם מאנשים כמונו שמפריע להם שאין להם דרך לשחק בגרסת הפס5, מה עם האדם הסטנדרטי שאהב את FF7 ורוצה לשחק בהרחבה? מה הוא אמור לעשות?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 02 יולי 2021, 16:26

איזה באסה על GOT זה מה שמקבלים הרחבה מסכנה, שגם הולכת לעלות הרבה כסף? זה גם לא נשמע בשרני כמו איזה ספיידרמן MM וזה עדיין עם ג'ין? Pass.
אני מימלא כבר מכרתי את העותק של GOT ואני לא רואה אפשרות לרכישה נפרדת אז .. לא צריך לא נשמעת הרחבה מעניינת.נחכה להמשך.

על ההחלטה העסקית של פפ7 אין לי תלונות במיוחד, זה משחק פופלארי עם קהל ענק שיהיה מוכן לשלם על התוספות האלה וסקוור מנצלים את זה,פפ7 הוא הפרה הכי טובה שלהם, ככה זה.

אם מדברים על הפלוס בכללי? ציפיתי שסוני תעלה את הרמה משמעותית בגלל הגיימפאס, ובנתיים הפלוס ממשיך להיות יום עסל יום בסל שזו הטרגדיה האמיתית, כאילו מייקרוסופט קורעים לכם את התחת עם הגיימפאס, ובמקום להעלות את הרמה של הפלוס, אתם מעלים את הרמה של המשחקים בPS NOW שירות שרוב הקהל שלכם לא יכול להשתמש בו בכלל? נפלאות מוחו של ג'יים ראיין.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יולי 2021, 17:01

כן גלאס, אני למשל מוכן לשלם על התוספות הללו, אבל לא מאפשרים לי. כלומרב מאפשרים לי לקנות עותק חדש אבל זה לא בדיוק ״תוספת״ :)

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 02 יולי 2021, 17:04

גם אתה מפספס קצת את הדיון. אני לא מסנגר על ההגיון העסקי של סקוור, אני פשוט שמתי בפרספקטיבה את הטענה של לאסקין שמדובר בעוול נוראי של סוני. אבל רוצים להרגיש מקופחים? לבריאות :D

והגיוני שיש גם גיימרים הארד קור שיודעים בדיוק איזה משחקים הם רוצים לקנות, מהמפתחות שהם הכי אוהבים, שקיבלו את הביקורות הכי טובות, אבל מחכים שהם יעלו סנט וחצי. ועדיין אני חושב שאתה מפספס לגבי הרבה מהאנשים שעושים מנוי לשירות הזה. מכיר את זה באופן אישי וזה נשמע לי הגיוני באופן כללי (אבל אין לי שום יכולת להוכיח את זה, אז שיהיה).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יולי 2021, 17:06

idan כתב:גם אתה מפספס קצת את הדיון. אני לא מסנגר על ההגיון העסקי של סקוור, אני פשוט שמתי בפרספקטיבה את הטענה של לאסקין שמדובר בעוול נוראי של סוני.

והגיוני שיש גם גיימרים הארד קור שיודעים בדיוק איזה משחקים הם רוצים לקנות, מהמפתחות שהם הכי אוהבים, אבל מחכים שהם יעלו סנט וחצי. ועדיין אני חושב שאתה מפספס לגבי הרבה מהאנשים שעושים מנוי לשירות הזה. מכיר את זה באופן אישי וזה נשמע לי הגיוני באופן כללי (אבל אין לי שום יכולת להוכיח את זה, אז שיהיה).

אני לא חושב שזה עוול נוראי, סתם מהלך קצת דושי. אפשר להגיד את זה כמעט על כל מה שסוני עושה בשנה האחרונה - טיפה דושי. Death by a thousand cuts.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 02 יולי 2021, 17:12

DrKeo כתב:כן גלאס, אני למשל מוכן לשלם על התוספות הללו, אבל לא מאפשרים לי. כלומרב מאפשרים לי לקנות עותק חדש אבל זה לא בדיוק ״תוספת״ :)

אבל נדב, המשחק עשה 5M הוא יכול לעשות לפחות איזה 8M לדעתי אם לא יותר, אל תשכח שהרבה מאוד אנשים הגיעו לPS5 מהפיסי (כמוך) חלק מגיעים מהבוקס, וכו' מספר גדול מהאנשים האלה שהם בעלים חדשים של פס5 הם גם אנשים שאוהבים את פפ7 אם סקוור תתן להם לשדרג במחיר מוזל היא בעצם מפסידה את המליונים שהיא יכולה לעשות על האנשים האלה שישלמו עליו מחיר מלא.

הם יודעים שבן אדם כמוך שקנה PS5 לא ילך לשחק בגרסת הפס4 גם אם הוא יקבל אותה בחינם זו בדיוק הסיבה שהם עושים לך את זה :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יולי 2021, 17:18

glass man כתב:
DrKeo כתב:כן גלאס, אני למשל מוכן לשלם על התוספות הללו, אבל לא מאפשרים לי. כלומרב מאפשרים לי לקנות עותק חדש אבל זה לא בדיוק ״תוספת״ :)

אבל נדב, המשחק עשה 5M הוא יכול לעשות לפחות איזה 8M לדעתי אם לא יותר, אל תשכח שהרבה מאוד אנשים הגיעו לPS5 מהפיסי (כמוך) חלק מגיעים מהבוקס, וכו' מספר גדול מהאנשים האלה שהם בעלים חדשים של פס5 הם גם אנשים שאוהבים את פפ7 אם סקוור תתן להם לשדרג במחיר מוזל היא בעצם מפסידה את המליונים שהיא יכולה לעשות על האנשים האלה שישלמו עליו מחיר מלא.

הם יודעים שבן אדם כמוך שקנה PS5 לא ילך לשחק בגרסת הפס4 גם אם הוא יקבל אותה בחינם זו בדיוק הסיבה שהם עושים לך את זה :)

הקונספט שאו תשחק בגרסת הפס4 או שתשלם 70$ היא די טפשית לדעתי. אנשים שמוכנים לשלם על FF7 סכום של 70$ לא מחכים לקבל אותו חינם בPS+. מי שגרסת הפלוס רלוונטית לו הוא בדיוק הקהל שסקוור/סוני צריכים לנסות לחלץ ממנו כמה שקלים. למכור לקהל הזה שדרוג גרפי ב10$ או את ההרחבה ב20$ זאת הדרך להפיק מהם כסף. לצפות שאנשים שקבלו את המשחק בחינם בפלוס ישילו 70$ כדי לקנות עוד עותק שלו? מוזר, ממש מוזר.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 02 יולי 2021, 17:41

אם היית רוכש את המשחק המקורי בכסף שלך הייתי מסכים, אבל אתה השכרת אותו מסוני תמורת 60$ זה שזו עסקה מחורבנת להשכיר מסוני משחקים בשישים דולר אני מסכים איתך.

אז בתור מישהו שרק השכיר את המשחק הם רואים אותך כלא רשאי לקבל את הזכות לשידרוג כי הם עוד לא הרוויחו עליך כלום.

כן זה קצת זין כמו שאמרת,אבל סקוור אמרו כל השנים שמבחינתם ריימיק לפפ7 יהיה "נשק יום הדין" הנשק שהם ישתמשו בו רק שהם יחליטו שהם הגיעו לאיזשהו בור בלי תחתית שהם צריכים לעלות ממנו, אז כנראה שהגיע היום הזה :) ואם הם כבר שיחררו את נשק יום הדין שלהם, אז הגיוני שהם ירצו להרוויח עליו כמה שיותר.
(ועוד לפצל אותו לחלקים :)

אני חושב שהם מתנהגים בהגינות כלפי מי שרכש את המשחק הזה.

אתה מימלא לא חולם על המשחק בלילות כמו שאמרת נדב מה איכפת לך :) תעביר איזה חצי שעה על גרסת הפס4 ימצא חן בעיניך תקנה את גרסת הפס5 :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יולי 2021, 17:43

הם מחלקים לך בחינם את המדפסת ומסרבים למכור לך את הדיו. זה די טפשי לטעמי.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 19 אורחים