Laskin כתב:מקווה מאוד שלא ימכרו מזה עותק אחד, כדי שיפסיקו עם השיט הזה.
יש גם את הקטע עם greedfall שמקבל גירסת פס5 איכותית בהרבה ומי שקיבל אותו בחינם בפלוס לפני חודשיים או משהו יאלץ לשלם עבור השדרוג, בדיוק כמו עם פפ7 רימייק. זה מלוכלך ומחורבן וסוני צריכים לקבל על הראש על כך. אתם מביאים משחק בפלוס? תנו אותו, בלי תנאים מיוחדים.
אני מניח שבמקרה של פפ7 וגרידפול זה לאו דווקא החלטה שלהם (אם כי לדעתי כן היה עדיף שיאסרו את זה על החברות הללו), אבל במקרה של GoT זה לגמרי כן, וזה מוציא אותם לגמרי קטנים, בטח לעומת מיקרוסופט.
לא עשיתם את זה לTLOU2, אז למה כן כאן? מיותר.
DrKeo כתב:60$ לשנה זה לא בדיוק בחינם. מיקרוסופט גם מחלקת ״בחינם״ את פורצה 5 וזה ביום השיגור, לא שנה אחרי ועם כל מני כוכביות על שדרוגי דור הבא. סוני מנסה להתחרות בGP אז הם העלו דרגה בPS+ אבל הצורה שבה הם מתנהלים בשנתיים האחרונות היא מבאסת ממש.
idan כתב:DrKeo כתב:60$ לשנה זה לא בדיוק בחינם. מיקרוסופט גם מחלקת ״בחינם״ את פורצה 5 וזה ביום השיגור, לא שנה אחרי ועם כל מני כוכביות על שדרוגי דור הבא. סוני מנסה להתחרות בGP אז הם העלו דרגה בPS+ אבל הצורה שבה הם מתנהלים בשנתיים האחרונות היא מבאסת ממש.
אני קניתי את המנוי שלי ב 25$
ההשוואה ל GP רלוונטית לטיעון שלי כמו ההשוואה ל Games with Gold או לפורטים של משחקי wii במחיר מלא שגם עוד 5 שנים לא ירדו מ 40$ ב"סיילים" של נינטנדו. כאילו אפשר לקיים אותה, אבל זאת שיחה אחרת.
עבורי פס פלוס זה חרא של שירות גם בלי השוואות, אונסים אותי לשלם על מנוי בגלל האונליין (בשנים האחרונות בעיקר בשביל מאנסטר האנטר) שזה קונספט בזוי בפני עצמו ואני לא נוגע ב 99% מהמשחקים שאני מקבל כל חודש.. או שהם לא מספיק מעניינים אותי/ברף נמוך יותר או שהם משחקים טובים אבל כאלה שכבר קניתי לפני שנים. אז כמי שמכיר די טוב את התמורה של השירות, אני בטוח שפפ7 עם כוכבית קטנה עדיין עלה לסוני הרבה יותר ממה שהם משלמים בדר"כ על הסחורה החודשית שלו.. אז אני מרגיש פחות צורך להתלונן דווקא על זה (למרות שגם ממנו לא יצא לי כלום כי קניתי אותו בשיגור מן הסתם:)
Laskin כתב:זה פשוט עניין של תקדים שהם יצרו, והחשש הוא שבעתיד זה יורחב, למשל לקבל משחק מולטי בפלוס, שאחרי 20 שעות ננעל, אלא אם משלמים 10 דולר או משהו. אנחנו היינו רגילים שמשחקים בגולד ופלוס הם המשחקים המלאים בלי שום כוכביות. עכשיו סוני מציבים כוכבית בפעם השנייה בתוך כמה חודשים. זה מדאיג.
idan כתב:משתתף בצערך:( אבל זה עדיין אנקדוטלי, בדיוק כמו התלונות שלי. אני מהמר שיש הרבה יותר מליונים של אנשים שמשלמים על השירות בשביל לקבל משחקים כל חודש שהם לא יכולים להרשות לקנות ב 60$ וגם לא בחצי מזה כל פעם שבא להם, אז המחשבה שסוני "יקבלו בראש" בגלל שהמשחק AAA שיצא לפני פחות משנה לא מגיע גם עם שדרוג חינם לקונסולה שרוב העולם לא יכול בכלל לקנות היא קצת מצחיקה בעיני. אנחנו מדברים פה על הנישה של הפינוק של הפריווילגיה.. הרי אפילו עצם השדרוג חינם הוא לא בדיוק מובן מאליו כמו שאנחנו רואים עם GOT או COD, ובפפ7 היו גם שיפורים גרפיים מעבר לרזולוצייה ו FPS. סקוור היו נדיבים בעניין הזה (והם בדר"כ לא חברה נדיבה), אבל כנראה לא עד כדי כך נדיבים ביחס למה שסוני שילמה להם או שאולי הם סתם לא רצו להשאיר טעם מר בפה של המעריצים שקנו את המשחק במחיר מלא לא יותר מידי זמן לפני כן, אז הם נתנו את הבונוס רק למי שקנה את המשחק. אנאערף, אבל כך או כך אני עדיין מרגיש שאובייקטיבית זה לא בדיוק מהעוולות הגדולות בעולם הגיימינג:)
idan כתב:ילדים שהם פחות בררנים באופן טבעי? נערים שיש להם אמצעים מוגבלים? אנשים בוגרים שיש להם פחות תקציב לבזבז על משחקים? גיימרים קז'ואלים שעוד לא הספיקו לפתח טעם מאוד ספציפי? לא כולם כותבים בווקסלים ועוקבים אחרי פייק קמפיינים של סליינט היל:)
idan כתב:אנשים מהסוג הזה שלא קונה את המשחקים החדשים ביום שהם יוצאים ולא מוציא הרבה כסף על משחקים באופן כללי יקבלו דיל סבבה מ 24-36 משחקים בשנה עבור 60$. מספיק שהם ישחקו אפילו בעשר מהם בשביל לחסוף לא מעט כסף, גם בהשוואה לאם הם היו יודעים לקנות את כולם בסיילים בתקופה הרלוונטית. גם אני חושב שרוב האנשים קונים את השירות בשביל המולטי של GTA ו COD אבל אם אתה חושב שבין ה50 מיליון מינויים לשירות יש יותר אנשים כמוך, כאלה שמחליפים כרטיס מסך כל שנתיים ו 30fps יגרום להם לחתוך ורידים, מאשר כאלה שקונים אותו בשביל שיהיה להם במה לשחק, אתה חי בבועה.
idan כתב:גם אתה מפספס קצת את הדיון. אני לא מסנגר על ההגיון העסקי של סקוור, אני פשוט שמתי בפרספקטיבה את הטענה של לאסקין שמדובר בעוול נוראי של סוני.
והגיוני שיש גם גיימרים הארד קור שיודעים בדיוק איזה משחקים הם רוצים לקנות, מהמפתחות שהם הכי אוהבים, אבל מחכים שהם יעלו סנט וחצי. ועדיין אני חושב שאתה מפספס לגבי הרבה מהאנשים שעושים מנוי לשירות הזה. מכיר את זה באופן אישי וזה נשמע לי הגיוני באופן כללי (אבל אין לי שום יכולת להוכיח את זה, אז שיהיה).
DrKeo כתב:כן גלאס, אני למשל מוכן לשלם על התוספות הללו, אבל לא מאפשרים לי. כלומרב מאפשרים לי לקנות עותק חדש אבל זה לא בדיוק ״תוספת״
glass man כתב:DrKeo כתב:כן גלאס, אני למשל מוכן לשלם על התוספות הללו, אבל לא מאפשרים לי. כלומרב מאפשרים לי לקנות עותק חדש אבל זה לא בדיוק ״תוספת״
אבל נדב, המשחק עשה 5M הוא יכול לעשות לפחות איזה 8M לדעתי אם לא יותר, אל תשכח שהרבה מאוד אנשים הגיעו לPS5 מהפיסי (כמוך) חלק מגיעים מהבוקס, וכו' מספר גדול מהאנשים האלה שהם בעלים חדשים של פס5 הם גם אנשים שאוהבים את פפ7 אם סקוור תתן להם לשדרג במחיר מוזל היא בעצם מפסידה את המליונים שהיא יכולה לעשות על האנשים האלה שישלמו עליו מחיר מלא.
הם יודעים שבן אדם כמוך שקנה PS5 לא ילך לשחק בגרסת הפס4 גם אם הוא יקבל אותה בחינם זו בדיוק הסיבה שהם עושים לך את זה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 16 אורחים