Death_119 כתב:זהו, מקץ 20 שעות סיימתי את Psyconauts 2, למשחק יש המון חולשות, הגיימפליי שלו מאוד לא הדוק כפלטפורמר והשליטה מאוד לא טובה, הוא גם משחק לא מאתגר.
אבל רק על החוויה, היצירתיות והעובדה שסוף-סוף נתנו לטים שפר לעשות משחק שהוא באמת רצה עם תקציב בלתי מוגבל, זה פשוט GOTY בהליכה. אם הוא לא מקבל זה ביזיון. הוא גם נראה ממש טוב בצד הטכני. שנים לא ראיתי משחק כזה יצירתי. פשוט בראבו לDouble fine וכל הכבוד למיקרוסופט שהאמינו בו. אין עוד יוצרים כאילו.
כיף לשמוע שהוא מוצלח מאוד מבחינת הסיפור אבל אם יש לו גיימפליי ״לא טוב״ כלשונך ש לא נשמע כאילו מגיע לו GOTY
העניין הוא, שזו שנה סופר סופר חלשה, מה עוד יש כבר?
It takes two יושב על ממוצע של 89 גם כן, בדיוק כמו סייקונאוטס שכיניתי אותו לפני שיצא it takes one
זה נראה כמעט אותו משחק מהרבה בחינות, רק שהם נוגעים בדברים שונים ״של מבוגרים״, וש-it takes two מאוד מקורי ומגוון בגיימפליי שלו ואולי משחק הקאוץ׳-קו-אופ הטוב היותר בכל הזמנים.
אז אמנם אני מסכים שסיפור טוב זה ממש חשוב ופה דווקא ITT נופל קצת, אבל הגיימפליי שלו, גם אם פשוט מדי לפעמים - הוא ממש לא רע.
מעניין לדעת אם שיחקת בו, ומה אתה חושב עליו בהשוואה לסייקונאוטס.
אגב, מה עוד כבר נשאר השנה, מלבד קוד ובאטלפילד שלא יקחו את GOTY? הביקורות של דת׳לופ יוצאות עוד שעה, היילו יוצא מאוחר מדי לדעתי כדי להכלל בפרסים האלה שבדרך כלל מחלקים לפני החג, והוא גם יוצא ב״שלבים״ אז בטח גם ככה לא ייקח את goty… יש את tales of arise שקיבל אחלה ציונים אבל מעטים יתנו לו את משחק השנה, בטח רק אתרי RPG.
מה עוד יש לנו השנה? Kena בטח יהיה סופר פשוט וקצר, FC6 נראה סופר גנרי ונוסחה ממוחזרת, riders republic נישתי ולא משהו בכלל מהנסיון הקצר שלי… איזו שנה נוראית! אני שוכח משהו?