במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי DrKeo » 19 ספטמבר 2021, 15:28

Death_119 כתב:אני רק עמוק בשני (בדיוק נפרדתי מהזקנה), אבל הוא סופר מהוקצע והמנוע הגראפי מרהיב, עם כמה חולשות ברורות. זה מרגיש כותר AAA בכל רמח איבריו. דרך אגב, זה פשוט Clone The last of us מעולה, המשחק הפתיע כל כך לטובה, לא ציפיתי.

The rats of us

Laskin כתב:אז... אף אחד פה לא משחק DEATHLOOP?

אני יודע שאני אקבל גרסה טובה יותר בחינם ב-GP אז אני ממתין איתו :)
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 ספטמבר 2021, 16:49

מדהים מה שהגיימפאס עשה, אשכרה אנשים לא רוצים לקנות משחקים, מעניין כמה זמן זה עוד יהיה משתלם למיקרוסופט ומצי המחיר למנוי יעלה משמעותית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 ספטמבר 2021, 18:20

Laskin כתב:מדהים מה שהגיימפאס עשה, אשכרה אנשים לא רוצים לקנות משחקים, מעניין כמה זמן זה עוד יהיה משתלם למיקרוסופט ומצי המחיר למנוי יעלה משמעותית.

הוצאתי כמעט 800$ על משחקים השנה, אז לא הייתי אומר שזה המקרה. אבל למה שאני אשלם 60$ על משחק שלא מעניין אותי שאני יודע שאני אקבל בחינם עוד שנה? ועוד עם איך שסוני אונסת אותי, אני בכלל מעדיף לא לתת להם כסף אלה אם אני חייב.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 19 ספטמבר 2021, 22:23

אני בעיקר מסתכל על הספירה לאחור של Kena סיימתי את ההורדה שלו לפחות עוד יום וחצי אפשר לשחק :)

אה ואני מתקין עכשיו את MGS5 סוף סוף, קאז עשה לי חשק למשחק התגנבות עם כל הסאגה הזו על TLOU2 הגיע הזמן, אני מקווה שהמשחק הזה לא ישאב אותי יותר מדי אני עדיין רוצה לחיות בין לבין :)

בנוגע לגיימפאס, אם באמת הכל הולך לכיוון של רכישות ענק כמו שסוני אמרו אז זה לא שיש למפתחות האלה ברירה זו או שמייקרוסופט תרכוש אותן ותתן להן ביטחון כלכלי והם יפמפמו משחקים לגיימפאס, או שבשלב מסוים הם לא יוכלו לעמוד לבדן בתקציבי הפיתוח ויפשטו רגל...

אנחנו נרוויח משחקים בחינם מה איכפת לנו :)

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 19 ספטמבר 2021, 22:37

glass man כתב:אני בעיקר מסתכל על הספירה לאחור של Kena סיימתי את ההורדה שלו לפחות עוד יום וחצי אפשר לשחק :)

לא מחכה לביקורות? אמיץ..

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 ספטמבר 2021, 22:55

DrKeo כתב:
Laskin כתב:מדהים מה שהגיימפאס עשה, אשכרה אנשים לא רוצים לקנות משחקים, מעניין כמה זמן זה עוד יהיה משתלם למיקרוסופט ומצי המחיר למנוי יעלה משמעותית.

הוצאתי כמעט 800$ על משחקים השנה, אז לא הייתי אומר שזה המקרה. אבל למה שאני אשלם 60$ על משחק שלא מעניין אותי שאני יודע שאני אקבל בחינם עוד שנה? ועוד עם איך שסוני אונסת אותי, אני בכלל מעדיף לא לתת להם כסף אלה אם אני חייב.

לא התכוונתי משחקים באופן כללי, אלא משחקים של מיקרוסופט, שיש כל כך הרבה מהם בהמשך, ומשחקים שמגיעים לגיימפאס או שאנשים מנחשים שיגיעו לשם… אין שום דבר התעשיה שיותר מעניין אותי מלדעת כמה זה עולה להם להביא משחק לגיימפאס בהשקה שלו, אם הם שילמו מעל מאה מליון עבור שנה של בלעדיות לטומב ריידר, יש בטח מקרים של סכומים מגוחכים בגיימפאס.
וככל שהשירות יהיה יותר פופולרי - יהיה הגיוני לדרוש אפילו יותר כסף כי זה יותר לקוחות שלא ירכשו בוודאות את המשחק בהשקה.
זה ממש מעניין אותי… אבל זה לא הנושא לזה, ויש רק ספקולציות

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 19 ספטמבר 2021, 22:58

idan כתב:
glass man כתב:אני בעיקר מסתכל על הספירה לאחור של Kena סיימתי את ההורדה שלו לפחות עוד יום וחצי אפשר לשחק :)

לא מחכה לביקורות? אמיץ..

אני מראש צופה ציון נמוך יחסית :) מה שכן הוא נראה לי ממש בשבילי אז אני כנראה אסלח לו על זה :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ספטמבר 2021, 00:04

Laskin כתב:לא התכוונתי משחקים באופן כללי, אלא משחקים של מיקרוסופט, שיש כל כך הרבה מהם בהמשך, ומשחקים שמגיעים לגיימפאס או שאנשים מנחשים שיגיעו לשם… אין שום דבר התעשיה שיותר מעניין אותי מלדעת כמה זה עולה להם להביא משחק לגיימפאס בהשקה שלו, אם הם שילמו מעל מאה מליון עבור שנה של בלעדיות לטומב ריידר, יש בטח מקרים של סכומים מגוחכים בגיימפאס.
וככל שהשירות יהיה יותר פופולרי - יהיה הגיוני לדרוש אפילו יותר כסף כי זה יותר לקוחות שלא ירכשו בוודאות את המשחק בהשקה.
זה ממש מעניין אותי… אבל זה לא הנושא לזה, ויש רק ספקולציות

ככל שצד א׳ של MS יתעבה הם יצטרכו פחות ופחות משחקי day one ב-GP. אני משער שאינדים תמיד יהיו שם, זה זול להביא אינדים, אבל AAA גדולים בטח יתחילו להעלם לאט לאט. כלומר אלה אם מפיצות יחליטו ששווה להן להביא AAA גדולים לשם, ביחוד IP חדש כי זה מגדיל את החשיפה אליו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 ספטמבר 2021, 23:47

שחקתי בערך שעה במולטי של היילו אינפנט וממש נהנתי. מולטי היילו קלאסי, מזכיר את התקופה של היילו 3 בהרבה מובנים. הביצועים לא להיט ב-PC, בקושי החזקתי 60FPS.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 25 ספטמבר 2021, 08:30

סימתי את הטרילוגיה של ספירו ,את המשחק השלישי שלדעתי הכי טוב בטרילוגיה ב117 אחוז ,שזה ה100 אחוז בפועל

ואני חיב להגיד ,זה די מרשים מה שהצליחו להשיג בחומרה של הps1 בזמנו ,זה אולי לא באנגו קאזוי ולא מאריו 64
אבל המשחק השלישי לא כזה רחוק מאותם משחקים

בכל מקרה עכשיו אני מוריד את פסיכונאוט 2 בגיים פאס
אבל יחזור היום לדרגון קווסט 2 בpc

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 25 ספטמבר 2021, 20:46

בעיקר Kena רציתי להתחיל MGS5 לא היה זמן ובזמן שהיה לי לא יכולתי לזוז מKena זה פשוט קסם של משחק, אתה מרגיש כאילו שיגרו אותך ל2001-2002 נופים ירוקים ומפלי מים יפים, פלטפורמה, צבעוניות אם הוא היה משחק פס2/קיוב הוא היה בבירור אחד המשחקים הטובים בספריה שלהם.

Kena פשוט מרגיש כמו "משחק טהור" וכל ההרגשה הדיסנית הזו שלו פשוט גורמת לנוסטלגיה לעלות ל11 מתוך 10.מקווה שלא ייגמר בקרוב :(

אה, נדב, לאסקין, אני חייב לכם את זה, צדקתם המשחק הזה פשוט מפרק בגרפיקה שלו הרבה מאוד משחקים מהדור הקודם, כן גם את DQ11 :)
פשוט אחד המשחקים היפים שראיתי וזה עוד בלי טלווזיה נורמלית ושמעתי שעל המחשב הוא אפילו יותר מרשים מהפס5.

מקווה מחר כבר בערב שיהיה לי זמן להתחיל סוף סוף את MGS5.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ספטמבר 2021, 21:13

תתחיל בground zeros, כן? אם אין לך אותו הוא כרגע 2$ בpsn.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 25 ספטמבר 2021, 21:31

DrKeo כתב:תתחיל בground zeros, כן? אם אין לך אותו הוא כרגע 2$ בpsn.

איזה באסה שלא כתבתי על זה אתמול. אני קונה בעיקר בPSN נטען בחנות הישראלית (כן פרייאר לגמרי) והיה לי בדיוק יתרה של המחיר של GZ.
אני מניח, שאתה ממליץ על זה בעיקר בגלל העלילה ושאני אוכל פשוט לצפות במישהו משחק את זה? :(

באסה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 ספטמבר 2021, 21:43

אתה בהחלט יכול פשוט לצפות בזה ביוטיוב

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 26 ספטמבר 2021, 15:08

שיחקתי גם כן איזה שעה באינפינט וסך הכל הרשמים שלי די דומים לסיבוב הקודם. כמובן שהכל הרבה יותר קשוח כי הפעם זה PVP ולא בוטים, חטפתי קצת הלם תרבות בסיבובים הראשונים אחרי כמעט שנה של גירס, בהתחלה בקושי הצלחתי להחזיק ק"ד 0.5. אהה והמאצ'מייקינג היה די דפוק, יצאתי מול אותה 4סטאק שלוש פעמים ברצף, מה נסגר.

המשחק אחלה וגם נראה סבבה, יש לו פוטנציאל להפוך למולטי מאוד פופולארי לדעתי, אבל קשה לדעת בימינו. שבוע הבא יהיה פוקוס על Big Team Battle, יהיה מעניין.

Chen
Trainee

הודעהעל ידי Chen » 26 ספטמבר 2021, 16:35

BiA כתב:שיחקתי גם כן איזה שעה באינפינט וסך הכל הרשמים שלי די דומים לסיבוב הקודם. כמובן שהכל הרבה יותר קשוח כי הפעם זה PVP ולא בוטים, חטפתי קצת הלם תרבות בסיבובים הראשונים אחרי כמעט שנה של גירס, בהתחלה בקושי הצלחתי להחזיק ק"ד 0.5. אהה והמאצ'מייקינג היה די דפוק, יצאתי מול אותה 4סטאק שלוש פעמים ברצף, מה נסגר.

המשחק אחלה וגם נראה סבבה, יש לו פוטנציאל להפוך למולטי מאוד פופולארי לדעתי, אבל קשה לדעת בימינו. שבוע הבא יהיה פוקוס על Big Team Battle, יהיה מעניין.

חבר ששיחק אמר שהוא לא יכל להוריד את השלט ושהמשחק מצויין. אותו חבר במקרה מעריץ מושבע של היילו אבל מהצד המשחק עדיין נראה ממש כיפי. אולי יחזיר חלק מתור הזהב שהיה להיילו 3 במולטיפלייר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 26 ספטמבר 2021, 19:09

DrKeo כתב:סיימתי את הפרק השלישי של A Plague Tale, בנתיים הוא מצויין. הוא מסוג המשחקים שאם היה להם תקציב הם היו מעומדים ל-GOTY. מעניין מה הסטודיו הזה היה עושה עם תקציב, איך מיקרוסופט לא קנו אותם אחרי סימולטור טיסה? כמעט הזוי.

המשכתי עוד לא מעט, כבר בChapter 14, וואו, איזה משחק, הסיפור כל כך טוב, הוא גם כל כך כיפי. מיקרוסופט סגרה חתיכת אקסקלוסיבי לGamepass עם ההמשך.
תמונה

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 28 ספטמבר 2021, 19:15

סיימתי את הקמפיין של BATTLEFIELD V היום, חוץ מהעובדה שהוא הרגיש קצר בצורה קיצונית, ממתי באטלפילד נהייה משחק התגנבות? לפחות חצי מהזמן המשחק מצפה ממך לעשות חיסולים שקטים במקום להסתער. אפילו באקט האחרון שאתה מפקד על טנק גרמני יש חלק שאתה יוצא לנטרל בשקט איזה תותח AA. לא בשביל זה התקנתי את המשחק. די מאכזב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 29 ספטמבר 2021, 09:04

משחק במקביל גם בRatchet & Clank 2016 בPS5, אני ממש נהנה מהמשחק, מעולם לא ניסיתי משחק בסדרה והחידוש ממש מוצלח, כנראה שהרצון לעשות Remake והמחשבה ההגיונית לבנות אותו באמת כמשחק מודרני מחדש תוך שינוי כל דבר אפשרי כמעט ללא צורך קדוש לשחזר את המשחק המקורי אחד לאחד עשו את שלהם (אמממ... Demon souls).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 29 ספטמבר 2021, 20:37

וואיי התמכרתי לhades. ללא ספק המשחק הכי מוצלח שלהם (וכל משחק שלהם מוצלח כזכור לי!). מרגיש שהמשחק קשה. עם איזה נשק שיחקתם אהבתם לשחק?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 29 ספטמבר 2021, 20:56

swiss-the-engine כתב:וואיי התמכרתי לhades. ללא ספק המשחק הכי מוצלח שלהם (וכל משחק שלהם מוצלח כזכור לי!). מרגיש שהמשחק קשה. עם איזה נשק שיחקתם אהבתם לשחק?

סיימתי אותו עם רוב הנשקים (אבל אני שיחקתי ממש מהשבועות הראשונים ב Early Access). הכי אהבתי את המגן והרובה תכלס.. לא יודע להגיד למה, הכי התחברתי אליהם.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 29 ספטמבר 2021, 22:18

אני כרגע החנית הכי סבבה לי. המגן והאגרופנים האלה הכי קשה לי איתם.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 ספטמבר 2021, 07:51

איזה כיף לך שהתחלת… אחד המשחקים הכי טובים בדור הקודם, והכיף האמיתי מתחיל רק אחרי שמסיימים אותו. פשוט משחק מדהים.
לי לא היה נשק מועדף ממש, אהבתי כמעט את כולם, והמשחק רוצה שתנסה אותם… גם אם אתה חושב שלא התחברת לאיזה נשק - תנסה אותו שוב עפ שדרוגים שונים.
יהיו לך ריצות גרועות ורוצות שתהיה חזק מדי והכל יהיה לך קלי קלות, צריך לדעת איזה שדרוגים לבחור לאיזה נשק, וכמובן שזה הרבה עניין של מזל… מה שכן - כמעט תמיד אם אתה רואה פטיש - לך לכיוון הפטיש :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 30 ספטמבר 2021, 09:20

סיימתי אותו איזה 6 פעמים, לא הצלחתי לסיים עדיין עם החרב והאגרופנים, לטעמי החנית היא הנשק הכי כיפי והרובה מרגיש לא קשור וגם תלוי לחלוטין במזל ולא בSkill. או שיש לך Setup מטורף (שלוש פצצות ברצף עם נזק של 400%) ואז המשחק מגוחך, או שאתה תקוע באיזה Loadout חלש ברמות. הוא גם לא כיף לטעמי.

בצורה מפתיעה זלזלתי בקשת, אבל מסתבר שהיא עוצמתית בטירוף.

אבל הוא דיי נמאס עליי אחרי 20 שעות, עדיין משחק מעולה. בטח אחזור איליו בהמשך כל עוד הוא בGamepass.

סיימתי את Tales, הבוס האחרון ממש מגניב ויצירתי. עלילה מעולה לכל אורך המשחק, כל הכבוד לסטודיו כזה קטן, ממש מחכה להמשך.

מתקדם גם מאוד בראטצ'ט, מניח שאני לקראת הסוף, יצאו מבצעים חדשים היום בחנות של הפלייסטישן אז קניתי את Returnal, מקווה שאני לא באמת צריך לשבת שעתיים ברצף כדי לא לאבד התקדמות, כי לא כל כך הבנתי איך העסק עובד בלי Quick resume, מתי לעזאזל סוני כבר יעשו Quick resume, זה בערך הפיטצ'ר הכי טוב שראיתי באקסבוקס בדור הזה, זה פשוט Must.

התלבטתי מאוד אם גם לקנות את Metro: Exodus שהיה במבצע ב-11 דולר עם שתי ההרחבות שלו. סיימתי את הראשון לפני שנים ולא שיחקתי בשני, ממש רוצה לחזור אליהם, הבעייה שהם מאוד יקרים (בערך איזה 30 דולר).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 ספטמבר 2021, 09:36

Death_119 כתב:מתקדם גם מאוד בראטצ'ט, מניח שאני לקראת הסוף, יצאו מבצעים חדשים היום בחנות של הפלייסטישן אז קניתי את Returnal, מקווה שאני לא באמת צריך לשבת שעתיים ברצף כדי לא לאבד התקדמות, כי לא כל כך הבנתי איך העסק עובד בלי Quick resume

כן, אתה תתקע בריצות של שעתיים בכיף בלי אפשרות לשמור את הstate. לא שחקתי בו מיוני וסיימתי אותו כולל הסיום הסודי כך שאני כנראה לא אחזור אליו כל שאולי משהו השתנה, אבל אני חושב שהיינו שומעים על זה. אבל הוא משחק פשוט מדהים, אבל הוא היה צריך עוד כמה חודשים בתנור להחליק ביצועים, לאזן את הpower ups והנשקים וכמובן לישם save state.

Death_119 כתב:מתי לעזאזל סוני כבר יעשו Quick resume, זה בערך הפיטצ'ר הכי טוב שראיתי באקסבוקס בדור הזה, זה פשוט Must.

אני לא בטוח שזה יקרה. יש לפס5 ssd שכותב פי 3-4 לאט יותר משל הxss וה-xsx כך שלא יהיה קל לעשות quick resume, לפחות לא אחד שטס כמו באקסבוקס.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 35 אורחים