משחקי 2022

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: משחקי 2022

הודעהעל ידי DrKeo » 15 פברואר 2022, 00:11

אם שרדתי את DS ב-2021, אתה תשרוד את אלדן רינג ב-2022 לאסקין.
We're just normal men. We're just innocent men

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 15 פברואר 2022, 00:15

הפחד שלי על לאסקין זה שהוא יפרוש מהר מאוד כי לא הכל יהיה ברור ב100% על ההתחלה.
אין לי ספק שאם הוא יכנס עד הסוף הוא 'ישרוד', בלשון המעטה :).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 פברואר 2022, 00:36

בגלל שאני אמתין איתו קצת - אני אצפה במדריכים למתחילים שיהיו בסמוך ליציאה וגם אחרי, מקיפים יותר
אני באמת אעשה מאמץ פה… מאמין שיש פה משהו מיוחד, רגע הוויצ׳ר 3 שלהם.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 פברואר 2022, 00:50

העצה הכי טובה שאני יכול לתת זה דווקא לזרום עם זה שהמשחק יכול לעייף ולהתיש :) גם את משחקי FROM שסיימתי הייתי צריך קצת מנוחה מהמונטוניות שלהם אל תרגיש רע לאסקין אם תמשוך אפילו את המשחק במשך שנה שלמה ותשחק דברים באמצע כי אתה לא תהיה היחיד שעשה את זה :)

אלה לא משחקים קשים בכלל, אם אהבת את סופר מיט בוי הוא הרבה יותר קשה מהם הם פשוט מעייפים ממנו.

בואו, רוצים לדבר על משחקים קשים? master of orion 3 זה קושי :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 פברואר 2022, 08:13

כל אחד ומה שקשה לו…
הבעייה/פחד שלי עם המשחקים האלה תמיד היה שאתקע על איזה בוס שאני אמות בו 20 פעמים ואז פשוט אנטוש את המשחק… אני מכיר את עצמי ויודע שכך הייתי עושה, בסבירות כמעט ודאית, כמו שידעתי את זה בריטרנל ולמרות זאת ניסיתי, אבל במקרה שלהם כן מאוד התחברתי למשחקים הקודמים, הפעם הם פשוט עשו משחק קשה הרבה יותר.
אם אתחבר לאלדן רינג כמו שאני רוצה - אני די בטוח אעשה עליו אפילו מיד ריצה נוספת, עם הPrisoner… יש לי סיבות משלי (קשור לberserk). זה מסוג המשחקים שאני בטוח שאם אהנה מהם - אני ארצה לחוות שוב בדרכים שןנות, אז פעם קסמים, פעם חרב ענקית ופעם חרב ומגן נשמע לי כמו הדרך :)
אבל אני לגמרי חולם פה, קודם נראה שבאמת אצליח להנות ממנו

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 פברואר 2022, 08:27

בריטרנל יש לך את השיעמום של להתחיל את הריצה מחדש והרנדומליות כל פעם שאתה מת. אצל FROM אתה גג תעשה דרך קצרה לבוס שוב, במובן הזה זה פחות מציק בטוח תהיה לך יותר מוטיבציה להמשיך, בטח אם ניקח בחשבון את רסיסי הסיפור שמרטין פיזר לך שם :)
אבל זה עדיין מבאס לראות את הYOU DIED כל פעם שאתה מת :)

אבל גם אם יהיה מצב שתגיע לבוס שמתסכל אותך הפעם תוכל להניח לבוס לנפשו עד שיהיה לך כוח אליו :) מהניסיון שלי אם אתה מתעצבן מהר כמוני (וממה שאני מכיר אתה מתעצבן מהר לפחות כמוני) יותר יעצבן אותך שאתה לא יודע לאן ללכת מהקושי עצמו של האויבים והפעם בגלל שזה עולם פתוח שאין בהכרח מקום "נכון" ללכת אליו אלא אתה קובע תסדר יהיה הרבה פחות תסכול :)

גם אני הולך לעשות כמה ריצות אבל אם אתה מתחיל קודם עם הקוסם אני קודם אשמע ממך איך זה :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 פברואר 2022, 09:59

כן, זו הסיבה שאני חושב שהפעם אני אשרוד את המשחק - קשה לי אז אוכל ללכת בדרך אחרת ואולי בהמשך לחזור… זה משהו שלא קיים בסולס ממה שהבנתי. אני מתאר לעצמי שגם פה יהיה בוס אחרון או משהו ואהיה חייב לעשות כמה מהם, אבל ככה הגריינד יהיה חוויה אחרת לגמרי.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 15 פברואר 2022, 12:18

טוב, לעשות 20 נסיונות על איזה בוס ספציפי קשה במיוחד זה כן משהו שיכול לקרות. זה כן חלק מהמשחק.
זה לא שכל בוס הוא ככה, כן? סך הכל אפשר לספור על יד אחת את כל הבוסים שבאמת תקעו אותי בכל הסדרה. אבל זה יכול לקרות.
מה שהתכוונתי בקשר לקושי הוא הגיימפלי הרציף, 99% מהמשחק שיש כאן. בהתחלה זה מאתגר, אבל זה באמת בסך הכל כמה טוויקים קטנים ללמוד לעשות במשחק שלך והמשחק הופך להיות ממש לא נורא באספקט הזה.

איזשהו בוס שאולי תתקע בו יכול להיות גם 25 שעות לתוך המשחק, אם תגיע עד לשם אני כבר לא דואג :).
אבל אני מקווה בשביל אנשים שרוצים לשחק כך שבאמת יהיה אפשר לפגוש את הבוסים הקשים כשאתה חזק כרבה יותר.
האמת מעניין איך זה ישפיע על צורת המשחק שלי... כאמור אני רגיל להתקע בערך בבוס אחד בכל משחק במהלך הריצה הראשונה, וגם למדתי לנשוך שפתיים, ללמוד אותו ולהמשיך ללכת ראש בקיר עד שהוא נשבר.
מעניין איך כל העניין יאוזן מהבחינה הזו, מצד שני אני באמת מתכנן לחקור כל פינה בריצה הראשונה אז אני מניח שאנדרלבל אני לא באמת אהיה.

ואגב, סתם כי הזכרת את זה - הבוס האחרון הוא דווקא באופן עקבי לא הכי קשה במשחק. בדרך כלל לא קשה כל כך בכלל למען האמת.
אם מחשיבים DLC כסיום של המשחק אז כבר אולי כן, בייחוד בבלאדבורן... יש שם אחד אכזרי במיוחד.
אבל למעט סקירו, אני לא חושב שיש עוד משחק שהבוס האחרון בו מאתגר על אמת.
בדרך כלל הבוס הקשה מגיע איפשהו באמצע המשחק, לפחות בנסיון שלי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 פברואר 2022, 15:48

יש היום לייב סטרים של CDPR, הוא מתחיל ממש עוד מעט, ב-5. הוא כנראה יהיה החשיפה של גרסת הדור הבא של סייברפאנק, אני משער שזאת תהיה פחות או יותר גרסת ה-PC בהגדרות קצת פחות גבוהות כי אין DLSS.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 פברואר 2022, 00:03

גיימפליי של גרסת הפס5:

גיימפליי של גרסת ה-XSX:

--------------------------------------------------------------------------------------------------
דברים שמגיעים בעדכון הקרוב ובגרסת הדור הבא:
- בנו את כל העץ perks מחדש, גם מבחינת UI, גם מבחינת פרקים שירדו/התווספו וגם מבחינת איזון של אלה שנשארו.
- נשקים חדשים כמו סכין שחוזר אליך כמו בומרנג עם cooldown
- שפרו את ה-AI של האוייבים, הם מגיבים יותר לשחקן, יודעים לקחת cover טוב יותר, עובדים יחד כקבוצה ובכלליות הם אפקטיבים יותר.
- בנו מחדש את המודל נהיגה, ביחוד בנוגע לאופנועים. עכשיו הם מתנהגים אשכרה כמו כלי רכב. העדכון חל גם על המכוניות NPC.
- מדלו את המכוניות מבפנים, אז עכשיו נהיגה במצב ראשון נראת טוב סופסוף.
- ערימות של תיקוני באגים, חלקם ממש גדולים.
- ה-AI של המכוניות והקהל שודרגו. למשל יש עכשיו מכוניות אגרסיביות יותר, יש בקהלים דמויות עם אישיות שונה כשנניח בריונים תוקפים אותך כשאתה עושה פעולות מאיימות, חלקם גם נושאים נשק. האנשים כבר לא נעלמים כשמסתובבים, אנשים בורחים ממך ברגעים מלחיצים (או תוקפים אותך, תלוי בסוג NPC). וכל זה חל גם על מכוניות ואופנועים, הם יברחו, יתקפו, ויגיבו אליך בהתאם לסיטואציה. יש למכוניות מצב ״נהיגה בפאניקה״. בקיצור, המכוניות לא על פס נע יותר והולכי הרגל לא מתנהגים כמו רובוטים יותר.
- הוסיפו skip time, אפשר לבחור שעה ביום והמשחק יעשה fast forward לשעה הזאת.
- שינו את מבנה המפה, היא עכשיו צבועה ככה שיהיה קל יותר להתמצא ומשימות ראשיות ומשניות צבועות שונה. גם הוספו פילטרים.
- הכלכלה של המשחק אוזנה מחדש.
- הוספו הרבה אפשרויות לקוסטמיזציה (שיער, איפור, בגדים וכו׳).
- יש אלמנט שלם של שכירת דירה ואז לעשות לה makeover. לא ממש הבנתי אם זה קיים במשחק המקורי והורחב או שזה פיצ׳ר חדש.
- ערימות של שיפורי QOL.
- הרחיבו את האנטרקציה עם הסביבה, אפשר לעשות דברים כמו לנגן בגיטרה או להדליק ולכבות נירות.
- יש shared stash כדי להגדיל זמינות של חפצים לרוחב העולם, הם מחוברים לכל הדירות ולכל הרכבים של השחקן.
- הרחיבו האת האפשרויות הרומנטיות, את האנטרקציות, הבית של הבן זוג הופך ל-safe house ועוד.
- הדמויות מורידות את הבגדים במקלחת!
- שיפורים ל-photo mode.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
ובנוגע לדור הבא:
- צל RT (לא כולל סדרה S)
- שיפור גרפי כולל שמקרב אותה לגרסת הPC
- 3D אודיו לגרסת הפס5 (גרסת האקסבוקס כבר קבלה בעבר את העדכון)
- תמיכה לדואל סנס בפס5
- השיפורי AI של הקהלים והמכוניות יהיו במחשב ובדור הבא בלבד. זה כבד מדי על ה-CPU של הדור הקודם.
- ספציפית רק בגרסת הפס5 צריך להוריד את המשחק מחדש בגרסת פס5 ולעשות טרנספר לשמירות.
ובנוגע לביצועים:
- מצב ביצועים 4K ב-60fps בשתי הקונסולות
- מצב איכות 4K ב-30fps שמוסיף צל RT ו-SSR איכותי יותר.
- גרסת הS היא זהה לאיכות הגרפית של מצב 60 ב-X אבל רצה ב-1440p ב-30fps.
- גרסת המחשב מקבלת בנצ׳מארק.

ויש עכשיו דמו לפס5 ול-XSX/S, זה בעצם המשחק המלא שנותן לך לשחק 5 שעות.

תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 16 פברואר 2022, 07:50

נו, אולי זה מספיק בשביל שכבר אתחיל אותו...
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 פברואר 2022, 08:26

אני אחכה לראות ש*באמת* שיפרו את הAI וכל מני באגים מוזרים, אבל זו התחלה טובה… ככה המשחק היה צריך להיות בשיגור.

אגב, כל הגרסאות האלה ללא RT בSeries S לא מדאיגות? איך יעשו משחק שנבנה על בסיס RT לדור הבא בלבד, אם גירסת הXSS לא תוכל לעמוד בו? זה לא המשחק הראשון שאומרים שלא יהיה בגירסה של המכשיר בזה את הפיצ׳ר. יש מצב שבסוף לא רק הזכרון יהיה הבעייה שיכולה למשוך משחקים קצת לאחור בדור הזה, טכנית.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 פברואר 2022, 10:41

טוב, אני יודע מה אני הולך לשחק אחרי אלדן רינג.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 פברואר 2022, 10:51

IGN השלימו את הביקורת של לCROSSFIRE X, ואחרי שהסינגל קיבל נדמה לי 5/10, עכשיו הגיעה ביקורת המולטי, והיא מקבלת 2/10, וביקורת הוידאו מתחילה במלים:
"WHAT EVEN IS THIS?!"
שליטה גרועה, מפות מביכות וP2W קלאסי - נתנו לנו את אחד המשחקים הגרועים ביותר בז'אנר אי פעם.
אני שוב אומר - היה עדיף אם רמדי לא היו מכתימים את הרקורד שלהם (לא שהוא בשמיים אבל יש מעריצים ואי אפשר לחלוק על זה) עם הצואה הזו.
אני יודע שהם לא פיתחו אותו וזו לא הרמדי האמיתית או משהו, אבל זה עדיין חבל.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 פברואר 2022, 11:26

Gotta pay dem bills man
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 פברואר 2022, 14:04

Laskin כתב:אני אחכה לראות ש*באמת* שיפרו את הAI וכל מני באגים מוזרים, אבל זו התחלה טובה… ככה המשחק היה צריך להיות בשיגור.

אגב, כל הגרסאות האלה ללא RT בSeries S לא מדאיגות? איך יעשו משחק שנבנה על בסיס RT לדור הבא בלבד, אם גירסת הXSS לא תוכל לעמוד בו? זה לא המשחק הראשון שאומרים שלא יהיה בגירסה של המכשיר בזה את הפיצ׳ר. יש מצב שבסוף לא רק הזכרון יהיה הבעייה שיכולה למשוך משחקים קצת לאחור בדור הזה, טכנית.

לדעתי זה נטו זיכרון. בו נגיד שהייתי דואג יותר ממשחקים שנבנו במיוחד לדור הבא, לא לכותרים שהמירו אותם בדיעבד. משחק שיבנה מאפס ל-RT יקח בחשבון את הזיכרון שנתפס מראש. אבל אין ספק שהכמות זיכרון של ה-XSS מדאיגה, היא תמיד הייתה נקודת הדאגה הראשית.

Laskin כתב:IGN השלימו את הביקורת של לCROSSFIRE X, ואחרי שהסינגל קיבל נדמה לי 5/10, עכשיו הגיעה ביקורת המולטי, והיא מקבלת 2/10, וביקורת הוידאו מתחילה במלים:
"WHAT EVEN IS THIS?!"
שליטה גרועה, מפות מביכות וP2W קלאסי - נתנו לנו את אחד המשחקים הגרועים ביותר בז'אנר אי פעם.
אני שוב אומר - היה עדיף אם רמדי לא היו מכתימים את הרקורד שלהם (לא שהוא בשמיים אבל יש מעריצים ואי אפשר לחלוק על זה) עם הצואה הזו.
אני יודע שהם לא פיתחו אותו וזו לא הרמדי האמיתית או משהו, אבל זה עדיין חבל.

הם עשו רק את הסינגל אז לפחות הם מכתימים את עצמם ב-5 ולא ב-2 :!:

אני חושב שהמשחק הזה ישכח בתהום הנשיה, כבר עכשיו אנשים לא שמו לב שהוא יצא או שרמדי עבדו עליו, אז אולי הם התחמקו מהכדור הזה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 16 פברואר 2022, 15:46

התחלתי את המשחק מאפס על XSX אחרי שסבלתי 10 שעות לפני שנה בגרסאת הPS4Pro. השיפור מטורף, מבחינה ויזואלית המשחק נראה מהמם עם סייגים.

מצב הRT לא רץ באמת ב-30, אולי באזור ה-25 בלא מעט מקומות, אבל יהיה מעניין לחכות לגושפנקא בסוגייה (DF), אבל אני לא מאמין שזה 30. הRT גם רק מוגבל לצללים וReflections אין Global illumination. אחרי איזה שעה פשוט עברתי לגרסאת הPerformance שנראית בעצמה לא רע בכלל. לטעמי הפגיעה בביצועים לא שווה את זה. יש גם Grain מוזר כזה במצב RT.

נכון לעכשיו אני ממש נהנה ומקווה לחוויה מתקנת על פני מה שחוויתי לפני שנה.

מרגיש כמו גרסאת 1.0 האמיתית.

אבל אני לא חושב שמדובר במשהו שמתקרב לחוויה בפיסי. מה שקצת מדאיג דרך אגב, מדובר כמעט במשחק דור הבא אמיתי יחידי כיום וגם אחרי אופיטמיזציה של שנה לא מסוגלים להריץ משחק "דור הבא" רציני עם RT בקונסולות. וגם כאשר יש RT זה מופיע בווריאציה נכה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 פברואר 2022, 16:00

Death_119 כתב:התחלתי את המשחק מאפס על XSX אחרי שסבלתי 10 שעות לפני שנה בגרסאת הPS4Pro. השיפור מטורף, מבחינה ויזואלית המשחק נראה מהמם עם סייגים.

מצב הRT לא רץ באמת ב-30, אולי באזור ה-25 בלא מעט מקומות, אבל יהיה מעניין לחכות לגושפנקא בסוגייה (DF), אבל אני לא מאמין שזה 30. הRT גם רק מוגבל לצללים וReflections אין Global illumination. אחרי איזה שעה פשוט עברתי לגרסאת הPerformance שנראית בעצמה לא רע בכלל. לטעמי הפגיעה בביצועים לא שווה את זה. יש גם Grain מוזר כזה במצב RT.

נכון לעכשיו אני ממש נהנה ומקווה לחוויה מתקנת על פני מה שחוויתי לפני שנה.

מרגיש כמו גרסאת 1.0 האמיתית.

אבל אני לא חושב שמדובר במשהו שמתקרב לחוויה בפיסי. מה שקצת מדאיג דרך אגב, מדובר כמעט במשחק דור הבא אמיתי יחידי כיום וגם אחרי אופיטמיזציה של שנה לא מסוגלים להריץ משחק "דור הבא" רציני עם RT בקונסולות. וגם כאשר יש RT זה מופיע בווריאציה נכה.

אני די בטוח שההשתקפויות הן SSR, רק צל הוא ב-RT :)

וכן, לא רק שהקונסולות חלשות מהכרטיסים של המחשב, הן משתממשות באמפלמנטציה של AMD שמביאה בקושי חצי מהביצועים משל NV לאותה רמה של כרטיס מסך. יש מצב אירוני שבו יכול להיות שהסוויטצ׳ 2 תביא ביצועי RT דומים לפס5 רק כי אחת מבוססת AMD והשניה NV.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 16 פברואר 2022, 17:16

יש לי אותו מותקן על המחשב כבר כמה חודשים ובהחלט ציפיתי מאוד לפאץ הזה. כבר כמה פעמים החזקתי את עצמי לא להתחיל אותו כשרציתי וציפיתי שאקפוץ עליו ישר כשיצא הפאץ.
אבל, פברואר המקולל! אני נמנע מלהתחיל משחקים סופר ארוכים כי בוודאי אעצור באמצע כשיצא אלדן רינג.

טוב, אז בסוף מרץ יהיו לי את סייברפאנק, TW W3, הורייזן, sifu וכמובן כל הספרייה האחורית שמחכה כבר שנים...

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 פברואר 2022, 17:22

סוף מרץ? אולי תחילת יוני, לך תדע כמה חודשים אלדן יכול להחזיק

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 16 פברואר 2022, 19:13

מבחינה עקרונית אני בטוח שהוא יחזיק גם שנים, כמו כל משחק סולס שאני חוזר אל אחד מהם כבר למעלה מעשור בערך פעם בשנה.
מבחינת ריצה אחת ראשונה ומלאה שבה אני כל כולי במשחק ולא מערבב משחקים אחרים? אני מניח שגג חודש, וגם פה אני מגזים... בטח שבועיים-שלושה.
סידרתי לעצמי כבר חופש בסופ"ש הבא ואני מתכוון לחרוש עליו ממש כאילו קוראים לי לאסקין ושלחתי את המשפחה לצפון :). אחרי זה אשחק רגיל עד שאסיים.
משחק סולס חדש לוקח לי בממוצע בריצה הראשונה שבה אני מנסה לחקור 100% כ25-30 שעות. אז כמה אלדן רינג יקח, 50? 60?

בקיצור, נשמע לי כמו חודש :).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 פברואר 2022, 20:58

ריצה ראשונה, כן נניח 50 שעות, גג 70.
השאלה אם לא תרצה *מיד* לעשות שוב ריצה, שונה לגמרי.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 16 פברואר 2022, 23:05

Laskin כתב:ריצה ראשונה, כן נניח 50 שעות, גג 70.
השאלה אם לא תרצה *מיד* לעשות שוב ריצה, שונה לגמרי.

אני לא חושב שישר אתן עוד ריצה מלאה.
למרות שהגיוון והבלידים השונים הם בהחלט אפיל משמעותי של משחקי סולס עבור שחקנים מסוימים, אישית זה לא העניין מבחנתי. אני בעיקר שקוע בעיצוב השלבים, עיצוב העולם והבוסים של המשחקים האלו, ואלה נשארים אותו דבר.

אם בילדים שונים יעניינו אותי במשחק הזה זה בעיקר תלוי בעד כמה מערכת הקסמים, שעוברת איזשהי מהפכה כאן, תהיה מוצלחת. עד היום מצאתי אותה מאוד לוקה ודי רדודה, אף פעם לא נהנתי לשחק קוסם במשחקי סולס, וfrom בעצמם מסכימים איתי והתייחסו לזה רשמית (בטענה שזה ישתנה באלדן רינג).
אבל בכל מקרה, גם ככה אפשר לעשות הזנה מחדש של נקודות הstats מתישהו במשחק בכל משחק מאז ds2, אז יש אפשרות לקצת התנסות ובדיקה של בילדים שונים גם באותה ריצה.

אני בדרך כלל עושה ריצה ראשונה מאוד יסודית ומנסה לחקור בה 100% מהעולם (שאני מוצא...), בדרך כלל עם חרב פשוטה, קשת ארוכה ומגן לפרקים כמו איזה אביר סטנדרטי.
אני מניח שככה זה יהיה גם כאן, אבל נראה. אחר כך אני נכנס קצת לכל העניין הקהילתי של המשחק, בין אם בתוך המשחק עצמו ובין אם איפה שמנתחי הlore החרוצים מגלים לי סודות שלא מצאתי :).
אחר כך אני בדרך כלל נותן ריצה של איזה דמות מberserk, עם חרב ענקית וכל השיט הזה.. אבל אני אקח הפסקה אחרי הריצה הראשונה :).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 פברואר 2022, 23:22

הקלאסים של ER הם הקלאסים שבדרך כלל יש במשחקי FS? אני תמיד כל כך קרוע כשאני בא לשחק במשחק שלהם כי אני כמעט תמיד בוחר לשחק במשחקים עם בחירה קוסם, אפילו ב-ME לקחתי ״קוסם״. אבל במשחקים שלהם קוסם הוא דמות כל כך שבורה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 16 פברואר 2022, 23:40

הקלאסים עצמם ממש לא משנים. זה לא שיש דברים שרק קלאס מסוים יכול לעשות.
לכל דבר, בין אם זה נשק, מגן, קסם, מירקל או פיירומנסי - יש פשוט דרישת stat. לחרב גדולה זה יהיה ב'כוח', לנשק מהיר 'דקסטיריטי', לקסם ב'אינטיליגנציה' וכך הלאה.
כמובן שכמה יש לך בstat משפיע על הבונוס לדבר, אבל ברמת העקרון אתה יכול גם לעשות דמות עם 20 בכל stat, ולשלוט כמעט בכל היכולות במשחק (בלי להתמקצע עד הסוף).
לא יודע כמה זה מומלץ, ברור שבסוף תעשה איזה בילד לפי צורת המשחק בפועל, אבל זה לא באמת קשור לקלאס שלך בסוף.
מה שמשנה בבחירת הקלאס זה רק הstat שלך לשעות המאוד ראשונות של המשחק, והנשק ההתחלתי.

בכל מקרה באשר לקסם, זו מערכת שfrom הדגישו הרבה פעמים שהם התעסקו בה משמעותית בER. מה תהיה רמת הביצוע נדע בקרוב...

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 14 אורחים