Laskin כתב:אני אחכה לראות ש*באמת* שיפרו את הAI וכל מני באגים מוזרים, אבל זו התחלה טובה… ככה המשחק היה צריך להיות בשיגור.
אגב, כל הגרסאות האלה ללא RT בSeries S לא מדאיגות? איך יעשו משחק שנבנה על בסיס RT לדור הבא בלבד, אם גירסת הXSS לא תוכל לעמוד בו? זה לא המשחק הראשון שאומרים שלא יהיה בגירסה של המכשיר בזה את הפיצ׳ר. יש מצב שבסוף לא רק הזכרון יהיה הבעייה שיכולה למשוך משחקים קצת לאחור בדור הזה, טכנית.
Laskin כתב:IGN השלימו את הביקורת של לCROSSFIRE X, ואחרי שהסינגל קיבל נדמה לי 5/10, עכשיו הגיעה ביקורת המולטי, והיא מקבלת 2/10, וביקורת הוידאו מתחילה במלים:
"WHAT EVEN IS THIS?!"
שליטה גרועה, מפות מביכות וP2W קלאסי - נתנו לנו את אחד המשחקים הגרועים ביותר בז'אנר אי פעם.
אני שוב אומר - היה עדיף אם רמדי לא היו מכתימים את הרקורד שלהם (לא שהוא בשמיים אבל יש מעריצים ואי אפשר לחלוק על זה) עם הצואה הזו.
אני יודע שהם לא פיתחו אותו וזו לא הרמדי האמיתית או משהו, אבל זה עדיין חבל.
Death_119 כתב:התחלתי את המשחק מאפס על XSX אחרי שסבלתי 10 שעות לפני שנה בגרסאת הPS4Pro. השיפור מטורף, מבחינה ויזואלית המשחק נראה מהמם עם סייגים.
מצב הRT לא רץ באמת ב-30, אולי באזור ה-25 בלא מעט מקומות, אבל יהיה מעניין לחכות לגושפנקא בסוגייה (DF), אבל אני לא מאמין שזה 30. הRT גם רק מוגבל לצללים וReflections אין Global illumination. אחרי איזה שעה פשוט עברתי לגרסאת הPerformance שנראית בעצמה לא רע בכלל. לטעמי הפגיעה בביצועים לא שווה את זה. יש גם Grain מוזר כזה במצב RT.
נכון לעכשיו אני ממש נהנה ומקווה לחוויה מתקנת על פני מה שחוויתי לפני שנה.
מרגיש כמו גרסאת 1.0 האמיתית.
אבל אני לא חושב שמדובר במשהו שמתקרב לחוויה בפיסי. מה שקצת מדאיג דרך אגב, מדובר כמעט במשחק דור הבא אמיתי יחידי כיום וגם אחרי אופיטמיזציה של שנה לא מסוגלים להריץ משחק "דור הבא" רציני עם RT בקונסולות. וגם כאשר יש RT זה מופיע בווריאציה נכה.
Laskin כתב:ריצה ראשונה, כן נניח 50 שעות, גג 70.
השאלה אם לא תרצה *מיד* לעשות שוב ריצה, שונה לגמרי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 14 אורחים