נושא ה-Xbox הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

Re: נושא ה-Xbox הרשמי

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 27 יוני 2023, 00:00

אני זוכר שעוד באפריל 2018 כשרק הכריזו על הסטודיו והיה רק לוגו כתבתי פה שמה שאני רוצה מהם הוא ריבוט של PD שיהיה כמו סרט MI, נראה שדארל גלאגר היה באותו ראש כמוני..

בעניין אחר, ועוד ועוד חשיפות מסאגת MS וה-FTC והפעם מיילים מפיל ספנסר לסאטיה נאדלה על בקשה לבחון רכישה של סגה ובאנג'י טרם העסקה עם אקטיוי'זין.זה פשוט מדהים לראות את רמת השקיפות ש-MS נחשפת פה, אני לא יודע אם אי פעם נזכה לכזו הצצה למאחורי הקלעים של התעשייה ועוד למחזיקת פלטפורמה.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 יוני 2023, 01:58

Uncle Pey'j כתב:אני זוכר שעוד באפריל 2018 כשרק הכריזו על הסטודיו והיה רק לוגו כתבתי פה שמה שאני רוצה מהם הוא ריבוט של PD שיהיה כמו סרט MI, נראה שדארל גלאגר היה באותו ראש כמוני..

דברים סטייל משימה בלתי אפשרית, שבתרגום ל״משחקית״ זה סטפיסס סטייל אנצ׳רטד, בהחלט יכולים לעבוד נהדר ב-PD. בעצם הם סוג של קיימים עוד במשחק המקורי ששם אותך בסיטואציות כמו לברוח ממבנה לפני שהוא מתפוצץ או בשלב שבו רוכבים על אופנוע/רחפת במרדף. אז כל זה טוב ויפה ובהחלט מתאים לפרנצ׳ייז.

אבל מה שחשוב במשחק PD לדעתי היא החופש היחסי לפעולה. זה לא סים אימרסיבי או דאוס אוקס, אבל זה גם לא ריצה במסדרון מתוסרט סטייל אנצ׳רטד. משחק PD צריך לוקיישנים, רחבים ועם objectives. זה לא משחק שבמסדרון נכנסים למועדון ומתחילים לירות בכל המקום. זה משחק שבו נכנסים למועדון פעיל שאפשר להסתובב בו, לדבר עם דמויות ולהסתנן למשרד האחורי בכדי לשים מכשיר ציטוט במחשב של הבוס. ואז כמובן הבלגן מתחיל, האקשן נכנס לפעולה והתסרוט יכול להכנס.

אולי הם ציינו את MI ובונד, אבל הם שכחו לציין את בלייד ראנר ואת בראיין דה פאלמה. וזה כמובן אירוני כי דה פאלמה ביים את MI הראשון, אבל אני לא חושב שכשאומרים MI ב-2023 מתכוונים לדה פאלמה. PD הוא הומור בריטי, קונספרציה ממשלתית ותאגידית, אקשן מתוסרט, הגרסה הכי בסיסית ופשוטה של שלב היטמן או דאוס אקס, ג׳יימס בונד, בלייד ראנר, חייזרים, gun play איכותי, גאדג׳טים ושלבים מופרדים ומוכלים בפני עצמם עם objectives וסיבה לשחק אותם שוב ושוב.

Uncle Pey'j כתב:בעניין אחר, ועוד ועוד חשיפות מסאגת MS וה-FTC והפעם מיילים מפיל ספנסר לסאטיה נאדלה על בקשה לבחון רכישה של סגה ובאנג'י טרם העסקה עם אקטיוי'זין.זה פשוט מדהים לראות את רמת השקיפות ש-MS נחשפת פה, אני לא יודע אם אי פעם נזכה לכזו הצצה למאחורי הקלעים של התעשייה ועוד למחזיקת פלטפורמה.
תמונה
תמונה

מטורף לגמרי. והקניה של באנג׳י משעשעת בכל כך הרבה רמות. כלומר, הם ליטרלי הבעלים הקודמים שלהם. וסגה, טוב נו הם כבר אחרי כל כך הרבה שיתופי פעולה שזה יהיה שוק אם הם לא יקנו אותם. אה, ו-super giant, בהחלט קניה הגיונית.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 יוני 2023, 02:25

והנה עוד מייל מטורף לגמרי, מפיט היינס לטוד האוורד, על זה שמיקרוסופט חצופים שהם אומרים שמשחקי cod יגיעו לפלייסטיישן ושלהם בלעדיים לאקסבוקס:

ועכשיו המסמכים אישרו את המשחק של מיקרוסופט ו-IO - פרוייקט דרקון.

והנה על אינדיאנה ג׳ונס וטוד האוורד:

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 יוני 2023, 14:51

יצא אתמול BRAMBLE בגיימפאס... לא אמור להיות יצירת מופת אבל מהדמו זה בהחלט מהמשחקים האלה שיהיה ממש נחמד לשחק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 יוני 2023, 18:08

היום יהיה אחד הימים המעניינים במשפט של מיקרוסופט עם ה-FTC. גם נדלה מנכ״ל מיקררוסופט וגם קוטיק מנכ״ל אקטיוויז׳ן מעידים.

עריכה מ-18:49:
בובי קוטיק עלה לדוכן עדים לפני כמה דק׳, בטח יצאו ממתקים עוד רגע.

מי שמעניין אותו, הוא מתמלל בלייב:

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 28 יוני 2023, 18:54

על פרפקט דארק: חדשות מעודדות! אני יודע שהרבה פה לא אוהבים את המודל האפיזודי, אבל אם הם יעשו מזה hitman שהשלבים מתעדכנים כל הזמן עם הפתעות חדשות זה יהיה מעולה.עצוב שמייקרוסופט עדיין עובדים בשיטת ה"קחו כסף ותסתדרו לבד" הרי זה מה שהורס משחקים אצלם. זה גם עצוב שהם פשוט לא פנו לIO interactive שיפתחו את פרפקט דארק וזהו... :) (אני יודע שגם על הרעיון הזה לא הכי מתים בווקסלים אבל IO יעילים! בניגוד ליוזמה)

כאילו אני יודע שיש הרבה מאוד שינוים מהיטמן ופרפקט דארק, אבל כמו שIO הוכיחו בהיטמן אבסולושן (ויוכיחו גם במשחק הג'יימס בונד הקרוב) הם בהחלט יודעים לעשות משחקים שהם על התפר שבין משחק התגנבות למשחק אקשן קולנועי :) אני בכללי מקווה שאם כבר רכישות מייקרוסופט ישימו עין על IO וירכשו אותם.

אני חושב שהיטמן פריידום פייטרס מודרני פרפקט דארק+ משחקי ג'יימס בונד מIO כל אלה יכולים להוסיף המון למיתוג של האקסבוקס ולייחד אותם עוד יותר מהשוטרים הקולנועים שסוני עושה.

בכל מקרה מקווה שייצא טוב פרפקט דארק, לפחות הוא נשמע כמו משהו שייצא עוד בדור הזה, בניגוד לTES6.
ואם כבר TES6 ספנסר רומז שיש סיכוי שTES6 יגיע גם לפלייסטישן. הוא אמר במשפט שהוא לא זוכר שהוא אמר שTES6 לא יגיע לפלייסטישן.
(הוא אמר שהוא לא יגיע הוא משקר או סנילי :)
נערך לאחרונה על ידי glass man ב 28 יוני 2023, 18:59, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 יוני 2023, 18:57

ממתק ראשון - ב-2019 מיקרוסופט ניסתה, או לפחות חשבה על לקנות את סקוור אינקס. די אירוני להתחשב בזה שרוב המשחקים שלהם היום לא יוצאים אקסבוקס בגלל הסכמי בלעדיות עם סוני. מסמך פנימי של ספנסר על הנסיון רכישה יעלה עוד מעט.

בנוסף קוטיק אמר שיש ל-COD מעל ל-100 מליון משתמשים ומתוכם 70 מליון משתמשים יומיים. זה כמובן כולל גם את warzone ו-cod לטלפונים. קוטיק גם אמר שהטלפון הוא הפלטפורמה הכי חזקה שלהם.

סה״כ האחוזים של COD הם (כנראה המשחק השנתי, warzone והנייד יחדיו):
25% מחשב
15-16 אחוז פלייסטיישן.
7-8 אחוז אקסבוקס
השאר טלפונים ניידים.

warzone יגיע לניידים בסתיו.

קוטיק אמר שאין COD לסוויצ׳ בגלל החלטה לא נכונה שלו. הוא חשב שהיא תכשל, בסוף היא הצלחה ענקית. לא ברור אבל למה לא הביאו משחקים מאוחרים יותר לסוויצ׳.

ההכנסות של COD מפלייסטיישן הן יותר מפי 2 מאקסבוקס. הוא אומר שהם מעולם לא תכננו להוריד את COD מפלייסטיישן וספנסר גם לא אמר לו שיעשו את זה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 28 יוני 2023, 19:01

זה אף פעם לא היה מצליח לסקוור אין את הזכויות המלאות על דרגון קווסט (היוצר מחזיק בבערך חצי מהמותג וסקוור בערך בחצי השני) ואם הוא היה מתנגד לזה (והוא כנראה התנגד) זה די מפיל את הכדאיות של העסקה, אבל עדיין אני מחכה לפרטים הפיקאנטים)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 יוני 2023, 19:06

glass man כתב:זה אף פעם לא היה מצליח לסקוור אין את הזכויות המלאות על דרגון קווסט (היוצר מחזיק בבערך חצי מהמותג וסקוור בערך בחצי השני) ואם הוא היה מתנגד לזה (והוא כנראה התנגד) זה די מפיל את הכדאיות של העסקה, אבל עדיין אני מחכה לפרטים הפיקאנטים)

אם הם לא היו מקבלים את DQ אז אני בטוח שזה היה מגולם במחיר. בכל מקרה נראה שזה לא יצא לפועל בשום צורה ונשאר כאסטרטגיה פנימית.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 28 יוני 2023, 19:27

צודק, השאלה אם מייקרוסופט היו בכלל מעונינים בעסקה הזו בלי DQ ואני מהמר שלא. למשל דלף שספנסר ובוטי בחרו לשלם לסקוור כסף כדי שDQ12 יגיע לאקסבוקס ולא ידלג עליו כמו פפ16 אז אנחנו רואים כמה המותג חשוב להם יותר מפיינל פנטזי בדרך להשתלטות על יפן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 יוני 2023, 19:41

glass man כתב:צודק, השאלה אם מייקרוסופט היו בכלל מעונינים בעסקה הזו בלי DQ ואני מהמר שלא. למשל דלף שספנסר ובוטי בחרו לשלם לסקוור כסף כדי שDQ12 יגיע לאקסבוקס ולא ידלג עליו כמו פפ16 אז אנחנו רואים כמה המותג חשוב להם יותר מפיינל פנטזי בדרך להשתלטות על יפן.

העסקה כללה את tomb raider, שאר העסקים המערביים, סדרת FF ועוד לא מעט פרנצ׳ייזים יפנים. DQ גדול ביפן, אבל יש לסקוואר הרבה יותר להציע למיקרוסופט עסקית מאשר DQ. בטח ב-2019 שזה היה לפני העסקה הטפשית שלהם למכור את כל העסקים המערביים לאמברייסר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 יוני 2023, 19:47

glass man כתב:על פרפקט דארק: חדשות מעודדות! אני יודע שהרבה פה לא אוהבים את המודל האפיזודי, אבל אם הם יעשו מזה hitman שהשלבים מתעדכנים כל הזמן עם הפתעות חדשות זה יהיה מעולה.עצוב שמייקרוסופט עדיין עובדים בשיטת ה"קחו כסף ותסתדרו לבד" הרי זה מה שהורס משחקים אצלם. זה גם עצוב שהם פשוט לא פנו לIO interactive שיפתחו את פרפקט דארק וזהו... :) (אני יודע שגם על הרעיון הזה לא הכי מתים בווקסלים אבל IO יעילים! בניגוד ליוזמה)

כאילו אני יודע שיש הרבה מאוד שינוים מהיטמן ופרפקט דארק, אבל כמו שIO הוכיחו בהיטמן אבסולושן (ויוכיחו גם במשחק הג'יימס בונד הקרוב) הם בהחלט יודעים לעשות משחקים שהם על התפר שבין משחק התגנבות למשחק אקשן קולנועי :) אני בכללי מקווה שאם כבר רכישות מייקרוסופט ישימו עין על IO וירכשו אותם.

אני חושב שהיטמן פריידום פייטרס מודרני פרפקט דארק+ משחקי ג'יימס בונד מIO כל אלה יכולים להוסיף המון למיתוג של האקסבוקס ולייחד אותם עוד יותר מהשוטרים הקולנועים שסוני עושה.

בכל מקרה מקווה שייצא טוב פרפקט דארק, לפחות הוא נשמע כמו משהו שייצא עוד בדור הזה, בניגוד לTES6.
ואם כבר TES6 ספנסר רומז שיש סיכוי שTES6 יגיע גם לפלייסטישן. הוא אמר במשפט שהוא לא זוכר שהוא אמר שTES6 לא יגיע לפלייסטישן.
(הוא אמר שהוא לא יגיע הוא משקר או סנילי :)

אני לא חושב שיש ל-IO את היכולת לעשות שוטר אקשן טוב. אם הייתי צריך לקבוע מי תפתח את המשחק, חברה שיודעת לעשות אימרסיב סים (אם נכניס לרגע את היטמן לדלי של אימרסיב סים) או חברה שיודעת לעשות משחק אקשן טוב, הייתי הולך על החברה שיודעת לעשות משחק אקשן טוב. PD צריך שלבים שהם חקירתיים אבל לא צריך משהו ברמה של דאוס אקס או היטמן, זה רחוק מדי בשביל PD. אבל מבחינת אקשן הוא צריך להיות הקרם של הקרם של התעשיה. אז מבחינתי - מפתחת משחקי אקשן שמנסה לשלב אלמנטים של אימרסיב סים זה הרבה יותר הגיוני מלהפך.

הייתי שם את id על PD לפני שהייתי שם את IO, זה בטוח.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 יוני 2023, 20:17

זוכרים את המסמך מהמשפט שהראה שמיקרוסופט שקלו לקנות את באנג׳, סופר ג׳יינט, IO, זינגה ועוד? אז היום נזכרו לצנזר את החלק הזה. אם כאלה רעידות אדמה יצאו ממסמך אחד ששכחו לצנזר, אני מת לראות את כל החלקים המצונזרים במסמכים האחרים של המשפט להתחשב בזה שכל מסמך כמעט עבר צנזורה. חלקם כל כך מצונזרים שזה קומי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 יוני 2023, 20:29

עוד זהב שיוצא מג׳ים ראיין.
הוא לבובי קוטיק:
I don’t want a new Call of Duty deal. I just want to block your merger.

ובמשפט הוא אמר על זה:
I told him [Bobby Kotick] that I thought the transaction was anti-competitive, I hoped that the regulators would do their job and block it

וג׳ים ראיין הודה שהם פנו לרגולטור במטרה להסיט אותו לחסום את העסקה של מיקרוסופט ואקטיוויז׳ן.

וגם החקירה המשעשעת הזאת של העורך דין של מיקרוסופט:
Microsoft : Do you think it would be better if Microsoft kept Activision games on PlayStation?

Ryan: Yes, I do

Microsoft: So you do believe it’s in Microsoft’s best interests to make Activision games available on multiple platforms?

Ryan: No, I don’t agree with that

Microsoft: So if you were running Xbox, would you recommend making Call of Duty and other Activision games exclusive to Xbox and PC?

Ryan: That’s a hypothetical question that I don’t wish to answer

Microsoft: So you don’t get to answer?

Ryan: I don’t have enough knowledge to answer that question

והנה המיילים בין ראיין לספנסר בנוגע לעסקת ״COD על פלייסטיישן ל-10 שנים״ מאוגוסט 2022:
המייל של ראיין לפיל ממאי 2022:
תמונה
תמונה

המייל תגובה של פיל מאוגוסט 2022:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 יוני 2023, 20:47

אוקיי, זה הזוי לגמרי. סוני הביאה למשפט מסמך שמפרט מספר עובדים, תקציב וזמן עבודה על משחקים שונים והם צנזרו את המספרים. אבל הם צנזרו את המספרים עם טוש מעפן שרואים דרכו את כל המספרים :geek:

למי שהמסך שלו לא טוב מספיק בשביל לראות דרך המספרים:
הורייזן 2:
- פותח במשך 5 שנים, מ-2017 עד 2022.
- תקציב 212 מליון דולר.
- עבדו עליו מעל ל-300 עובדים במשרה מלאה.

TLOU2:
- פותח מ-2014 ועד 2020, כלומר 6 שנים.
- תקציב 220 מליון דולר.
- בערך 200 עובדים במשרה מלאה.

COD:
- יש בפלייסטיישן מליון שחקנים שמשחקים אך ורק COD.

רק הערה, הוצאתי את המספרים בעצמי ויש מצב שלא ראיתי משהו כמו שצריך כי זה לא הכי ברור בעולם. אם מישהו רואה משהו אחר, תגידו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 יוני 2023, 21:05

עוד מייל זהב שחלק ממנו פורסם כבר. כריס דירינג (ראש סוני אירופה) שולח לראיין מייל בינואר 22 שאומר שהרכישה היא לא בשביל בלעדיות ל-COD כי הם יכלו לשלם לאקטיוויז׳ן 5 מליארד ולקבל בלעדיות ל-3 משחקי COD ברצף וכנראה שהיא יותר נסיון רכישה של King. הרכישה היא צעד טפשי שימתפורר להם בין האצבעות ואם זה צעד לפגוע בפלייסטיישן, זה יכשל. בנוסף הוא אומר לראיין שהיה עדיף למיקרוסופט כבר להכריז על משהו טפשי אחר כמו מכונית חשמלית.

ומצידו ראיין מגיב שהוא מכיר את פיל ומאט בוטי והם בחיים לא יעשו את COD בלעדי והוא ימשיך להגיע לפלייסטיישן לעוד הרבה שנים.

תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 יוני 2023, 21:23

DrKeo כתב:אוקיי, זה הזוי לגמרי. סוני הביאה למשפט מסמך שמפרט מספר עובדים, תקציב וזמן עבודה על משחקים שונים והם צנזרו את המספרים. אבל הם צנזרו את המספרים עם טוש מעפן שרואים דרכו את כל המספרים :geek:

למי שהמסך שלו לא טוב מספיק בשביל לראות דרך המספרים:
הורייזן 2:
- פותח במשך 5 שנים, מ-2017 עד 2022.
- תקציב 212 מליון דולר.
- עבדו עליו מעל ל-300 עובדים במשרה מלאה.

TLOU2:
- פותח מ-2014 ועד 2020, כלומר 6 שנים.
- תקציב 220 מליון דולר.
- בערך 200 עובדים במשרה מלאה.

COD:
- יש בפלייסטיישן מליון שחקנים שמשחקים אך ורק COD.

רק הערה, הוצאתי את המספרים בעצמי ויש מצב שלא ראיתי משהו כמו שצריך כי זה לא הכי ברור בעולם. אם מישהו רואה משהו אחר, תגידו.

אחרי התקרית הזאת שראו את כל המספרים שעברו צנזור בגלל איזה מתמחה בסוני שצנזר את המספרים עם טוש שרואים דרכו - בית המשפט הסיר את כל המסמכים מהאינטרנט והם יעלו מחדש אחרי שיעברו עליהם ויצנזרו את אלה שצריך מחדש.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 יוני 2023, 21:25

כן, זה ממש יעזור :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 יוני 2023, 21:25

בית המשפט החליט שנינטנדו לא נחשבת למתחרה של מיקרוספט וסוני. הזיה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 28 יוני 2023, 22:09

עכשיו ראיתי במה שפייג' הביא לפה שמייקרוסופט כבר שקלו לקנות את IO בעבר???! דאמ זה חובה!

נדב: כן, צודק שIO הם לא ההכי טובים במכניקת ירי (וכמו שכבר ציינתי פה בעבר אפילו אמרתי את זה למפתחים שם שיצא לי לדבר איתם, זה הצחיק אותם)
אבל גם עם ID Software לא היית מקבל את חווית "פרפקט דארק" המלאה כפי שאתה מתאר אותה פה. כאילו אולי היית מקבל אחלה מכניקת ירי שזה יותר חשוב מאלמנט ה"סים" אבל אלמנט הסים שID היו עושים.. גם כן היה מאכזב אותך מאוד :) לא התרשמתי מDOOM 3 או rage שID יכולים לעשות משהו שיוצא מהשבלונה של דום וקוויק :)

אם כבר אתה לא רוצה את IO, אולי נסכים על Monolith Productions ? בטח נסכים שמכניקות הירי שלהם Top notch יחסית ושהם יכולים לעשות פרפקט דארק מכובד, כזה באסה שחבר'ה כאלה מוכשרים שונמכו לדרגה של משחקי שר הטבעות נחותים.

על הוריזון 2: וTLOU2 לול!!!!!?!!?!?!?!! התקציב שלהם לא כזה רחוק זה מזה! ועדיין TLOU2 שנות אור ממנו באנימציות פנים בבימוי של הסצנות בהשקעה של התסריט והגיימפלי ובכל פרמטר, על מה גרילה בזבזו את כל התקציב המטורף הזה?!?!?!?!?!

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 יוני 2023, 00:00

אנימציות פנים, תסריט ובימוי טוב יותר לא בדיוק עולים עשרות מליונים, הורייזון עולם פתוח עם מליון אסטס ואפקטים ברמה הגבוהה ביותר, כמה חשבת שהוא עולה בדיוק?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 29 יוני 2023, 01:10

האמת? חשבתי שהוא הרבה פחות מזה לאסקין. כאילו בוא הוא ממחזר נכסים מהקודם גם אם הוא משחיז אותם לרמה ממש יפה. העולם הפתוח, אין בו רבע מהסימולציה של משחק GTA ואפילו אני די בטוח שסייברפאנק 2077 מסמלץ יותר תהליכים ברקע ממנו ויותר open ended ממנו כאילו, על מה ה200 מליון? כאילו אני מניח שחלק מה200 מליון האלה הלכו על שיווק, אבל עדיין אתה רואה פאקינג 300 עובדים בפאקינג משרה מלאה!!!!?!?!?! כאילו יותר עובדים אפילו מTLOU2 מה הולך פה?!?1?!.1

ולמה שתסרוט ובימוי טובים יותר לא יעלו יותר? מה דרוקמן לפני הקידום שלו הרוויח כמו שמרוויח איזה תסריטאי עלוב בגרילה? :-) הרי כל ווקסלים יודעים שאת העלילה של הוריזון 2 אפילו Chat GPT יכל לכתוב ואולי העלילה שלו אפילו היתה יותר מוצלחת מהעלילה של הוריזון 2 האמיתי! אז על מה ה200 מליון? ואיך יש מצב שמי שכתב או ביים את הוריזון 2 יקבל את אותו שכר שיקבל אחד כמו ניל דרוקמן ואיך יכול להיות שאנימציות פנים מדהימות כמו של נוטי דוג יעלו אותו דבר כמו האנימציות העלובות של הוריזון 2 כשבבירור לוקח יותר שעות נוספות לייצר אותן בTLOU2 משהו פה הזוי.

מה עשו 300 העובדים האלה בגרילה מ2017??? לדעתי יש מצב שחלק מהם אוכלי חינם כמו היוזמה אין מצב שהמשחק הזה הצדיק את כל השנים והתקציב הזה לאסקין עם יד הלב, באלוהים.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 29 יוני 2023, 01:23

וגם החקירה המשעשעת הזאת של העורך דין של מיקרוסופט:
[quote] Microsoft : Do you think it would be better if Microsoft kept Activision games on PlayStation?

Ryan: Yes, I do

Microsoft: So you do believe it’s in Microsoft’s best interests to make Activision games available on multiple platforms?

Ryan: No, I don’t agree with that

Microsoft: So if you were running Xbox, would you recommend making Call of Duty and other Activision games exclusive to Xbox and PC?

Ryan: That’s a hypothetical question that I don’t wish to answer

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: אין ראיין הזה הורג אותי

.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יוני 2023, 15:57

glass man כתב:עכשיו ראיתי במה שפייג' הביא לפה שמייקרוסופט כבר שקלו לקנות את IO בעבר???! דאמ זה חובה!

נדב: כן, צודק שIO הם לא ההכי טובים במכניקת ירי (וכמו שכבר ציינתי פה בעבר אפילו אמרתי את זה למפתחים שם שיצא לי לדבר איתם, זה הצחיק אותם)
אבל גם עם ID Software לא היית מקבל את חווית "פרפקט דארק" המלאה כפי שאתה מתאר אותה פה. כאילו אולי היית מקבל אחלה מכניקת ירי שזה יותר חשוב מאלמנט ה"סים" אבל אלמנט הסים שID היו עושים.. גם כן היה מאכזב אותך מאוד :) לא התרשמתי מDOOM 3 או rage שID יכולים לעשות משהו שיוצא מהשבלונה של דום וקוויק :)

אם כבר אתה לא רוצה את IO, אולי נסכים על Monolith Productions ? בטח נסכים שמכניקות הירי שלהם Top notch יחסית ושהם יכולים לעשות פרפקט דארק מכובד, כזה באסה שחבר'ה כאלה מוכשרים שונמכו לדרגה של משחקי שר הטבעות נחותים.

על הוריזון 2: וTLOU2 לול!!!!!?!!?!?!?!! התקציב שלהם לא כזה רחוק זה מזה! ועדיין TLOU2 שנות אור ממנו באנימציות פנים בבימוי של הסצנות בהשקעה של התסריט והגיימפלי ובכל פרמטר, על מה גרילה בזבזו את כל התקציב המטורף הזה?!?!?!?!?!

אלמנט הסים יכול להיות מאוד מאכזב, אין בעיה עם זה. PD דורש אלמנט סים סופר שטחי. מה שחשוב הוא שזה לא משחק ריצה וירי במסדרון כמו נניח COD וזה לא רק 100% אקשן מטורף כמו דום 2016. זה משחק אקשן, אבל אתה מרגל וכמרגל ברוב המשימות מסתננים (אם זה בהתגנבות ואם זה בזהות בדויה) ורק בשלב מסויים הקקה פוגע במאורר ורק אז האקשן מתחיל. זה לא משחק של מכוניות לייצנים שאוייבים יוצאים מהן בגלים, וזה גם לא ממש משחק של ״זירות״ כמו גירס או אנצ׳רטד. PD הוא משחק שהשלב הוא location מוגדר הייטב,זה אחוזה או 4 קומות של בניין גבוה או air force one. אתה יכול עם הגאדג׳טים שלך לדעת איפה יש אוייבים וכמה והאוייבים האלה חיים ומתנהלים בשלב כשאתה בשלב שעדין לא זוהת כאוייב. וכשיש בלגן, גם האוייבים מהקצה השני של הבניין מגיעים, יש להם מסלולים הגיוניים כמו ברוב משחקי ההתגנבות וכל אוייב נספר. הם לא מופיעים משום מקום והם לא עושים טלפורטציה.

אני חושב שרוב החברות הגדולות יכולות לעשות את הקטע הזה, זה לא פשוט אבל אני חושב שלעשות מערכת ירי ואקשן טובה זה מאוד נדיר. כך שלפחות לדעתי עדיף חברה שהיא מומחית באקשן טוב, כי בסופו של יום זה החלק הכי חשוב. פשוט הוא לא יכול להיות מוגדר לפי זה, זה רק אלמנט במשחק, אבל האלמנט הכי חשוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יוני 2023, 18:32

בלומברג דברו עם ה-COO של סגה לגבי רכישה של מיקרוסופט על פי המסמכים של המשפט. התשובה שלו הייתה פחות או יותר ״תודה על המחמאה, לא כרגע״.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 75 אורחים